ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. Andrei Kanchelskis Member

הרבה מאוד שמות נוצצים מקושרים כרגע לארסנל בקשר לעונה הבאה ושמתי לב שהרבה אוהדים פה מייעדים לואן פרסי שותף פוטנציאלי לחוד. אני לא חושב שכל הפנטזיות הללו הן משהו רע אדרבא טוב שמועדון כמו ארסנל ששקוע בבוץ כבר כמה שנים מתחיל לחשוב ברצינות כיצד להיחלץ משם וכיצד להתחיל להביא אליו שחקנים ראויים, אבל אני אני חושב שכל החשיבה הזו והשמועות הללו הן לגמריי פזיזות ולא רציניות מאחר ואני בדיעה נחרצת שארסנל ללא כרטיס לצ'מפיונס תתקשה למשוך אליה כוכבים נוצצים שלא לדבר על ואן פרסי שגם עם כרטיס לצ'מפיונס קיים סיכוי שהוא לא ירצה להמשיך.
    ארסנל חייבת להתמקד במטרה הנוכחית שהיא עלייה לצ'מפיונס ורק אז להתחיל לחשוב על העונה הבאה ולהתחיל לזרוק שמות פוטנציאליים שיכולים להגיע אליה, גם העובדה שבשום מקור רשמי לא פורסם שארסן ונגר ישאר בוודאות עוד עונה על הקווים הופכת את השמועות הללו למופרכות וללא רציניות.

חרושת השמועות הזו היא לא לעניין והיא לבטח מקדימה את זמנה יתר על המידה,הקבוצה והמועדון צריכים להגיע לגשר ורק אז לחצות אותו ולא לחפש קיצורי דרך שיכולים רק להזיק.

2. Gunner_ForeveR Member

עדכון פציעות:

אין פציעות ממשחקי הנבחרות.
    זה שואן פרסי שיחק רק מחצית אחת זה היה מתוכנן מראש, בגלל העומס שיש לנו. בכל מקרה הוא כשיר.
    ראמזי פצוע כרגע ולא יחזור בזמן הקרוב, הוא לא ישחק נגד ליברפול ומילאן.
    דז'ורו בספק למילאן.
    סאנטוס עוד שבועיים פחות או יותר חוזר.
    קוקליין ארבע שבועות בחוץ.

http://www.arsenal.com/news/news-arc...antos-and-more

כנראה שרוזיצקי כשיר אם הוא לא מוזכר?... ורמאלן כבר הבנתי ששיחק בנבחרת בלגיה ביום רביעי.

3. Sabonis Member

עם כל השמות האלה שמוזכרים לפחות אפשר להבין דבר אחד: נותנים עבודה בארסנל ומחפשים חיזוקים לקבוצה וזה לא דבר שאני לוקח כמובן מאליו.

בלי להיכנס לאיזה שחקנים יחתמו בסוף, אם צוות ההעברות שלנו יצליח לסגור כמה עסקאות כאלה עד סוף העונה, או לכל היותר בתחילת חלון ההעברות זאת כבר תהיה התקדמות ביחס לשנים האחרונות.

4. JohnTerry26 Member

אני קורא את ההודעה שלך, מבין שיש שם טענות למישהו, אבל לא מצליח להבין בדיוק למי. למועדון, שאם אכן השמועות על פודולסקי וז'ירו נכונות, פשוט עושה את העבודה שלו ועושה אותה טוב סוף סוף? אולי לתקשורת במקרה והשמועות מופרכות לדעתך? אולי לאוהדים בדיון שמדברים על האפשרות שאותם שחקנים יצורפו כשבכלל יש להם מקום 4 על הראש העונה?

עוד דבר, פודולסקי עם כל הנסיון הרב שיש לו בגילו הצעיר ואם כמה שהוא טוב, הוא לא "כוכב נוצץ" שחייב CL פוטבול בעונה הבאה... הוא משחק בקלן. גם החלוץ המצוין של מונפלייה יוכל להבליג אני מאמין.

5. Andrei Kanchelskis Member

ושוב אציין שלעלייה לליגת האלופות יש משקל חשוב בכך ואם ארסנל לא תעלה אליה אותם שחקנים בהם היא חושקת עשויים שלא לרצות להגיע והאפרוריות הנוכחית תהיה עלולה להמשך. אני כמעט בטוח שאותם שחקנים אליהם פנתה עד כה משעים את החלטתם אם לחתום או לא עד לרגע שבו יוודה להם אם הם ישחקו בעונה הבאה בצ'מפיונס.

6. אבו Member

מסיבת העיתונאים של ונגר לקראת המשחק עכשיו, ואלו בינתיים דברים בולטים:
    ** Vermaelen, Van Persie knocks to be assessed

** Rosicky expected to be fit for Anfield

** Diaby returns but Ramsey out for two games

** 'It's sad to see a club like Rangers in danger'

** Wenger 'disappointed' Belgium picked Vermaelen

** 'International friendlies becoming harder to accept'

** Wenger - Arshavin needs to play games

אז רובין וורמאלן לא כשירים במעט האחוזים, יופי. דיאבי חוזר, טוב לדעת שהוא קיים. אני מקווה שהוא יישאל על פודולסקי, מעניין מה יהיה לו להגיד בנושא.

7. skyday20 Member

ארסנל החתימו באופן רשמי את Tarum Dawkins ווינגר בן 16 מלוטון טאון.
    הוא נחשב לכוכב ברמת גיל שלו, והרבה מועדונים רצו אותו, אבל הוא בחר בתותחנים.

8. The_Arsenal Member

אני מקווה שלא. שום דבר טוב לא יכול לצאת מזה חוץ מאיזה תשובה פוליטיקלי קורקט מפגרת בסגנון של I didn't see zee incident. פעם אחרונה שונגר דיבר על שחקן שהוא רוצה לרכוש במסיבת עיתונאים זה נגמר בחתימה של סמולינג ביונייטד.

9. Bob_is_gone Member

מי שקורא באופן קבוע את arseblog יודע שהוא כותב כבר יותר משנה על כך שהוא לא מבין למה אנחנו לא משחקים יותר משחקים או יותר זמן בתוך משחקים ב"Barcelona style", לפחות מבחינת איך שאנחנו מאורגנים כדי להשיג את הכדור בחזרה - משמע, לחץ חזק מאוד על שחקני היריבה כבר בחצי שלהם, על מנת להשיג את הכדור ואת השליטה בו כל הזמן. הוא בעיקר חוזר ומזכיר את זה מאז המשחק בשנה שעברה מול צ'לסי, כשעשינו את זה, וזה עבד נהדר כפי שכולם זוכרים בוודאי. וזה עבד מצויין גם בשבת. למרות שזה חשף אותנו למתפרצות ושילמנו בגדול, סוג המשחק הזה גרם לכך שטוטנהאם בכלל לא נכנסו למשחק. לא היתה להם הנעת כדור. אנחנו כל הזמן השגנו אותו ויצרנו חצאי מתפרצות שהיו קטלניות להפליא. תשוו את זה לכל אחד מהמשחקים הרבים בחודשים האחרונים, בהם נראה שהרבה קבוצות נראות מרוצות ל"החנות את האוטובוס" נגדנו, ולוותר על הכדור מראש, בידיעה שבמשחק עומד אין לנו מה לעשות איתו - ואז אנחנו גם חשופים למתפרצות. ובמקביל אנחנו גרועים מאוד בלהגן כשהכדור אצל היריבה. אני זוכר שראיתי משחק לפני כמה שנים כשהייתי בארגנטינה, והפרשן אמר: "ארסנל פשוט לא יודעת מה לעשות על המגרש כשהכדור לא אצלה", שכל הזמן מהדהד אצלי כשאני רואה קשרים של קבוצות שמשחקים נגדנו מקבלים קילומטרים של חופש במרכז המגרש לעשות מה שהם רוצים.
    הנקודה שלי היא שמשחק הלחץ התמידי הזה עושה כל כך טוב לקבוצה, שזה נראה כמו טירוף לא להשתמש בו יותר. יכול להיות שזה רק בגלל זהות היריבה, או ההצטברות של שני ההפסדים שקדמו למשחק. אבל נראה לי שזה משהו מעבר. שיטת המשחק הזאת גורמת לשחקנים שלנו לצאת מהאדישות שלהם.
    אולי זה מה שמבדיל בין קבוצה גדולה, שהשחקנים שלה יכולים לשמור על רמות ריכוז ומוטיביציה לאורך עונות שלמות ומשחקים שלמים, לעומת קבוצה בינונית כמו שאנחנחנו בשנים האחרונות - שיכולה לספק סוג כזה של אינטנסיביות רק פעמים ספורות לאורך העונה.
    מאז ההצלחה המסחררת של פפ עם ברצלונה בשנים האחרונות, אני תוהה הרבה למה קבוצות לא מנסות לחקות את משחק הלחץ שלהם. התשובה הכי טובה שחשבתי עליה היא שכנראה קבוצות רבות לא רוצות להחזיק בכדור כל הזמן. אבל אצלנו אצלנו זה לא המקרה. עם מנטליות הגנתית כל-כך גרועה, כל זמן שהכדור לא אצל היריבה הוא מבורך עבורנו.
    השאלה אם אין פה גורמים אחרים שמשחקים תפקיד. הרי לא יכול להיות שונגר לא רואה את ההצלחה של משחק באופן כזה. אולי פשוט לדעתו השחקנים שיש לנו כרגע, והסגל הקצר, לא מאפשרים לנו פיסית לבצע לחץ כל המשחק? האם ננסי ברצלונה הם יצורי פלא חד פעמיים (אני לא מדבר כמובן על יכולתם עם הכדור - רק על האופן בו הם עובדים כדי להשיגו בחזרה)?
    אולי ונגר לא מעוניין בכדור מעבר ל-60 אחוז פוזשן שיש לנו בממוצע, כדי שהשחקנים לא יפצעו עוד יותר ממה שהם נפצעים כרגע?
    יש למישהו עוד הצעות?

בכל מקרה מחר מול ליברפול בחוץ יהיה מעניין מאוד לראות איך נשחק. ליברפול לא יסתגרו, וזו עוד הזדמנות מצויינת לשחק בצורה דומה כמו מול התרנגולות.

בקשר לכל עניין המקום הרביעי, נראה לי שהוא מנופח הרבה יותר ממה שהוא באמת. הרי אם קבוצות כמו ליברפול וטוטנהאם הצליחו למשוך שחקנים גם כשהיו מחוץ ל-CL, למה שאנחנו לא נצליח? כמו תמיד, בסופו של דבר, זו שאלה של כסף. אם נציע אותו - שחקנים יגיעו.

אני רואה נכון? יכול להיות מצב שגם דיאבי וגם גיבס יהיו בסגל בו זמנית לאותו משחק? זה פחות או יותר כמו ליקוי מאורות של פעם במיליון שנה. מקווה שזה סימן טוב.

10. StevieG Member

לדעתי ארסנל תסתגר מחר ותנסה לצאת למתפרצות. הדרך הכי טובה לשתק את ליברפול באנפילד היא לשחק הגנה חזק ולסגור את הרחבה. ברגע שיוצאים קדימה, זה יכול להיות קטסטרופלי עבור הקבוצה השנייה. דווקא ליברפול יודעת לשחק נגד לחץ ולהניע כדור ככה שלחץ על כל המגרש יכול להיות קטסטרופלי עבור ארסנל. עבור ארסנל, תיקו מחר הוא טוב כמו ניצחון. חוץ מזה אתם לא צריכים לקפוץ מעל הפופיק. קבוצות טובות מארסנל הגיעו לאנפילד העונה וחילצו תיקו בקושי רב.

11. מזגן Member

תיקו הוא כמו נצחון. נכון וגם החזרה של דיאבי זה כמו רכש.

לקוות לנצח את ליברפול העונה זה ממש לא קפיצה מעל הפופיק. ואם המשחק יהיה כמו המפגש הראשון בלי כל מיני אדומים ושערים עצמיים למיניהם יש מצב גדול שננצח. מדבר על אנפילד כאילו זה איזה מבצר.

מפגש של שתי קבוצות גדולות מגמגמות ולא עקביות. אחת עם חלוץ והשנייה לא כובשת ולא נותנת לכבוש. אחרי טוטנהאם יש סיבה לאופטימיות זהירה. יכול ללכת לכל צד.

12. אבו Member

טוב כמו ניצחון? אם ליברפול הייתה המתמודדת היחידה שלנו על המקום הרביעי, אולי. אבל בסופו של דבר רב הסיכויים שבתיקו אנחנו מאבדים אותו לצ'לסי, אז טוב כמו ניצחון זה בטוח לא.

לא חושב שיש פה קפיצה מעל הפופיק, סה"כ הקבוצות די שוות ברמתן. בכל מקרה, התוצאה הפופולרית(מאוד) בשנים האחרונות בין הקבוצות היא תיקו, אני מאמין שרוב הסיכויים שגם מחר כך יהיה.

13. The_Arsenal Member

אם אנחנו מנצחים מחר אפשר לפנטז גם על לעקוף את טוטנהאם. אם השנה הם לא יסיימו מעלינו זה יהיה שפל מבחינתם. אבל אני לא חושב על זה כרגע, קודם צריך לקוות לנצח מחר (סטיבי, מי שקופץ פה מעל הפופיק לפי ההודעה האחרונה הוא דווקא אתה. "אם נלחץ זה יגמר קטסטרופלי". מי ישמע אתם ברצלונה. משחק שקול, 50-50, אנחנו נלך על ניצחון בלי שאלה בכלל).
    תוצאת המשחק שלנו נגד ליברפול תקבע בעד מי אני אהיה במשחק של טוטנהאם נגד יונייטד. אם ננצח אני אהיה בעד יונייטד, בכל תוצאה אחרת, אני ארצה שיונייטד יאבדו נקודות.

נערך לאחרונה ב: ‏2/3/12
  14. StevieG Member

אוקיי. אתם לא קופצים מעל הפופיק. בכלל. לנצח באנפילד, לעקוף את טוטנהאם, לזכות באליפות אולי גם?

15. The_Arsenal Member

למה לא לשאוף לנצח קבוצה שמתחתינו בטבלה גם אם זה משחק חוץ? אנחנו בטח לא באים פייבוריטים למשחק ב'אנפילד', אבל המטרה היא ניצחון.
    ואם נהיה 4 נקודות מטוטנהאם בסוף המחזור, אז כן, אפשר לפנטז על לעבור את טוטנהאם. לפנטז תמיד מותר.