לא יודע מה המקורות של סקיי כבר שווים, אבל... Sky Sources understands Arsenal and Zenit St Petersburg agree loan deal for Andrey Arshavin. #AFC בכל מקרה, חלון ההעברות הרוסי נסגר היום בשעה 22:00 שעון ישראל.
מצד שני אם לא נסיים בטופ-4 אז מה יקרה? במצב כזה אין סיכוי שנוכל להשקיע את הכסף, או למשוך שחקנים ראויים לא חשוב מי יהיה המנג'ר. אני חושב שבמצב שאנחנו היום נותר רק לקוות שונגר יתעשת בקיץ ויתקן קצת, כולל סיפורים כמו גוצ'ה פודולסקי, ואחרים. אם לא זה, אז עדיף שונגר ילך ושיגיע מנג'ר אחר, ונכנס לתקופה של 3-4 שנים של בנייה מחדש על חרובות "מבנה השכר" שלנו...
זה נורא פשוט להסביר את הטעויות שלנו בחלון העברות האחרון. ממש כמו חשבון פשוט לבית ספר יסודי נאסרי > ארטטה פברגאס > בניון ונגר צריך להביא לפחות עוד 2 פליימייקרים/מובילי כדור אם תרצו שהוכיחו את עצמם, מה לעשות, על קבלות צריך לשלם וכרגע דרושות קבלות!ושיהיו ברמה (!) כמו אלה שעזבו ולהיפטר מהגופות שפג תוקפן במרכז הקישור עיין ערך קפטן צ'כיה וקפטן ישראל! שלא נדבר על ה''וונדר קיד'' ראמזי הבתול. זה נס שאין כמותו שאנחנו בחודש מרץ אוטוטו והרגלי צ'ופסטיקס של רובין לא התנפצו, תודה לאל כן?! אבל חייב אלטרנטיבה הולמת להיעדרות לגיטימית וצפויה שלו, פציעה, מנוחה, רוטציה. מבחינת איכות הגנה, אני חוזר, איכות! לא יכולת! אולי כמה פה יופתעו, אני די מרוצה, עונת ''ההרצה'' של פר עוברת בתקווה שהוא יחזור להיות אותו בלם גם שיחזור מהניתוח בקרסול, הנקודת חולשה היחידה זה המגנים, בעניין סניה אין תלונות הוא וורלד קלאס, לסמוך על קרל בן ה20 בעיניים עצומות? לא יכול, אני מצפה לעוד חיזוק של שחקן הגנה בודד ואני אהיה מרוצה. תאמינו או לא את סאנטוס אני מאוד אוהב. ה''נגיעה'' הדרום אמריקאית והטכניקה הם משו בלתי נפרד מהכדורגל המודרני שלנו כיום. זה מאסט מבחינתי. סגל ארסנל חולה ולוקה בחסר, וצריך תרופות, ועל תרופות לא חוסכים! בהצלחה בדרבי יום ראשון אני כבר לא יכול לחכות!
גם לוונגר יש חשבון מאוד פשוט. מקום 4 וכישלון בכל מפעל אפשרי מבלי להביא שחקנים נורמליים שכולם מצפים ממך = תואר!
אם באמת יש 50 מיליון פאונד ששוכבים בבנק, אין שום סיבה שלא יהיה ניתן להשקיע את הכסף, בייחוד אם ונגר וההנהלה מפליגים בשבחו של המודל הכלכלי של ארסנל...אם הוא מודל כזה טוב, לפספס את העלייה לליגת האלופות פעם בעשור לא אמור לפגוע בו אנושות. גם אין שום סיבה שלא תוכלו למשוך שחקנים ראויים עם עונה אחת מחוץ לליגת האלופות. לא רק אדן הזארד מפריד בין ארסנל להצלחה, ואם טוטנהאם הצליחה להשאיר את מודריץ' ולמשוך שחקנים כמו אדבאיור ופארקר (לא וורלד קלאס, אבל שחקנים ששידרגו אותה בכמה רמות) גם ארסנל תוכל. עונה אחת מחוץ לליגת האלופות זה מחיר שהמון שחקנים מוכנים לשלם כדי לשחק במועדון כמו ארסנל - בתנאי שהמועדון מגלה אמביציה ורצון להצלחה. ארשבין בהשאלה לזניט.
Stevie המקורות של סקיי שווים משהוא... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx שיהיה לו בהצלחה, בסוף העונה סביר להניח שהוא ימשיך שם ולא יחזור.
פשוט לא יאומן. זה כאילו לעשות דווקא? לא מבין את זה. אז ברור שארשבין לא ממצה את עצמו אצלנו. ובאמת שחבל גם עליו. אבל אם יש נטייה להשאיל/למכור אותו - אז למה לעזאזל לא לעשות את זה ב-1 בינואר ולהביא מיידית מחליף? מה הטעם לעשות את זה עכשיו, כאשר הרוסי, על אף חמשבר המתמשך - הוא עדיין אחד השחקנים הכי יצירתיים בסגל שלנו? הניהול העונה משהו...
עוד תוספת ארוכה לרשימת הבזיונות של ההתנהלות של ארסנל. קודם כל נתחיל מזה שוונגר אמר שארשאבין בוודאות ישאר בארסנל עד סוף העונה, אבל את מה שהמילים של וונגר שוות אנחנו כבר יודעים, במיוחד בכל הנוגע לשחקנים שבאים ועוזבים. הלאה- למה לא הגיע מחליף? זה לא עוד שחקן סגל שעוזב, זה השחקן היקר ביותר בתולדות המועדון, ומי שהיה אמור להיות אחד מהכלים ההתקפיים הקטלניים שלנו. למה המשכנו לראות נסיונות של להחיות לו בכוח את הקריירה בארסנל? לכל מי שראה כדורגל בשנה האחרונה ברור שמדובר בשחקן גמור, שהקריירה שלו במועדון נגמרה מזמן. בשביל מה היינו צריכים לראות אותו ממשיך ומחרב לנו את המשחק בחודשים האחרונים? מעמיד את "החילוף ההוא" במשחק נגד יונייטד באור אפילו יותר מגוחך. ארשאבין, הוא גאון כדורגל, ימיו היפים מאחוריו, התדירות שבה הגאונות שלו הבליחה פשוט כבר לא מספיקה לארסנל. נזכור לו לנצח את הרביעייה מול ליברפול ואת השער מול ברצלונה. האדישות והחוסר אכפתיות שלו הקשו לחבב אותו ולסלוח לו על השטויות ועל הראש בקיר שלו. ובכל זאת, שיהיה לו בהצלחה ונקווה שבסוף העונה ההשאלה תהפוך למעבר קבוע.
לדעתי נגמר לו החוזה בסוף העונה. תקנו אותי אם אני טועה. ארסנל קיבלה מיליון פאונד על ההשאלה, ככה שבאמת נראה שהעדיפו למכור אותו, וזהו.
קודם כל, אני שמח באמת שהעפנו אותו, לא יכולתי לראות את העצלן הדוחה הזה יותר. אבל כמו שכולכם אמרתם, מרתיח שדווקא עכשיו זה קורה ולא מגיע שחקן במקומו, והעובדה שונגר המשיך לתת לו דקות משחק למרות שהוא לא רוצה להיות פה יותר (והרג אותנו בחילוף ההזוי בהיסטוריה מול יונייטד).
מיכאל זנדברג הרוסי. לא מתפלא שהוא החזיק מעמד בפרמייר ליג רק שנתיים. אם ארשבין הוא השחקן הכי יקר בתולדות ארסנל, זה אומר הרבה על המועדון הזה בשנים האחרונות. שחקנים מטיפוס של ארשבין ורוסיצקי זה בדיוק הזן שדופק את ארסנל.
אלכס, אתה מדבר שטויות. אם בכל שנה היינו מביאים איזה ארשבין אחד אז היינו היום חזק חזק בצמרת. ארשבין הוא שחקן וורלד קלאס אמיתי, כזה ששווה לשבור את חשבון הבנק בשבילו, והדבר העצוב באמת זה שהבאנו רק אחד כזה בחמש שנים האחרונות, למרות שהמצב של הקבוצה חרא. להיות חכם בדיעבד ולהגיד שארשבין הוא רכש גרוע, זאת סתם צביעות. אני לא חושב שדיברת ככה לפני שנתיים וחצי...
זאת הטעות שלך. ארשבין הגיע לארסנל בגלל ההצלחה של הנבחרת ביורו 2008(נכון להיום הופעה די מקרית של הנבחרת, שנבעה מההכנה המצוינת של הידינק בחודש שקדם לטורניר ולחיבור מיוחד שנוצר למשך חודש). גם לפני ארסנל, היה לו שם של שחקן עצלן, רק שהוא שיחק כמובן בליגה פחות טובה ויכל לבלוט שם יותר בגלל כישוריו הטבעיים. ארשבין של השנה האחרונה בארסנל לא מפתיע את מי שבאמת מכיר אותו מהתקופה בזניט. למשל אנדריי קנצ'לסקיס טען עוד לפני שנתיים שהוא לא ברמה שלארנסל(דווקא כן מתאים לארסנל הנוכחית, אבל הכוונה הייתה למועדון עם שאיפות בצמרת הפרמייר ליג). תמישכו להביא שחקנים כאלה או כמו פודולסקי שארסנל מעוניינת בהם, ותמשיכו לדפוק את הראש בקיר בכל פברואר-מרץ. מרכיב האופי והחוזק הפיזי והמנטלי חשוב ביותר, בטח בפרמייר ליג. לונגר זה לא חשוב כנראה.