ארסנל 2011/2012

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by AW forever, Jul 12, 2011.

1. Ice Cream חסה

היום האחרון של מועד ההעברות הוא תמיד מבטיח, כך שאני מאמין שאולי אז יעשו משהו טוב, ואני מקווה שזה יהיה שלב אחד או שניים יותר מסקוט דאן...

2. Emile Zelicky Member

בעקרון, על פי המשחקים עד כה, ההגנה דווקא נראית בסדר יחסית, מה שצריך חיזוק זה יותר הקישור וההתקפה.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הסיכוי שמועדון יציע להעביר לשורותיו את ונגר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. לייזר Member

משעשע מאוד שההופעה הטובה של נאסרי היום הוכיחה - לו ולכל צופה אובייקטיבי - שהוא לא שייך יותר לארסנל. מה יש לו לחפש בקבוצה כזו? מה העניין שלו לשחק לצד רזרבס בני 19 ותומאס רוזיצקי, כאשר בסיטי מחכים לו סילבה, יאיא ואגוארו? מה ואן פרסי חושב לעצמו אחרי משחק כזה?

ב20 הדקות בהן ההגנה שלנו שיחקה מול משהו שמזכיר חוד ברמה גבוהה, שום דבר לא נראה בסדר.

Last edited: Aug 20, 2011
  5. Ian Wright Member

בוא נקווה שארסן ונגר לא מתבסס על המשחקים האחרונים בלבד כי ברור שזה נתון מטעה לחלוטין.

6. אלי מתחן Member

אני חושב שהאידאל מבחינת ארסנל יהיה אם איכשהו ונגר יתפכח וירכוש במיידי חלוץ מרכזי, בלם וקשר אחורי.
    אני לא רוצה מנג'ר אחר שיגיע ויצליח לשדרג את המועדון לאורך זמן. הסגל שיש בארסנל כרגע חלש מדי בשביל כל מאמן אחר לשדרוג מיידי.
    מי יושב כרגע בחוץ שיכול להביא לשינוי מספיק גדול? לא עולה אף שם בראש כרגע.

7. Andrei Kanchelskis Member

שום ויקפדיה ושום נעליים ובבקשה תחשוב פעמיים לפני שאתה משמיץ ושופך עליי את תיסכולייך מקבוצתך הכושלת!

כל אדם התמצה בכדורגל אנגלי ושעוקב אחריה שנים רבות אמור לדעת טוב מאוד את המסלול שעוברת ארסנל בימי ונגר לטוב ולרע, מתי שהיה צריך לעשות סטופ ולהגיד שלום לונגר העדיפו להמשיך איתו קדימה ואת התוצאות אתה רואה בעצמך אז ונגר הוא אולי לא אשם נטו וגם להנהלה יש חלק בכישלון אבל ומדובר באבל גדול לונגר יש חלק הרבה יותר משמעותי בו ולמצות איתו את הדין זה משהו שכרגע לא נראה ראלי ולא נראה שיכול לשנות משהו בקבוצה והכל כתוצאה מטעויות העבר...

ארסנל היא ספינה טובעת ומתי שהייתה לה הזדמנות להציל עצמה מן הטביעה הזו היא לא פעלה כהלכה, העתיד נראה רע מאוד וזה עוד לפני שהודחתם מליגת האלופות אז לך תידע מה יקרה אם תודחו ואיך אפשר להגדיר עתיד כזה שכאמור גם ככה נראה רע מתמיד...

8. Emile Zelicky Member

בצל כל ההאשמות לעבר המנג'ר, עדיין צריך לזכור ששיחקנו היום בלי חצי הרכב פותח.
    סונג,ג'רביניו,ג'ק,גיבס וגם קוסיילני נפצע בתחילת המשחק.
    5 שחקני הרכב פותח זה לא צחוק.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיבס, קוסיילני וסונג לא צריכים להיות שחקני הרכב אצלכם, אני לא רואה איזה שינוי הם היו מביאים.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיבס הוא שחקן חשוד בדיוק כמו אלה ששיחקו, זה לא שמדובר באיזה שחקן הרכב פותח במשך שנים ומישהו שאפשר לבנות עליו.
    סונג,ג'רביניו ו-ווילשייר זאת המכה האמיתית.
    פרימפונג אמנם הראה ניצוצות של איכות אבל הוא חסר משמעת עצמית ותמיד נכנס למאבקים בפראות, היה ברור שיש סיכוי גבוה שהוא יורחק היום.

11. Emile Zelicky Member

שמע החיסרון של גיבס מבין שלושתם היה הכי משמעותי, כי הוא תקע את סאנייה בשמאל ובצד ימין נשארנו עם מגן שבכלל לא תומך בהתקפה, ובמערך כמו שאנחנו משחקים מגנים חייבים לעלות.

12. Ian Wright Member

אני יקצר את שניכם - ארסן ונגר הוא המכה האמיתית.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ונגר אמר עכשיו שזאת היתה הופעה טובה.

נראה לי שלא צריך להוסיף.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אז הבנו שהמצב רע מאד אצלנו ושונגר צריך ללכת. עכשיו השאלה היא מי לדעתכם צריך להחליף אותו? מי היום בשוק יכול להחזיר את ארסנל לימים הגדולים שלה?

בבקשה להיות רציניים ולא לתת שמות כמו דיוויד מויס ואואן קויל.

15. Andrei Kanchelskis Member

אז זהו שזאת בעיה לא פחות קשה מונגר ואולי אפילו יותר ממנו- אין כרגע אף אחד כזה!