ואוו לאיזה מצב הגענו? פרימפונג ברבע שעה שיחק יותר טוב נראה לי מכולם. וולקוט בועט הקרנות והחופשיות התורן... שלא נשכח את ג'נקיסון המגן השמאלי החדש. באמת ששום דבר אי אפשר לקחת מהמשחק הזה חוץ מההצלה היפה של שצ'סני לבעיטה החופשית. ללא ספק הסגל החלש ביותר שלנו מאז שאני זוכר את עצמי אוהד של ארסנל. צ'מאח? - http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
אפילו בימי הכדורגל המשעמם של ג'ורג' גרהאם לא ראינו כזה כדורגל מביך, אם אפשר לקרוא למה שראינו מארסנל כדורגל. אודינזה נראתה כאילו היא הקבוצה הביתית בעוד ארסנל פשוט לא ממש הופיעה למגרש ונראתה כמו אסופה של אנשים שמצאו ברחוב והלבישו אותם בחולצות ארסנל. פשוט בושה איך שנראינו!
מרוואן צ'מאח פשוט בדיחה. הבנאדם עושה טובה שהוא רץ, גם כשהוא מאבד כדור הוא לא טורח בכלל לנסות להשיג אותו שוב. כ''כ אנטי כדורגל הוא הציג היום, עצוב מה שקרה לשחקן הזה.
ועדיין ניצחתם 1:0, היכולת די עלובה אמנם אבל בחוץ עם RVP במקום צ'אמח (פיספסתי את תחילת המחצית השנייה ועד דקה 75 בערך הייתי בטוח שהוא הוחלף במחצית) אתם בסה"כ עם סיכויים מצוינים לעבור לשלב הבא. אני לא יודע עד כמה זו בשורה גדולה עבור הקבוצה, אבל עדיין זה עדיף משלב בתים מעיק ביורופה ליג...
וואו טוב קודם כל תיקו היה משקף הרבה יותר את יחסי הכוחות היום אז ככה שאנחנו בהחלט יכולים להיות מרוצים. צ'מאח איום ונורא, איבד כל כדור שהגיע אליו ונראה מנותק לגמריי ממה שהולך סביבו. וולקוט וג'רביניו זה מעט מידיי. רוזיצקי... נו באמת. או שהוא פצוע או שהוא גרוע, בכל מקרה אם הוא זה שמקבל את המפתחות במרכז השדה אז אנחנו אבודים. קונספציית גיבס המגן השמאלי התפוצצה כבר אחרי משחק וחצי, עוד אפשר לתקן. חייב להגיע גם עוד בלם. עונש ההרחקה לונגר היה משתלם רק בשביל לראות אותו מסביר לגאזידיס איזה מטומטם קוסיילני עם פאול על שחקן שהלך לשום מקום בדקה ה93. SPEND SOME FUCKING MONEY
ומי המטומטם שהביא אותו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx כושל-ייני לא ישתפר כי את הדברים האלה הוא היה צריך ללמוד בצעירותו. כשאתה מביא בלם בגיל 25 שלוקה בכל כך הרבה דברים וחסר נסיון, לא פלא שאתה מקבל עבירות מטומטמות כאלה בדקה 93.
פשוט מאכזב לראות את הקבוצה שונגר העמיד העונה. היו רגעים שזה היה מביך ממש לראות את ההופעה של הקבוצה. לא מסוגלים לחבר יותר מ-2-3 מסירות, מאפשרים לאודינזה לשלוט במשחק. אני לא ממש אופתע אם נמצא את עצמנו מחוץ לליגת האלופות העונה. בושה וחרפה שרוזיצקי ממשיך ללבוש את החולצה הקדושה. כמו תמיד, הוא לא מורגש בכלל, לא דומיננטי, לא מסכן את השער, לא יוצר הזדמנויות. כלום ושום-דבר. חבל שונגר ממשיך עם הפארסה שנקראת צ'מאח. מזמן כבר היה ברור שהוא לא ברמה של ארסנל, וזו תהיה טעות להמשיך לתת לו הזדמנויות. ראמזי רחוק שנות אור מלהיות השחקן שאנחנו רוצים שהוא יהיה, בכל פרמטר שהוא - קבלת החלטות, אגרסיביות וכולי. סאנייה כרגיל השחקן הטוב ביותר בקבוצה. פרימפונג שוב עושה רושם טוב בדקות שהוא שיחק, אבל זה עניין זניח בהתחשב בבעיות הרבות של הקבוצה. איך שאני רואה את הדברים, במצב הנוכחי יותר חשוב לחזק את החלק הקדמי מאשר האחורי, בודאי בשל העזיבה של פברגאס (והעזיבה הצפויה של נאסרי). זה יהיה כל כך מתסכל אם לא יגיע שחקן התקפה ברמה גבוהה עד סוף חלון ההעברות.
ההזנחה המרתיחה של ונגר וגאזידיס בקיץ הזה חייבת לעלות להם בכסא שלהם. הזחיחות, היהירות והחוצפה של "אנחנו יודעים יותר טוב מכולם" הולכת לעלות לנו ביוקר. אנחנו במצב איום ונורא וכבר אין זמן לתקן, אולי אפשר לקנות שחקן שניים (המושיע בינתיים הוא ג'אדסון), אבל זה פחות או יותר הסגל שאמור להשיג העונה מקום רביעי. זאת העונה הראשונה שלי כאוהד ארסנל שאני אשכרה חושש שספרס יעקפו אותנו (שלא לדבר על מה שיעשו לנו בדרבי...). על תואר אין בכלל מה לדבר, מי חושב על זה בכלל. מה עושים כשהמנג'ר וההנהלה פשוט לא מוכנים לחזק את הקבוצה, גם כששחקנים לא מפסיקים לומר את זה בתקשורת וכשהקהל צועק להם Spend Some Fucking Money? איך יוצאים ממצב כזה?
הוא היה טוב מאד נגד ניוקאסל, היום הוא היה גרוע. הוא דווקא סיכן בשני המשחקים את השער. מראש לא היה צריך להביא את האנטי-כדורגל הזה, ולחשוב שונגר חיכה שנה שלמה בשביל שהוא יוכל להביא את ה"עילוי" בחינם... כמו שאמרתי, לא ראוי ולא מתאים להרכב. מאבד הרבה כדורים, אין ברק במשחק שלו כמעט, לא אגרסיבי מספיק ולסיכום - לא תורם למשחק שלנו.
משחק ממש לא טוב הם קבוצה לא רעה והדבר היחיד שהסקתי זה שצריך רכש בחלק הקידמי ויותר מהחלק האחורי SPEND SOME FUCKING MONEY! אז מילה טובה לשזני שעמד מעולה בין הקורות צ'מאח-וואו הוא באמת חלוץ? רוזיצקי-מה הוא עושה פה?
ומי בדיוק יפטר את ונגר אם נעלה לליגת האלופות? ומי יפטר את המנכ"ל המהולל והשקרן הפתולוגי? תואר אחד בטוח נזכה: אכזבת העונה, למרות שבתכל'ס לא צפויה אכזבה כי זאת מה שהקבוצה הזאת שווה כיום. ספרס לא יעקפו אותנו, תהיה רציני. יש להם מספיק בעיות משל עצמם בסגל ואם מודריץ' עוזב הם יכולים למכור קרח לאסקימוסים. יוצאים להפגין ודורשים את סילוקו של המנג'ר בהקדם האפשרי.
בחיי, לא זוכר אפילו בימי יוסטון וריוק משחקים כאלה. לפחות לקבוצה הייתה אסטרטגיה הגנתית. אני זוכר אותנו מושפלים, אף פעם אני לא זוכר אותנו אבודים וחסרי מושג. היום ראינו את מרכז המגרש שלנו מחורר פעם אחר פעם, שחקנים באגפים שלא יודעים מה לעשות ומתי לעלות (וכן, זה כולל את סאניה!). אני כבר לא מדבר על הנעת כדור - עד לא מזמן סמל מסחרי מושמץ. שום דבר. במקרה הטוב, הקבוצה פשוט לא הגיעה מוכנה לעונה. במקרה הרע, היא סתם גרועה. לגמרי. יש שני דברים שהורגים את קוסיילני - הראשון זה שיש לו אופי של סמרטוט והשני זה כל העבירות המטופשות והאימפולסיביות האלה, שמגיעות בדרך כלל בדקה הכי לא מתאימה. באמת בלם עם פוטנציאל, אבל שיסדר את הראש. אלוהים ישמור עם איזה הרכב אנחנו עולים נגד ליברפול... שלא נדע מצרות. כמו שאנחנו נראים, ספ*ס צריכים להיות פחי אשפה כדי לא לעקוף אותנו.
בטוויטר יש שמועות על כך שונגר עלול לספוג השעיה נוספת, בגלל שהעביר הודעות לספסל במהלך המשחק. עוד מישהו ראה את השמועות הללו? האם זה בכלל הגיוני?