מסכן ג'רביניו, רק עכשיו גילה מה זה לשחק עם צ'מאח ות'יאו בהתקפה... לצ'מאח הוא ניסה להכניס כדור פעמיים וגילה שהמרוקאי פשוט לא רוצה להבקיע, וכשת'יאו עם הכדור הוא לא רואה תנועה של אף שחקן אחר כי הוא עם הראש ברצפה. בכל מקרה כשצ'מאח הגיע ראיתי הרבה פוטנציאל ולא דמיינתי שזה יגיע למצב כזה... הבן אדם נראה כמו סמרטוט. אין לו טיפת אמונה בעצמו והוא כבר לא מנסה אפילו להגיע למצבי הבקעה. סונג בעוד הופעה עלובה ולדעתי זה טוב שפרימפונג עכשיו יקבל צ'אנס, למרות שהולכת להיות סדרת משחקים מאד קשה, כי אולי הוא יצליח איכשהו לתפוס את המקום בהרכב. גיבס עקום עם המסירות שלו, מפקיר את האגף, זה לא נראה טוב מדי אבל מצד שני זה עדיין יותר טוב מקלישי. לגבי אלו ששיחקו טוב אני לא אגיב כרגע מטעמי ניחוס... בכל מקרה נקווה במחצית השניה לגמור את הסיפור, אודינזה קבוצה עם התקפה לא רעה בכלל (די נטאלה הזה מאד טכני ונע בצורה מצוינת), אבל אנחנו יותר טובים וצריכים לנצח בהפרש של יותר משער.
מאיפה האופטימיות? דווקא אני חשבתי לפני המשחק שתעברו את זה בקלילות אבל המחצית הזאת הייתה די שקולה. בפריולי זה יהיה הרבה יותר קשה לכם, 1-0 תהיה תוצאה גבולית לארסנל. ההגנה שלכם רכה מדי מכדי לא לספוג שער אחד לפחות באיטליה.
- סונג אולי עושה טעיות, אבל גם הציל אותנו כמה פעמים וחיפה על טעיות של גיבס, סנייה (במשחק גרוע), וקושצ'לני. הוא הציל לפחות שער אחד בטוח. - אם יורדים על סונג אז מה תגידו על ראמזי? הילד פשוט מפחד לגעת בכדור. ממשיך בכושר לא טוב. - וולקוט היחיד בהתקפה שלקח בעלות על המשחק. עושה, רץ לשטחים, חושב על חברים, נותן מעצמו, הבקיע, והיה מעולה. לוקח על עצמו אחריות ברגע שבו באמת צריך. מעל לכולם בכמה רמות. :aaa025: - השלישה של הקישור במשחק מאד מאד חלש. אבל אני חושש שאודינזה היכנו את עצמם למשחק שלנו וחוסמים טוב מאד את הכדורים מההגנה לקישור. יש לנו אבל השנה תוכנית ב' באמת, וזה כדורים אלכסוניים ארוכים לחלוצים המהיררים בקצוות, וזה נותן לנו אופציות טובות לעתיד, כשג'ק ונאסרי יחזרו. - חבר'ה צריך לזכור שעבור אודינזה זה המשחק של החיים שלהם, וככה הם גם הגדירו את זה. אז תזכור שמולנו יש קבוצה שמשחקת כמו גמר גביע. תחת הנסיבות שלנו היום, ההופעה לא רעה, בייחוד ב25 דקות הראשונות.
יכולת מביכה של כל הקבוצה, משחק ביתי כל כך חשוב למועדון והשחקנים לא טורפים את הדשא - לא רק את האוהדים ונגר איבד, הוא גם איבד את חדר ההלבשה. שחקנים מפקירים את ההגנה, שום משמעת טקטית על המגרש, וכמעט שום מצבים. גול יפה של וולקוט, אבל מה עשינו חוץ מזה? כלום. אודינזה לעומת זאת במחצית מצוינת הגיעה ליותר הזדמנויות מאיתנו. די נטאלה מקרקס את ההגנה שלנו והאמת מגיע לו פרגון, פשוט שחקן חכם ומצוין שלא רק כמעט הבקיע (בנס המשקוף הציל אותנו) פעמיים אלא גם נתן כמה מסירות עומק חכמות מאד (אחת מהן בנס לא הסתיימה בשער, אחרי התערבות של ורמאלן ברגע האחרון. אבל גיל שקרא לסונג "מביך", אני חושב שמה שמביך הוא הזכרון הסלקטיבי שלך. מה עם המצב שסונג הציל שער בטוח אחרי שההגנה שלנו נחתכה כמו גבינה שוייצרית בקו נבדל פשוט מגוחך? סונג התאבד על הכדור בבעיטה החוזרת של שחקן אודינזה בתוך הרחבה ומנע שער בטוח. אבל למה שתציין את זה? זה נוגד את הלך הרוח כנגד סונג.
לא ציפיתי ליותר מדי, אבל ההופעה הזו מזעזעת. אנחנו מובילים כאן 1:0 בנס, אודינזה מביכה אותנו פעם אחר פעם, עם קצת יותר ניסיון הם כבר היו חוגגים את ההעפלה שלהם. אני רואה את כל חסרי הפנים האלה - סונג, צ'מאח, רוזיצקי - ובא לי לבכות. חבורה של אפסים חסרי תועלת. אני רואה את ראמזי, שמכונה כנראה בסוג של אירוניה דקה "רמבו" אבל הוא רכרוכי ומבוהל מכל תיקול (תודה לך שוקרוס) - ובא לי לבכות. אנחנו צריכים שני גרזנים מאחוריו וגם אז לא בטוח שהוא יעשה משהו, כי הוא נזרק למים העמוקים מהר מדי. החורים בהגנה, ההתמזמזות באגפים, העבירות המיותרות והכ"כ רבות. הקבוצה עצבנית ולא מאמינה בעצמה, אפילו שהיא הבקיעה בדקות הפתיחה. Champions League, you're havin' a laugh...
ראמזי באמת לא קיים, לא מבין למה זה קורה לו. המשקוף שלהם היה מאוד מחריד.. מקווה שנשמור על היתרון הזה כי להגדיל אותו אני לא בטוח שיקרה.
מחצית חלשה, לשון המעטה. המשחק לא שוטף מספיק, מאפשרים לאודינזה להגיע ליותר מדי הזדמנויות. ג'רביניו עם כמה החלטות תמוהות במחצית הזו (יכול היה להשאיר את ורמאלן מול השוער). גיבס כהרגלו משוטט באגף כמו צלם, ולא כמו מגן. איבודי כדור רשלניים שמובילים למתפרצות מסוכנות. רוזיצקי כרגיל לא מורגש כמעט. ראמזי שוב מוכיח שהוא רחוק מלהיות השחקן שאנחנו רוצים שיהיה. זו ללא ספק הקבוצה החלשה ביותר שונגר העמיד מאז שהוא הגיע למועדון (גם כשאני מביא בחשבון את ההיעדרויות של ווילשר, ארשבין ורובין). אם ונגר לא יחתים שחקן אחד ברמה גבוהה לפחות עד תום חלון ההעברות, הוא גוזר כלייה על הסיכויים שלנו לעשות משהו העונה.
ראמזי לא ראוי להיות שחקן הרכב, הוא לא מספיק טוב. אין לנו פשוט משהו אחר בסגל, בגלל זה הוא משחק. גם הוא יחתים שחקן אחד כזה, זה מאוחר מדי, העונה הזאת כבר גמורה.
המשחק שלנו כל כך תקוע, ומשום מה יש לי הרגשה שאנחנו הולכים להיראות ככה כל העונה, אלא אם יגיע פליימייקר. אנחנו נראים כ"כ חסרי מעוף ויצירתיות, שלא לדבר על הקשיחות או האמביציה. משהו בקבוצה כבוי, פט רייס חייב להרעיל את השחקנים שיעלו לטרוף את הדשא. גם ההגנה הראתה כמה חורים, למרות שזה פחות מטריד אותי, ורמאלן וקוס צריכים לדעתי לרוץ יחד עוד קצת ואז יבוא שיפור. זה בסך הכל משחק רשמי שני שלהם שהם משחקים יחד אחרי כמעט עונה שלמה. עריכה: גיבס נפצע ודגורו מחליף אותו, בטח וורמאלן יעבור שמאלה. אבוי.
אחי אתה מצפה מהפנסיונר פט רייס שילהיב את השחקנים? הוא בקושי מלהיב אותם בחימום של לפני המשחק, אז במשחק עצמו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx השחקנים היו צריכים לעלות מהשנייה הראשונה בטירוף, אבל זאת קבוצה גמורה וכבויה שעד שהמנג'ר לא יילך הביתה, לא יהיה בה שינוי לטובה.
גיבס ודג'ורו בחוץ עם פציעה בהמסטרינג. מעניין אם ונגר גם עכשיו לא יקנה שחקני הגנה, הרי ורמאלן יכול להיות מגן שמאלי, סונג בלם ויש כמובן את איש המחץ סקילאצ'י. אגב גם טראורה נפצע אתמול במשחק של הריזרבס (גם אפובה). בסוף גם לא יהיו לנו שחקני ריזרבס להעלות לקבוצה הבוגרת, מביך!