ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. Bender Member

כן. אז שלא יתלהבו שם בליוורפול. הם רק ניצחו קבוצת תחתית! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

אוי לנו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/angry7.Xxx

2. Rudess Member

דנילסון בטוויטר לפני 20 דקות:

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/11
  3. רמי Member

פשוט עצוב.

דלגליש ריחם עלינו ולא פתח עם סוארז שהיה גומר אותנו תוך חצי שעה, גג.

הסגל הזה, בלי חיזוק של איזה 200 שחקנים בקושי שווה אמצע טבלה.
    ראמזי גרוע? וולקוט לא מורגש? נאסרי עוזב עוד חצי שעה? רובין על תקן נעלם? מצוין, כולם יקבלו את חולצת ההרכב לכל העונה, כי פשוט אין מי שיחליף אותם. סליחה, טעות שלי, בעצם יש, בנדטנר שבעצמו עוזב!

לא להאמין לאיזה מצב הגענו. אם בשנים הקודמות הייתה סוג של אשליה שאנחנו קבוצת טופ, שאנחנו כאילו מסוגלים להלחם על האליפות, השנה הדבר היחיד שנלחם עליו זה תואר "מלכת התיקו".

היחיד ששיחק היום, היה ורמאלן, שנתן משחק פשוט ענק!. עכשיו השאלה היא, מתי השטן הקטלוני או הנפט ממנצ'סטר יקנו אותו.

עוד 4 ימים עד שעונה תגמר עוד לפני שהתחילה, ואז אפשר לחזור לים!

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה מי יפטר אותו?

5. לייזר Member

http://4.bp.blogspot.com/_EbalnGkkACg/TH4Sa1S00FI/AAAAAAAAAGM/4b0YwndCpxg/s1600/heads+in+sand.Xxx

6. city Member

אומרים שרק טראומה יכולה לגרום לבנאדם לשנות את השקפת העולם שלו. אני מקווה בשבילכם שתפסידו לאודינזה: ואז או שונגר ישתנה או שילך הביתה.
    אם אתם עולים לבתים שום דבר לא יקרה ותצטרכו להמשיך ולסבול.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני חושב שהדבר היחיד שיגרום להנהלת ארסנל לפטר את ונגר זה אובדן ההכנסות מהצ'מפיונס, בין אם השבוע או בסוף העונה.

8. alexshw Member

אני לא מאמין שונגר יכול להשתנות. גם בגלל הגיל וגם בגלל האופי שלו.

9. Rudess Member

ארסן, קניתי לך כבר את הכרטיס
    http://images.travelpod.co.uk/users/elmergrimaldo/1.1275856570.eurostar-train-ticket.Xxx

10. Trex Member

תעזוב אותך מהנבדלים...אקטיבים פסיביים למי זה אכפת...עזוב תוצאה...עזוב סוארז... לרגע אחד במשחק הזה הסתכלת על איך שהקבוצה שלך נראית?.. איך קבוצה יכולה להגיע למצב ששלושה או אפילו ארבעה שחקנים במשחק אחד עושים את הופעת הבכורה שלהם? מה נראה לו? שהוא ישחק עם מיקל גנקיסון פרימפונג ולנסברי והם לא יקרקסו לנו את הצורה? ואני לא מוסיף את זה שהוא משחק עם שני שחקנים (נאסרי ובנדטנר - אפילו שהוא נכנס מחליף) ש 90 אחוז בחוץ.

אני מצטרף לאחרים - וונגר אאוט. מבחינתי - רוי הודג'סון, אברהם גרנט. אפילו ניצן שירזי.

11. Gunner_ForeveR Member

12. Ian Wright Member

משחק סמלי משהו.

יש צורך בבלם אז הוא נפצע, יש צורך במגן שמאלי אז גם המגן המחליף שלך שבכלל מגן ימני בעמדה הטבעית שלו נפצע(ג'נקינסון צלע בסוף המשחק), יש צורך בקשר אחורי אז עכשיו גם הקשר האחורי המחליף שלך קיבל כרטיס אדום(שהיה צריך לקבל הרבה לפני). כמובן גם מקבלים שער סמלי(השער הראשון של ליברפול) שמתאר את ההגנה הפאתטיות בארסנל של השנים האחרונות. מי אם לא אארון ראמזי שהיה השחקן הגרוע במגרש הוא זה שמבקיע את השער העצמי. כמובן שזה לא באשמתו, הכדור ניתז עליו תודות לילד הצעיר, מיקל, אבל סמלי, כבר אמרנו?

היה מביך לראות שהשחקן הבולט שלנו בחלק ההתקפי הוא סמיר נאסרי כאשר כולנו מבינים שהוא עם רגל וחצי במנצ'סטר סיטי. היה מביך לראות את ניקלאס בנדטנר עולה לפני מרואן צ'מאח היום. שחקן שגם הוא היה (?) עם רגל וחצי מחוץ למועדון, שחקן שלא נספר בכל משחקי ההכנה ע"י ארסן ונגר ופתאום הוא עולה לפני מרואן צ'מאח? ביזיון.

לגבי המחצית השניה: אני חושב שארשאבין ובעיקר ג'נקינסון נראו הרבה יותר טוב מאשר במחצית הראשונה. אפשר לומר שהם עשו שינוי של 180 מעלות בעיקר בגישה שלהם. ארשאבין הראה יותר רצון לנסות לשחק כדורגל וג'נקינסון הראה בעיקר יותר ביטחון והצליח להתאים את עצמו למעמד בצורה מרשימה אבל זה פשוט לא מספיק. אני לא יכול להגיד עליו שום דבר טוב מבחינה מקצועית. וולקוט היה פשוט גרוע. הוא רחוק מדי מהשער וברגע שזה קורה אין לו מה לעשות יותר מדי כי כמו שכולנו יודעים - טכניקה ושליטה בכדור אין לו. כולנו יודעים שהכוח שלו זו המהירות שלו ללא כדור וברגע שאין מי שיחפש אותו וימסור לו כדורי עומק הוא פשוט לא רלוונטי עבורינו. גם רובין ואן פרסי שיכל והיה צריך להכניע את פפה ריינה מכדור פנטסטי שקיבל מארשאבין היה חלש מאוד אבל קשה להאשים אותו שאין שום דבר מאחוריו.

נלך בצורה קיצונית מההתקפה להגנה. אני חושב שתומאס ורמאלן ושצ'סני היו השחקנים הכי טובים שלנו. אני חושב שהם השחקנים הכי טובים שלנו מאז שהעונה החלה. הבלגי במשחק הקרבה אדיר. בכל מקום במגרש וטוב לראות שיש לנו גם שחקנים עם מנטליות כזאת בסגל. הפולני היה במשחק מושלם מבחינתי ובכלל הוא מציג יכולת גבוהה מאוד מאז שהעונה נפתחה. רק צריך לשפר את משחק הרגל והמיקום הלא מספיק טוב שלו כאשר היריבה רחוקה מהשער שלו. צחקנו על השער הביזארי של ג'נקינסון במשחקי ההכנה אבל שימו לב שבכל משחק מישהו מנסה להקפיץ ממרחק גדול על השער שלנו. יש מקום לשיפור באספקט הזה אצל המשחק של שצ'סני אבל אני חושב שהוא נראה מצוין וכל הכבוד לו על כך.

אין חוכמות. הקבוצה נראית רע מאוד ולא סתם השארתי את נושא הקישור לסוף שהוא הבעיה העיקרית שלנו בצורה בולטת ממשחק למשחק. בלי שום קשר לחסרונו הבולט של ג'ק ווילשייר או לעתידו של סמיר נאסרי אני חושב שחייבים להגיע ארבעה שחקנים עד סוף הקיץ: בלם, קשר אחורי, קשר 50-50/עושה משחק(ראמזי לצערי מוכיח משחק אחר משחק שהוא רחוק מלהיות שחקן הרכב בארסנל) ומגן שמאלי כי גיבס נפצע כל הזמן וגם שהוא משחק הוא לא מספיק טוב. אם השחקנים האלו לא יגיעו אז כן, אני לא רואה שום מצב שאנחנו נהיה (גם) העונה בטופ 4. במצב הקיים אני לא מאמין שיגיעו יותר משני שחקנים (בינוניים) כי זאת רמת האמון שלי בארסן ונגר שאיבד את הדרך לחלוטין. אפילו בהתנהלות שלו בתוך המשחק אתה רואה שהוא השתגע לגמרי וזה עוד התחיל בעונה שעברה.

ארסן ונגר. הביתה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/11
  13. ArsenalFan Member

הדבר הכי עצוב הוא שכל התסריט הזה היה צפוי, לא מאתמול ואפילו לא מהשבוע שעבר.

אין חוכמות, הקבוצה גרועה ומקבלת כל פעם את מה שמגיע לה. אלה לא איים של בינוניות, זו לא פתיחה חורקת או חלשה, זו פשוט קבוצה גרועה. אנחנו לא צריכים שני שחקנים לחיזוק המכונה, אנחנו צריכים לפחות 4-5 שחקני הרכב.

לא מפתיע שסוארס ברגע שהוא נכנס גמר אותנו, לא מפתיע שההגנה המפורקת (ואין לי טענות אישיות לאף אחד) נראתה כ"כ לא מאורגנת ברגע שמולה הגיע כישרון טבעי, לא מפתיע שבמשך 180 דקות בפרמייר ליג לא רק שלא כבשנו שער, אלא ייצרנו הזדמנות ממשית אחת וגם זה די בפוקס (הבעיטה של ואן פרסי שריינה הציל עם הרגל). 180 דקות בפתיחת עונה, אפס שערים ובעיטה אחת שגרמה לשוער היריב למתוח איבר. זו חרפה ואת זה ונגר לא יכול לסובב. הוא יושב על סיר רותח.

זה רק המחזור השני, אבל זה הפסד קריטי מאוד שמסמל נקודת שבירה, בגלל שזו ליברפול כמובן. בשבוע שעבר היה אפשר עוד לתרץ במשחק החוץ הקשה על הנייר, בשיפוט וכד'. גם היום אין סוף לתירוצים עם הפציעות וההיעדרויות, אני בטוח שונגר ינסה שוב להשתמש בזה. על כל דבר אפשר להגיד שזה חוסר מזל ואפשר לפזר את האשמה לכיוונים אחרים. בפועל, הקבוצה משלמת עכשיו את המחיר על התנהלות שהיא מתחת לכל ביקורת מצד ארסן ונגר, התוצאות לעיני כל על המגרש. קיץ שבו דבר לא השתנה אחרי שסיימנו את הליגה בכושר הגרוע בעשור וחצי האחרונים הוא רשלנות, וזה עוד אחרי העלאת מחירי כרטיסים (אם עוד מישהו אחד יבוא בטענות לאוהדי ארסנל, אני אאחל לו הרעלת ציאניד).

Thursday night, Channel 5.

14. Ice Cream חסה

כל שחקני ההתקפה בכושר גרוע. דווקא ארשבין ניסה אבל כל המסירות שלו לא הלכו ליעדן, ואן פרסי לא הורגש. דווקא ראמזי היה מתחת לכל ביקורת וגם מהגול העצמי שלו היה אפשר איכשהו להימנע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

בגול הראשון ראמזי נגע בכדור וסוארז לא היה שותף למהלך, בגול השני אלא אם שינו את החוקה לרמה כזו זה לא פאסיבי, זו הייתה מסירה אחורה בכלל...

הנרי לאנסברי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    אנחחנו חייבים עוד קשר אחורי גרזן מספיק מנוסה ולא עונה ראשונה כבר!

ברוך הבא לארסנל, שמחים שבחרת להצטרף לקהילת האוהדים הגדולה שלנו ומקווים שעוד 10 שנים תוכל גם להינות מכך על ידי איזשהו תואר, אבל כמו שזה נראה אין לזה הרבה סיכוי.

ומה עוד יש לומר? סופסוף יש לנו שוער, לזכותו של ונגר, פרימפונג פשוט ענק וכבר שנתיים אני מחכה לפריצה שלו, איגנסיו מיקל גם היה לא רע, בטח בהתחשב שהאופציות האחרות הן סקילאצ'י, לא היה ברור לי למה ג'נקינסון שהוא מגן שמאלי טבעי לא שיחק בשמאל בזמן שסניה שיחק מימין, אז כנראה שאני טועה ועדיין צריך שתאמתו.

קצת קשה לי לחשוב על פיטורי ונגר, אחרי הכל מה שהוא עשה בארסנל מעט מאוד עשו גם אם הוא לקח רק 3 אליפויות ו-4 גביעים עם גמר ליגת אלופות אחד, על התקופה האחרונה של 6 שנים כבר יש האשמות נגדו, ובכל זאת... זה תמיד נראה כמו רק עוד עניין של 3-4 שחקנים מנוסים וזהו, וזו בעיה של ונגר.

15. Rudess Member

אתה יודע שאין סיכוי שזה יקרה.