על זלאטן כן היה פנדל ברור, לא שרק ראש ביצה תפס אותו הוא גם רכב עליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx אכן גם לנו הגיע פנדל! לגבי צ'יזר לא ידע אם הוא אשם או לא כי פשוט הכדור היה מדויק ולפינה והפוך מכוון התנועה קשה להוציא כדור כזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
צפויה, חלשה ונטולת אופי מנצח - את זה אמר דניס ברגקאמפ הבוקר בטלגרף. ליגת האלופות מבחינתי הייתה מראש מטרד והסחת דעת רעה ממה שאנחנו באמת שווים. אבל קיוויתי שזה לא ייגמר כבר היום בגלל סנדרלנד... אין לי ספק שהתבוסה הזו תהדהד עוד הרבה זמן בראש של השחקנים. הם הרי בטוחים שהם שווים הרבה יותר וראויים לטופ של הטופ. למעשה, הם יצאו היום אפילו קצת בזול. זה שווה ערך לשמינייה בתחילת העונה. כמו שרשמתי במחצית - ההדחות אצלנו נוטות להגיע בזוגות ובשלשות, נשאר לנו הגביע בשבת ועם העייפות, הטיסות והמכה המנטלית הגדולה הזו, אני מאוד חושש שכבר בשבת נסגור גם את 2012 בלי תואר, כשאנחנו רחוקים עוד מסוף פברואר. דרבי, אנפילד וניוקאסל בבית מחכים לאחר מכן - רצף משחקים שבקלות יכול לגמור לנו ריאלית גם את הליגה. היינו בסרט הזה מספיק פעמים, אנחנו כבר יודעים שונגר לא באמת מסוגל לשנות את המצב בסיטואציות האלה. אין לו את הכלים ובקבוצה אין את הבגרות, המנהיגות והגרוע ביותר - את היכולת המקצועית. הצירוצים האלה פשוט לא מספיקים, חסרה לנו איכות בכמויות ובאופן נואש. אם רובין ואן פרסי רוצה לעשות משהו בשנים שנותרו לו בקריירה, במטוס הלילה לאנגליה הוא צריך להניח בפני ונגר את מכתב הבקשה להעברה. אין לו מה לחפש בארסנל, הוא ראוי להרבה יותר.
מילאן נתנו משחק גדול, ואפילו אם ההינו נותנים משחק סביר זה לא היה מספיק היום. לא צריך לקחת את זה מהמילאנזים. שאפו גדול לקבוצה שניראת כמו מועמדת לקחת את הגביע. עכשיו למצב שלנו... אוי כמה בינוניים אפשר להיות? וזה אפילו עוד יותר כואב ששחקנים כמו וורמאלן, סנייה, וואן-פרסי נראים כאלה גרועים שאתה אפילו לא יודע למה לצפות יותר. אם אי אפשר לסמוך עליהם לתת משחק טוב במשחק הכי חשוב שלנו העונה, אז על מי אפשר? יאוש טוטאלי. השנה הזאת כזו זוועה שאני כבר לא יודע מה אפשר עוד להגיד. זו הקבוצה הזו, בינונית, שבלונית, שברירית וזהו. אין אפילו זכר לניצוץ. קצת אופטמיות הייתה אחרי סנדרלנד (באמת ניצחון יפה וחשוב), והכול שוב יורד לטמיון. זהו מחזור החיים של אוהד ארסנל. עליה לשם ירידה. אבל מה? המחזורים מתקצרים וה"פיקים" נהיים קטנים בתוך הסיבוב. פעם זה היה ברמה של שנים (אליפות כן לא), אחרי זה ברמה של גמרים (שנה גמר, שנה לא ), אחרי זה בתוך השנה עצמה נסיקה ונפילה. היום זה זה חודש פה חודש שם. וה"פיקים" הפכו להיות מאליפות, לאיזה ניצחון בית על בלקבורן. לעמות זאת הנפילות הפכו להיות השפלות היסטוריות כול שבוע... כמה צפוי וכמה עלוב עולמו של אוהד ארסנל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/XXcombustion.Xxx
כל הכבוד למילאן. חוזים חדשים לדג'ורו (כבר חתם לא? מגיע לו. אחלה עבודה בשער הרביעי) ורוזיצקי דחוף. ומי צריך בכלל מגן שמאלי. ונגר הביתה.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/429497_300357620018075_112625488791290_802629_517118471_n.Xxx
השיא היומי: 222 משחקים שלנו באירופה (ללא התחשבות בשלבים מוקדמים) שלא הפסדנו בהפרש של 4 שערים או יותר. עוד השפלה היסטורית לרזומה של 2011/2012.
Nigel Winterburn: 'Senior players have seriously let Arsenal down'...'Players out there should be disgusted with themselves' אפשר להפסיד 4:0, אבל קצת קלאס אף פעם לא מזיק. לנו ממזמן אין כזה. אני הולך לצפות עכשיו בקלטת של 2003/04...
קודם כל, צר לי על תיירי הנרי שזה הזיכרון האחרון שלו לפני שהוא חוזר. הגיע לו יותר ובכל מקרה, תודה על הכל TH14, הלוואי והיה אפשר לעשות על העונה הזאת איזה סטופ ברגע שהנרי שם את הרשת מול לידס- הרגע היחיד הבאמת באמת מאושר בעונה הזאת. חבל. משחק מחריד, משחק מעליב, משחק שנחשפנו בו אם זה מטקטיקה שגויה, חילופים שגויים, מערך לא נכון, שחקנים שלא מתאימים לרמה- הכל ביחד. מעבר לזה, גם משחקנים שאתה כן מצפה מהם התעלות, כמו ורמאלן וסונג, פשוט היו מתחת לכל ביקורת. סצ'זני: כבר תקופה ארוכה לא במיטבו, מאכזב והיום לדעתי היה יכול למנוע את השער של רוביניו. ורמאלן: אחד מהאכזבות הגדולות שלי, ממנו באמת ציפיתי, ועוד אחרי ההצהרות שלו לפני המשחק, ציפיתי ממנו לתת באמת משחק הקרבה כמו שורמאלן בד"כ מספק. אבל הוא היה מאוד מפוזר, הבלאגן במחצית הראשונה היה בעיקר סביבו, כי קוס' היה טוב מאוד וורמאלן, שרושם לפעמים הופעות ירודות, רשם היום אחת כזאת ובגדול. דג'ורו: לא ציפיתי ממנו ליותר. מה שכן, איזה יופי שונגר עומד לפרגן לו בחוזה חדש ושדרוג בשכר. באמת, וול דאן ארסן. שחקן שעושה כ"כ הרבה עבירות מפגרות, שגורם לנו לשלם עליהם פעם אחר פעם, פשוט לא ייאמן. ואנשים עוד רוצים שהוא יישאר אצלנו?! שואן פרסי ישחק בלם מצידי. סאנייה: שוב כמו ורמאלן, שחקן שאתה מצפה ממנו להתעלות, נגרר לזנות. גיבס: לא ציפיתי ליותר. סונג: שוב שניצג מול ליין טכני, על רמה גבוהה, סונג לא מוצא עצמו, נראה אומלל, נראה לא קשור לרמה. סונג הוא כמעט אכזבה על בסיס קבוע במה שקשור למשחקים גדולים, מול קישור מהסוג הזה. משחק חלש מאוד. ואז שירד להיות בלם, עשה בכלל עוד כמה שטויות שכמעט עלו ביוקר. ארטטה, ראמזי, רוזיצקי: החולייה החלשה שלנו, לא רק היום אלא גם בכללי. אתה נזכר בקישור של סונג, ג'ק, ססק וסמיר ואתה אומר לעצמך OMG?! איפה אנחנו עכשיו!? רוזיצקי, עד מתי, עד מתי נמשיך לראות אותו? זה משפט שאני רושם פה בפורום עוד לפני משהו כמו...3 שנים? 4 שנים? והוא עדיין פה, והוא ממשיך להעיף כדורים ליציע, ממשיך לספק ממוצע בישולים מרשים של 0.1. די, כמה אפשר? ארטטה הוא לא שחקן רע, הוא לא לרמה הזאת אבל אני מאמין שאם הוא היה משחק לצד ססק למשל, הוא היה נראה הרבה יותר טוב. אבל ככה, שאנחנו מצפים ממנו לייצר אצלנו מצבים משמעותיים, הוא פשוט לא עושה את זה. רחוק מכך. ראמזי, עם כל הכבוד לשער מול סנדרלנד, לא היה צריך לפתוח ובוודאי לא להשלים משחק שלם. קרדיף צריכה איזה קשר עד סיום העונה? תיאו': חלש ביותר. אבל לא ציפיתי ממנו גם הוא, במשחק מהסוג הזה להביא תוצרת בכוחות עצמו. הוא לא קיבל את הכדורי עומק שהוא אוהב. רובין: ניסה במחצית השנייה, סחט שם הצלות יפות מאביאטי. הנרי: ליג'נד אמיתי, תודה על הכל. נתן לנו תמורה משמעותית בתקופה הקצרצרה שלו פה, הלוואי ויכל להישאר. גם הנרי של היום הוא שחקן ששווה 15 שערים בעונה לפחות. :aaa8: אז זהו, עוד יום שחור בעונה הזאת. להגיע למשחק שני אחרי 4-0?! ואוו, מביך. הכי קרוב שאני יכול לחשוב זה ה3-1 במינכן, שבסוף גם כמעט עלינו. אבל להיות מובסים בצורה חד צדדית כזאת, כנראה אין תוצאה טובה מזאת כדי להעיד על זה שפשוט "ירדנו" מהמסכים הגדולים של אירופה, אנחנו כבר לא שייכים לרמות האלה. מספיק עם השקרים האלה כבר. הדחה ביום שבת מול סנדרלנד בגביע, ואין לי ספק שהקהל כבר היה משמיע את דברו נגד ונגר. אבל המשחק לאחר מכן זה דרבי, והאוהדים לא ייתעסקו בונגר גם ככה סביר להניח.
עצוב להיות אוהד ארסנל היום. לא חשבתי שהפערים כאלה גדולים. חשבתי שאפשר יהיה להוציא תוצאה סבירה ואז לבוא בטירוף ולעבור בבית. אבל הובסנו והושפלנו היום מול קבוצה שקרעה אותנו בכל פרמטר. פשוט לא להאמין. מילא אין יכולת, אבל איך שחקנים יכולים להרשות לעצמם לעמוד על המגרש עם חולצה של ארסנל ולא להתאבד על כדורים כשהם בפיגור 3-0? לא מקובל. ה"רוזיצקיות" השתלטה עלינו סופית. והכי עצוב - זה כמעט ההרכב הכי טוב שאנחנו יכולים להציע. אי אפשר בלי מילה טובה למילאן שמגיעה להם על משחק מצויין בלי קשר להופעה העלובה שלנו. מתסכל לחשוב שלעונה הזו יש עוד שלושה חודשים.
זו הקבוצה שלנו העונה. הקבוצה החלשה ביותר בעידן ונגר. קבוצה שספק גדול אם תצליח לסיים במקום הרביעי בליגה. לכן אני ממש לא מופתע מההופעה המביכה הערב. קבוצה עם קישור נטול יצירתיות, הגנה רעועה, שוער שעדיין לא בשל וחלוץ אחד ראוי. זה לא מספיק טוב לליגה ולא מספיק טוב נגד מילאן. אני חושב שלא יצרנו יותר משני מצבים כל המשחק, ופעם אחר פעם ההגנה שלנו נתפסה בקלקלתה. בגול הראשון שסני עם הרחקת כדור גרועה לשחקן של מילאן שחשפה אותנו מאחור (מבלי לגרוע מהביצוע הנהדר של בואטנג). בגול השני סאנייה החליט שלא צריך לרוץ אחרי המגן, אלא מספיק להרים את היד לנבדל. בגול השלישי ראש ביצה מחליף עם שחקן של מילאן דאבל פס, ולאחר מכן ורמאלן (שהיה איום ונורא היום) החליק.. בגול הרביעי ראש ביצה מראה שוב עד כמה הוא חסר מושג, והעובדה שונגר האריך לו את החוזה היא שערורייה. היה מביך לראות את רוזיצקי מקבל כל כך הרבה חופש, במיוחד במחצית הראשונה, אך כהרגלו לא עושה כלום. שוב ושוב הובלת הכדור האלגנטית חסרת התכלית הזו והבעיטה האומללה שהוא משחרר אחת למשחק.. אני כל כך שונא את השחקן הזה. האצן לא קשור לענף, ואני מאוד מקווה שונגר יקבל שכל וימכור אותו. היום ברור לגמרי מה הוא שווה. ברור לגמרי שהוא לא יתקדם עוד, וברור לגמרי שזה לא מספיק טוב לארסנל. הקישור בכללותו לא קיים וחסר מעוף, במיוחד ארטטה שנראה כמו גרוטאה לטעמי. לא נייד, לא מספיק מעורב, מאבד יותר מדי כדורים. לא ראיתי ממנו דבר העונה. העיקר שהוא "עושה סדר" במשחק שלנו.. גיבס אמנם חזר מפציעה ארוכה, אך זו היתה עוד הופעה אומללה שמלמדת שהוא רחוק מלהיות מגן. עצוב.
ביזיון. אם אני הבעלים של ארסנל ונגר מפוטר עוד הערב. חבל שזה מאוד רחוק מהמציאות. לא מבין איך אנשים חשבו שעם סגל כזה אנחנו מסוגלים לעבור את מילאן. רוזיצקי,דג'ורו, ראמזי, ארטטה, גיבס. אלה שחקנים שלא ראויים ללבוש את המדים של הקבוצה. פשוט סיוט היה הערב לראות את המשחק.
אפשר לחשוב שבעונה הבאה מחכה לנו משהו טוב יותר שאתם מתלוננים על השארית של הנוכחית. או שאתם מחכים לקיץ בו אפשר למלא את הפורום בהזיות על סגל ?שמשתפר בעומק? ושאר שטויות? זמן להתעורר.
תן לנו להאמין. (אם אתה רוצה להאמין שונגר יעוף ואיתו ההנהלה, או להאמין במקרה שלי שהוא יתעורר ואיתו ההנהלה)