ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. Gnus Avenue Member

מעניין אותי מאוד לדעת מה "ההודעה החשובה של ונגר" מחר ב9 בבוקר. אני מאמין שזה יהיה משהו בסיגנון של "עשינו הכל בשביל לשמור על ססק ונאסרי אבל זה פשוט לא היה מספיק", ובעצם ידבר על זה שאנחנו עדיין קבוצה חזקה וגם בלעדיהם נצליח לעשות משהו העונה. ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx)

2. Bender Member

זו לא בסה"כ מסיבת העיתונאים שיש לפני המשחק מול ניוקאסל?

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/11
  3. Gnus Avenue Member

danroan Dan Roan
    Arsenal have called an early Arsene Wenger press conference at 09:00 tomorrow - could be interesting

לי זה נשמע יותר ממסיבת עיתונאים, בגלל הנסיבות. בנתיים המטרו מפרסם שסקוט דאן יהיה שחקן ארסנל תוך 24 שעות, כשגם בנדטנר בדרך לסטוק או ניוקאסל תמורת 11 מיליון פאונד. אני חושב שהולך להיות מאוד מעניין עד ה31 באוגוסט, צפו להתפתחויות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/8/11
  4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

garyalsmith Gary
    RT @honigstein: Wenger in Kicker today: no interest in Mertesacker. "We have four central defenders, no need for another one"

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

5. לייזר Member

AS,

מהי ההגדרה שלך ל?מעניין?, סרט אימה צרפתי? ייתכן מאוד ומחר בבוקר נשמע, במקביל, על עזיבתם של ססק ונאסרי והחתמתו של סקוט דאן. אני לא מסוגל לקרוא מילה אחת נוספת של ונגר, שלא לדבר על לראות אותו או לשמוע אותו.

Walkon,

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

6. Gnus Avenue Member

"מעניין" מבחינתי זה לדעת מה התוכניות של ונגר לקראת המשך חלון העברות. 2 שחקני מפתח עם רגל וחצי מחוץ למועדון, עדיין לא הגיע בלם, מה עכשיו? אני מקווה שמחר נדע הכל כבר ולא נצטרך להעסיק את עצמנו בספקולציות.

בקשר לסוגיית הבלם, אני לא מאמין שונגר אכן אמר את זה וזה נראה לי ציטוט מעוות, בגלל שונגר כבר התבטא מספר פעמים בקשר לרצון שלו לחזק את ההגנה הקיץ הזה, ולא נראה לי שפתאום הוא מרגיש שהבלמים שלנו מספיק טובים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/8/11
  7. לייזר Member

זה נשמע כל כך ונגרי שזה יכול להיות משהו מהעבר (הרצתי חיפוש מהיר ולא מצאתי ציטוט זהה, אבל זה יהיה תרגום אנגלי-גרמני-אנגלי) או מופרח אפילו. כולנו יכולים לדבר ונגרית שותפת כיום.

התכניות של ונגר ברורות: לא לעשות שום דבר שיקדם את המועדון באופן מיידי. לא לקנות שחקן מהשורה הראשונה.

8. Vanitas Member

אל תגזים. עוד מעט תספר גם שונגר הוא בכלל סוכן של פרגסון שמנסה בכוונה לפגוע בארסנל. אני בטוח שהוא רוצה קבוצה חזקה ככל האפשר, אבל תקוע על פילוסופיה עיקשת ומנותקת מהמציאות של הכדורגל היום. הוא לא רוצה לבנות את הקבוצה עם כסף גדול שזה באמת דבילי אם רוצים להיות חלק מהתחרות בכדורגל כיום. הוא רוצה שחקן מהשורה הראשונה, אבל הוא רוצה להיות זה שיבנה אותו כצעיר בחיתול מיומו הראשון. זה גם עבד לו לא רע עם לא מעט צעירים, אבל הסבלנות הזאת שלו עוד תהרוג את האוהדים.

9. Bender Member

- טבז עבור נאסרי. באמת. לא צוחק. עסקה סגורה!
    הנה?
    אילו החיים היו יכולים להיות כלכך פשוטים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

- בנוסף נראה שגם ליוורפול היו מעוניינים בדאן לפי
    סקי ספורט. דלגליש מבין בשחקנים אנגליים לא? אז אולי הוא לא כזה זוועה כמו שאתם עושים ממנו? אולי הוא מצוין? לפי מה שכתוב הוא נפצע בחצי העונה השנייה, ולכן לא שיחק, מה שתרם לירידה של ברמינגהם לליגה השנייה. חוץ מזה שגם ככה, לברמינגהם יש רקורד הגנתי יותר טוב משל כמה קבוצות מעליה כולל בלקבורן של סמבה והיא ספגה רק שני שערים יותר מבולטון של קיהיל. אין לי נתונים של המצב עד שדאן נפצע אבל אני משער שהם היו אפילו טובים יותר. אני חושב שאם הוא מביא את דאן האנגלי שהוא גבוה לא ילדון (24) ובעל ניסיון פריימירליג במחיר נמוך זה בהחלט עסקה טובה מאד (כלל השכר שלו).

10. לייזר Member

מה אתה רוצה ממני? למה אתה לא יודע לקרוא?

בסה?כ סיכמתי את כל הבבל?ת לעיל שעובר בראש של ונגר ותרגמתי אותו למציאות האובייקטיבית של כדור הארץ. שוב: ונגר לא יעשה דבר שיקדם את המועדון באופן מיידי ולא ירכוש שחקן מהשורה הראשונה. לא אמרתי שהוא יעשה זאת מתוך כוונת זדון, הכוונות שלו לא מעניינות אף אחד. מה שחשוב זה התוצאות ואותן כבר תיארתי. 

11. Raulito Madridista

סיום העונה של ארסנל אשתקד לא הותיר מקום לספק. חשבו שונגר ישתנה. והנה נותרו עוד שלושה שבועות לחלון ההעברות - הפריימרליג נפתחת ביום שבת. וארסנל? אין חדש תחת השמש. בלתי-נתפס שבמקרה הטוב(!) זו תיהיה בידיוק אותה ארסנל מאשתקד - זו שמשחקת כדורגל יפה, לעיתים פנטסטי, אבל לא יכולה לגדולות בטווח הארוך, לא יודעת מהי משחק הגנה ואפילו הגאווה מול טוטנהאם אבדה; ובמקרה הגרוע - לכל החסרונות שכבר ישנן יש להוסיף עזיבה של ססק ו\או נאסרי. אם בתחילת הקיץ הפערים בין ארסנל ליונייטד כפי שהשתקפו בעונה שעברה היו ניתנים לגישור אולי עם רכש חכם ונכון, כלומר אפשריים - כעת הפער הוא עצום!

לא בטוח שהעידן בלי ססק הוא כל-כך נורא - הרי הוא כבר מיילל הרבה זמן על כמה שהוא רוצה להצטלם עם צ'אבי יחד עם המדים של ברצלונה. שחקן במצב כזה לא יכול להיות נאמן למערכת ובטח שלא ללבוש את סרט הקפטן. אולי אם ססק יעזוב נאסרי יעבור סופית למרכז וייתן אפילו יותר מאשתקד - ווילשיר ישחק קצת יותר מקדימה ויש לו כישרון עצום. הנקודה שלי כאן היא שהבעייה לאו דווקא טמונה בעזיבה של ססק(ארסנל תאבד מהתלות בשחקן וחצי - הוא ו-ואן-פרסי - והאחריות תתפרס על פני יותר שחקנים) - יש כאן שני עניינים אחרים. קודם כל - הטיימינג; ונגר היה צריך להביא מחליף או לנצל את הכסף בחיזוק עמדות אחרות. במצב כמו עכשיו ונגר עוד מקווה בסתר ליבו שססק יישאר וארסנל לא ערוכה למקרה אחר. גם סכום ההעברה, בהתחשב בחלון ההעברות בשנים האחרונות - עשוי להיות נמוך. העניין השני - איבוד שחקני מפתח. כמה שחקני מפתח יונייטד איבדה בעשור האחרון? לדעתי רק בקהאם וכריסטיאנו רונאלדו; צ'לסי מאז אברמוביץ לא משחררת אף תותח מלבד אולי אריאן רובן שהיה פצוע כרוני; ליברפול? - אואן, אלונסו, מסצ'ראנו וטורס. אצל ארסנל המצב מביך - ויירה, אשלי קול, פלאמיני, תיירי הנרי, אלכסנדר חלב, אדבאיור, קולו טורה ובטח יש כאלה שנפלו בין השורות.

אני כבר לא יודע מה המטרה של ונגר. הציפיות יורדות לאט-לאט. הוא קונה מקום 4 בעיניים עצומות וזה נוגד את החזון של ארסנל. העיקר שהוא ישביח עוד טירון-שניים ואני בכוונה משתמש בלשון צינית, מגעילה ומזלזלת כזאת. אולי רק הדחה מהצ'מפיונס על-ידי אודינזה תגרום לשינוי בחשיבה - אבל ארסנל תאבד הרבה כסף וזה יפגע בה עוד יותר לעונה הקרובה לטעמי למרות שלכאורה יהיה פחות עומס.

12. gilshan Member

למה פרסמו את הראיון הזה? למה זה טוב? הוא פשוט לא אמר שם כלום.

13. ArsenalFan Member

כנראה נועד להכין את הקרקע...

הקישור שלנו לקראת ניוקאסל ואודינזה.
    http://a.yfrog.com/img616/9527/ewpd.Xxx

14. לייזר Member

להיפך, הוא אמר הכל.

לפני שבועיים הוא אמר שססק ונאסרי נשארים. עכשיו הוא מגמגם וזה אומר שהם עוזבים.

15. Rudess Member

כנראה גם התאורה האפלולית נועדה להכין את הקרקע. הראיון הזה עם ונגר מזכיר את הצילומים של ערפאת במוקטעה כאשר ניתקו לו את החשמל ברמאללה.