ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. Gnus Avenue Member

למעשה הגרדיאן מדווח שנאסרי יעבור רק אחרי המשחק, בשביל לא לפגוע בהכנות. גם רוברטו מנצ'יני אמר היום שהעסקה הזאת על סף חתימה וככל הנראה תהיה רשמית ביום ראשון. עוד דברים מעניינים ממסיבת העיתונאים:
    ** Djourou, Gibbs, Rosicky, Traore out

** Wenger surprised by UEFA enquiry

** Wenger "still looking to add quality"

** Ryo is in the squad for Saturday

ורודס, בשבילך:
    ** Wenger: “I will not walk away from the Club”

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/8/11
  2. -sAndmAn- Member

וואו זה באמת המצב הכי גרוע של ארסנל שאני זוכר מאז שאני רואה כדורגל
    כל עונה אני מאמין בהם גם אם הסגל לא הכי חזק, אבל עכשיו הם יוצאים לליברפול(+רצף משחקים כבד) בלי ווילשר, סונג וג'רביניו(שהם היחידים שעוד איכשהו מתפקדים) וזה עוד בלי לדבר על פברגאס ונאסרי שעזבו\עוזבים והמחסור במגן שמאלי בכלל

קשה לי לראות אותם מוציאים משהו חיובי בכלל מהעונה הזאת גם לא טופ 4, מקווה שבסוף העונה יתחילו בנייה משמעותית שהיא לא "ווינגרים בני 17"

3. Rudess Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ברור לחלוטין, הוא איבד כל קשר עם המציאות מזמן ואפילו כבוד עצמי אין לו כבר. הוא יכול היה לחסוך לעצמו את הסיום העגום של קריירת האימון שלו בארסנל אבל הוא מתעקש להביא את זה על עצמו.

4. Rudess Member

הרכב משוער למחר?

שצ'שני
    סאניה-כושלייני-ורמאלן-ג'נקינסון
    לנסברי/נאסרי-פרימפונג-ראמזי
    ארשבין- וולקוט
    ואן פרסי

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה שאתם נראים ומרגישים חרא, ברור לכם שאנחנו ממש לא הולכים לתפור אתכם מחר. ארסנל תמיד עושים לנו בעיות, לא משנה באיזה מצב אנחנו הגענו ובאיזה מצב אתם הגעתם. הולך להיות חתיכת משחק.

6. Ian Wright Member

אין לנו את האפשרות (?) גם לעלות במערך של 4-4-2 מחר כי זה אומר שצריך לעלות עם צ'מאח.

7. -sAndmAn- Member

באמת נראה לך שיש לארסנל איך להתמודד עם קארול וסוארז?

8. skyday20 Member

נראה לי שאתם הולכים לשלוט במשחק, הלכו לנו שחקנים חשובים ששלטו במרכז השדה, לא מצאנו להם מחליפים ותומאס צריך עוד להיכנס לכושר יותר טוב, כדי להוביל את הקישור של ארסנל בהצלחה.
    דומה למשחק מול אודיזנה.
    אנחנו ננצח משער במתפרצת מהירה. one nil to the arsenal :aaarse:

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/11
  9. Ian Wright Member

10. Gnus Avenue Member

הוא קיבל רישיון עבודה?

אגב, ריו יהיה בסגל לליברפול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/8/11
  11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם קארול כבר ראינו הגנות נחותות בהרבה משל ארסנל מתמודדות, גם ארסנל בעצמה שמרה עליו יפה באפריל. סוארז תמיד יעשה בעיות לכל קבוצה, מצד שני גם לארסנל לא חסרים שחקנים כאלה בהתקפה.

12. Rudess Member

ראיון עם ונגר מהיום:

13. AW forever Member

אני מאוד מקווה שונגר לא יעלה עם נאסרי, זה יהיה שפל חדש שאנחנו מתדרדרים אליו, לשתף שחקן שכל הסימנים מראים שמיד אחרי המשחק הוא עוזב את הקבוצה. ממש אחד שיתן את התחת בשביל המועדון במשחק כזה. שלא יהיה על הספסל, שלא יהיה בסגל, שיילך לחפש דירות במנצ'סטר בינתיים ושייחסך מאיתנו הביזיון הזה של לשמוע את הקהל שורק לו בוז (בצדק!). עדיף לעלות עם ילד מהנוער מצידי ולא עם נאסרי. יש גבול כמה אפשר לעשות מהקבוצה סמרטוט רצפה.

רודס, איזה ראיון נשכני... המראיין ממש לוחץ את ונגר לפינה עם שאלות קשות כמו "מה דעתך על אבואה כשחקן וכאישיות?" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

14. -sAndmAn- Member

ובמקרה הזה מדובר בג'רביניו שלא ישחק כנ"ל ווילשר
    אלא אם כן תהיה התעוררות מטורפת מצד RVP וארשבין אני לא מאמין שליברפול תתמודד עם יותר מדי בעיות בהגנה, במיוחד עם הלחץ על המכרז מגרש המאוד חלש של ארסנל כרגע

יכול להיות כמובן שאני טועה פה ^ אבל זה סה"כ השערה

15. Bender Member

- נזכרתי שאמרתי את זה במשחק השני בגביע האמירויות. וולשיר נראה יורד לדשא בחילוף שרק נועד להיות לצורך זהירות, וברור שהוא נעלם עד ספטמבר. אני לא מבין איך אפשר להיות בעלי מזל כזה רע. ואני לא מבין איך אני יכול לחזות את העתיד ככה ואני עדיין לא מיליונר.

- נאסרי פותח במשחק מחר. ונגר אמר היום במסיבת עיתונאים שניתן להאזין לה כאן?, שהוא "מעולם לא פקפק במחויבות של נאסרי למועדון". ושהוא נתן את הכל לארוך כל קדם העונה.

אוקי...

עכשיו איך הוא מצפה שנאסרי יתפקד כשיתחילו קריאות הבוז? ומה יקרה עם נאסרי יבקיע או יבשל? עדין יהיה בוז? ומה עם הוא יפצע? ההעברה תדחה?

כל-כך הרבה שאלות וכל-כך מעט עניין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx. אני אישית מעדיף לתת ללנסברי או מישהו מהקהל לשחק ולא לנאסרי. לא כי נאסרי איש רע, אלא כי פשוט ברגע שמישהו לא רוצה להישאר, שיעוף, הוא כבר לא מעניין ומבזבז לנו זמן. הלאה.

נ.ב

עכשיו ראיתי את הפוסט של AW והוא כמעט זה לשלי. קריפי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx