ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. אבו Member

בוקר של דרבי, באופן מסורתי היום הכי מלחיץ שלי כאוהד. לא זוכר מתי הגענו בנחיתות מקצועית כל כך ברורה מולם, זה כנראה בוודאי לא קרה ב12 שנים שאני אוהד את הקבוצה, הכי קרוב זה כנראה המפגש שווה כוחות בהייבורי בשנתו האחרונה. אכלנו הרבה חרא העונה, עוד מהקיץ הזוועתי, עדיין אני מקווה ל90 דקות בודדות של. התעלות ולשכוח לרגע מהעבר, מעבר לזה כמובן שיחד עם הביקור באנפילד שבוע הבא, המפגש הזה סופר קריטי במאבק על המקום הרביעי. קום און!

2. TheLane Member

מעניין, הדברים באמצע זה גביעים אירופיים? כי לנו יש יותר מארסנל. ולמה הגביעי FA או קארלינג לא מצויירים בצד של טוטנהאם?

אין לי את האנרגיה לזה עכשיו, נדחה את זה לאחרי המשחק...

3. אבו Member

Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Rosicky, Song, Arteta, Walcott, Benayoun, Van Persie.

Subs: Park, Oxlade-Chamberlain, Fabianski, Jenkinson, Gervinho, Chamakh, Miquel.

WTF http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

זה מה שאומר הטוויטר, ואם אין פה איזה טעות, למה אוקס' וג'רביניו על הספסל ובניון בהרכב?!

4. AronB Member

צ'מברליין, ג'רביניו וג'נקינסון על הספסל; בניון ורוזיצקי בהרכב; ראמזי ודג'ורו אפילו לא בסגל.
    Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Arteta, Walcott, Benayoun, Rosicky, Van Persie.

Subs: Park, Oxlade-Chamberlain, Fabianski, Jenkinson, Gervinho, Chamakh, Miquel

5. Real-Gooner Member

לא יכול להיות שזה ההרכב, אני יחכה לאתר הרישמי.

עריכה:
    איפה ההגיון בהרכב הזה?
    אם הוא חושב שרוזיצקי ובניון יעזרו לו בשליטה על מרכז המגרש הוא טועה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/12
  6. StevieG Member

בניון פותח לצד וולקוט וואן פרסי. ג?רביניו והאוקס על הספסל. לייבש שחקן עונה שלמה ואז לפתוח איתו בדרבי. וואו, ונגר, וואו. התעלה על עצמו.

7. אבו Member

אולי ונגר חושב על עזרה הגנתית של בניון? אבל זה גם ככה לא הצד החזק יותר שלו. איך ג'רביניו והאוקס' על הספסל, ובניון שמתי הוא שיחק פעם אחרונה בכלל בהרכב?

על פי דיווחים, סטן קרונקי יהיה בגרוב היום.

8. אבו Member

וזה לא קל אחרי הניסוי הכושל והעלוב בסאן סירו, והפעם אנחנו עוד במשחק ביתי. לא ברור מה עובר לו בראש.

אני בלחץ.

9. The_Arsenal Member

טוטנהאם היא הקבוצה עם המגנים הכי תוקפים בליגה אולי. מה התשובה של ונגר? רוזיצקי או בניון באגף. לא להאמין. במקום לשים שם את אוקס או ג'רביניו, שיכולים לנצל בעזרת מהירות כל עלייה פזיזה להתקפה של המגנים, הוא מרכיב באגפים שחקן שלא עובר את החצי בזמן שאקוטו ו-ווקר יכולים לעשות הקפה מסביב לאצטדיון. מה יהיה?

10. Chamberlain Member

נמאס כבר מונגר!
    מה בניון האפס הזה עכשיו? נמאס לי כבר, רק אני רואה כאן הפסד?

11. StevieG Member

סטן קרואנקה מעדיף לחסוך לעצמו את הבושה וייעדר מהאמירייטס היום. שלח איגרת אישית.

12. AronB Member

כל השבוע הזה, היום הזה, הדרבי הזה וההחלטה האומללה הזאת של ונגר לעלות עם הרכב כל כך אפור, מתנקזים לכך שפשוט הידרדרנו עוד שלב אחד בדרך אל שפל המדרגה. למה?
    1. רובין ואן-פרסי מוסיף לומר שהדיבורים על חוזה חדש בהשהייה, ובדיוק באותו יום מתפרסם מסמך הנוגע לשכר במועדון. תיכנסו ותראו, אבל בין הפנינים: ונגר הוא המרוויח הבכיר ביותר (135,000), ואן פרסי הוא השחקן שמרוויח הכי הרבה (90,000), סקילאצ'י מרוויח 60,000, ולה 50,000, סונג וראמזי 55,000 כ"א... לראות ולרתוח.
    2. אדון סטן קרואנקי המכובד מחליט לחזור לארה"ב במקום להשאר בלונדון לילה נוסף ולצפות בדרבי של הקבוצה שלו. לא הבנתם? היאנק כבר היה בלונדון, אבל אז החליט שלא מתאים לו, אז הוא חזר לאמריקה. הכי חשוב שהוא שלח איחולי הצלחה לבביים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    3. בזמן שלסקאמס יש את לנון, VDV ודפו על הספסל, לנו יש את ג'רביניו, פארק וצ'מאח, ואת בניון במגרש במקום אוקסלייד-צ'מברליין.

רק ניצחון ימנע מרעידת האדמה להמשיך, תיקו זה כיבוי שריפה, למקסימום שבוע. נקווה לטוב, נצפה לרע.
    :aaarse:

13. Henry_Tk Member

בבקשה תחסוך מאיתנו את הזילזול שלך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

14. Gunners Member

זה כבר ההרכב הרשמי?
    אני לא מאמין פשוט,
    אחד לאחד, בדיוק מה שאני חשבתי אתמול שונגר יפתח עם ג'רביניו ואוקסלייד ביחד ולראות איך הם משחקים ביחד אבל במקום זה הוא שם את בניון שעם כל הכבוד לו הוא לא מתאים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

15. Mellow29 Kopite

זה פשוט הזוי. אני לא חושב שהוא עושה את זה כדי "לחסוך לעצמו את הבושה", אבל זה כן מחזק את ההנחה שמועדון הכדורגל ארסנל זה רק אחד מהרבה מאוד נכסים שיש לו, ונכס שרמת העניין שלו בו נמוכה מאוד. כדורגל לא מעניין אותו, הדרבי נגד ספרס לא מעניין אותו, ואין מה לצפות ליותר מדי בשורות טובות ממנו בעתיד. העסק מתקתק כמו שעון, יש רווחים כל שנה וזה מה שמעניין אותו בעיקר.