ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. AronB Member

ואחרי עוד טוענים שהם לא מגעילים. פשוט ביזיון שדבר כזה קורה.

2. riquelme1 Member

http://www.youtube.com/watch?v=4K1A1zOH8uA

הקטע המלא. ססק נירא נבוח מאוד.

בכל מקרה, אני בתור אחד שמת על ססק, ומת על הכדורגל הספרדי ממליץ לססק להשאר לפחות עוד עונה, למה? כי הוא מגיע להיות שחקן ספסל בברצלונה אין לו מה לחפש שם, אני לא רוצה שיקרה מקרה מונדיאל 2010, ססק צריך לשחק, בארסנל הוא הכוכב, הוא משחק בתפקיד נוח ופשוט כיף לראות אותו שם.

עוד שנה ססק, עוד שנה.

3. AW forever Member

פשוט גועל נפש, איכס, איכס. באמת שבכל החיים שלי במעקב אחרי הכדורגל לא ראיתי דבר כזה מגעיל. הקבוצה הזו היא פשוט השטן, אין מילים.

4. ArsenalFan Member

כמו כלבים שמסמנים את הטריטוריה שלהם, כך גם שרה ג'סיקה פארקר ומאהבה של ליידי איברהימוביץ'. זה מה שהם, כלבים שחצנים שהשטן לא ברא. ובוודאי שססק יהיה נבוך... אגב, גם פפה ריינה התגלה כחלאה.

השאלה, riquelme1, למי עוד שנה בארסנל טובה? בוודאי שאפשר למצוא צדדים טובים, שזו תהיה תקופת הסתגלות טובה לשחקנים כמו ראמזי או ווילשיר שהם העתיד של המועדון. אבל ניסיון העבר שלנו מלמד שלהשאיר כוכבים לעוד שנה כשהם רוצים לעזוב, זה פיתרון שהצדדים הרעים שלו עולים על הטובים. בלי קשר לחולצה שנאנסה עליו, ססק רוצה ללכת לברצלונה והלב שלו כבר לא בארסנל, מה הוא ירוויח מעוד שנה בה הוא מתוסכל ורוצה לשחק במקום אחר?

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/10
  5. Pinko Member

אחח, אני מצטער שראיתי את זה. עכשיו אני אהיה עצבני כל הטיסה היום. מוות לריינה. מוות!

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עם פיקה ופויול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ?

7. Pinko Member

לכלבים האלה אני כבר רגיל.

8. Bill Shankly Member

הלו ... עד ריינה .

הוא בסה"כ העביר את הדחקה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. xArtur Member

גועל נפש פיקה,ופויול האלו..גועל נפש.
    מי עושה דברים כאלה?!הם מגעילים יותר מבאלוטלי שלבש חולצה של מילאן.

10. Gnus Avenue Member

גועל נפש. לא עושים דברים כאלה. שחקני ברצלונה צריכים להתבייש במה שעשו. ססק אמר אתמול שהוא נשאר סופית, כנראה שהוא קיבל את ההחלטה עוד לפני הגמר אם שמו עליו את החולצה, והיא רק התחזקה אחרי שהוא ראה מי האנשים שהואהולך לבלות איתם בשנים הקרובות. אני מאוד מקווה שססק אכן ישאר בארסנל, וברצלונה תקבל וואחד זין לפנים בכל ניסיון רכישה שלו.

11. Rudess Member

היא הולכת לקבל אחד כזה ממוריניו השנה בליגה.

12. ArsenalFan Member

ססק אמר אתמול שהוא נשאר סופית? אני לא שמעתי על זה.

נו באמת... אלה החברים הכי טובים שלו, בוודאי פיקה. כבר יותר מפעם אחת ססק דיבר על כמה שבנבחרת הוא מרגיש תחושה מיוחדת בגלל החברות שיש בין השחקנים ובמיוחד עם השחקנים שהוא גדל איתם בתור ילד (ביניהם פיקה או אינייסטה), הוא אפילו אמר שבארסנל התחושה הזו כמעט ולא קיימת. אל תשלה את עצמך, הוא שייך הרבה יותר להם ולא לארסנל, השחקנים האלה הם סיבה מאוד מרכזית לכך שססק בכלל שוקל לעזוב.

בינתיים סקיי ספורטס מדווחים ששוורצר לא עבר בדיקות רפואיות ושפולהאם עדיין לא הסכימו לשחרר אותו בכלל, לפחות בינתיים, כך שהעסקה רחוקה מלהיות סגורה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/10
  13. Gnus Avenue Member

הינה. יכול להיות שהוא אמר את זה מתוך שמחה אחרי הזכייה של ספרד, אבל הוא אמר בכל אופן שהוא מחויב לארסנל ולארסן ונגר.

בעניין שוורצר, אני מאוד שמח שהוא לא חתם. אתמול שוער סלטיק ארתור בורוץ' חתם בפיורנטינה לשנתיים, כך שלמעשה הם כבר מכינים את הקרקע לעזיבה של סבסטיאן פריי. לא עדיף להחתים אותו לשנה-שנתיים ולהיות בטוחים בגזרת השוער? שוורצר לא ילד וגם כשהוא היה צעיר הוא לא היה כזה שוס. חייבים לנצל את המצב ולרכוש את פריי, כי גם עם מרכז הגנה של וידיץ' ולוסיו ובלי שוער ברמה ההגנה עדיין תהיה חשופה מאוד.

14. Rudess Member

לפריי יש סיכוי מצוין, כי הוא צרפתי ובארסנל חייבים לשמור על מינון דוברי הצרפתית במיוחד אחרי קיץ סוער בו שלושי דוברי צרפתית עוזבים: סילי,גאלאס וביג פיל. ונגר הביא כבר מרוקאי וצרפתי ונשאר לו להביא עוד אחד, כדי לשמור על האיזון.

אני ממש לא רוצה לראות את שוורצר חותם אצלנו למרות הנסיון הרב שלו והנסיון בפרמיירליג.

15. Rudess Member