1638: BREAKING TEAM NEWS Joey Barton does indeed start for Newcastle against Arsenal, while Demba Ba and Yohan Cabaye get their debuts. מהעבר השני יחד עם טיוטה שכנראה פותח- נראה לא מעודד במיוחד מבחינתנו.
הייתי רוצה לראות את וולקוט בהרכב היום. ניוקאסל עם בור באגף שמאל של ההגנה לאחר מכירתו של אנריקה, ואין דבר שיותר מפחיד מגן שמאלי חדש/מאולתר מאשר המהירות של ת'יאו. אני בכלל הייתי רוצה לראות גם אותו וגם את ארשאבין משולבים יחדיו ב4-4-2 כשרוזיצקי לא מתקרב לדשא, אבל מבין השניים הייתי מעדיף למשחק הספציפי של היום את וולקוט. come on Arsenal!
רוזיצקי במשחקים הקרובים מקבל מבחינתי צ'אנס האחרון- זה שחקן שבאמת התייאשתי ממנו כבר, אבל הפרי-סיזן שלו היה סביר. ובניגוד לדנילסון למשל, הוא כן שחקן שעשה כמה דברים יפים בקריירה שלו. הייתי מעדיף לראות אותו עוזב, אבל אני מקווה שהוא מקבל צ'אנס אחרון בהחלט וזהו.
לא מגיע לו שום צ'אנס נוסף. זו אחת הבעיות של ונגר שנותן יותר מדי צ?אנסים לשחקנים, שלא מוכיחים את עצמם לאורך זמן. ביזיון שהוא פותח היום. קדימה ארסנל!
דווקא מרוסיצקי הייתי מרוצה ממה שראיתי באמירייטס קאפ, ירד לתיקולים, היה מעורב, נלחם. אם הוא ייראה ככה הערב זה טוב עבורנו. השם ירחם, נקווה שלא יעשה יותר מפנדל אחד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
אני מוכן להמר שרוזיצקי יהיה טוב מאד היום. ואני גם מוכן להמר שהוא ייתן את העונה הכי טובה שלו. אני מאד אוהב אותו אני חושב שהוא שחקן נהדר ויש לו ניסיון ואמנם הוא חזר לעונה מאד אנמית שנה שעברה אחרי הפצעיות אבל עכשיו אחרי שהוא חזר לשחק זמן רב, וגם עם העובדה שנאסרי וססק עוזבים הוא ייתן את הכל והוא יהיה שחקן משמעותי מאד בעונה. אני מוכן לאכול את הכובע בסוף העונה, אבל רוזיצקי ישלוט!תתת111 (כמו שאומרים). http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
דג'ורו על הספסל ולא טראורה. הספסל פשוט מחריד... זה עצוב שאנחנו פותחים עונה עם רוזיצקי בהרכב ובכלל עם קישור כל כך חלש (ראמזי לבד לא יכול להחזיק על עצמו כ"כ הרבה אחריות), ועוד מול צמד ביריונים כמו בארטון וטיוטה. זה עצוב שלא השתנה כמעט כלום בקבוצה לטובה. בכל אופן, אני מצפה לשערים רבים. יש לנו כלים התקפיים היום שצריכים לנפק מעצמם תוצרת, אבל אנחנו נצטרך הופעה טובה מאוד של החלק הקדמי כדי לנצח. לניוקאסל יש לא פחות להציע מהחלוצים והקשרים ההתקפיים שלהם. COYG.
מופע האימים של קוסייליני בעונה שעברה מול ניוקאסל התחיל בגלל סקילאצ'י. אני לא יודע להסביר את זה אבל יש לו כישרון מיוחד - איך שהוא עולה למגרש הוא מצליח להפוך את כל שחקני ההגנה לידו לגרועים יותר. פתאום כולם נהיים לחוצים ולא מרוכזים בכלל. שיהיה בהצלחה!
Come on you Gonners! In Arsene i TRUST. העונה זה אפשרות לארסן להוכיח שהוא עדיין מאמן ברמה גבוהה. בהצלחה.
ארשבין עם מסירה גאונית לואן פרסי, למה כמה דקות לפני כן הוא לא יכל לתת לו מסירה פשוטה?! הוא יכול לשגע אותי לפעמים. בכל מקרה מחצית סבירה ודי שקולה, אין רגל מסיימת לשחקנים שלנו. ארשבין הכי חלש לדעתי והוא צריך להיות מוחלף ע"י וולקוט.
משחק מאכזב שלנו עד עכשיו. סונג פשוט שחקן טיפש,אינטיליגנציית משחק כ'כ גרועה,קיבל צהוב סופר טיפשי,וגם מאבד המון כדורים. ארשבין חלש,אבל נתן כדור אחד שרובין היה חייב לשים ברשת. ג'רביניו מאוד מעורב ומסוכן,חבל אבל שהוא לא בועט לשער,תבעט כבר לעזאזל! ההגנה עומדת דיי טוב בסך הכל,חוץ מטעות אחת של גיבס עם עבירה טיפשית עד עכשיו אין תלונות. שלישיית הקישור שלנו מאוד חלשה,וונגר חייב להביא שחקן אחד לפחות לשמה. נקווה לראות את וולקוט במקום ארשבין,או שנעבור ל4-4-2 אבל אין סיכוי שוונגר יעשה את זה,אלה אם כן בדקה ה70 נהיה עדיין ב0-0 או בפיגור ורק אז הוא יזכר. נקווה למחצית שנייה הרבה יותר טובה מצידנו.