ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. אבו Member

ואוו איזה טירוף.

1. אנחנו לא משחקים מי יודע מה, אבל לדעתי יתרון שלנו היה מוצדק. דיפלקשיין וצלילה של בייל זה מה שטוטנהאם עשו במחצית הזאת.

2. תיאו' פשוט לא במשחק וזה אנרדסטייטמנט. חייב לפנות את מקומו.

3. רובין, לך תבין אותו. מצבים של גול בטוח הוא מחמיץ, ואז הוא יידע לתקוע משום מקום דווקא במצבים הקשים שערים ענקיים.

2. Gunner_ForeveR Member

הדרבים האלה של צפון לונדון ללא ספק המשחקים הכי מהנים לצפייה בעולם.

בכל מקרה, לא יאומן שחזרנו תוך 3 דקות לקראת סיום המחצית, הייתי בטוח שהמשחק גמור. בכל מקרה, גם אם ננצח, ונגר צריך ללכת הביתה וגם ראינו את הבעיות בקבוצה.
    בהגנה, גיבס פשוט אפס וצריך כבר להעיף אותו מהמועדון עם כל שאר הליצנים. חור שלו בשער שקיבלנו וגם קצת חוסר מזל איך שהכדור קפץ מעל שצ'סני בגלל שהכדור פגע בורמאלן. השער השני אני לא בטוח אם זה פנדל או לא, אבל שוב עוברים את גיבס כמו חמאה. לסאנייה יש הרמות פשוט גרועות, לא ראיתי דבר כזה. בכל מקרה כל הכבוד לו על השער. וולקוט מאוד פעיל היום אבל הוא פח אשפה גדול, אין לו טכניקה בגרוש. כשארטטה בועט בעיטות חופשיות זה כבר ידוע מראש שלא יהיה כלום, אני לא מבין למה ממשיכים לתת לו לבזבז לנו את הצ'אנסים האלה. מצידי שואן פרסי ייבעט למרות שזה לא מהצד שנוח לו לרגל שמאל. בניון אחד השחקנים היותר יצירתיים שיש לנו בסגל, העזיבה של ארשבין זה צ'אנס בשבילו, בכל מקרה הייתה לו מחצית נחמדה. ארטטה כרגיל בלי שום דבר מיוחד וגם רוזיצקי. ואן פרסי מצויין היום ובחוסר מזל הוא לא הבקיע לפחות עוד 2 שערים.

בקיצור נקווה לטוב במחצית השנייה, חובה ניצחון! ושוב, ונגר הביתה!
    אגב לא ברור לי למה צ'מברליין וג'רביניו על הספסל, שניים מהשחקנים היותר מסוכנים אצלנו.

3. Bob_is_gone Member

טוב זה לא היה צפוי. וואו.
    רק להמשיך עם ההתלהבות בהתחלת המחצית השנייה - שהעופות לא ייכנסו למשחק בכלל.
    המשחק ההתקפי הכי טוב שלנו מזה הרבה זמן. נכון, זה חושף אותנו למתפרצות אבל אין ברירה, זאת הדרך היחידה לנצח.
    מחזיק אצבעות שיעלה את האוקס במקום וולקוט שסיפק כהרגלו את הממוצע שלו - 7 איבודי כדור רשלניים במחצית אחת.

COME ON GUNNERS!

4. חוצפן חיובי Member

בניון דווקא בסדר, יותר טוב מוולקוט ורוזיצקי. וולקוט פשוט איום, אפילו כשהוא היה לבד במתפרצת אחרי החטיפה שלו הוא מסר לואן פרסי שהיו עליו שני בלמים במקום לרוץ עד השער.

בייל שחקן מטונף, מייק דין חייב למות. איך אנחנו נותנים לו לשפוט אותנו? אדביור דוחף את קוסיילני על מודריץ' וקוסיילני מקבל צהוב. וכמובן הפנדל על הצלילה.

5. The_Arsenal Member

וולקוט נותן לסוכן שלו עוד קלטת שהוא צריך להשמיד לפני שהוא מגיע לשולחן של המשא ומתן. הבנאדם לא קשור לענף. אוקסלייד למגרש דחוף! הקצב המטורף הזה תפור עליו!

יאללה שתתחיל מחצית שנייה!

6. AronB Member

המחצית הזאת, הקבוצה הנוכחית והעונה הזו בכלל, עושות לי יותר כאב לב מאשר הנאה, וכך גם היום. למשל, רק ארסנל יכולה לייצר מחציות כאלה. לשלוט במשחק, אבל לשחק כ"כ מופקר עד כדי כך שטוטנהאם עולים ליתרון של 2:0 מ...כלום ושום דבר. אמנם מייק דין עזר להם עם החלטה שערורייתית (בחיים לא פנדל), אבל עדיין, למה גיבס מדדה לרחבה שלו? איפה סאנייה? מה עם הסגירה של סונג? כל זה בשער הראשון.
    לאחר מכן הרבה החמצות (כולל אחת, שכמעט נכנסה אפילו, מרוזיצקי. shocking) אבל מי שמרתיח אותי יותר מכולם הוא וולקוט. פשוט לא להאמין השטויות שהאיש הזה עושה, שנובעות גם מטימטום וגם מחוסר ביטחון, שלצערי אני מניח שלעולם לא יעלם.
    ונגר עם החלטות איומות ונוראות וכיום, כשאנחנו רואים את חוליית ההגנה "המקורית" שהייתה אמורה, בדיעבד, להיות חוליית ההגנה המרכזית שלנו, אפשר ליפול עליו אפילו יותר. בכל מקרה, הקבוצה שלו במומנטום וכל מה שהוא צריך לעשות זה לעזור לה - שיחת מוטיבציה, שיפורים טקטיים ואוקסלייד-צ'מברליין אחד. משחק שיושב עליו פרפקט.

COME ON YOU GUNNERS!

7. Gunners Member

תומאססססססססססססססס חחחחח

8. Strawberry Fields Member

:aaa031:

9. Gunners Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק זה, גם אמרתי להוציא את וולקוט! :aaa021:

האחד כובש אחרי שנתיים, האחד אחרי שנה בלי שער בבית, חלום...

11. Gunners Member

זה לא נעצר! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. דניאל א. Member

אקסטזה מטורפת, וולקוט עם משחק גרוע וצמד!

13. gilshan Member

שמישהו יצבוט אותי כי נראה לי שזה חלום...

14. Gnus Avenue Member

לא, זה טוב מידי בשביל להיות אמיתי..

15. A. Arshavin Member

כמו שאמר השדר של סקיי:" מש כמו אוטובוס לונדוני, אוטובוס לונדוני אדום. אתה מחכהלאחד ופתאום מופיעים חמישה!"