נהדר. בעוד שלוש שנים, כשהוא יפסיק להיות אצן עם צעד ראשון טוב ויהפוך לשחקן בולט, בארסה תבוא ותחתים אותו. ברצינות: אנחנו לא זקוקים לקיצונים, אני לא רוצה לשמוע דבר על עוד ילדים בני 18 שרצים מהר. גם אם הוא כישרון אדיר - ואני אישית מחבב אותו מאוד - הוא מגיע לעמדה הכי עמוסה במועדון. ההוצאות נטו של המועדון על העברות הקיץ - אחרי מכירה בלתי נמנעת של אבואה ובנדטנר - תהיה אפס או קרוב לאפס ובכל מקרה לא תהיה יותר מ3-4 מיליון ליש?ט. תקציב ההעברות שלנו היה אמור להיות כ30 מיליון ללא קשר למכירות. נאסרי וססק צפויים להכניס לקופה, באופן מיידי, כ50 מיליון ליש?ט נוספים. יש לנו מספיק כסף כדי לקנות את קייהיל, ג?אג, סמבה, דאן ותריסר ילדים צרפתים שעוד לא התגלחו פעם אחת בחייהם. ונגר פשוט לא מסוגל לשלם סכום שלפי השקפת עולמו הקדושה הוא מופקע. ארסנל מתקיימת ביקום מקביל בו השחקנים שווים - מבחינת שכר ודמי העברה - 50% פחות מאשר בכל מקום אחר (אלא אם הם קיצונים בני 18, אז אפשר לשפוך עליהם סכומי עתק). 100% יאוש.
מיאצ?י הוא אכן כשרון נדיר, ומההתבטאויות של ונגר לגביו אין לי ספק שאנחנו הולכים לראות אותו הרבה כבר העונה, כנראה הרבה יותר ממה שרוב האוהדים חושבים.
לא צריך להגזים, על צ'מברליין שילמנו בתשלום ראשון כנראה(לא ברור בדיוק כמה) בין 5-7 מיליון פאונד בתשלום אחד פלוס 5 במשתנים. פה ולנסיה דורשת עליו כנראה בסביבות ה20-22 מיליון פאונד- מה שאולי האמת, באמת value לא קטן בכלל, נגיד ככה. לא קרוב לצ'מברליין, בכל מקרה. אני מסכים איתך, אני אחד האחרונים שאתווכח איתך על זה- אני פשוט התרגלתי לראש הקרימינלי של ונגר ואני הולך לפי הראש הקרימינלי של הצרפתי- הרי אנחנו לא באמת מאמינים שונגר יירצה לצאת במינוס(או מקסימום של כמה מיליונים בודדים) מהחלון ההעברות הזה- בגלל זה אני מתחיל לחשב כמה בדיוק יהיה לנו עד שניהיה על "0"- כמו שארסן אוהב. כרגע, זה עומד על, IN: ג'רביניו 11 MP. ג'נקינסון 1 MP. ג'ואל קמפבל 1 MP. צ'מברליין נגיד 7MP(סה"כ 20 מיליון פאונד). OUT: קלישי 7MP. נגיד, בנדטנר פלוס אבואה שבוודאות עוזבים- 12 MP. ססק- 30 MP, ג'יי עמנואל תומאס 1MP(סה"כ 50 MP, ולא הוספתי את נאסרי שאם הוא יעבור- 72\74 מיליון פאונד)= משמע, תוך ימים ספורים שכל ההעברות יסגרו יהיה לנו 30 מיליון פאונד(!) רק בשביל להגיע למה שונגר אוהב- 0 בטור ההכנסות. באתר הרשמי.
ילד שחצן בשער, אין בלמים נורמליים, מגן שמאלי שעשוי מזכוכית, קישור אחורי פריך, קישור יצירתי שנמחק בגלל עזיבות, מחסור חמור בחלוצים, עוד ילדים במקום ניסיון, מנג'ר שסובל מהפרעה דלוזיונלית, הנהלה אדישה ומנותקת, העתיד נראה עגום, אין הפקת לקחים, אין רכש נורמלי, אין אמביציה. מקום רביעי זה המקסימום וגם זה נראה עכשיו לא ריאלי, מחשבות על חתיכת מתכת בסוף העונה הן בגדר פנטזיה פרועה. בקיצור, המצב חרא, אבל עדיין פותחים עונה. Come on you Gunners!
הבעיה הגדולה בארסנל שמזה שלוש שנים כל עונה אני שומע את אותם קולות....מתחילים מחדש, זה מרגש!" לפני שלוש שנים זה אכן עוד היה מרגש, עידן חדש ובלה בלה, מאז אבל עברו השנים וכל שנה לאבד שחקנים חשובים ולא להביא משהו ראוי במקומם רק כדי להחיות את החלום שהוא יותר ריאלטי שואו עצוב. פשוט חבל ומקומם
(אוף טופיק...) לא מסכים בעליל. אף צמד לא יכול לעשות את העבודה של צ'אבי ואינייסטה ברמה הזאת חוץ מצ'אבי ואינייסטה. פבריגאס שחקן ענק, אבל אחר. אין סרט שהוא מוריד את אינייסטה לספסל. מקסימום מעביר אותו לאגף ואז גם כך כולם מחליפים מקומות חוץ מדוויד ויאה.
אומנם היה קיץ מעצבן, לא התחזקנו בשום עמדה קריטית. ובכל זאת! כמה חיכיתי שתתחיל העונה כבר! רק איך וולשיר כבר הספיק להפצע, עוד לא התחלנו וכבר השחקן הכי חשוב שלנו נפצע. הרכש הכי טוב שארסנל יכולה לעשות זה צוות רפואי חדש. Come ON!
הטוויטר של ג'אדסון למי שמעוניין: http://twitter.com/#!/jadson_8 מבירורים שערכתי, שחטאר וארסנל בהחלט נמצאים בשיחות לגבי ג'אדסון וצפויים עדכונים בימים הקרובים. זה רק ארסן ונגר שחושב שאם הוא יכחיש אז יפסיקו לדבר על זה.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport...amir-Nasri.html הא, טוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx