ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. Rudess Member

לא הייתי מפריך את זה במאה אחוז. יש אחוז אחד שזה אפשרי ונובע מכך שלקיה ג'ורבצ'יאן שמחזיק את כרטיס השחקן של טבז יש בוקס באמירייטס והוא מקושר עם כל מיני אנשים בארסנל.

2. Mellow29 Kopite

ומה האינטרס של סיטי בעיסקה כזאת? הם מחזקים את אחת היריבות הישירות שלהם, טבז סתם יוצא שקרן שאומר שהוא רוצה לעזוב בגלל ענייני משפחה ובסוף עובר ממנצ'סטר ללונדון, ואת נאסרי הם ממילא יוכלו לפתות עם חוזה עתק בעוד חצי שנה, גם בלי למכור את טבז ליריבה לליגה.

3. Rudess Member

בגלל זה אמרתי שיש אחוז אחד בערך שזה יכול לקרות.

4. Mellow29 Kopite

פיספסתי את זה, שמתי לב רק ל"לא הייתי מפריך את זה במאה אחוז". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. ArsenalFan Member

אני חושב שכל עניין ה-Third party ownership עם הפרסי הסתיים ברגע שהוא עבר לסיטי, אבל קיה הוא הסוכן שלו, לא? אולי אוהדי סיטי (או יונייטד) יכולים לשפוך אור על העניין. בכל מקרה, גם עם כל הכסף שמתפנה גם במונחי משכורות (פברגאס ונאסרי זה בערך 180K בשבוע), ארסנל בחיים לא תשלם לו את המשכורת שקרלוס טבס מקבל בסיטי ואפילו לא קרוב אליה. זה לא רציני.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרגש? לא חושב שהיתה אי פעם עונה שלנו שפחות ציפיתי לתחילתה. כל השבוע אני מקווה שבדרך נס גם המשחק שלנו הערב יבוטל, כדי שאולי יהיה לנו עוד קצת זמן לעשות קצת רכש ולהתאפס על עצמנו. כמובן שפתיחת עונת כדורגל זה תמיד דבר משמח, שמוסיף הרבה טעם וצבע לחיים, אבל העונה אני מודאג מתמיד. לא מתרגש ולא נעליים. מודאג.

סגל חלש כמו זה שיוצא היום לניוקאסל כבר לא היה אצלנו שנים רבות...

7. Bender Member

איך זה בתור הרכב?

Szczesny

Sagna - Koscielny - Vermaelen - Gibbs

Song - Rosicky

Ramsey

Walcott/Arshavin - Gervinho

Van Persie

שוב, הסגל חלש אבל ההרכב הראשון אפילו בלי תוספות חדשות במקום העוזבים ובלי וולשיר נראה טוב, ויכול גם ביום ממוצע להתגבר על ניוקאסל. היה לנו את רקורד החוץ הטוב ביותר בליגה שנה שעברה ויש לזכור וזו הזדמנות טובה לצבור נקודות החודש כי בהמשך יהיה יותר קשה.

אני רוצה לצאת מההרגשה הרעה של ההעברות של נאסרי וססק. אני אומר לעצמי שדבר ראשון, גם שנה שעברה ססק בעצם לא היה נוכח באמת ותפקדנו בלעדיו במשחקים רבים וטובים שלנו. אומרים שבגלל שססק נמכר לא נהיה ב1-4 אבל עונה שעברה שחקנו בלעדיו, הייתה לנו עונה שהתחילה בינוני, היה לה קצת חיים באמצע ונגמרה בקטסטרופה. אבל למדנו לשחק בלעדיו, ואני חושב שמבחינה זו חלק מהמעבר כבר התחיל שנה שעברה וזה טוב. נאסרי? הוא מאד מאד איכותי כשחקן אבל אף פעם המשחק שלנו לא נבנה סביבו. הוא נתן שערים אישיים מדהימים, וידע לפעמים לסיים מהלכים יפים, אבל הוא לא היה יותר מ"אס" שמביא משהו מכלום, הוא לא היה בורג מרכזי בתוך המכונה.

כרגע אי אפשר לדבר על תארים בצורה רצינית אבל יש עוד זמן בחלון ההעברות וגם יש זמן לחזק בינואר אם המצב ידרוש. יש לנו קצת שינוי גישה העונה. יותר מהירות, פחות טיפי-טאפי. נראה אם באמת המתפרצות שלנו ישתפרו עכשיו ששני הקיצוניים שלנו הם מהירים. יש למה לחכות. המון סימני שאלה, אבל גם המון מקום לשינוי חיובי ויציאה מהקופסה שנכנסו אליה קצת בשנים האחרונות וזה לבד מעורר בי תקווה אם כי קלושה.

מה שכן, אני אוהב את ארסנל. אני מת לראות אותנו משחקים וכמו שקראתי (בבלוג שאני לא זוכר אותו), אני אף פעם לא הרגשתי גועל או סלידה או זלזול בקבוצה, במאמן או בהנהלה שלנו. התעצבנתי, כעסתי, רתחתי, התאכזבתי, התאכזבתי שוב, אבל יש הבדל גדול בין הרגשות האלה, וזה מה שגורם לי לרצות לראות את הקבוצה תמיד, וליהנות מזה גם כאשר זה "סבל כדורגל" נורא, כמו שכולם צופים העונה.

חוץ מזה, אני כן סקרן לראות את החתמות החדשות שלנו (למרות שהן לא מה שציפיתי). איך יראו קמבפל? צ'מברליין? מיאיצ'י במשחק רשמי? כרגע מבחינה התקפית הספסל יהיה מאד מסקרן, אם כי חסר ניסיון. חסר שרק אחד מהשלושה יפתיע וכבר יש לנו אס חדש כבר העונה (להחזיק אצבעות...שוב...). בגביעים, הם כנראה יככבו.

בהצלחה!
    :aaarse:

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוזיצקי כקשר מרכזי? זה זוועה. טיוטה אוכל אותו בתור הביסקוויט שליד התה של 5 אחה"צ.

שאר ההרכב בסדר, אבל האופציות מהספסל מוגבלות מאוד, וכאמור, רוזיצקי באמצע זו בושה. בהיעדר אופציות בקישור המרכזי כבר הייתי מעדיף לראות אותנו עולים ב4-4-2, כשגם וולקוט וגם ארשאבין בהרכב. עדיף להיות יותר דליל באמצע אבל להוסיף מחץ לחלק הקדמי. גם ככה רוזיצקי יהיה סטטיסט באמצע ולא יורגש.

9. ArsenalFan Member

ההרכב הזה ממש לא טוב. השלישייה הקדמית שלנו צריכה לתת לניוקאסל הרבה תעסוקה ולאיים עליהם כל הזמן (מקווה שוולקוט ישחק, הם צריכים לאלתר באגף השמאלי היום), אבל כל היתר דורש חיזוק באופן בהול.

קישור של רוזיצקי, סונג וראמזי הוא קישור של קבוצת מרכז טבלה ואפילו מתחת לזה. אם טיוטה ישחק, זה עלול להכריע את המצ'-אפ שם לטובת ניוקאסל, בשנה שעברה הוא הצטיין מולנו פעמיים. הבנתי שקוסיילני לא ישחק, זו עשויה להיות מכה לא פשוטה. דג'ורו קטסטרופה ואני מאוד חושש מהאופן שבו הבלמים שלנו יתמודדו עם דמבה בה.

המנטליות השברירית של הקבוצה מדאיגה אותי יותר מכל היעדרות. במיוחד לאור מה שקרה שם בעונה שעברה ואחרי שבפרי סיזן ראינו שוב אותם תסמינים.

10. Rudess Member

כושל-ייני לא משחק, זה אומר שהוא לא יכול להזיק, דווקא טוב לארסנל. עדיף שיהיה שם את דג'ורו בכדורי הגובה מאשר את הילד כאפות הצרפתי.

11. Roma מנהלים

מה ההרכב להיום?

12. Lipton Member

קראתי משהו מצחיק בטוויטר, מישהו כתב ככה:
    "כמה מביך יהיה בחדר ההלבשה של ארסנל, כשסקוט דאן יכנס אליו ובידיו יותר מדליות משל כל ארסנל ביחד".

LOL

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/11
  13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודס, קוסיילני כן משחק.

דווקא לגבי היום יש לי תחושה טובה... המכה תגיע מאוחר יותר.

רוזיצקי בהרכב זה צער בעלי חיים.

14. אבו Member

ARSENAL: Szczesny; Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs; Song, Rosicky; Gervinho, Ramsey, Arshavin; van Persie.

Arsenal Bench: Fabianski, Traore, Frimpong, Walcott, Jenkinson, Oxlade-Chamberlain, Chamakh
    ההרכב והספסל על פי טוק ספורט.

ההפתעה היחידה בהרכב- ארשבין אין, תיאו' אאוט. אולי הפציעה שלו, אולי. צ'מברליין, למי שהיה ספק שלונגר יש תוכניות לגביו כבר העונה- על הספסל. מה שמשמח זה שסקילאצ'י אפילו לא על הספסל! :aaa021:

הלוואי שיביאו לנו ולו טיפת נחת אחרי כל הסבל הזה של הקיץ. קום און ארסנל!

15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואגב הפתעה מאד נעימה מבחינתי היא ששצ'זני בשער ולא פביאנסקי, לפחות כאן אפשר להיות קצת יותר רגועים.