http://news.bbcimg.co.uk/media/images/54586000/Xxx/_54586587_54588328.Xxx לא רק שהוא חלאה, הוא גם עשה תספורת של נאצי. נראה לי שאתה צודק. רק בעונה הקודמת, ויין רוני פירק את הפרצוף לשחקן של וויגאן, השופט האפס (Cuntנברג) הוציא לו צהוב ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ) ואחרי זה ההתאחדות לא יכלה להרחיק את רוני.
זה קיים באנגליה, לא יודע לגבי שאר העולם. העונש של בארטון לא יכול לקבל החמרה ברגע שהשופט כבר שפט את המקרה שלו בריל טיים, במקרה הנוכחי צהוב. את המקרה של סונג הוא פספס, לכן יש סיכוי שסונג יורחק, אני עוד צריך לראות את זה בריפליי כדי בכלל לחשוב מה הסיכויים לזה.
אוקיי, לפחות את הקטע הזה אני זכרתי. השאלה האם המקרה של סונג עולה בכלל לדיון, מגיע לועדת משמעת כלשהי או משהו בסגנון? ניוקאסל צריכה להתלונן או שההתאחדות פשוט מחליטה על סמך התקציר להעמיד אותו לדין?
השני. השאלה אם זה באמת חריף, שמעתי שזה היה מכוון, אם כן אז אין לי ספק שהוא יועמד לדין. השאלה אם זה יקרה לפני המשחק נגדנו, לא בטוח.
השדרן הבן-זונה ב-ESPN דאג לחמם את האווירה, והתקשורת כבר הספיקה "להאיר" את תשומת הלב של ההתאחדות, אני משוכנע שמחר כבר נשמע שסונג יועמד לדין על זה. אגב, חלאה נוספת, אלן פארדיו בראיון אחרי המשחק פשוט מגן על בארטון - לראות ולא להאמין. אליבא דפרדיו, אם ג'רביניו צולל, אז זה מצדיק את ההתנהגות של בארטון. האם אתם מופתעים? זה אותו בריון שבא לחגוג באגרופים מול הפרצוף של ונגר באפטון פארק כשמרלון הרווד הבקיע נגדנו שער נצחון לפני 5 שנים (הייתי במשחק, ישבתי ביציע של ווסטהאם, והסתלקתי מהר מאד אחרי שהרווד כבש את השער, כי לא הבינו למה אני לא שמח).
בלי קשר לתקרית שהייתה אתמול התרשמתי בצורה יוצאת דופן מג'רביניו הבחור פעלתן וזריז מהרמות הכי גבוהות שיש, רק היה חסר האיומים לשער והוא היה שווה גול, למרות שאני מאמין שזה נבע מזה שהוא פשוט רצה לפרגן יותר מידי. הוא יהיה ממש חסר ב3 משחקים הבאים..
ריו מיאצ'י טס ליפן לסדר את הויזה, והוא יחזור רק למשחק מול ליברפול. חייב לפתוח איתו או עם צ'מברליין במקום ג'רביניו המורחק ועם פרימפונג במקומו של סונג הטיפש, שלושתם לדעתי הולכים להיות שחקנים מצוינים. אגב, יש שמועות בכמה בלוגים ובטוויטר שהגשנו שם הצעה על ג'אגה. פעם שלישית גלידה?
מתנה נפלאה שקיבלתי מחבר יקר: תמונה עם כל ה-Programmes של ארסנל בדרך לזכייה בגביע ב-1971, עם תמונה וחתימה של כובש שער הנצחון, צ'רלי ג'ורג'. את המשחק אגב יש לי ב-DVD (אחד מהמשחקים חובה אצל כל אוהד ארסנל בבית). https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/294955_672628959381_37008702_35313031_6800054_n.Xxx
עצוב שאלה המחליפים שלנו אבל אין צורך גם כך לעלות עם ריו מיאצ'י ו/או צמברליין בהרכב. עדיין יש את תיאו וולקוט ואנדריי ארשאבין. אולי גם יגיע שחקן חדש עד סוף השבוע הקרוב. אגב, יש מישהו שלא יכול לשחק מול אודינזה בגלל כרטיסים? ואם תיירי הנרי היה משחק במקום רובין ואן פרסי אתמול ופטריק ויירה היה משחק במקום אלכסנדר סונג, ואם... רוזיצקי היה רחוק מלהיות הבעיה שלנו אתמול. הקבוצה לא מספיק טובה ומוכנה לעונה הקרובה. זו לא רק בעיה אינדיבידואלית אצל שחקן כזה או אחר. מיותר כבר לדסקס על ססק - הוא לא חלק מאיתנו. אאחל לו בהצלחה בעתיד אבל אנחנו צריכים להמשיך קדימה. השאלה מה ארסן ונגר מחליט? ממשיכים באותה שיטה או שמשנים אותה? אני חושב שצריך להמשיך באותה שיטה עם הבאת קשר אחורי חדש.
זה לא מיותר בכלל כי הנקודה שמנסים להעביר כאן, היא שבגלל הסחבת בעניין ססק, אין לנו שום קשר שמתקרב לרמה שלו באמצע. היחיד שיכול לדפוק מסירת אומן על 40 מטר אצלנו בקישור זה ג'ק ווילשייר כרגע.
אז למה לדבר על ססק ולא להגיד שג'ק ווילשייר היה חסר? הוא צריך להיות המחליף של ססק אבל צריך חיזוקים לידו. הייתי אומר אותו דבר גם אם ססק היה נשאר, אז עכשיו בטח שצריך לחזק את שאר העמדות בשביל שיקבל את התמיכה שהוא צריך.
צריך לדבר על ססק כי אתמול הוא היה צריך לשחק או שהיה צריך להגיע לו מחליף, וזה לא קרה. קיבלנו את תומאס פאקינג רוזיצקי בעוד תצוגת אומן. התפקיד של ווילשייר שונה מאד משל ססק, ווילשייר מספק הרבה יותר לחימה ועבודה הגנתית (שזה מאד עוזר כשיש לך אהבל כמו סונג במרכז המגרש), ועדיין פליימייקר ברמה של ססק הוא בחיים לא יהיה. חוץ מצ'אבי אין אף אחד בתפקיד הזה כיום שמתקרב אליו.
רוזיצקי הוא בעיה עצומה בדיוק מהסיבה שזה עוד נחשב משחק טוב שלו. כשהתפקיד הכי מרכזי בקישור של הקבוצה מאויש ע"י שחקן חסר שיניים, חסר תועלת וחסר אופי, המשחק שלנו משותק לחלוטין. נדמה לי שיאיר כתב זאת היטב אתמול - רוזיצקי יכול להעביר הרבה פסים נאים לעין ולבצע תנועה טובה, אבל הוא שבלוני, צפוי ופשוט לא ברמה הנדרשת לקבוצה. הוא מבזבז מקום וגם עולה לנו הרבה מאוד כסף. ממחיש בדיוק את הבעיה שלנו - רוזיצקי היה אחד הראשונים שהיה צריך לראות את הדלת בקיץ ולהימכר, אבל הוא מוצא את עצמו בהרכב במשחקים הכי חשובים שלנו בפתיחת הקמפיין בזמן שנאסרי ופברגאס עושים הכל כדי לברוח מהספינה הטובעת. ככה אימפריות נופלות. ונגר חייב להביא שחקנים ומהר, זה כבר במונחים של מצוקה. אנחנו צריכים שחקנים אמיתיים ורציניים שמסוגלים להשתלב מיידית, לפחות שלושה כאלה - בלם אנגלי בעל ניסיון פרמייר ליג ויכולת הנהגה, קשר בעל נתונים פיזיים גבוהים ואיזשהו Marquee signing להתקפה. יש לנו בסה"כ שני פצועים בקבוצה (ווילשיר ודיאבי) וכבר נראה שהסגל מרוקן גם איכותית וגם מספרית. הספסל שלנו אתמול יכל באותה מידה להיות הספסל של פולהאם או אסטון וילה ואף אחד לא היה מרגיש בהבדל. ההיעדרות של ג'רביניו ובוודאי גם של סונג בגלל השטויות חסרות האחריות שהם עשו אתמול רק מחריפה את המצב למימדים של קטסטרופה. נגד אודינזה אנחנו בלי ואן פרסי.
באופן טבעי ג'ק ווילשייר לא יהיה ססק פברגאס כי הוא לא ססק פברגאס ואני לא מצפה ממנו להיות כזה. הוא יביא דברים אחרים למגרש אבל זו העמדה שהוא צריך לשחק בה - שם הוא יוציא מעצמו את המיטב לטעמי. השאלה היא מה קורה מסביב. אני בכלל לא חושב שהבעיה שלנו הייתה אתמול פליימייקר ברמה גבוהה - הגענו לרחבה של ניוקאסל בקלילות פעם אחר פעם, בעיקר במחצית הראשונה, אבל אף אחד לא בעט לשער. אתה מסתכל על השחקנים שלנו בחלק ההתקפי ואומר למה הם לא בועטים יותר(אם בכלל)? רובין, ארשאבין, ג'רביניו ואפילו ראמזי? למה הם לא בועטים? אין לי ספק שזה משהו שעובדים עליו באימונים וזה משהו שחייב להיפסק. אפילו כבר אינייסטה למד לבעוט. זה פשוט מתסכל לראות אותנו פעם אחר פעם שולטים במגרש בצורה אבסולוטית, מגיעים לרחבה של היריב בקלות אבל לא בועטים. בשביל להבקיע צריך לבעוט. כנראה שארסן ונגר שכח להזכיר את זה לשחקנים. הבעיה השניה אתמול הייתה שהיה חסר "מנוע" באופן מובהק. ג'ק ווילשייר הוא חלק מהפיתרון, אבל מעבר אליו אני חושב שפה הבעיה היא אלכסנדר סונג. חייבים מנהיג חדש מאחורה שידע לדחוף את הקבוצה שהמצב לא נראה טוב או שכולם ישנים. ככה זה נראה אתמול לאורך כל המחצית השניה. פשוט אנמים. משחקים עם צ'מאח? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
המאמן של שחטאר אומר שאנחנו מעוניינים בג'אדסון: http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_7100793,00.html?