ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אומר שרק ממכירת 3 שחקנים יהיה לכם בערך 75 מיליון..מי בינתיים מגנים שמאליים בקבוצה?

2. Roma מנהלים

קיירן גייבס, טראורה שחזר מהשאלה ביובה והרבה מדברים על וורמאלן שיעשה הסבה מעמדת הבלם.

בקיצור, אין מגן שמאלי הכל אילטורים של ההוזה הצרפתי.

3. Rudess Member

הוא לא שיחק בתקופה ההיא, בכל מקרה הוא סמל בארסנל.

הציוץ האחרון של ססק
    מתנת פרידה כנראה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/11
  4. ARSI Member

דיקסון לא שחקן בית. הוא גדל בבארנלי (נולד בכלל במנצ'סטר, אבל אל דאגה הוא אהד את הסיטי ולא את הרעים) וגם הספיק לשחק בצ'סטר וסטוק לפני שהגיע להייבורי.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודס, אתה יודע למה התכוונתי. את ה200 אלף של אז. הכי קל להגיד לאחרים לוותר על הכסף, המציאות היא שרוב השחקנים היו הולכים על זה. קאררגר, שהוא כמעט הכי סמל שיכול להיות באנגליה, רשם בספר שלו שהוא לא יודע איך היה מגיב אם הייתה פונה אליו קבוצה איטלקית או ספרדית ומציעה לו סכום כסף גדול מאוד. נאמנות בכדורגל היא נדירה.

6. אבו Member

העיקר שונגר אומר שאידיאלי שהוא יירצה לסגור את סיפור נאסרי לפני שהעונה נפתחת. העסק של נאסרי הוא פשוט לא ברור. הרי עליו, היו הצעות עוד מתחילת הקיץ ובאותם סכומים שאנחנו מנהלים עליו מו"מ עכשיו, מה כבר השתנה? למה עכשיו כן ולפני חודש לא? יכול להיות שונגר השתכנע שהוא לא יחתום על חוזה חדש, לא יודע. אבל מה שבטוח- זאת התנהלות תת רמה, אול אובר אגיין.

7. Trex Member

הוא פשוט הבין שהוא נמצא יום וחצי לפני פתיחת הליגה והוא עדיין תקוע עם שני שחקנים שלא רוצים להיות באמיירטס- פשוטו כמשמעו אז הוא איכשהו מנסה "לכפר" על ההתנהלות הכושלת של הקיץ הזה.

8. לייזר Member

נאמנות בקרב שחקנים זרים היא דבר נדיר ואני חושב שהעונה הקרובה תהיה מבחן עבור אחד הפראיירים הכי גדולים של עולם הכדורגל: רובין ואן פרסי כשיר שווה פי-4 ממה שהוא מרוויח כיום בארסנל והוא עתיד לקבל העונה (אולי אפילו מחר) את מתנת העזיבה הרשמית של ארסנל - סרט הקפטן.

9. אבו Member

לגבי נאסרי זה היה נראה כאילו הוא נלחם לא מעט כדי להשאיר אותו, אפילו אם זה אומר לאבד אותו בחינם- לפתע המועדון מנהל עליו מו"מ. באמת שאין לי מושג מה הולך. זה לא שמאתמול אנחנו יודעים שנאסרי לא רוצה להישאר והחוזה שלו פג תוקף בקיץ הבא- והצעות היו עליו עוד מתחילת הקיץ.

בינתיים האינדפנדיינט מדווח שאנחנו קרובים מאוד להחתים את ג'אדסון ב12 מיליון. במהלך היום דווח במקורות די אמינים בברזיל שהצעה אחת מאיתנו כבר נדחתה- על סך 8 מיליון. נחכה ונראה.

10. Gnus Avenue Member

ג'אדסון הזה, מגיע בתור מחליף לנאסרי או לססק?

ובנתיים סקוט דאן ממשיך להתקרב לארסנל, ואולי זה רק הדיילי מייל אבל מקורות כמו הסקיי ספורט והמטרו כבר פירסמו שזה רק עניין של זמן עד שהוא יחתום, נחכה להתפתחויות.

אבו, אני חושב שלונגר היה עוד את האמונה הזאת שנאסרי יישאר, וזה כנראה התפוצץ בריב שהיה להם לפני פורטוגל. בסך הכל לונגר היה אמון שאם לא הקיץ, אז במהלך העונה נאסרי יחתום על חוזה חדש ויסיים כבר את הסאגה הזאת, אבל כנראה שהוא הבין שזה לא יקרה ופתח מו"מ עם מנצ'סטר סיטי על סמיר נאסרי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/8/11
  11. dor 7 Member

שלום אני דור ואני משתמש חדש בפורום.
    אני אוהד את ארסנל כבר 11 שנה מאז גיל 6 באש ומים חח!

מישהו יודע מה קורה עם אלמוניה בנדטנר ואבואה? האם כולם עוזבים ולאן?

תודה

12. Robin_Van_Persi Member

ברוך הבא.
    הבוס לא בונה על אלמוניה יותר(בסופו של דבר גם שסני וגם פאבינסקי יפצעו ונראה אותו בין הקורות עם המזל שלנו),הבעיה שאין קבוצה שרוצה לשלם את המשכורת הגדולה שלו.
    בנדטנר לפי השמועות בדרך לסטוק סיטי תמורת 11M פאונד.
    אבואה היה על סף מעבר לגלא תמורת 4M פאונד,אבל משום מה זה לא יצא לפועל בסופו של דבר.

13. Rudess Member

רק עוד שעה ורבע עד למסיבת העיתונאים של ונגר.

14. Rudess Member

15. gilshan Member

אני לא מכיר אותו ככה שאני לא רוצה לשפוט לפני שראיתי אותו, אבל אני אישית הייתי מעדיף משהו שהוא יותר בכיוון של האזארד (כן, אני יודע שאין סיכוי כי הוא לא למכירה)\גורקוף\ריברי.