ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. אבו Member

http://i.imgur.com/26jez.Xxx
    תודה ונגר, על הרכב פשוט פחדני וחסר כל סיכוי מלכתחילה. פשוט איכס על ההרכב, איכס על המשחק, איכס איך שאנחנו נראים. בעיטה אחת עלובה לא בעטנו. הא כן, בעיטת הבדיחה של רוזיצקי בנוהל. לפחות הוא ביזבז אותה כבר בדקה הראשונה.

אני חושב שלראות את דג'ורו מתחלף בקוס' צולע היה גרוע כמו לראות את מילאן כובשת, פשוט נוראי וזה יכול להיות הרבה יותר משמעותי לעונה הזאת מאשר הפסד היום. על אחת כמה וכמה שרק במשחק הקודם איבדנו גם את פר, איזה חוסר מזל נוראי! ההבדלים בין קוס' לדג'ורו הם פשוט שמיים וארץ. איברה, שדג'ורו בקושי 2 דקות על המגרש, כבר הספיק לסבסב את השוויצרי ולסדר מצב מסוכן, דבר שהוא לא היה עושה לקוס' בחיים.

לגבי הלאה, קודם כל רוזיצקי וראמזי על תקן נפקדים כרגיל. בכל מקרה, אוקס' זאת אופציה טובה כמובן, לדעתי הוא גם היה צריך לפתוח, אבל המגרש הזה יכול להיות מאוד בעייתי לשחקן טכני כמוהו. הנרי כמובן באנקר, ואוקס' או ארשבין חייבים להיכנס. אבל האמת, זה נראה הרבה הרבה יותר קרוב לשלוש וארבע מאשר לאיזשהוא סיכון מהצד שלנו. מחצית באמת עלובה, פשוט עלובה. ולא מדובר פה על איזה משחק ליגה מול קבוצה קטנה שאפשר לתרץ בספיריט וכו', פאקינג שלב נוק אאוט של ליגת האלופות מול מילאן!

2. חוצפן חיובי Member

יופי ונגר. אתה רוצה לעלות במערך הגנתי? תעלה עם עוד קשר אחורי! הפתרון זה לא לסרס את ההתקפה! איך ההצבה של רוזיצקי עוזרת לנו באיזושהי צורה? הוא וראמזי זה כמו לעלות עם תשעה שחקנים, אין לנו בכלל קישור והתקפה, ואנחנו נשארים גם עם שליטה של מילאן וגם עם הגנה חלשה.

3. אבו Member

אגב, האגף הימיני שלנו פשוט מעורר רחמים. אתה רואה את סאנייה מעביר לתיאו' וחזרה, ואתה פשוט יודע שכלום לא ייצא מזה, כי מדובר בשחקנים שלא יודעים לייצר בכוחות עצמם. סאנייה בכלל, שולח כ"כ הרבה כדורים לרחבה ש: 1. או שלא עוברים את האיש הראשון בכישלון. לפחות תרים בכיוון של שחקן שלנו, משהו...אבל לא, לא ממש. 2. או שהוא מרים כביכול לכיוון של רובין, שרובין מוקף בחמישה שחקני הגנה. יופי, גאון הדור. קצת שכל!

4. ArsenalFan Member

די ברור שהעסק הזה גדול עלינו בכמה מספרים. מילאן קבוצה הרבה יותר טובה, כל מי שראה העונה את שתי הקבוצות יודע את זה. מספיק לראות את השחקנים שלנו בקישור, זה הצל של ארסנל שכל הצופים באירופה היו רגילים אליה בשנים האחרונות. אנחנו נופלים היום עם שני השחקנים שעוד נחשבים ליציבים אצלנו - סונג שוב נחשף בבינוניותו מול שחקנים יותר אינטליגנטיים וארטטה... צר לי, זה לא בשבילו, פשוט לא. שחקן מוביל באברטון (with all due respect) לא יכול על סף גיל 30 פתאום לזרוח בזירה האירופית. הוא יכול להספיק מקסימום לשדרוג קל מבחינתו בפרמייר ליג.
    אותי מדהים איך גם כשברור שאנחנו נחותים, גם כשמילאן הגיעו למשחק הזה רעבים, נחושים ומחודדים, גם כשאין פתרונות מכיוון הספסל והמנג'ר שוב הובס ללא רחמים בעוד מאבק טקטי - שחקנים מרשים לעצמם להתנהג ככה, בחוסר אחריות שכזה. איך ורמאלן מנסה להתחכם, איך ראמזי שולח עוד עקב, איך רוזיצקי לא טורח לרדת להגנה (וזה כלי טקטי!) ומנסה שוב ושוב אותה מסירה לשום מקום שלא עבדה מההתחלה, איך שחקנים לא מצליחים לשחרר מסירות פשוטות ומסתבכים על שטויות. דג'ורו בסוף חטף את הסיבוב הקליל מזלטאן בחצי המגרש של מילאן. נו, באמת. עוד 45 דקות איתו.

בסופו של דבר, שצ'סני (עוד בלון שהאוויר יוצא ממנו בכל משחק שעובר) בעוד אחת מהבעיטות ההזויות שלו עלה לנו בראשון; סאניה וההחלטה האיומה שלו עלה לנו עוד יותר ביוקר בשני. זה חתיכת בור. קיוויתי שיהיה קצת יותר נחמד סיבוב הפרידה הזה בסאן סירו.

אני דואג מאוד לקראת שבת. אצלנו הדחות בד"כ באות בזוגות.

5. אבו Member

כפיים לארסן ונגר, הוא לא מחכה עד לדקה ה62 המסורתית במקרה פיגור, הנרי נכנס כבר עכשיו. יופי מיסייה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

6. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

0:3. זה אבוד. אני מאמין שזה לא השער האחרון במשחק.

7. Real-Gooner Member

לא ייאמן

8. אבו Member

שער של סצ'זני לטעמי. כדור לא מספיק חזק ממרחק שהוא צריך לקחת ובגובה שהוא צריך לקחת. אכזבה גם מהפולני.

9. מזגן Member

YAY! בעיטה למסגרת.

10. Gunner_ForeveR Member

כבר נמאס לי מהמצב הזה של הקבוצה, מההנהלה שלא אכפת לה, מונגר שחי בבועה שלו. הקבוצה הזאת חייבת לעבור מהפכה רצינית. כמה כבר אפשר לסבול?! :aaaprot:

11. Gunners Member

המשחק נגמר על הגול הראשון והרגישו את זה. רוביניו עם המשחק הכי טוב שלו בעונתיים האחרונות, אנחנו לא נראים טוב בכלל, טוב עוד פעם הודחנו בשמינית ולא היה למה לצפות יותר מידי.
    ונגר זה בשבילך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    כפיים לשופט ששרק לפנדל על זלאטן שתיכנן ליפול ולואן פרסי לא שרק כאשר היה פנדל, שיפוט ביתי ומגעיל, יהיה קשה לי לראות את הנוק אאוט.
    לא מאמין שלשצ'זני היה סיכוי לעצור את הבעיטה של פרינס. http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-sport004.Xxx
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_let_it_all_out.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/12
  12. Gunner_ForeveR Member

הסמיילי שלך מזכיר את השער השני של רוביניו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. Real-Gooner Member

מקווה שהפציעה של קוסלייני לא רצינית, גם ככה וורמאלן נראה על הפנים,רק חסר שלצידו יעמוד ליצן כמו דג'ורו.

14. AronB Member

רק לשם ההבהרה: זה ממש, אבל ממש לא תירוץ. בכל מקרה, בשביל לא לראות את המצב הרעוע של המגרש צריך, בלי להעליב, להיות עיוור של ממש. אולי אתה בתור אוהד של מילאן תוכל להסביר לי מה זה הביזיון הזה?

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסן סירו מאז ומתמיד הייתה בעיה של שמש שמונע כניסת אור לצידי האיצטדיון. (חשוב להזכיר גם את גל הקור שפגע באיטליה, הדשא הזה ספג שלג וקרח כמעט יום-יום בחודש האחרון) זה פוגע מאוד באיכות הדשא, אבל זה תמיד היה ככה, אני מופתע שאתם שמים לב לזה רק עכשיו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/2/12