שחקן שהגיע אלינו מזמנים אחרים. כאילו האלים הגלו אותו אלינו מהעבר כדי שהוא יפזר לנו קצת אבק כוכבים מהסוג הישן של טיירי ודניס. אחד הגדולים ששיחקו אי פעם עבורנו. ------------- ובראיון של אחרי המשחק של רובין ות'יאו, חכו לשניות האחרונות ותראו את הקפטן שלנו מחזק את ת'יאו בצורה מרגשת. איזה מלך! הנה.
מדהים כמה הוא התבגר. אני זוכר איך במשחק אימון הוא יצא על וולקוט אחרי איזה מהלך טפשי שלו לפני כמה שנים. אני מתפלל שונגר יסמם אותו או משהו ויגרום לו לחתום על חוזה חדש.
והמציאות של ארסנל מחזירה אותנו ישר לאדמה... וורמי ורוזיצקי לא ישחקו מול מילאן בגלל פציעות מול ספרס . כנראה שהם גם יחסרו למשחק מול ליוורפול. אוי ארסנל... --- או שאולי הם "פצועים" לקראת השבוע של הנבחרות?!? אם כן אז שאפו על הביצים סוף סוף.
איזה נשמה. מעבר ליכולת המקצועית (כבר למעלה משנה אני אומר שהוא החלוץ הכי טוב בעולם), איזה כיף שיש לנו כזו אישיות נהדרת בתור קפטן בקבוצה.
יובל, לא יודע מאיפה הסקת שורמאלן ורוזיצקי בחוץ לליברפול ולמילאן. שניהם נפצעו והדבר אושר ע"י ונגר, אבל עדיין לא ניתן שום אומדן לגבי מועד חזרה, זה יכול להיות גם מחר אתה יודע...
בני, מה משחק אימון? לפני יותר משלוש שנים אני זוכר איך במשחק דווקא במשחק די טוב שלו, ואן פרסי יצא על ת'יאו (אז עוד לא בן 19) לעיני כל העולם ואשתו נגד אותה טוטנהאם אצלנו בבית. זה נגמר ב-4:4 המקולל ההוא, שכל הרעל התחיל להישפך החוצה עם גאלאס ואדבאיור (המממ... איפה הם היום?). השינוי שרובין עבר נראה עכשיו מדהים, אבל הוא היה הדרגתי בכל זאת. סרט הקפטן מיטיב עמו ואת זה לא צריך לומר דווקא אחרי רגעים יפים כמו היום, את זה אפשר לראות אפילו בהפסדים. אני חולה על מרטין טיילר, האיש הזה הוא הפסקול של ארסנל שגדלתי עליה בעצם. בחמישייה נגד הצ'אבס ישבתי במשך ימים וראיתי פעם אחר פעם את השידור שלו לשלישי של רובין. מעניין איך זה יהיה עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx על ורמאלן ראו היטב שהוא פצוע. פארקר נכנס בו חזק, לא נראה לי שזו פציעה "טקטית".
Unfortunately we had some bad news for Rosicky today, and Vermaelen as well. Vermaelen has an ankle problem, and Rosicky a back problem. I dont think they will be available for Wednesday, whether they are available for Saturday is a big doubt. מהאתר הרשמי.
מלך רובין, קפטן מצוין, גם וולקוט משתפר, ויש לו הרבה רגעים יפים במשחקים, צריך להפסיק לזלזל בו פה, הוא הראה את היכולות שלו, רק צריך לשמור על קצת יותר יכולת יציבה. מרטין טיילר לא היה כזה מדהים הפעם ממה שאני זוכר, הוא אמר כמה פעמים גם שהיה לנו יתרון 3 שערים, שאם ההגנה החלשה שלנו אנחנו מסוגלים לאבד את זה...
נשבע לך שאני כל היום קם ומדקלם לעצמי את "It's all about the right pass, goes left to the left foot of van Persie!" ושלל פנינים אחרות, טיילר גאון ואני מת על היצירתיות שלו והשפה היפה. גם ג'ון צ'מפיון נהדר.
זה הפרשן מהיום? אם כן, לבנאדם יש קטע מוזר עם וולקוט. משחק שני שאני שם לב שהוא פשוט מבקר כל מהלך ומהלך שלו. במשחק הקודם הוא במשך כל המשחק ראה מה וולקוט עושה ואמר דברים בסגנון "אני חושב שצ'מברליין היה עושה את זה יותר טוב"... אין לי שום סימפטיה מיוחדת לשחקן אבל זה מעצבן.
חח נשמע כמו אוהד ארסנל טיפוסי. אני חייב לציין שאני מחזיק מקינג וקאבול בלמים מצויינים. אבל היום הם נראו כמו שני גלמים. משחק רע מאוד של הצמד. הרגע הכי מאושר מבחינתי במשחק היה השער של רוזיצקי. ומלהתסכל על התגובה שלו אחרי השער עשה לי צמרמורת. רואים את החשיבות העצומה של השער בשבילו. שמח מאוד בשבילו.