ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. AronB Member

יש צדק מסוים בדבריך אבל גו'אי בארטון הוא רדיקלי למה שארסנל באמת צריכה. ג'רביניו לא פראייר, ורמאלן לא פראייר, ווילשר, ראמזי, ואן פרסי, סאניה... יש לנו שחקנים עם פיוז קצר, יש לנו שחקנים עם רקורד בדברים האלה (בעיקר ואן פרסי, ווילשר), לא צריך להרחיק לכת ולבקש נבלה פרובוקטיבית בצד שלך. בארטון מחפש את זה כל משחק, בארטון הוא מחלה שבלי ריסון עלול להפוך את חדר ההלבשה. אתה באמת סומך על ונגר העוטף בצמר גפן שירסן את בארטון? אולי ונגר של פעם, לא זה של היום.

עדי, סאניה לא מושלם זה נכון, אבל עדיין גם היום הוא היה סולידי והוא אכן נכס לקבוצה שההגנה שלה היא ביזיון עצום. את היכולות הכלליות שלו נשפוט לאורך זמן, אני לא זיהיתי ירידה משמעותית בכושר שלו במחצית השנייה למרות שאני מבין את הטעויות שאתה מדבר עליהן. בקיצור, נחכה ונראה איתו.

2. Gnus Avenue Member

די כבר, פשוט די.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/8/11
  3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

סתם שאלה לא קשורה, ויטו מאנונה "יקבל הזדמנות" העונה ויתייבש על הספסל/יציע, או שהוא יושאל?

4. אבו Member

שוער שלישי, אם יהיה לו מזל הוא יקבל דקות אולי בגביעים השונים. כרגע לפחות, לא בכיוון של השאלה, ממה שידוע לי.

5. Henry_Tk Member

מה רע בזה? בימים הקרובים אמורים לעזוב 2 שחקנים ועוד אבואה ובנדטנר כנראה גם עוברים, זה בדיוק עונה לתיאור שלו הנה מתפנה מקום בסגל.

6. דניאל א. Member

הסגל הזה עוד לפני העזיבות היה צריך חיזוק.

7. דניאל א. Member

ארון, מה היה טוב במשחק של רוזיצקי? נמאס כבר לראות שחקנים אצלנו שמשחקים "טוב" אבל בלי טיפת יעילות בהתקפה.

8. לייזר Member

ג?רביניו פראייר בריבוע, בדיוק כמו דיאבי. מי שלא פראייר זה בארטון שאחרי שמישהו פוגע בו בצורה ברורה נשכב ומחכה שהשופט יגיב. סונג דרך? שכב והתלונן. ג?רביניו פגע לו בפנים? שכב והתלונן. ה?טעות? היחידה של בארטון היא שהוא ניסה להרים את ג?רביניו, אבל זה לא בהכרח מעשה של אדום לפי החוקה. הוא ?צייץ? לפני מספר דקות דבר נכון מאוד: מה כבר יש לו להרוויח מעמידה או החזרת מכות לג?רביניו? פגעו בו לפי החוקה? נפל וממנו אנחנו צריכים ללמוד. במקום זאת, השחקנים שלנו פוגעים ביריביהם ללא כדור באופן ברור ומגוחך.

פרובוקטור או לא, אבל הוא במו רגליו נתן לקבוצה שלו שתי נקודות קשות מאוד (בלשון המעטה) מולנו השנה. כמה מהשחקנים ששיחקו היום במדי ארסנל יכולים לומר את זה על עצמם? 

בכל מקרה, אסור להתעסק בתקרית הזו. אסור להתעסק בשופטים. זה לא תירוץ. שיחקנו רע וגם אם היינו מנצחים העננים באופק שחורים. למעשה, הייתי מעדיף להפסיד בנסיבות נורמליות מאשר לאבד את סונג (כמה שהוא בינוני וטיפש, אין לנו עוד קשר אחורי מוכר) וג?רביניו (אי אפשר להוציא ממנו את הכדור, לטוב ולרע) למשחקים הקשים בליגה.

הנה מה שרע בזה:
    not against spending money IF the players we buy can improve our squad

We have a big squad and if some players leave we will TRY to bring players in.

הוא _ינסה_ למצוא שחקנים שהם TOP QUALITY כאשר הוא לא מוכן לשלם מחיר שוק, וזאת כשהעונה כבר נפתחה.

אז אני יכול לומר לך מראש מה יכול לצאת מה?ניסיון? הזה:
    1) כלום
    2) ווסלי סניידר ב40 מיליון יורו עם שכר שבועי של 175,000 ליש?ט
    3) צרפתי בן 19 ב9 מיליון

אופטימי?  

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/11
  9. Rudess Member

אני לא יודע אם זה יוזר אמיתי של ארשבין בטוויטר אבל הוא כתב לג'ואי בארטון
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

10. AronB Member

קשה כבר להאמין לדיבורים האלה של ונגר כי אנחנו מקבלים את אותם הלוקשים כבר למעלה משנתיים. Top Quality? לא מפחדים לבזבז? אלו אמירות שונגר אומר שוב ושוב כבר שנתיים אבל מוכיח כמה שהן נבובות במעשים שלו. במצב הנוכחי, ונגר יגיד שרכישת מגן ימני מחליף תפגע בג'נקינסון, שלבנדטנר יש תחליף בצורת ג'ואל קמפבל, שרכישת בלם תפגע בקוסיילני ובדז'ורו וכן הלאה והלאה. אנחנו מכירים את ונגר והקיץ זה עבר כל גבול - אני לא מאמין לו עד שלא יוכיח אחרת, במעשים בלבד ובלי ברברת. אני מניח שאני לא לבד בתחושה הזו.

רוזיצקי פשוט היה טוב היום. הוא הניע כדור יפה, מסר כמה מסירות יפות, ניסה, נלחם וגם נתן כמה מהלכים אישיים יפים. הוא לא הזיק היום והוא כן היה מורגש בבשטף המשחק. אני לא טוען שהוא היה יעיל בדיוק כפי שאני כן טוען שהוא לא יכול להיות המחליף של פברגאס בהרכב.

11. Rudess Member

רוסיצקי לטעמי היה השחקן הטוב ביותר שלנו היום, כל ההתקפות עברו דרכו, הוא נתן פריצות טובות, מסירות חכמות כמו בעבר, נלחם ובהחלט לקח אחריות במרכז השדה. אין לזה שום קשר להחליף את ססק, כרגע צריך את הנסיון של רוסיצקי על המגרש כי אין לנו דברים אחרים בסגל, ואם רוסיצקי ימשיך ביכולת הזאת אנחנו נרוויח.

12. דניאל א. Member

:aaarofl:

13. דניאל א. Member

אם להסתכל על נקודות חיוביות מהיום הזה. היי, תראו כמה ליברפול הוציאה...100 מיליון פאונד? הם עדיין לא נראים משכנעים ותיקו ביתי מול סנדרלנד אני מאמין שלא ציפו לראות שם. נחכה לראות מחר את צ'לסי וינייטד.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצחיק שבארטון מתלונן על צלילות, כאילו שהמכה שהוא קיבל מג'רביניו הייתה כל כך חזקה שהיא באמת הפילה אותו. צביעות.

15. Rudess Member

ליברפול הביאו לא מעט שחקנים וייקח להם זמן להתחבר אבל הם יתחברו טוב.

אני צופה ב- MotD, ורואים בבירור שהיה מגע בין טיוטה לג'רביניו מהזווית של השופט (שבמקרה גם אחת המצלמות הגיע מהכיוון הזה), ולכן לא מדובר פה בצלילה והשופט היה צריך לתת פנדל לארסנל.