ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. Robin_Van_Persi Member

40M פאונד אנחנו מקבלים על ססק והתחליף שלו זה ג'דסון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    עד מתי וונגר ימשיך להתעלל בנו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_let_it_all_out.Xxx

נחכה ונראה מה וונגר הולך להגיד במסיבת העיתונאים.אחרי שהוא לא הסיק את המסקנות מהעונה שעברה הוא כבר נשרף מבחינתי,ולא משנה לי אם הוא יביא בלם בינוני כמו סקוט דאן או את ג'דסון כתחליף לססק,שוב פעם נלך רק אחורה העונה הזאת למרות שזה יספיק לנו ל-טופ פור אני מאמין,ואם לא בינואר כבר הוא יחזק את הקבוצה במידה וצריך.

gilshan-ריברי?,באמת נראה לך שוונגר הולך לשלם לו את מה שהוא מרוויח בביירן מינכן?,הוא אחד המשתכרים הכי גדולים כרגע בכדורגל האירופאי,אם אני זוכר נכון סביב ה170 אלף פאונד לשבוע,אם אני אוהד של ביירן מינכן הייתי מעיף אותו בחינם אפילו.

2. Jack Wilshere Member

נראה שהשמועות לגבי ג?אדסון רציניות. מישהו יכול לשפוך עליו קצת אור? יכול להצליח בארסנל? מתאים לסגנון המשחק שלנו? מעבר לעובדה שהוא נמוך, טכני וכבש את שער הניצחון לזכות שחטאר בגמר גביע אופ?א?

3. Rudess Member

הוא טכני וגמד לכן אני יכול להבין מדוע הוא מקושר אלינו, אבל מכל המשחקים של שחטאר שראיתי, וראיתי לא מעט כולל בליגה האוקראינית, לא הכי התלהבתי ממנו. וויליאן לעומת זאת, שחקן-שחקן!

4. gilshan Member

“Fabregas in the squad. Nasri not certainly in the squad. He has had a sickness. No other issue”

‘I expect nobody to leave the club’

הוא החליט כנראה להתעלל בנו.

5. Rudess Member

נמאס כבר, לך הביתה כבר ונגר, הפכת אותנו לבדיחה של הליגה!

מבחר פנינים ממסיבת העיתונאים
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/11
  6. Sabonis Member

לא צריך להתייחס למסיבת העיתונאים הזאת או אחרת יותר מדי.. הצהרות ריקות להאכיל קצת את התקשורת..

מה שצריך להיות משנה זה השורה התחתונה, הכסף שיוצא והשחקנים שנכנסים! לעזאזל עם המנג'ר הזה.. החודש הזה מוריד לי יותר שנים מהחיים מאשר תקופת המבחנים האחרונה!!!!

7. Rudess Member

עמדת הסרט שהפכה פשוט לבית זונות אחד גדול, וארסן ונגר טוען שהוא בכלל לא חושב מי יהיה הקפטן לטווח ארוך... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

8. Sabonis Member

כל קפטן מאז פטריק וויירה עזב את המועדון..

אז אני מציע לבטל את סרט הקפטן מאשר לתת אותו לRVP או TV..

9. Rudess Member

ורובין ואן פרסי לא יעזוב אתה חושב? למה לו להישאר במועדון שהאמביציה היחידה שלו היא לסיים במקום הרביעי בטבלה?

10. Sabonis Member

שאלה קשה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

אני מאוד מקווה שהוא לא יעזוב..

תהרוג אותי אני לא ידוע איך הגענו למצב הזה. רק לפני 5-6 שנים וונגר עוד היה המאמן היחיד בעולם שכל קיץ הוזכר כמועמד לברצלונה/ריאל מדריד/ צרפת וכו'.. גאון כדורגל מוכתר!

עכשיו לא הייתי לוקח אותו למכבי פ"ת!

הבעיה שאנחנו כאוהדים כלכך חסרי אונים כאן.. ההנהלה לא שמה זין לא על המועדון ולא על האוהדים, וונגר ממשיך בשגעון שלו.. אישית אני לא רואה את האור בקצה המנהרה.

11. Rudess Member

אנחנו ממש לא חסרי אונים, יש דרך אחת שבה אפשר להחזיר להנהלה, לא לחדש מנויים, לא לקנות כרטיסים, לא לחדש ממברשיפ, לא לקנות מרשנדייז. בכיס הם ירגישו את המחאה הכי טוב.

אל תדאג סבוניס, לא נשאר לנו עוד הרבה זמן לסבול את ונגר.

12. AW forever Member

ההתנהלות התקשורתית של ונגר הייתה תמיד מוזרה על גבול הסהרורית. אני מזמן לא מתייחס יותר לראיונות איתו, לאיש יש תפיסה מאוד מוזרה בכל הנוגע למדיה.
    שורה תחתונה, לא ססק ולא נאסרי בסגל לניוקאסל. כל שניה נוספת שהם במועדון ולא הוחתם להם מחליף היא מיותרת ואנחנו נבכה על זה.
    מדהים אותי איך כשפורסם לוח המשחקים לעונה הקרובה עם הפתיחה הרצחנית שצפויה לנו אף אחד לא גירד את הראש ואמר "הממ, אולי כדאי שהקיץ הזה נעשה את הדברים מהר יותר מאיך שאנחנו רגילים כדי לא לגמור את העונה באוגוסט"?
    משהו בי מצטער שאין מהומות בניוקאסל ושהמשחק מחר יתקיים.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לגבי הבחור מפה ששאל אותי בפרטי, אין ממש בשר בידיעה של רואיז', גם בהולנד זה צוטט בחצי שורה בתחתית של התחתית. ברגע שיהיה רציני (לא יהיה, אבל אם) אני כבר אפרט. מדובר בשחקן טוב מאוד שאין לו שום סיכוי לעמוד בציפיות הכמעט בלתי אפשריות שיהיו למחליף של ססק/נאסרי.

אבל שוב, זה כנראה עוד שמועה חולפת.

14. AW forever Member

מה שכן, אם להסתכל על חצי הכוס המלאה- ורמאלן, ואן פרסי וגיבס כשירים למחר.

15. Lazarobbie Member

אני לא מבין למה מושכים את זה, שיודיעו כבר שפאברגס ונאסרי עוזבים ויתרכזו בלמצוא להם מחליפים. דיי כבר.