קראונקה מתנהג בצורה הזויה פשוט. לא מעניין לו תתחת מכדורגל וממועדון הכדורגל ארסנל. העיקר שאוסמנוב לא יכנס לבורד.
תסלח לי יובל, אבל הדוגמאות שלך לקוניות ורחוקות מלהתאים לתשובה למילותיו, הנכונות לדעתי, של אמיר. אתה שוכח שעמנואל פטי שיחק 6 עונות במונאקו, תחת אותו ארסן ונגר שהביא אותו לארסנל ב-1997 (אתה גם שוכח כמה מתי הוא הלך, באיזה גיל ומי המשיך בהרכב על המשבצת שלו). אדו? הוא הגיע לארסנל בגיל 23 ומקורינתיאנס, ככה שאת החינוך שלו הוא קיבל מארסן ונגר. פירס וג'ילברטו הן דוגמאות קצת יותר מוצקות, אבל עדיין - אף אחד מהם לא הגיע ממקום של פינוק כמו ארשבין (ויתרה מכך, שניהם הגיעו בגיל צעיר יותר מארשבין; שניהם בגיל 26, ארשבין בגיל 28). אבל, אני מסכים איתך שהכשלון פה הוא הרבה יותר של ארשבין מאשר של ונגר. הרוסי הוא שחקן מבריק, פנטסטי (כשהוא רוצה) ואחד הכישרוניים שנחתו בקבוצה אי פעם (לא בהגזמה בכלל), אבל הוא עצלן, מפונק וכבר לא מתאים, מבחינת כושר משחק וכושר גופני, כבר שנה וחצי. אני מרגיש כאילו אני מסביר לילד בגנון, אבל בכל זאת - כל הדיון הזה הוא היפותטי וההודעה שלך היא ברמה של FXP. מה הקשר בין דנילסון ודיאבי, לבין רכישת השחקן היקר ביותר במועדון, או רכישת שחקן מוכח? היפותטית - נחיה ונראה אם ונגר יקנה עוד שחקן כאלה וכאלה, אבל גם נחיה ונראה אם ונגר יוסיף להיות.
הרכב מרתיח. אם מפחדים מהמגנים של טוטנהאם, אז לעלות שחקנים "הגנתיים" באגף זה בדיוק הצעד הכי גרוע שאפשר לעשות, כי זה מאפשר למגנים לעלות חופשי בלי טיפת חשש. כל האופטימיות שמשום מה הייתה לי נעלמה ברגע שראיתי את ההרכב.
בשני המקרים מדובר על רכש שנכשל. אם ונגר יחליט שזה מוצדק להסיק שבגלל ארשבין לא מביאים יותר שחקנים מוכחים, אז באותה מידה הוא היה צריך להחליט לא להביא יותר צעירים אחרי כישלונות כמו של דיאבי ודנילסון.
א) שבוע שעבר ביום שבת נגמרה ההתמודדות על כל תואר סופית ב) המקום ה-4 רחוק מאיתנו ומה שנותר לקוות זה שארסנל בליגה האירופית תבוא לישראל. ג)אני ממש לא זוכר מתי לעזאזל הייתה הפעם האחרונה שאנחנו באים למשחק בית מול העופות ומקווים לתיקו שישמח אותנו,התדרדרנו. ד) ונגר, עשה טובה לעצמך ולמועדון כולו, איבדת כל פרופורציות, אתם לא יכולים להאשים את ההנהלה כבר על הטעויות הטקטיות הבסיסיות שהוא עושה. לך. וזה באמת שלא משנה כמה ייגמר אבל יאללה גאנרז!
מחצית משוגעת עם מלחמה אדירה של הלאדס. לפחות זה. בדקות האחרונות של המחצית היה באיצטדיון טירוף כפי שאני לא זוכר כבר זמן רב. אבל תהרגו אותי, אני לא מבין איך בכלל הכנסנו את עצמנו לבור הזה. רק אנחנו מסוגלים להיכנס לפיגור 2-0 במשחק שמתנהל בשליטה טוטאלית שלנו. ספרס עברו 3 פעמים את החצי וזה נגמר בשני שערים ובעוד בעיטה לשער של שצ'זני. מספיק לעשות פו על ההגנה שלנו והיא קורסת. אוקס במקום וולקוט או יוסי ואנחנו גומרים את המחצית הזו עם 4/5 חתיכות ברשת שלהם. חבל.