ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. Gnus Avenue Member

הטוויטר של ג'אדסון:

2. city Member

בסדר, קבוצה לא רצה עם 11 שחקנים כל העונה. זה בדיוק כמו שתגידו שצ'נסז לא ישחק כי דויד וייה יושב על העמדה שלו. קבוצה שרצה בארבעה מפעלים עושה מספיק רוטציה בשביל שכולם ישחקו מספיק, וההגדרה של שחקן הרכב / ספסל כבר מזמן לא רלוונטית.

פברגאס הולך להיות בורג מאוד חשוב בברצלונה כבר בעונה הזו, אין לי ספק בכך. גם אם בהגדרה הוא לא "שחקן הרכב".

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

להזכירכם גם ביורו ובמונדיאל הוא בא על תקן שחקן ספסל של נבחרת בספרד ובפועל היה לו חלק משמעותי בשתי הזכיות.
    שחקן גדול שכל קבוצה בעולם הייתה רוצה בסגל שלה.

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים איך יש שאלה בכלל, גם בנבחרת ספרד וגם בברצלונה, מי צריך לפתוח לפני מי, ססק או אינייסטה... ססק זה רמה אחת מעליו ובברצלונה יחד עם צ'אבי זה פשוט הולך להיות בלתי אנושי.

5. דניאל א. Member

איניסטה נתן שערים כמו מול צ'לסי בדקה ה90 וכמו מול הולנד כמה דקות לפני סיום ההארכה בגמר גביע העולם, שגם אם הוא ייתן שנתיים רעות ייתנו לו כבוד של אל. מבחינה סטטיסטית הוא לא קרוב לססק.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בתכלס, עם נאסרי בעונת (יחסית) שיא, פברגאס וואן פרסי שמתי שכשיר הפציץ ללא הרף, סיימתם במקום ה-4 וזה עם חצי ראשון מזוויע של ליברפול שכנראה לא יחזור יותר.

זאת הפעם הראשונה שאני באמת משוכנע שתאבדו את המקום בטופ פור. ותתפלאו, יכול מאוד שזה יגרום לטלטלה שאתם מחכים לה שתוציא אתכם לדרך.

הבעיה והזכירו את זה כאן בהעברות של נאסרי וססק הן לא ההעברה עצמה, כי עם העיתוי. מזכיר לי את מכירת הבלהות שלנו עם זלאטן ליובנטוס ב-31 באוגוסט. אם זה היה נגמר בתחילת יוני אז היה לכם מספיק זמן להתארגן. לא רק שמחר זה המחזור הראשון גם עוד שבועיים נסגר החלון. גם קבוצות שמחזיקות במחליפים פוטנציאליים יודעות שיש לכם עכשיו וכסף ונואשים לשחקנים שלהם בצירוף הזמן הקצר, ויחזיקו אתכם בביצים.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/11
  7. לייזר Member

אלו ה?צרות? של בארסה. לארסנל יש צרות אחרות: אנחנו נפתח את העונה עם קישור שאין לשחקניו מקום גם על הספסל של בארסה.

8. Ian Wright Member

אז זו התגובה האחרונה שלי לגבי כל הסאגה סביב ברצלונה וססק פברגאס, כי מה לעשות, אנחנו בדיון של ארסנל והגיע הזמן להמשיך קדימה. יש משחק ליגה לא פשוט מחר מול ניוקאסל בחוץ למי ששכח. שיהיה לנו בהצלחה ונקווה שנראה תסריט חיובי יותר מהמפגש הקודם שם.

1. ההתנהלות של ברצלונה: התנהלות מבחילה וגועלית. אין דרך אחרת לתאר זאת. קיץ אחרי קיץ הם באו בטיעונים זולים של "הבן האובד", "DNA קטאלוני", "רוצים לשחק עם האח". כזכור, את החגיגות של נבחרת ספרד במונדיאל 2010 אף אחד לא ישכח מאוהדי ארסנל - שחקני ברצלונה ביחד עם פפה ריינה(שחקן בית של הקבוצה) החליטו להלביש את ססק בכוח עם חולצה של ברצלונה - אותו ססק שנמצא תחת חוזה בארסנל. ברצלונה ואוהדיה מתנהגים כאילו ארסנל וארסן ונגר באו וחטפו את הילד ולא שילמו עליו את הסכום החוקי. כאילו שהוא לא פרח אצלנו והפך בזכותנו לאחד הכוכבים הגדולים בכדורגל העולמי - הסיבה האמיתית והיחידה שברצלונה רוצה להחזיר אליה את "הבן האובד".

2. המחיר: בכל מקום כתוב על מחיר אחר ועל כל מיני סעיפים שונים. כרגע נסתמך על ה-BBC, שם מדברים על סכום בגובה של 35 מיליון פאונד. מעניין שזה הסכום שהשגנו אחרי תקופה כ"כ ארוכה של וויכוחים ומשא ומתן. מצד אחד זה לא ששילמנו על ססק בזמנו יותר מדי, אבל אם מעריכים את שוק השחקנים היום, סביר להניח ששחקן ברמתו של ששחקן פברגאס שווה בין 60 ל-70 מיליון פאונד. יש הרבה מקום לביקורת על המחיר, אבל כנראה שרובנו פשוט שמחים שהסאגה הזאת נגמרה, ונותר רק לקוות שהכסף ממכירתו הצפויה(ומכירתו הצפויה של סמיר נאסרי) תנוצל בחוכמה רבה.

3. ססק פברגאס הכדורגלן: 303 הופעות, 57 שערים ו-100 בישולים ב-8 שנים בגיל 24. המספרים הם יוצאים מן הכלל לכל הדעות. ססק פברגאס היה השחקן הטוב ביותר של הקבוצה בתקופה הלא מוצלחת של ארסן ונגר במועדון לצערו ולצערנו. הוא הלהיב וריגש אותנו עשרות פעמים במהלך התקופה הלא מבוטלת שלו אצלנו. ראינו איך הוא הופך אצלנו מילד קטן שרק עלה לבוגרים לשחקן המרכזי של הקבוצה שבנויה סביבו. ידע להוכיח שוב ושוב שמדובר בגאון כדורגל מיוחד במינו. אחת ההחתמות הגדולות בהיסטוריה של ארסן ונגר. אולי הוא לא השאיר חותם כמו ה"גיבורים" הקודמים של הקבוצה, אבל מבחינתי הוא תמיד ייחשב לאחד השחקנים הגדולים ששיחקו במועדון.

4. ססק פברגאס הקפטן: אני חושב שפה כמה אוהדים עירבבו בין ססק פברגאס "השחקן" לססק פברגאס "הקפטן". בדיעבד מדובר בעוד מהלך כושל במיוחד של ארסן ונגר שמינה את ססק לקפטן. אומנם, לא היה ראוי ממנו באותם זמנים לקבל את סרט הקפטן אבל ססק איכזב בתפקיד הזה ובגדול. לא מעט פעמים הראה על חוסר אחריות ומנהיגות אמיתית על המגרש, ובעיקר חוסר נאמנות מחוץ לדשא. זה קרה בקיץ הקודם שהודה שרצה לעזוב לברצלונה וזה קורה בקיץ הנוכחי כאשר יש יגידו שהוא עשה סוג של "שביתה איטלקית" כאשר ביים פציעה ולא רצה להתאמן ולשחק עם הקבוצה על מנת לעזוב אותה. לגיטימי או לא, קפטן ומנהיג הוא לא. לא כך קפטן מייצג את הפנים של המועדון.

5. משמעות המכירה עבורינו: אני חושב שמכירתו הצפויה של ססק פברגאס מסיימת את העונה עבורינו עוד לפני שהיא מתחילה. אני חושב שהוא היה השחקן שעשה את ההבדל מבחינתו בין קבוצת טופ 4 בפרמיירליג לקבוצה שתמצא את עצמה מחוץ לטופ 4 בפרמיירליג. הוא היה ההבדל בינינו לבין קבוצות כמו טוטנהאם או ליברפול(שאין צורך לציין שמאוד התחזקה בקיץ האחרון). התחרות רק התחזקה העונה וביחד גם עם מכירתו הצפויה של סמיר נאסרי למנצ'סטר סיטי זה כמעט בלתי נמנע להגיד שנמצא את עצמנו לכל היותר בליגת האירופית בעונה הבאה. אין מה לעשות, יש גבול לכל תעלול וגם ארסן ונגר יבין זאת בקרוב.

באופן אישי אאחל לססק פברגאס הצלחה גדולה בעתיד והרבה תודה על התרומה שלו לקבוצה מבחינה מקצועית. מגיע לו.
    http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=PQ26T1Ws73E

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/11
  9. JR-Riquelme Member

1. הם לא אותה עמדה
    2. בתור קשר התקפי להשוות את ססק לאינייסטה זה בדיחה רעה

10. A. Arshavin Member

Ian Wright,
    עשית לי בור בלב. איזה סרטון מרגש!

11. Jack Wilshere Member

כל מילה בסלע איאן.

12. Ian Wright Member

מצאתי את הסרטון ב'Gonner Talk':
    http://goonertalk.com/2011/08/12/fabregas-...barcelona-move/

גם אני ראיתי אותו כסרטון מאוד מרגש, לכן ראיתי לנכון לשים אותו בדיון. ממליץ בחום למי שלא ראה. לא קצר מדי ולא ארוך מדי.

13. Gnus Avenue Member

חבר?ה אני מקווה שעד יום ראשון אני יסיים את סירטון הפרידה שאני מכין לססק. יש למה לחכות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    נ.ב-אלעד, מסכים עם כל מילה.

14. Yotam Member

למה? פברגאס בניגוד לקשרי אמצע אחרים מניע מפנים המגרש ולא מאחור, וכשאני אמר בניגוד אני מתכוון לצאבי אלונסו וסהאין. הסטטיסטיקה יצאה לטובתו, כמו שנאמר כאן, בישול לכל שלושה משחקים. הבישולים, השליחות לווינגרים ולחלוצים מראים דימיון בין השחקנים. יהיה לו תמיד מקום בברצלונה שכן הוא מתוכנן לטווח הארוך. אני מבין אתכל אוהדי ארסנל במקרה הזה אבל אל תשכחו שהילד רצה לחזור מ1001 סיבות. גם הנרי עזב לברצלונה והמשיך במסלול הלא נכון. נותר לי לקוות שונגר יעשה רכישות חכמות עם הכסף הזה, יש לא מעט שחקנים בשוק אבל הבעיה היא שחלון ההעברות קרב. בינתיים מי שחסר לדעתי זה עמדת הבלם, בלם ותיק שיאייש את העמדה הבעייתית ואם מדובר בבלם מתקדם בגילו אז יש פה תרומה לניסיון בקבוצה, קשר אמצע שיוביל התקפות ביצירתיות ובחוכמה ומגן שמאלי מהיר שישאר לשנים הבאות.

15. Trex Member

ומי בישל לו את השער הזה בגמר המונדיאל אתה זוכר? מסירה גאונית עוד יותר מהכיבוש עצמו.