ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. חוצפן חיובי Member

לדעתי כבר אין טעם לנתח ולדוש בכל השפלה, הכל כבר ידוע מזמן. יש מסקנה אחת ומסר אחד ברור - ונגר הביתה. כל השאר זה סתם רעש שמפריע.

2. Wazza Member

בדקה ה-89 ונגר היה על סף בכי.. חבל שמאמן כזה אגדי מחרב במו ידיו את כל ההישגים שלו.

3. AW forever Member

ממזרים חסרי כבוד. מודה לאל הטוב שמספיק אוהדים אומללים אחרים הספיקו לקנות כרטיס ליציע החוץ וחסכו ממני לחזות בבושה הזו באיצטדיון. נשארנו עם המטרה המפוקפקת משהו של להשיג את המקום הרביעי, ואני מסכים עם עדי- אם אנחנו לא מצליחים להעמיד קבוצה תחרותית מספיק לליגת האלופות אז מה הטעם להשתתף במפעל הזה? אה, נכון, כסף. סקילאצ'י ודג'ורו, נאמר כבר הכל. ארטטה במשחק מחריד, אני מקווה בשבילו שהוא סוחב איזה פציעה או משהו, או סתם לא מסוגל לשחק שני משחקים אינטנסיביים בשבוע. ראמזי, רוזיצקי, וולקוט- לא מסוגלים לייצר שער. ראמזי צריך להתבגר, וולקוט ורוזיצקי צריכים למצוא קבוצה אחרת.

4. AW forever Member

אני חושש שכל שלושת החילופים היו חילופים כפויים שנבעו מפציעות. לפחות שניים מהם.

5. Wazza Member

ברור. כסף! אם לא תעפילו לאלופות כמה שנים זה יוצר הפסדים כלכליים רבים, תפסידו ותפסידו עוד כסף ועוד כסף. ומה יהיה בסוף? שחקנים ירצו לעזוב את המועדון, רק חסר שתגמרו באיזה הפחתת נקודות או משהו.
    (טוב נו נסחפתי קצת אני חושב)

6. Real-Gooner Member

גם ככה שחקנים רוצים לעזוב, ואלה שרוצים להישאר עדיף שיעזבו..

7. אבו Member

שורש הבעיה זאת ההנהלה, אני בטוח, לצערי, שההדחה הזאת לא תזיז להם- בדיוק כמו שהדחה אחרי הדחה בשנים האחרונות לא הזיזה- מבחינתם, אם איכשהוא נשתחל למקום הרביעי, אז שיראיינו את גאזידיס בסוף העונה הוא יתחיל לדבר על כמה המועדון יציב שהוא מצליח לסיים במקום הזה שוב, שזה שווה הרבה יותר מתארים אחרים באנגליה, שזה מראה על יציבות מקצועית. באמת שזאת דילמה לא פשוטה, הקבוצה הזאת לא שווה מקום בטופ פור, אבל כן יש סיכוי ריאלי שנסיים שם- ואם זה ייקרה, לצערי לא יגיע שום שינוי וגרוע מכך, נמשיך ונמשיך להדרדר.

קרונקי, שעוד ניסינו לשאוב אופטימיות מההגעה שלו- הוא מודל עוד יותר עלוב של הבעיות במועדון. בנאדם שאני בספק אם יכול לומר את ה11 הפותחים שלנו, שלא בא אף פעם לראות את הקבוצה שלו, ושיודע כ-ל-ו-ם על כדורגל. והוא כמו כל ההנהלה, מעניין אותו רק כסף, וונגר עובד בדיוק כמו שההנהלה רוצה, אז הם מגיעים ביניהם לעמק השווה. לונגר בניגוד להנהלה, אני מאמין שכן אכפת לו מהתוצאות, מן הסתם- אבל הוא לא לוחץ מספיק עליהם להזרים לו יותר מזומנים.

החבילה הזאת חייבת להתפרק.

8. ArsenalFan Member

תקן אותי אם אני טועה, אבל שחקנים עזבו אותנו גם כשהעפלנו לצ'מפיונס ליג... ברור שאי השתתפות רק תפגע באטרקטיביות שלנו, אני ממש לא מזלזל בזה, וזה אכן יכול ליצור מעגל שלילי מאוד. אבל שחקנים רוצים לעזוב את המועדון כי הוא לא תחרותי - לא ספציפית בגלל הצ'מפיונס ליג. יש שחקנים לא מעטים שמוכנים לסבול שנה בלי השתתפות בליגת האלופות. השאלה האמיתית היא מה החזון של המועדון, מה הכיוון, האם יש נכונות להתחזק, לנסות, לשאוף להכי טוב שיש.

כאן אנחנו נופלים - במקום הכי בסיסי בספורט. ארסנל זה מועדון חסר אמביציה, זה שורש הבעיה שלנו מאז שעברנו לחללית חסרת הנשמה. זו הנקודה שכל הממבו ג'מבו הכלכלי על Self sustainability והציפיות לפייננשל פייר פליי וכל שאר ההבלים לא יכולים לכסות. אז בשנים הראשונות עוד ונגר עשה קסמים תחת מגבלות תקציביות חמורות וגם היו סימני בנייה אמיתיים ותחושה שיכול לצאת משהו מהקבוצה (גם היה כדורגל), אבל בשנתיים-שלוש האחרונות במיוחד המועדון איבד כיוון, ונגר התחזק בעקשנותו הקנאית וזה הוביל לקריסה הבלתי נמנעת. הכל מתחיל ונגמר בהיעדר האמביציה הספורטיבית - כל מה שאנחנו רואים על המגרש במיוחד ברגעים המכריעים, בשוק ההעברות, במדיניות השכר, במסיבות העיתונאים של ונגר - כל מה שיוצא מהמועדון נוגע בדיוק בזה.

אבו, אני מעולם לא ניסיתי לשאוב אופטימיות ממשהו שקשור בסטן קרואנקי, אז אולי כדאי להוריד את לשון הרבים. ידעתי בדיוק שכל הציפיות לשינוי תחתיו הן חסרות טעם כי הוא גם היה הרוח החיה מאחורי כל ההחלטות במועדון מהיום שבו כף רגלו דרכה ב-Boardroom. האיש הזה הוא אסון.

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/12
  9. לייזר Member

לאן המזומנים אמורים לזרום בדיוק? האם ההנהלה לא נתנה לונגר את המיליון החסר כדי לקנות את שווארצר תמורת 2.5 מיליון ליש?ט? האם ההנהלה אמרה לונגר שהוא לא יכול להביא מגן בינואר?

הpost match של ונגר לא לבעלי עצבים חלשים, אגב. ממליץ לכולם מלבד המזוכיסטים לחסוך מעצמם את הבושה.

10. אבו Member

כסף זה דבר חשוב, לא צריך לזלזל בחשיבות של זה. פשוט בגלל שאצלנו זה הדבר היחיד שחשוב להנהלה, והם בעצמם מודים בכך- אז פה טמונה הבעיה האמיתית.

11. alexshw Member

הבעיה העיקרית היא הפילוסופיה של ונגר. אף אחד לא הכריח אותו בקיץ לחכות עד הימים האחרונים עם הרכש ואז לבצע אותו בפאניקה. אף אחד לא מכריח אותו לבנות על ילדונים ובמקום להעמיד קבוצה תחרותית, לפתח שחקנים בשביל קבוצות אחרות.

12. לייזר Member

נמאס לי לקרוא את ההאשמות נגד ההנהלה. אני מבין שכיף להפיל הכל על אמריקאים מעבר לאוקיינוס, but you are not making any fucking sense: השטן לא יכול להיות גאון רשע וטיפש פשלונר בו זמנית. אם כל מה שהיה מעניין את ההנהלה שלנו זה כסף הם היו דואגים לשפצ?ר את המועדון לקראת 2014 ולא להפוך אותנו לבדיחה. הנהלה שדואגת לכסף לא הייתה מרשה לאוגוסט וינואר להתרחש. מה שיש לנו זו הנהלה שלא מבינה כלום בכדורגל ולכן סומכת על ונגר שיבין הכל עבורה. האמון הוא עיוור באופן מוחלט, אפילו יותר מהמנג?ר שלנו.

13. מזגן Member

אני מזוכיסט יש לך קישור? אני לא הצלחתי למצוא.

14. AW forever Member

אפשר לינק? (וגם שלא תעשה מההרמה להנחתה הזו מטעמים?)

15. seby Member

למרות שמזמן לא רשמתי באף פורום של ארסנל, אני בוחר בקצרה לרשום כאן כמה דברים, פשוט כי הגרעין של אותם אוהדים מהפורום הישן והאיכותי שלנו נמצא כאן ואני מרגיש סוג של צורך לשפוך את הלב אחרי הרבה זמן.

אני לא אתחיל לפרט למה ונגר הרס את המועדון, למה 98% מהסגל הזה יכול ללכת מצידי במתנה לבני סכנין. אני רק אציין כמה דברים...

קודם כל, כל מי שלא ראה שזה העתיד של המועדון כבר ב- 2009, פשוט ניסה לחיות בעולם אחר ואחרי שכל כמה זמן אני נכנס לכאן לקרוא מה חלק מהאנשים רושמים, אז כאשר משתמשים כמו גל ובני כבר הפכו לשונאי ונגר טהורים (אולי אני טועה, אבל זה מה שאני קולט) אפילו יותר ממני בימים "הגדולים", אפשר להבין לאן שהגענו והעיקר שהשלט העלוב עם ה IN WENGER WE TRUST ימשיך להיות תלוי באמירויות (אני חושב שונגר גם מממן את הבחורים האלה...).

הפכנו למועדון שבמקום לקרוא לו ARSENAL, אפשר לקרוא לו ARSENE FC, כי רק ונגר קובע מה יקרה, בטח כל עוד הבעלים רואים מזומן.

הפכנו להיות מועדון, שעוד לפני שמנג'ר פורש כבר יש לו פסל באצטדיון (אני מבין אם זה פרגסון, אבל ונגר? 3 ליגות ו- 4 גביעים ב- 15 שנים? ולא אכפת לי מכל התדמית וכל זה, כי מי זוכר את זה בכלל, חוץ מאוהדי ארסנל?) - אנחנו פשוט מועדון לוזר ומסכן, שמתרץ בכל שנה עם פציעות ושטויות למה לא הצלחנו שוב ושוב ושוב. המועדון פשוט מסריח ממנטליות לוזרית, אפסיות מוחלטת וחוסר רצון לנצח, אבל העיקר לראות + במאזן הכספי של סוף השנה. הפכנו להיות בדיחה בכדורגל העולמי וזה פשוט עצוב.

אם עד עונת 2010 לפחות כן קידמנו צעירים מבטיחים (רובם לא קיימו, אבל בזמנם הם נראו מבטיחים) ושיחקנו כדורגל התקפי ויפה לעין, מהעונה שעברה מדובר בקבוצה זקנה, עלובה, חסרת אנרגיה ואנמית שבקושי לבעוט למסגרת היא יכולה ואמרתי את זה כבר מזמן, שזה העתיד, בטח כאשר המדיניות של מכירת הכוכבים החלה לצוץ ועצימת העיניים של ההנהלה, שהחלה בעיקר מאז שדיויד דין עזב. בנוסף, שכל מי שחושב שאת הבעיות של המועדון אפשר לפתור עם הבאת 3-4 שחקנים ועם ונגר בראש המערכת, הוא צריך להתעורר.

ונגר הרס ב- 4 שנים את כל מה שהוא בנה במועדון, בייש את הסמל ואפשר להאשים אך ורק אותו ואת ההנהלה, כי 98% מסגל השחקנים הזה פשוט לא היה צריך להגיע בכלל לארסנל...

אבל למרות הכול, הסיבה העיקרית שבחרתי להגיב היום היא, שהכי עצוב היה לראות, ששחקן אחד! אפילו אחד! לא טרח לבוא לצ'מברליין אחרי הגול "העצמי" ולהגיד לו שזה בסדר, שלא קרה כלום. ילד בן 18! שאולי הוא הדבר החיובי (יחסית) היחיד בכל העונה הזאת וזה היחס?!... העיקר שאמרו שקולו או ססק לא היו מנהיגים בזמנם...

זמן עצוב להיות אוהד ארסנל, אבל אין מה לעשות... רוב האוהדים ימשיכו לחיות באשלייה, שאולי בקיץ הזה, סוף סוף ארסן ונגר יחליט לעשות את הדבר שהכי נכון היום למועדון שזה - לעזוב אותנו בשקט, לקחת איתו את כל הצוות המקצועי שלו ואז שמצידי נהפוך לקבוצת אמצע טבלה, אבל בלי ארסן ונגר, כי פשוט נמאס ממנו... קשה להגיד את זה בתור אוהד ארסנל, אבל אני כבר שונא את ונגר יותר מאשר את פרגסון, שאותו אני לפחות איכשהו מכבד.