אפשר להיות מרוצה מהתוצאה. במשחק מול יריבה חזקה יחסית לשלב הזה. בסך צריך עוד שער אחד, וכבר יהיה להם קשה לחזור. וולקוט היה הכי טוב במשחק של ארסנל, לא מספיק לרוץ. Tracking back for the defence. וגם מפעיל את רוב ההתקפות שהיו לנו. כמות הצופים היא הרבה יותר גבוהה מהציפיות שלכם, היא : 58,159 :aaarse: :aa1: and its not fake! רק קצת פחות מהממוצע הרגיל.
בכנות, זה נשמע קצת מופרך. גם בשנה שעברה אני זוכר שדיברו פה שארסנל דיווחו על הרבה יותר קהל ממה שבאמת היה באיצטדיון. משהו כמו 45-50 אלף נשמע הגיוני, אבל אין מצב שהיו כמעט 60 אלף שם.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx רק בקלוק אנד היו לפחות 3,000 מקומות פנויים, כולל יציע אחד ריק כמעט לחלוטין (ב-Upper). על ערימות הכיסאות הריקים בקלאב לבל חבל להרחיב את הדיבור. אם היו היום 50,000 אני קוגלאגר. עצוב שזה מה שהמועדון מתמחה בו בימים האלה, לשקר לכל העולם. אולי הם יקחו לשם שינוי ברצינות את כל הסימנים האלה כדי להבין שלאוהדים נמאס?
שאלות לאוהדי ארסנל לגבי השחקנים הצעירים, מהדיוט כמוני שצפה במשחק היום. מה אתם יכולים להגיד על פרימפונג וג'ייקובסון? האם הם שחקנים שמצפים מהם להיות שחקנים משמעותיים בארסנל בעתיד, או שהם שיחקו היום רק בגלל מכת הפציעות וההרחקות? האם יש ממש בהסתלבטויות של שגיא כהן ונדב יעקובי על ג'ייקובסון? כי הוא לא שיחק גרוע היום.
ההסתלבטות של נדב יעקובי ושגיא כהן על קרל ג'נקינסון(="ג'ייקובסון") במידה מסויימת דיי הגעילה אותי. מזכיר לי את השטויות של אלי אוחנה על ניקלאס בנדטנר.
מזל שלא ראיתי את המשחק בשידור הישראלי, במיוחד עם קבוצות אנגליות. הם עושים את זה הכי עלוב שאפשר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx
המסיבת עיתונאים של אחרי המשחק עם ונגר בוטלה. האם זה קשור לבעיות שהיו עם אופ"א? בנוסף, כמו שאמרו בשידור, גיבס ודג'ורו עם בעיה בהמסטרינג וכנראה יחמיצו את המשחק מול ליברפול.
כן ארסן לא מרוצה מ UEFA. ארסן עדיין כועס שהוא בכלל קיבל הרחקה, וגם חילוקי דעות לגבי התנאים של ההרחקה, ואיך היא הייתה מיושמת. מי זה היה האיש שישב לידו. ששלח טקסטים לספסל כל המשחק, זה היה גאזידיס.?
יש הבדל גדול בין אנגליה לבין אירופה. באנגליה למנג'ר מותר לתקשר עם הספסל כשהוא מורחק. באירופה זה ניתוק טוטאלי. אופ"א לא אמורים לעבור על זה בשקט.
ההרכב המשוער לדעתי: שצ'שני סאניה-כושלייני-ורמאלן-ג'נקינסון רוסיצקי-פרימפונג-ראמזי ארשבין- וולקוט ואן פרסי
הפציעה היא בקרסול, ביינתים הוא משתפר. הוא עבר צילום של הקרסול, התוצאות לא היו חמורות מדי. והוא אמור להיות כשיר במשחק של ליברפול. ונגר מסתבך עוד פעם עם UEFA . :aaaprot: Wenger could face action שוב פעם אנחנו משחקים מול זברות(אודיזנה), צריך לעבור את התקופה הזו של הזברות בלי יותר מדי בעיות.