או שלא. הם נראים רע מאוד. הם עלו בהרכב הזמין הכי חזק שלהם ונראו רע. ארטטה מדבר על הצורה של הכדור. זה מתחיל להזכיר את התירוצים של ואן חאל.
וואו חתיכת מכה. במיוחד העונה כשרייס ואודגארד לא בשיאם והקבוצה תלויה בו במיוחד בחלק הקדמי. הפציעה הזאת מדגישה את הטעויות של ארטטה בהכנה בקיץ. משחק ההתקפה תקוע ותלוי ביצירתיות של השחקן ההתקפה האמין היחיד בסגל. סטרלינג בדיעבד הוא פלסטר לא מוצלח. לפחות הרווחתם דקות לנוואנרי.
גם נוואנרי נפצע להם במשחק הליגה האחרון אחרי פתיחה טובה מאוד. לא יפתיע אותי אם בקיץ הם מביאים את ניקו וויליאמס לפני שיביאו חלוץ.
סליחה אם לא הייתי ברור, אבל אנחנו באותו צד. העובדה שהפסדנו נקודות בליגה תוך כדי שהוא מבצע רוטציות, ושעלינו עם הרכב חזק במפעל לא משמעותי, זה שבוע מסוייט ודוגמא לניהול רוטציה כושל של ארטטה. העובדה שהפסדנו רק 2-0, לצערי תגרום לו לעלות שוב בהרכב חזק בגומלין.
שמעתי שיש מחסור עולמי המגינים שמאליים. הסיבה: כי כולם משחקים בארסנל. איזו בניית סגל שערורייתית. אם ארטטה היה חושש למשרתו היה יושב מהבוקר עד הערב על הקו עם קרונקי. אבל יש 2 בעיות: 1. לדעתי הוא מרגיש בטוח מידי במשרה שלו. 2. אני לא בטוח שהוא מבין כמה בהול להביא לפה תותח ואפילו שניים בהתקפה כדי להציל את העונה הזו שעדיין רחוקה מלהיות גמורה.
הם לא באותו תפקיד. זה דווקא רכש טוב מאוד לארסנל. הם צריכים עוד קשר אחורי כי אי אפשר לזרוק יותר דקה אחת דפוקה לז׳ורז׳יניו וגם פארטי קרוב מאוד לסוף שלו. משני אלה יווצרו 40+ הופעות לספרדי ליד רייס. יתאים להם מאוד ולטעמי הוא גם שחקן איכותי בהרבה ממרינו. כמובן שהם גם צריכים שני חלוצים ולהתחיל לקצץ את ה900 מגנים שמאליים שיש להם בסגל.
גם אתמול הוכח שבמצב הנוכחי אין לארסנל מה למכור מקדימה(וזה לא שמאחורה הכל מושלם- גם שם יש ירידה). טוטנהאם עם הרכב שני ורעדו לי הביצים אתמול. אודגארד ליד שער היריבה העונה שקול לעלי מוחמד. האברץ בכל נגיעה ברחבה עושה את הפעולה הכי גרועה שאפשר לעשות ומיירט כל ניסיון שלנו לכבוש יותר טוב מכל שחקן הגנה יריב. לא יודע מה יהיה, רק יכול לנחש שאם זה ימשך כך ארסנל בדרך לשום מקום העונה.