ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. Gnus Avenue Member

פירסמו היום שכנראה שהוא יהיה כשיר רק ליונייטד.

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה מבלבל את המוח לגבי אלונסו?
    מי אמר שהסיבה שהוא לא הגיע אלינו היא המיליון האלה?
    הוא הגיע לליברפול שרפא בניטז בנה שם מושבה ספרדית והוא הגיע יחד עם לואיס גארסיה.

3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלונסו כמעט עבר אליכם מאתנו ב2008 אם אני לא טועה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/11
  4. לייזר Member

אלונסו היה מועמד למכירה לפני העונה האחרונה שלו בליברפול, כאשר בניטז רצה להביא במקומו לאנפילד את גארת? בארי. המחיר של אלונסו אז עמד על פחות מ20 מיליון יורו וארסנל ניהלה מו?מ עם ליברפול (ולא החתימה את אלונסו, מן הסתם).

אולי בא לך להפסיק לבלבל את המוח? השבוע הזה מספיק קשה גם בלעדיך...

5. ArsenalFan Member

לא עקבתי באדיקות איך הוא העביר את הזמן שלו בלאציו, אבל אני זוכר היטב את התקופה הקצרה של זאראטה בבירמינגהאם - היה עשר רמות מעל כל היתר ונראה כמו הבטחה רצינית. נשמע דווקא מעניין.

מה שכן, הייתי מעדיף לראות את הכסף מושקע קודם כל בקשר אחורי או קשר 50-50 עם נתונים פיזיים מעולים ויכולת מסירה גבוהה. מישהו שייתן תחרות לסונג ו/או יסיר את העומס מעל ווילשיר (שאגב, בעיתונות כבר רשמו שגם ליונייטד הוא לא יהיה כשיר והוא בספק לנבחרת. יש שמועות שזו בכלל לא פציעת קרסול אלא פציעת אכילס. שם הקוד ורמאלן). וכמובן בלם אנגלי עם ניסיון פרמיירשיפ אמיתי.

6. לייזר Member

אני תומך מאוד בהבאת זראטה. זו לא הפעם הראשונה שהשם שלו עולה בהקשר שלנו: בפעם הראשונה זו הייתה הפרחה אקראית של הסוכן שלו. בנקודה זו, כשארסנל נואשת לגמרי, רוחות רפאים של שמועות עבר צצות ממעמקי הארכיונים. קשה לי להאמין שדווקא הוא יהיה החיזוק לאחר שקיץ שלם לא הסתכלנו בכלל לכיוונם של שחקנים כמוהו.

הרעש לגבי קייהיל וליברפול מתעצם. נגוג כנראה יעבור לבולטון בכל מקרה, כך שהמועדונים בהחלט נמצאים בקשר. זה המצב בו ונגר צריך להבין שלא תהיה פה ?מציאה? ביום האחרון של חלון ההעברות ולשים את סכום ההעברה הנקוב בחוזה של קייהיל ולדחוף אותו להרכב בשבת. אני מצפה לכך שקייהיל יפתח בשבת באמירויות בכל מקרה - כנראה במדי ליברפול.  

7. Rudess Member

לא כזה קשה להיות יותר טוב מכל הנגרים שהיו שם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

8. לייזר Member

זראטה נראה אז, פחות או יותר, כמו שטבז נראה בווסט-האם בזמנו. קראתי טיפה ונראה שהוא לא יפתח את העונה בלאציו בגלל בעיות למיניהן - he's unsettled - מה שאומר שהוא לא אמור לעלות יותר מ20 מיליון יורו.

9. ArsenalFan Member

אני בספק אם אי פעם רצינו את קייהיל ברצינות. לפני פחות משבוע שלחנו את סטיב ראולי לראות אותו במשחק ליגה, זה מגוחך. רק מראה שההתעניינות בו אולי קיימת, אבל מעולם לא הבשילה לכדי משהו רציני... בולטון בעצמם אישרו שלא פנו אליהם מארסנל לגביו ובטח שלא הגשנו הצעה.

האמת היא שבגזרת ג'אגיילקה-אברטון המצב הרבה יותר מדהים. לפחות שם אנחנו יודעים שהצעה הוגשה ונדחתה. אברטון במצב כלכלי נואש וחייבת למכור שחקנים - בזמן שאנחנו מחזיקים שקים של כסף. אם למישהו אצלנו היו ביצים, כבר מזמן לובשי החליפות בארסנל היו מתייצבים עם 30-35 מיליון פאונד ומנסים לקחת מכל הבא ליד, ויש את מי לקחת (ג'אגיילקה, ביינס... אפילו את קייהיל האמיתי הייתי לוקח בגילו המופלג). אבל אלה באמת ציפיות גבוהות מדי מצד מועדון שהמנג'ר שלו הצהיר שאין לו שאיפות.

10. לייזר Member

ממה שזכור לי הייתה לנו שיחונת עם בולטון לגבי קייהיל בתחילת יולי, אבל כמובן שלא הגשנו הצעה קונקרטית עליו ואחרי השער שלו בסוף השבוע ברור לכל שהוא בלם טוב מדי מכדי שנתעניין בו...

למה אתה מאמין שנחתים שני שחקנים?

11. Ian Wright Member

איך שער יפהפה של בלם מראה על האיכויות שלו?

12. לייזר Member

זה הקש ששבר את גב הגמל בכך שהוא העלה את המודעות לקיומו של גארי קייהיל לשיא חדש. אם השחקן מוכר לכל חובב כדורגל באיים הבריטיים הוא לא ירכש על ידי ארסן ונגר.

13. ArsenalFan Member

לייזר, רוצה אילוסטרציה של השיחונת הזו?

גאזידיס: פיל, שמעתי שיש לכם איזה קייהיל אחד. לא מספיק מכירים אותו אצלנו, כי הוא לא משחק בצרפת והוא לא אפריקאי, אבל התקשורת לא מפסיקה לבלבל את המוח לגביו וכל האוהדים האלה ישתקו קצת אם נביא להם איזה אנגלי. מה אתה יכול לספר לי עליו?
    גארטסייד: שהוא למכירה ואתם יכולים לקבל אותו ב-17 מיליון פאונד. אם המנג'ר שלי ירצה שחקן או שניים ב-Swap deal, אין לי בעיה, כל עוד אנחנו מקבלים כסף. ודווקא לכם יש מה להציע לנו, כמה צעירים שקויל יאהב. אבל העיקר שתביאו גם כסף. כבר אמרתי שאנחנו צריכים כסף?
    גאזידיס: אה, באמת? פשוט יש לנו חלוץ אחד, בחור דני רגיש וצנוע. אתם יכולים לקחת אותו ונוסיף גם 1.99 פאונד, זה ממש Win win, פיל!
    גארטסייד: אייבן, אמרתי תביאו גם כסף, לא תפילו עלינו יותר הוצאות. דיר באלאק אייבן, אל תמרחו אותנו כי אנחנו נזמין את השכנים שלכם עם הכיסים המלאים. או יותר גרוע, את קני והמזומנים! הם יביאו לנו כסף!
    גאזידיס: טוב, טוב. הבנתי. כידוע לך, ידידי פיל, אנחנו מאוד פעילים הקיץ, אז אני אגיד לארסן שישלח סקאוטים למחזור הראשון של הליגה, אולי גם בשני. אז נתראה ב-31 באוגוסט, ביי.

כי הלחץ על המערכת גדול מדי, במקרה הכי גרוע נבצע החתמות פאניקה. לא שזה טוב, החתמות פאניקה הביאו לנו בשנים האחרונות יצורים כמו בפטיסטה, סקילאצ'י וסילבסטרה, אבל ככה לפחות יוכלו לצאת ידי חובה ולהגיד לאוהדים - "הנה, החתמנו". מה שכן, אני לא חושב שנחתים אף אחד לפני הגומלין באיטליה.

14. לייזר Member

אני לא מאמין גם בשני שחקנים כי אני חושב שאפילו המשוגעים שלנו מבינים שהם לא יכולים לדחוף לנו עוד סילבסטרה\סקילאצ?י כרכישות החיזוק שבאות בעקבות מכירת ססק\נאסרי. הם חייבים לקנות שחקנים רציניים ואני לא מאמין שהם יספיקו לקנות צמד כאלה. כמובן שהם יכולים לזרוק לנו ג?אדסון, אבל בחיי שאני מעדיף שנתחיל להחתים בנות 15 לחוזי דוגמנות במקום עם הכסף הזה. אני חושב שאם יהיה משהו marquee זה יבוא רק אחרי שיסגרו הדברים עם בנדטנר, כי בלי 100 מיליון בקופה אנחנו לא יכולים להוציא 20.

סלח לי על כך שלא קראתי עדיין את האילוסטרציה של השיחה, אבל יש לי ארוחת צהריים בעוד שעה ואני לא רוצה לאבד את התיאבון. המצב בארסנל כל כך מעצבן שאפילו אנשים במשרד יודעים להעיר לי על כך שהקבוצה של בזבל: וממתי אמריקאים יודעים דברים כאלה?

15. Jack Wilshere Member

זראטה שחקן מצויין, ואני מאוד אשמח אם הוא יגיע. גם אני התרשמתי ממנו בבירמינגהאם בשעתו, ומהמעט שיצא לי לראות הוא עשה התקדמות יפה בלאציו.

יש לו יכולת מסירה טובה, והוא בעיקר דריבליסט מצויין (הכדור דבוק לו לרגל), ולדעתי אנחנו צריכים שחקן עם דריבל טוב, שיעדיף לכדרר לעומק במקום לשחרר עוד מסירה סתמית.