JackWilshere Jack Wilshere Good luck to my friend @cesc4official at barca!Very sad to see him leave,learnt alot from him!great role model! Best of luck mate! aaronjramsey Aaron ramsey Wishing @cesc4official the best of luck with his new club, great role model and a great guy! @Nanas08 Samir Nasri Official Congratulation to my mate @cesc4official i will miss you world class player and top men מצא את ההבדלים. יש הבדל ענק בין לאחל "בהצלחה" לבין לומר Congratulations (את זה אומרים כשמשיגים משהו. מה שפברגאס השיג זה בעצם... מה שנאסרי מחפש). אני לא מופתע שזו המילה שנאסרי בחר בה, אבל אולי זו סתם האנגלית הקלוקלת שלו, אולי זו רק ההקפדה הסמנטית שלי. העיקר שסיפקנו לו עכשיו תירוץ למה לעזוב את ארסנל - האוהדים התנהגו אליי בחוסר כבוד. חוסר הכבוד שלו כלפי האוהדים, כמובן, לא קשור בכלל לעניין. שלא לדבר על כך שהוא קיבל אהבה מטורפת בשלוש השנים שלו בארסנל, למרות תוצרת מאוד בינונית. עוד מעט הוא ישתמש במשפט "לא אהבו אותי". כל כך מזכיר את אדבאיור... טינופת.
אני באמת לא מבין אותכם נאסרי אומנם יצא חלאה ותעב בצע אבל זה בדיוק העניין(גם ויין רוני עשה תרגיל דומה לא מזמן) אתם כועסים פה מאד על שחקן תעב בצע אבל כועסים הרבה פחות(וחלק בכלל לא) על שחקן שכל כך לא רצה לשחק במועדון שהוא הסכים לתרום 4 מליון מכיסו כדי לעוף מפה כמה שיותר מהר לדעתי ושוב רק לדעתי מה שפברגאס עשה הרבה יותר פוגע.
באוקראינה טוענים שיש הסכם על סכום העברה של ג'אדסון, שיהיה 10 מיליון פאונד, וכל מה שנשאר עכשיו זה התנאיים האישיים של השחקן. אין לי בעיה עם חתימה שלו (יש לי עיקרון שאני לא פוסל שחקן חדש עד שהוא לא משחק לפחות 10 משחקים), רק שהוא לא יהיה השחקן היחיד שיגיע. בעניין נאסרי, באמת שאני לא מבין על מה הוא מתלונן. קיץ שלהם הוא מחרבן על האוהדים ועל ההנהלה, שנתו לו במה ואהבה במשך 3 שנים למרות יכולת אנמית לחלוטין, אז מה הוא מצפה? שהאוהדים יתלו שלטים באיצטדיון בשביל להראות את האהבה שלהם אליו? אני כל מקווה מחכה ליום שהוא יעזוב כבר, נשבר הזין משכירי החרב האלה. נ.ב- קודם כל אני רוצה להגיד תודה רבה לAron B שהחמיא לי על הסירטון שהכנתי על ססק, ורציתי להוסיף שהיום בערב (סביבות 6-6 וחצי) אני יעלה לפה סירטון פרידה שאני מכין לססק, יש למה לחכות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אתה רציני? יש לי המון ביקורת על האופן שבו פברגאס התנהל הקיץ והאופן שבו הדברים הסתיימו עם ארסנל מבחינתו, אבל ליד נאסרי הוא מלאך. אני פשוט יושב ונדהם מהאופן שבו האירועים מתגלגלים בארסנל... אם זה לא היה מועדון שמכניס מאות מיליוני פאונדים בשנה, הייתי חושב שזו אולי בית"ר ירושלים. ביום שישי ונגר יצא במסיבת העיתונאים עם ההצהרה שאף אחד לא עוזב, ואחרי שעתיים צמד העכברושים מהגנת ברצלונה כבר צהלו בטוויטר והיה ברור שהסיפור נגמר. היום במסיבת העיתונאים ונגר אומר שהוא מאמין שאפשר להשאיר את נאסריבאיור בקבוצה - ותוך שעה הוא מברך את פברגאס בטוויטר על ההישג שלו בעזיבת ארסנל ומגנה את האוהדים - בעצם אומר לכולנו שהוא מתחפף מפה. הברדק חוגג ומחר משחק עונה ראשון. איך הגענו למצב הזה...
ססק דיבר על ארסנל היום. הוא הסביר למה הוא לא דיבר בתקשורת בחודשיים האחרונים [כי בארסנל אסרו עליו], הוא דיבר על העצב שה גורם לו לעזוב, על כמה שהוא חייב למועדון ועל זה שהוא ישאר אוהד של ארסנל לנצח. הכל נשמע אותנטי. אגב, שהמרואיין שאל אותו אבל מה לגבי העתיד, איך ההרגשה לחזור הבייתה? הוא המשיך לענות שזה קשה ועצוב ושיש רגשות מעורבים. לדעתי הוא באמת בסיטואציה מורכבת, הוא עושה את הדברים בכנות מוחלטת מה שמצביע על זה שהוא בן אדם ישר ויש לו אינטגרטי. חבל חבל שהוא כבר לא איתנו. ניתן לשמוע אותו כאן. - אגב וששאלו את ונגר לגבי טבז וגידסון והאם הוא מעוניי הוא השיב: "לא". Tevez was linked as part of a possible swap deal for Manchester City target Samir Nasri, whilst a bid was reported to have been lodged with Shakhtar Donetsk for Jadson. However, Wenger has rejected the reports and when asked if he was interested in either, he said: "No. sky
קיבלתי את הידיעה המרה היום בבוקר(רחמים על החברה שקיבלה את כל העצבים), ולמרות שזה כבר היה ידוע מספר ימים, זה עדיין תסכל\העציב\עיצבן וכו'. עצוב להיפרד משחקן כמו ססק אחרי כ"כ הרבה שנים. אני לא אשכח לעולם את משחק הפתיחה של 2004- ויירה היה פצוע וונגר שלף בהפתעה את ססק לצד פירס, הנרי ושאר הכוכבים- הילד הספרדי הצעיר בן ה17 הראה ניצוצות אדירים של כישרון והיה די ברור לאן פניו מועדות. אני לא יודע אם בשנים הקרובות והרבה מעבר לזה נזכה לראות שחקן עם ראיית משחק כמו ססק- אולי יש בודדים שיש להם את הראיית משחק של ססק- אבל ססק בנוסף לזה יש לו גם יכולת טכנית אדירה- והשילוב של שני הדברים האלה הוביל אותו לטופ של הטופ- המבשל הדומיננטי ביותר בכדורגל האירופי ב5 השנים האחרונות, ומייצר המצבים היעיל ביותר(אם היה לנו את ססק מול ניוקאסל למשל, היינו מגיעים לפחות ל2 מצבים של שער. זאת פשוט עובדה, לא דעה)- בקיצור, תאווה לעיניים ואני גאה שיצא לי לראות את השחקן הזה בפעולה(מצחיק לומר את זה על מישהו בן 24, פאקינג לא ייאמן). את התרומה האדירה שלו למועדון, היכולת הפנמונלית, הרגעים הבלתי נשכחים כמו למשל חגיגת השער לפני שנתיים בדקה ה90 בבריטניה(ראמזי), ההתגרויות באשלי קול, הצליעה בדקות האחרונות וההקרבה למען הקבוצה מול ברצלונה, השער מול יובנטוס ועל הפרצוף של ויירה ועוד רגעים רבים וטובים. אני לא מאשים את ססק בעזיבה שלו. אני חושב שהוא עושה את הצעד הנכון והמובן מבחינתו. אני כבר לפני שנים צעקתי בעזיבות של שחקנים חשובים אבל ברי החלפה, אבל שהיו השחקנים המשמעותיים לצד ססק(פלאמיני, חלב וכו'...), מה בדיוק ססק אמור לחשוב לעצמו שהוא רואה את השחקנים המובילים נמכרים קיץ אחר קיץ ואת עצמו מוקף לרוב בבינוניים? ססק ניסה, באמת שהוא ניסה- הוא היה פה הרבה שנים, אבל בסופו של דבר זה בלתי נמנע מבחינתו. יכול להיות שבכל מצב ססק היה חוזר לספרד בסופו של דבר, אבל אני חושב שאין ספק שהוא לא היה ממהר לעשות את זה בגיל 24 אם הוא לא היה רואה את ההתרסקות של הקבוצה לנגד עיניו. מצחיק אותי לראות אנשים שיגידו שססק ייזכר כאחד שהקדנציה שלו הסתיימה ללא תארים- כאילו אם הוא היה מוקף בקבוצה טובה שבשלה מספיק אז הוא לא היה לוקח, כאילו אם המנג'ר שלו היה לעזעזאל מספק לו את הדברים האלה. גם פירס אם הוא היה נופל על השנים הללו לא היה זוכה בשום תואר. פברגאס יכל לנצח משחק, שניים, שלושה- בסופו של דבר בלי קבוצה לידו, הוא לא יכל לקחת תארים של עונה שלמה. הוא באמת עשה את המקסימום בשביל המועדון. הוא אוהב את ארסנל. http://www.livefootball4u.com/wp-content/uploads/Arsenal-skipper-Cesc-Fabregas-eye-on-FC-Barcelona.Xxx עברתי קצת ברשת על הדעות של התותחנים השונים בנוגע למעבר של ססק- שמחתי לראות שרובם ככולם ידעו להעריך את מה שססק נתן למועדון הזה- ובאמת שהוא נתן והקריב הרבה מעצמו. אתגעגע מאוד לססק, השחקן האהוב עליי במשך שנים כבר. אם בעזיבה של אדבאיור הובכתי פחות או יותר לצאת עם החולצה שלו לפאבים וכו', עם החולצה של ססק שקניתי בשנה הראשונה של האיימירטס אני בהחלט לא אהיה מובך. ססק אמנם לא זכה עם הקבוצה בתואר כלידר(למרות שהוא היה קרוב כ"כ מספר פעמים. אני עדיין בדעה שאם ונגר לא מוציא אותו בגמר מול ברצלונה היינו יכולים לנצח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx ), אבל אני שמח שלפחות יש לו את המדליה של הFA CUP 2005- התואר היחיד שהוא זכה בו איתנו. אמנם לא ככוכב, אבל כן כשחקן פעיל, כולל באותו גמר מול מנצ'סטר יונייטד. גם ליאם בריידי זכה רק בגביע אחד ועדיין הוא נחשב אגדה. גם ססק הוא אגדה גונרית, חבל שאין לו יותר תארים על מנת שלא יהיו חילוקי דעות בנושא הזה. כי זה מה שהיה חסר לו. מילה קטנה על המשך דרכו- ססק הולך להצליח, אין לי ספק בכך. בניגוד לכמה אקסים אחרים שלנו שדי נכשלו בהמשך דרכם- כישרון כמו זה של ססק פשוט לא יוכל להיכשל גם אם הוא יירצה. יכול להיות שהעונה הראשונה תיהיה קצת מכשילה מבחינתו. הוא מגיע לקבוצה הטובה בעולם בפור של קילומטרים מהשאר, אחת הגדולות בהיסטוריה וכמובן שפפ יירצה לדבוק עדיין באותו הרכב- אבל במוקדם או במאוחר, עקב גילו הצעיר- ססק בסופו של דבר יצליח למצות את עצמו שם. ואגב, גם אם בעונתו הראשונה הוא יהיה על הספסל- ססק בעצמו כבר הוכיח עד כמה הוא יכול להיות משמעותי גם מהספסל. תשאלו את הולנד ואיטליה. אני מאחל לו הרבה בהצלחה, לו אישית כמובן-את המועדון שלו אני לא סובל. פיקה ופויול השרצים יכולים לצאת לרחובות לחגוג- אם יש דבר חיובי אחד מכל הסיפור הזה, שלא נצטרך לשמוע את הזיוני שכל שלהם יותר. של כל החבילה ביחד, לא רק שניהם. כמה מילים על המועדון עצמו? מה כבר אפשר לומר, שלא נאמר. ונגר מביט במראה ורואה איך הנכס הכי גדול שלו מכל הדור הנוכחי עוזב- ואין דבר שמראה יותר על הכישלון הגדול של ונגר יותר מזה. ססק רואה בו כאבא, סוג של אבא שני וגם היום אפילו במסיבת עיתונאים הוא דאג להזכיר אותו- ועדיין.Arsene, you failed. מקצועית, אני עדיין מתקשה לעכל איך הרשנו לעצמנו לאבד שחקן כמו פברגאס בקלות יתר כזאת, אני פשוט מתקשה לעכל ולקבל את זה. לא נלחמנו עליו מספיק וזה כישלון גדול של כל המערכת- היל ווד עם הזיוני שכל שלו, מניאק קטן. וגאיזידיס יכול ללכת לחפש את עצמו בתחת של ונגר. כוסאומוערס. החיסרון של ססק הוא אדיר, עצום ומעניין מאוד איך נצליח להתאושש מזה. אפשר לחפר על החיסרון שלו עם רכשים יותר קבוצתיים לעמדות משמעותיות- אבל חולם מי שחושב שלססק עצמו יהיה מחליף(גם לא סניידר, למי שחי בסרט שהוא מסוגל להחליף את ססק. לא שהוא רלוונטי אבל נגיד...). אני כ"כ כועס על ונגר, כי הוא אשם בעזיבה של ססק, הוא ולא אחר. שרשרת של קיץ אחר קיץ אחר קיץ- וונגר בשלו, לא עושה כלום בשביל לתקן את הליקויים- רק חושב על התואר המזדיין בכלכלה ואיך להוציא פיננסית את המועדון הכי טוב שאפשר. נמאס כבר. והסכום? גם פה יצאנו עם הזין ביד ובגדול. מה זה זין, זין של אתיופי זה מה שקיבלנו. בושה כזאת לא זכורה לי בשוק ההעברות האירופי, אבל מה כבר נגיד- זה הדודבדבן שבקצפת בנוסף לכל ההתנהלות הזאת. לא שזה משנה, אני כבר אמרתי שמבחינתי גם תמורת 60 לא הייתי מוכר את ססק, ועדיין, זה מה שגדאזידיס והחבר'ה הצליחו להוציא עליו? כישלון עצום של המועדון. עצום. כל אירופה צוחקת על הסכום הזה. להתראות ססק, תודה על הכל. קינג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אני מניח שכתבת "תודה על הכל ססק", התכוונת גם לזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
הלאה לעוד כמה עניינים: ההרחקות שהיו ושלא היו מול ניוקאסל. ונגר אומר שהוא כנראה יערער על האדום של ג'רביניו. לדעתי, ממה שאני מכיר את ונגר- אם שני המשחקים הקרובים לא היו מול ליברפול ומנצ'סטר יונייטד, הוא כנראה היה מוותר על זה- אבל גם הוא מבין שזאת מכה רצינית. אני זוכר שהיה מקרה באמצע העונה שעברה על אדום מגוחך שקיבלנו, לא זוכר בדיוק מול מי- וונגר לא עירער. ופה? האמת, אין לנו קייס. ג'רביניו שלח את היד שלו לפנים של בארטון- זאת אלימות פיזית, פגע או לא פגע- ואין סיכוי לדעתי שייתחשבו בנו והאדום יבוטל. זה שגו'אי בארטון פשוט מקים בחניקות את ג'ריביניו קודם לכן והיה צריך לראות 3 אדומים ולא אחד, ובסופו של דבר הוא רואה צהוב מסכן. זה משהו אחר. סליחה אם זה צויין פה, אין לי כח כ"כ לעבור על תגובות קודמות עכשיו, אבל על פי המירור אלכס סונג יקבל את ההשעייה הצפוייה של שלושת המשחקים על הדריכה. זה מוצדק. מה שמעצבן אותי פה, בייחוד לאור השנה שעברה, על אותה זירה מול אותו שחקן- זה איך אלכס סונג מתנהג בחוסר אחריות כ"כ אידיוטי. מילא ג'רביניו, הוא לא היה פה עונה שעברה- אבל סונג? איפה האחריות של השחקן הזה? מה לעזעזאל עובר לו בראש. אגב, מבחינה מקצועית, עם איך שהוא נראה- זאת בכלל לא מכה עד כדי כך גדולה. הבעיה היא שאין לנו אלטרנטיבה אמיתית לסונג. מה שכן, פרימפונג כנראה יחליף אותו ויקבל פה הזדמנות על הבמה הכי גדולה להרשים- ואולי ליצור תחרות אמיתית על עמדת הקשר האחורי, מה שסונג כ"כ צריך. אגב, הרגע פורסם בארסנל. קום שהשימוע הסופי יהיה מחר. בין כל הדברים הסוערים שקורים אצלנו- מחר משחק סופר חשוב באיימירטס מול אודינזה. אוי, כמה לחץ על ארסן ונגר...אין ספק שהקהל יאמר את דברו, ובצדק. לקראת המשחק מבחינה מקצועית: רוזיצקי בספק, יעבור מבחן כשירות מחר בבוקר. המושעים כאמור, נאסרי ורובין ואן פרסי. נאסרי לא כ"כ משמעותי, גם ככה הוא לא היה משחק. אבל ואן פרסי זאת מכה קשה מאוד. מי ישחק בחוד לעזעזאל? ג'רביניו נראה נהדר על הכנף, שווה להעביר אותו לחוד? האם באמת אין לנו ברירה שמרואן צ'מאח ייאלץ לפתוח(וכנראה לאכזב כמו תמיד)? מדאיג, מאוד מדאיג. מה שבטוח זה שחייבים ניצחון משכנע. המשחק הזה בסופו של דבר חשוב אפילו יותר ממשחקי הליגה הקרובים, יש פה הרבה מאוד מונח על כף המאזניים. אני לא רוצה לדמיין בכלל מה יילך אצלנו אם אנחנו עפים. לא רוצה לדמיין. * ראיתי היום את הראיון של ארסן ונגר. כמו תמיד, רוב הדברים שלו די הציקו לי. אבל מה שבאמת הרגיז אותי זה שהוא אפשר לומר, קצת בא בתלונות לקהל שהוא לא 100% מאחורי הקבוצה. סליחה, ארסן? אתה ולא אחר? יש לי חדשות בשבילך, מיסייה- המצב הזה באשמתך ואך ורק באשמתך. האוהדים ייתמכו ויירצו בהצלחתה של הקבוצה תמיד, אבל מה נראה לו, שפשוט לא יהיו ביקורות מצד הקהל על כל האנדרלמוסיה המוחלטת הזאת שמתרחשת במועדון והקהל פשוט יישתוק? באיזה סרט הוא חי? 5 שנים שתקנו. זה מספיק. פאקינג 5 שנים. דברים מרגיזים של ונגר, פשוט מנותק מהמציאות. כאילו הכל תקין במועדון שלנו, הכל מושלם. גן עדן ממש. * ונגר שלל את אופצית ג'אדסון. אי אפשר להאמין כבר באמת לונגר, אבל אם זה נכון, אני די מרוצה. לא נראה לי שהוא מה שאנחנו צריכים עכשיו. אנחנו צריכים משהו יותר טוב ויותר מוכח. * אז מה לגבי שאר העוזבים? לא הגיע הזמן כבר להיפטר ממיסטר או בעצם מיס לסבית סמיר נאסרי? תראו מה הוא אומר היום, החוצפן הקטן. Nanas08 Samir Nasri Official I heard what the fans were singing about me on saturday and it is really disrespectful because i'm still a arsenal player העיקר שהוא "עדיין" שחקן ארסנל. יאללה, לסגור איתו את העסק כמה שיותר מהר. הוא, בלי שום קשר לססק ובלי שום קשר להעברות אחרות- צריך להימכר. להביא בכסף שלו מחליף, ואנחנו אמורים לעשות עליו יופי של סייל שטיפה לפחות יחזיר מזומנים אבודים מהעסקה של ססק. אני מקווה שההעברה שלו ושל עמנואל אבואה, שגלא' הודיעה רשמית על המו"מ איתו- ייסגרו השבוע. אין לנו זמן להתעסק יותר מדי בשטויות האלה. לקבל את הכסף ולהביא רכש חדש כמה שיותר מהר. פשוט הכרחי. * מעניין מתי ארסן ונגר יודיע מי הקפטן החדש. אני מניח שזה יהיה רובין ואן פרסי. במשחק מול ניוקאסל גם ואן פרסי וגם ורמאלן פתחו ורובין קיבל את הסרט, אני מניח שזה יהיה הוא. כמו כן, ניהיה אצלנו מסורת של סרט הקפטן שאנחנו נותנים אותו לשחקן שאולי ישכנע אותו לדחות קצת את העזיבה שלו- זה קרה עם הנרי וזה קרה עם ססק. רובין נראה כמי שיירצה יותר לעזוב בעתיד הקרוב מאשר ורמאלן, הוא גם שחקן יותר טוב בסופו של דבר.
קראתי עכשיו שמועה שארסנל מעוניינת במוסא סו של ליל ומכונה לשלם 15 מליון. http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/...al-dream-10038/