ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. אבו Member

Arsenal XI vs Milan: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Arteta, Song, Ramsey, Walcott, Rosický, Van Persie ©

Arsenal subs: Fabianski - Djourou - Benayoun - Coquelin - Henry - Oxlade-Chamberlain - Arshavin

אז השמועות בטוייטר היו נכונות. ההגנה בסדר גמור ואפשר להיות מרוצים שדג'ורו לא פותח. אבל משם והלאה אני לא אוהב את זה, רוזיצקי באגף? או ראמזי ישחק באגף? איך אוקס' בכושרו הנוכחי רק על הספסל?

2. Henry_Tk Member

הרכב לא רע בכלל חוץ מצ'מברלין שראוי לשחק היום ומשום מה הוא על הספסל ורוזיצקי באגף.

3. אבו Member

http://xmages.net/storage/10/1/0/4/8/upload/1e6b24ef.Xxx

הליינאפ של מילאן.

4. Bob_is_gone Member

לדעתי רוזיצקי ישחק באגף. לא מבין את זה. מהלך שמרני של ונגר - אבל הרי אוקס הוכיח שהוא לא מתרגש יותר מדי כשהוא נזרק לבמות גדולות. לפחות אבל ככה יש לנו יכולת להעלות מהספסל את הנרי, אוקס, ארשאבין. גם משהו.

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא אופטימי לקראת הערב. אולי זה כי אף אחד לא מצפה מאיתנו לכלום. אני אוהב לבוא ככה, כאנדרדוג ברור, יש רק מה להרוויח.

זה חייב להיות המשחק של ת'יאו וולקוט. נראה לי שמילאן ישלטו בפוזשן הערב, ואנחנו נצטרך להסתמך לא מעט על התקפות מתפרצות. ועם המהירות שלו הוא יכול לשרוף את אנטוניני. נקווה שנפעיל אותו כמו שצריך לשם שינוי ושהוא יקבל החלטות טובות עם הכדור לשם שינוי.

6. Gumigum Member

יופי. בלתי ניתן לעצירה. בוא נמשיך ככה. יאלללה נווו בוא נתחיל לזוזזזזזז

7. Gumigum Member

יופי. בלתי ניתן לעצירה. בוא נמשיך ככה. יאלללה נווו בוא נתחיל לזוזזזזזז

8. מזגן Member

אין לנו מרכז מגרש בכלל. בעיה רצינית הם ראשונים לכל כדור.

9. Real-Gooner Member

משחק ההתקפה שלנו לא קיים! והמגרש לא עוזר לזה..

10. skyday20 Member

2 שערים באמת יפים מאוד של מילאן..הראשון מזכיר לי את הבעיטה לחיבורים של איברה קדברה במדי בארסה מול ארסנל.
    ארסנל מתקשה להתמודד עם המהירות והתנועה של החלק הקדמי של מילאן.
    ראינו מספיק עד עכשיו, צריך להעלות את הOX ואת תיירי הנרי.

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/12
  11. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

העובדה שאין לנו מרכז שדה היא לא חדשה, היום לדעתי היינו צריכים לעלות גם עם שחקן שיתופקד כקשר אחורי. זלאטן מפרפר לנו את ההגנה בלי להתאמץ ובכלל, מילאן שוחטת אותנו טקטית. בכדור קרן שקיבלנו בערך בדקה ה30, הכדור חזר לואן פרסי שהתמזמז עם הכדור ועצבן אותי מאוד שכשהשומר שלו כבר גלש על הדשא הוא מסר על הקרקע מה שגרם לכדור להיעצר בשומר והכדור עבר למילאן. במשחק כזה דברים כאלה לא יכולים לקרות, כשאתה תוקף 3 פעמים במחצית אתה צריך לנצל כל התקפה שאתה מצליח לייצר.

רוזיצקי כמובן פתח את המשחק עם הבעיטה הקבועה שלו שהלכה לשמיים ומאז הוא נעלם, לא שמעתי את השם שלו בכלל. ארטטה יצר כמה חורים מאוד לא טובים שהביאו להתקפות מסוכנות מדי.. עד מתי נסבול מהקישור ככה. להכניס את צ'מברליין והנרי ויפה שעה אחת קודם. מה קרה לקוסלייני דרך אגב?

אגב, הגול של בואטנג עם כל מה שהוא אמר לפני המשחק.. גול אדיר. בנוסף, נראה לי שזה השער היחיד שנכבש ללא לגעת ברשת.

12. Gunner_ForeveR Member

ביזיון, גועל נפש, כבר אין מילים לתאר את הזוועה שראינו במחצית הראשונה...
    ההגנה שלנו פשוט גרועה, במיוחד ורמאלן שגם באשמתו השער הראשון. כאילו שהם רואים את מילאן ורועדות להם הביצים. גם סאנייה עם הטמטום שהוא מפסיק לרוץ כי הוא חושב שיש נבדל, וכתוצאה מכך הגיע השער השני. השחקנים של מילאן מטיילים לנו חופשי ברחבה פשוט.
    הקישור שלנו לא מסוכן ולא יצירתי בשיט, אנחנו עומדים בחצי של מילאן ומתמסרים בצדדים ובכלל לא מנסים לפרוץ לתוך הרחבה שלהם, אין פשוט שום איום. זה כבר היה די ברור האמת כשראיתי שצ'מברליין על הספסל, השחקן היחיד שבאמת מסוכן אצלנו בסגל.
    וכמובן הדובדבן שבקצפת, קוסיילני נפצע ודז'ורו נכנס. תסריט יותר גרוע מזה לא נראה לי שיכולנו לקבל.
    אני כבר חושב על המשחק בשבת בסנדרלנד שנגיע לשם עם הגנת בלאות, כנראה בלי קוסיילני ומרטסקר, ואני לא רואה אותנו יוצאים עם ניצחון משם.

ונגר הביתה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_let_it_all_out.Xxx

13. Jimmy Member

יופי ראש ביצה נכנס והספיק לטעות וכמעט עלה לנו בעוד שער http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
    איפה אוקס' לכל הרוחות משחק שתפור עליו דווקא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    נראה לכם שאדון ונגר יחליף את רוזיצקי שלא מסר מסירה אחת נכונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/12
  14. Bob_is_gone Member

מה לעזאזל זה היה? מקווה שנראה את ה"mental strength" המפורסם במחצית השנייה. הלוואי הלוואי שהוא יעלה את האוקס במקום רוזיצקי למרות החילוף הכפוי. לא יכול לראות אותו עוד שנייה אחת על המגרש. וגם לא את וולקוט.
    אמן יקרה איזה נס איכשהו.

15. 亚历山大帕托 Member

ראיתי שהזכירו את מצב המגרש בעמוד הקודם, נראה לי... ואני שואל - מה?