לגבי ואן-פרסי - ברור לחלוטין שהוא עוזב עוד מתחילת העונה, אחרת הוא היה חותם על חוזה חדש ולא מחכה (היל-ווד הסנילי אמר שהוא לא רואה שום סיבה שרובין לא יחתום... כנראה שגם אם 200 שחקנים יעשו לו את אותו הטריק הוא לא יבין). היחידים שמוכנים לחתום על חוזים כרגע לצערנו הם עילויים כמו דג'ורו.
כפי שרשמתי מקודם, ספרס מגיעים יום ראשון ל'אמירויות'. אם נובס גם נגדם, שריקות הבוז יגיעו עד שטראסבורג.
אני מקווה שלא. מה המטרה לסיים בטופ 4 אם 8 שנים אין תואר ואין שום סיכוי לזכות באלופות? ואני לא אומר את זה מעצבים או משהו פשוט אני לא רואה מטרה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
ברור שזה חשוב למועדון עצמו כל המענקים... אבל ברגע שבמועדון שמים ז*ן על האוהדים כבר הרבה שנים אני כבר לא מחפש את טובת המועדון.
עצוב. פשוט עצוב. כל עונה זה פשוט נהיה יותר ויותר חרא. המועדון שלנו מתרסק חברים...היום אני רוצה להאמין שונגר הבין שהקבוצה שיש לנו היא פשוט גרועה וחסרת כבוד לסמל הטהור הזה. בחיים לא ראיתי את ונגר מסיים את כל החילופים שלו כבר בדקה ה55 ומהמר על התקפה. אם בקיץ לא יבואו שחקנים בקליבר של אדן האזרד, אני את העונה הבאה מחרים.
הקבוצה הגרועה ביותר שלנו מזה אני לא יודע כמה זמן, עוד עונה בלי תואר, ושוב אנחנו מתמוטטים בשתי מסגרות תוך ימים ספורים- זה קרה כ"כ הרבה בעבר, זה כ"כ אופייני לקבוצות של ארסן ונגר. אפילו הקבוצות של ססק וחלב שהיו אדירות נפלו כך, אז הסמרטוטים של היום? רחוק מלהפתיע. ושאתה אומר לעצמך שיותר גרוע מזה לא יכול להיות, אתה נזכר שהמשחק הקרובים שלנו בליגה זה דרבי מול הספרס, משחק באנפילד ומפגש לא פשוט עם ניוקאסל. אני לא אתפלא אם ההתפרקות תימשך גם אל הליגה. בושה וחרפה.
תבין שבגיל 63 לא משתנים. שחקן כמו אדן הזארד לבדו לא יוביל את ארסנל לשום דבר ובכלל אני חושב שהוא לא כזה גדול כמו שעושים ממנו. הפיתרון נמצא רק בחילוף של הצוות המקצועי. ארסן ונגר יכול להוביל את ארסנל רק לעבר מקום בליגה אירופית, אם לא השנה אז בשנה הבאה. ודאי שלא לתארים. יש גם בעיה אחרת לארסנל. מעמדה בכדורגל העולמי ירד. שחקנים איכותיים שהם מוצר מוגמר יעדיפו לפחות עוד 3-4 קבוצות באנגליה לפניהם, שלא לדבר על ברסה או ריאל. ספק אם ארסנל מסוגלת לזכות בתחרות על שחקן מהדרג הראשון, אם גם קבוצות פאר אחרות מתמודדות עליו וזה כבר לא שאלה של רק כסף.
תגידו יש מצב שונגר יפוטר/יתפטר בקרוב? איזה סבל זה להיות אוהד ארסנל בשנים האלה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
עם כל הטענות להגנה המרושלת, ב-90 דקות בעטנו פעם אחת לשער. כמה פעמים הוזכר היום השם "מיניולה"? פחות משהוזכר השם ססניון, בוודאי. זה אומר הכל לגבי המשחק הערב. זה אומר הכל לגבי המנטליות הרקובה של הקבוצה, היעדר המנהיגות, היעדר היוזמה, היעדר התעוזה. היעדר כל מה שצריך להיות בקבוצת כדורגל שאפתנית. אבל ארסנל היא לא קבוצת כדורגל שאפתנית. ארסנל היא קבוצה שבורה וגמורה, קבוצה שאיבדה את הדרך ואיבדה בעקבות זאת גם את המעמד הבכיר שלה. השבר הזה לא נחשף במילאנו, הוא אפילו לא נחשף במנצ'סטר - הוא נחשף לפני קצת פחות משנה בוומבלי. מאז לא באמת החלמנו, מאז הכל רק הלך ונעשה הרבה יותר גרוע. היינו צריכים להגיד "סטופ!" בקיץ האחרון, לא עשינו את זה וחטפנו בראש. לא אמרנו את הסטופ הזה גם בינואר, והרי התוצאות לפניכם. מתי מישהו יגיד שהגיעו מים עד נפש? האם יש בארסנל את האיש שיקום ויצרח Enough is enough? כנראה שזה יקרה כשנגיע למקומות שטוטנהאם הסתובבה בהם לפני חמש ושש שנים, או המקומות בהם אסטון וילה נמצאת היום. זה ממש מעבר לפינה - אל תגידו לא ידענו. אז זה גם יהיה מאוחר מדי. הדבר האירוני הוא שבשנת ה-125 שלנו החליט המועדון לאמץ את הביטוי Forward לסמל, ביחד עם עלי דפנה. נחנו על זרי הדפנה של הצ'מפיונס ליג (וכן, צריך לשאול מה הטעם להתהדר בהשתתפות בתחרות שבה הצלחנו לאיים על התואר פעם אחת ב-14 עונות. חוץ מהטעם הכלכלי), הרווחיות והמזומנים שנכנסים, והכיוון היחיד שהמועדון הזה לא הולך אליו הוא קדימה. אין גם שום סיבה להסתכל לעתיד בתקווה כלשהי, כל עוד הסטטוס קוו הזה נשמר והמועדון לא מפגין טיפת אמביציה. זה נראה כאילו באמת לאף אחד לא אכפת, או לא אכפת מספיק. אני בטוח שלונגר זה כואב, הרי מפעל החיים שלו הולך כאן לעזאזל - אבל הוא קודם כל הקורבן של הכשלים שלו. במנצ'סטר סיטי בוודאי יושבים כעת ומקנאים בנו.
אני מאמין שאם לא תסיימו העונה במקום הרביעי המוביל לאלופות הוא יפוטר/יתפטר. אם לא אז, אז מתי הוא כן יפוטר/יתפטר?
אף אחד בקבוצה הזאת לא מסכן- הם תת רמה של כדורגל. אף אחד חוץ מורמלן וצמברליין (כן למרות הגול) לא הראה שהוא רוצה לנצח בכלל. הייתי רוצה להיות אוהד סנדרלנד כי היום השחקנים שלהם נתנו הכל, נלחמו הרביצו או בקיצור רצו לנצח. בקיץ ונגר, אם ישאר יצטרך לבנות את המועדן מחדש כי לא יכול להיות שכל משחק נפצע מישהו בגלל שניתפס לו שריר! אח"כ שחקנים, ולא מדובר בשחקן אחד או שניים, לבנות את הקבוצה מחדש כי היא נגועה בשחקנים שלא איכפת להם עם אופי חרא ושפשוט לא מספיק טובים. תיאו וולקוט הוא השחקן הכי בינוני שיש במשך מחצית שלמה היום הוא לא נגע בכדור לא ניסה להגיע אליו וגם במשחק רגיל חוץ מלרוץ עד הקו וליפול הוא לא עושה כלום! ארטטה לא מסר מסירה אחת לכיוון ההתקפה, שום מסירה מסוכנת, וככה זה ממשיך על כל שחקן הם פשוט לא מתאמצים! לפני מילאן חשבתי שנוציא משהו קטן מהעונה הזאת כי היה רצף קטן עם הנרי, אבל שב4-0 רואים את השחקנים ממשיכים להתמסר מצד לצד כאילו שהם מובילים הבנתי שהגענו לתחתית... נקווה שעונה הבאה יהיה טוב. ונקווה שיותר נמוך מזה כבר לא נרד.. דרך אגב, אני חדש בפורום, אני עוקב אבל לא יוצא לי להגיב כי פשוט לא יוצא...
אנחנו נפסיד לטוטנהאם וגם לליברפול, על זה אי אפשר להתווכח. במקרה הטוב נוציא תיקו נגד ניוקאסל, אחרי שלושת אלה אני מאמין שוונגר יצא עם הודעה על פרישה בסוף העונה.