ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. Gnus Avenue Member

בחיים לא טענתי שהוא קרוב לרמה של ססק או ווילשר, וברור שאני מעדיף את מודריץ', שחקן וורלד קלאס לכל דבר, פשוט הזילזול הזה שהוא מקבל פה בפורום יכול להרתיח אותי, והבאתי את הנתונים האלה בשביל להראות כמו שהוא שחקן חשוב אצלנו בעונה.

נכון, הוא לא מפטם את החלוצים ואת שחקני האגף שלנו בכדורי עומק כמו ססק, ואין לו את המסירות הארוכות ונהדרות של ווילשר, אבל זאת מסיבה ברורה מאוד- באברטון מייקל שיחק בעמדת הקשר ההתקפי (כלומר-העמדה של ססק בזמנו וראמזי כעת), בארסנל הוא יותר מאחורה. התפקיד שלו זה לשמור על הכדור ולתת את המסירה בזמן, לא להשאיר חלוצים מול שוערים, את התפקיד הזה תשאיר לראמזי (למרות שזה נותן כדור עומק טוב פעם במשחק-שנים, אבל זה כבר לסיפור אחר).

תקרא לזה מחלק תה, אחראי ניקיון בסופר פארם או איך שתרצה, מייקל ארטטה אחרי השיא, אחרי פציעה קשה ובלי משחק בין לאומי אחד, אבל מייקל ארטטה מחזיק לנו את מרכז השדה משחק אחרי משחק (ראינו כמה רכים היינו בלעדיו נגד יונייטד), ובסך הכל עושה את העבודה שלו. איך הוא יהיה ביותר קשר התקפי? זה אני לא יודע.

2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחלק תה... לא רוצה לחשוב איפה היינו בלי מחלק התה הזה העונה. עשה שידרוג ענק העונה ובהחלט שווה כל אגורה, ומקום בהרכב לצד ווילשייר כשיחזור כבר.

3. Real-Gooner Member

ארטטה הוא "המבוגר האחראיי" שהיה חסר לנו במרכז המגרש בעונות האחרונות.
    נכון, מבחינה התקפית הוא לא מושלם, אבל הוא מביא לנו הרבה שקט במרכז המגרש, נלחם על כול כדור, ולא פוחד לרדת לתיקול.
    אני בטוח שאם וכאשר ווילשר יחזור לכושר(לרמה שהוא הציג שנה שעברה), הקישור שלנו יהיה בהחלט ברמה שאנחנו כאוהדים שואפים אליה.

4. The_Arsenal Member

ואני לא רוצה להישמע יותר מדי כמו ונגר, אבל אם רוזיצקי ישחק כמו ששיחק נגד טוטנהאם, הוא ממש כמו רכש חדש. אבל אני לא בונה על זה...

5. אבו Member

אוהדי בולטון בחרו בריו לשחקן החודש:
    http://www.bwfc.co.uk/page/SocialMediaDeta...2628131,00.html

ריו, לנסברי, גו'אל(אם יקבל רשיון עבודה), אפובה, אנקה- מספר שחקנים שללא ספק יכולים וצריכים לעשות את הפריצה בעונה הבאה.

6. skyday20 Member

What is the difference between Arsenal and a cup of tea?A: The tea stays in the cup longer! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר עתיק מהאליפות האחרונה של טוטנהאם.

8. אבו Member

חדשות לקראת שבת- הBBC מדווח על פציעה של דניאל אגר ל'מספר שבועות', הבלם הטוב ביותר של ליברפול כך שזו בשורה טובה מבחינתנו. גם סטיבן ג'רארד, סיכוי טוב שיחמיץ את המשחק.

ליברפול אמנם לא מנוצחת בבית, אבל 4 ניצחונות מתוך 12 זה לא ממש מאיים. אפשר לנצח.

אגב, מחמאות מכל עבר לסצ'זני על הופעה גדולה אתמול מול כ. רונאלדו וחבריו, וגם גו'אל קמפבל עם שלל מילים יפות על ההופעה שלו אתמול.

9. skyday20 Member

פעם ראשונה שאני נתקל בזה.. בעקבות הוויכוח פה על מחלק התה ארטטה.
    אז חיפשתי את הצירוף Arsenal tea בטוויטר לראות אם יש התייחסות כלשהיא גם בחו''ל לקשר בין תה וארסנל...http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בקלן הוא מצטיין כחלוץ נסוג, זה התפקיד שלו
    אל תנסה לשווק את לאוו, לא כאן בכל אופן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

וסתם ככה לפרוטוקול, אני לא יודע אם פולדי הוא זה שיושיע אותכם, במקרה הטוב הוא ישתלב בקבוצה כמו מרטסקר, במקרה הרע הוא יהיה כישלון צורב כמו בבאיירן.

11. Gnus Avenue Member

המאמן של קלן אמר היום שפודולסקי החליט כבר עקרונית לאן הוא יעבור, והוא יגלה על החלטתו רק במאי. אני באופן אישי חושב שהוא יכול להיות רכש בינגו, שילוב שלו ושל ואן פרסי יכול להיות קטלני.

עוד בגזרת העברות-החלוץ של מונפלייה, אוליביה ג'ירו ישב היום עם גרימנדי, שסיפר לו על ההתעניינות שלנו, לפי התקשורת בצרפת ג'ירו אמור להגיש בקשת העברה להנהלת מונפלייה בסוף העונה בשביל שיוכל להצטרף לקבוצה. בכל מקרה, סעיף השיחרור שלו יחסית נמוך (13.25 מיליון יורו) ככה שעל סכום העברה לא יהיו יותר מידי דיונים לדעתי.

בנתיים זה מתקדם טוב, אם וכאשר ג'ירו ופולדי יחתמו בארסנל, הם יכולים להיות שדרוג לא רע יחסית לפארק וצ'אמח. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

12. דניאל א. Member

ללא ספק העמדה הדחופה ביותר לחיזוק, התלות הזאת ביכולת הכיבוש של ואן פרסי, ושהוא המוציא היחיד לפועל פרט להתעלויות בודדות של וולקוט, הקבוצה הזאת חייבת בדחיפות סקוררים נוספים.

13. Bender Member

האתר Arsenal Truth הוציאו retraction של הפוסט שפורסם לפני כמה ימים על המשכורות של שחקני ארסנל. אני קראתי את הפוסט המקורי והבנתי שהוא בעצם עושה השלכה של מה המשכורות צריכות להיות כדי למלא את הסעיף שכולל 130 מיליון ליש"ט. כלומר לא היה לו יותר מידע מלכול אחד פה, ולא כול סוג של גישה מיוחדת לאנשים בתוך המועדון כדי להשיג את המידע הזה.

למרות זאת בצורה אופיינית לעיתונאות הספורט בעולם, המספרים שלו צוטטו בתור עובדות בכמה מקומות רציניים יותר, ונלקחו בתור עובדות. חלק מהעובדות האלו למשל נידונו כאן בכעס רב (המשכורות של סקילאצ'י למשל) למרות ששוב, לא היה להן כול בסיס עובדתי. רק השערות שכול אחד פה יכל לכתוב בעצם.

בעקבות גל של תלונות אליו, הוא פרסם את הפוסט ה-זה בו הוא מסביר את הטעות. למשל הוא אומר שהוא לא ידע שחלק לא מבוטל מה-130 מיליון האלו בככל הם עלויות של נספחות אחרות ולא משכורות. האומדן האמיתי הוא יותר בכיוון של 115.

זה צריך להיות שיעור חשוב בשביל האוהדים להבין כמה מהמידע שיש לנו יכול להיות מוטעה וחסר שחר. ואולי שאסור לנו להתחיל להסיק מסקנות סתם ככה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/12
  14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא ממליץ לך להפגין גם כאן את המרירות כלפי מאמן נבחרת גרמניה, זה לא מעניין אף אחד. פולדי משחק גם קשר שמאלי. אתה יכול להגיד שזה לא מוצא חן בעיניך ואפילו שזה בכלל לא מתאים לו, דיון כדורגל לגיטימי ויש על מה לדבר, אך אתה לא יכול להגיד שהוא לא יכול להיות מתופקד שם כל עוד הוא שיחק שם מספיק.

חולק עליך גם בפסמיות שאתה מפזר לתותחנים כאן מסיבות לא ברורות. לוקאס נותן עונה גדולה לכל הדעות ויש לו סיכוי להשתלב יפה בארסנל (יותר מאשר מרטאסקר עשה). הוא נמצא בשיאו, בניגוד לבלם הגרמני שנמצא בירידה בשנים האחרונות. איך הצלחת להכניס את שניהם למשוואה אחת, הישג ששמור רק לך. הוא לא ואן פרסי, אבל אין שום סיבה שלא יציג את היכולת הרגילה שלו ויתרום רבות.

נערך לאחרונה ב: ‏2/3/12
  15. מזגן Member

איזה דו-קרב גרמני אימתני יש פה. אני נהנה. ולומד על פודולסקי! שתי ציפורים במכה אחת.

ועכשיו לעניין ארטטה. כמו שאמרתי כבר. אני מאוד מסמפט את הבחור. הוא באמת עובד מאוד מאוד קשה ורואים את זה באמת כל מחצית שמציגים את הנתונים של הקילומטראז' שבהן הוא מככב ללא עירורין. כמו כן פה ושם הוא באמת מניע את הכדור בצורה דנילסונית אבל המשופרת בהחלט מבחינת דיוק וזריזות.

הוא בהחלט תורם רבות לטאקלים ולשמירה ולחיצה על שחקנים במרכז המגרש. בגדול הוא עושה את העבודה שלו טוב. עבודה השחורה של הקישור. עוזר לסונג ועוזר להנעת הכדור. אפשר להגיד שהוא פארקר כזה ומשחק ברמה של פארקר אולי קצת מפגר אחריו. אחרי הכל פארקר נבחר לשחקן האנגלי של העונה עונה שעברה.

אבל אני חייב עדיין להעביר את הנקודה שלי. שהוא לא שחקן שיוצר משחק התקפה ולא יוצר ספייס, אין לו דריבל וטריקרי בכלל. ואני חושב ששחקן קישור כל כך חשוב בארסנל צריך להחזיק באיכויות האלה כדי שנוכל להתחרות ברמות הגבוהות ביותר.