בכל האתרים האנגלים שקראתי בהם, הגנו על ווב ועל השיפוט ה"אמיץ" שלו. בעעע. אני מקבל צמרמורת מהמחשבה שהוא השופט הבכיר באנגליה כיום וזה שקרוב לוודאי ישפוט במשחקי המפתח באנגליה. לגביי האנסן, הרבה מהפרשנים האנגלים הם חדורי לאומיות בריטית ולכן וונגר הוא סדין אדום בשבילם. לא מתרגש מזה.
אם לשלוף 14 כרטיסים צהובים ולהיכנס לדפי ההיסטוריה כגמר המונדיאל עם הכי הרבה צהובים זה "אומץ" - אז הווארד ווב הוא אריה. תצוגת שיפוט מזוויעה שלו.
מישהו באנגליה לא שונא את אלן האנסן? הפרשנות שלו תמיד biased, הניחושים שלו מעצבנים (אבל לא כמו של מארק לורנסון שהוא בכלל שנוא, בטח על ידי אוהדי ספרס - כנראה שחייבים להפסיק לתת לשחקני ליברפול לשעבר לפרשן), טרחן לא נורמלי. הווארד ווב היה סביר אתמול. לא טוב במיוחד. לא נוראי.
ווב נתן תצוגה איומה. מצד אחד הוא השתפן להוציא אדומים ישירים כשהגיעו כאלה (דה יונג מעל כולם, אבל גם קאפדווילה, ואן בומל ופויול היו ראויים להרחקה) ונתן לכסחנים להישאר על המגרש ולהמשיך לעשות את מה שהם יודעים. מצד שני, הוא הוציא יותר מדי צהובים על שטויות ועבירות לא מזיקות במיוחד שאפשר היה להחליק לגביהן עם קצת שיקול דעת. שיפוט אנגלי טיפוסי. ולידיעה המדאיגה של היום באגף הרכילות: ניקלאס בנדטנר וארוסתו (זו ששייכת איכשהו למשפחת המלוכה הדנית ומבוגרת ממנו ב-15 שנה בערך) הודיעו שהם מצפים לתינוק. בנדטנר אבא... לטיפולו של ד"ר יצחק קדמן.
רק אני חושב שהוא היה טוב כנראה. המשחק היה אגרסיבי מאוד וכתוצאה מכך הגיעו צהובים, מה לעשות? לא להוציא כי כבר הוצאת 4-5 קודם? זה לא רציני. חוץ מהטעות של הקרן שהיא בעיקר טעות קוון, הוא לא עשה טעויות.
ברגע שיש משחק אגרסיבי אתה צריך לדעת לתת את הדין ולשלוף כרטיסים צהובים כשצריך. ווב נתן כרטיסים צהובים בלי תקנה, לפעמים על עבירות קטנות ושטויות שלא מצריכות את הכרטיס. זה לא חדש ששיקול הדעת במשחקי חצי גמר וגמר הוא גבוה פי 100. במשחק אגרסיבי שכזה שהוא לא גמר גביע העולם היינו רואים לחפות שלוש פעמים את הכרטיס האדום, אבל כאן זה גמר מונדיאל וחייב לשמור על פרופורציות. לא כל עבירה זה כרטיס ורק עבירות באמת גסות (והיו לא מעט כאלה) מצריכות את הכרטיס.
מצטער על הדאבל, אבל זה פירסום שמצריך הודעה חדשה: הcaughtoffside מפרסם שונגר מעוניין לרכוש את השוער המצוין של נבחרת הולנד ושל אייאקס, מרטין שטקלנבורח, תמורת 10 מיליון פאונד. לפי התצוגות במונדיאל - הלוואי וזה יקרה. http://www.caughtoffside.com/2010/07/10/ar...s-stekelenburg/
שוער טוב שגם מכיר את ורמאלן ויש לו שפה משותפת איתו, מה רע? אבל נראה לי שהוא יקר מדי ולא מתאים לגמרי לתוכניות של ונגר שעדיין מאמין בשוערים הצעירים שלו. דבר מעניין לא פחות: סלטיק עומדים למכור ככל הנראה את ארתור בורוץ' לפיורנטינה, הפולני הוא שוער מצוין שיכל בקלות לקבל את האפודה הראשונה בארסנל. מה שלא פחות מעניין זה מעמדו של סבסטיאן פריי, שככל הנראה יעזוב. אני לא מתלהב ממנו עד כדי כך, אבל כרגע אני מוכן לקבל כל שדרוג לאלמוניה. אגב, יש גם קולות מכיוון מנצ'סטר סיטי ששיי גיבן כבר מחפש קבוצה חדשה, אם הוא לא היה מחלים מפציעה, הוא היה בקלות האופציה הטובה ביותר בשוק, שחקן שהיינו צריכים להחתים עוד כשניוקאסל חיפשו להיפטר ממנו ואחרי שנים שהוא קושר אלינו. בכל מקרה, כל הסימנים מצביעים על כך ששוורצר יחתום במועדון ממש בקרוב, נראה מה ייגמר עם זה. העיקר שנקבל חיזוק אמיתי. יש שמועות על כך שהצעה לחוזה חדש לגאלאס עומדת בעינה ממש כמו לסול ושעדיין אפשרי שהוא ימשיך בקבוצה... רק זה מה שחסר לנו.
זה לא דיילי ספאם אלא דיילי Fail. לגבי גאלאס, המקורות המהימנים בתקשורת מדווחים שהוא עומד לסגור בפנאתינייקוס, לא ברור מאיפה השמועות האלה שארסנל הציעו לו חוזה חדש אחרי שגם ונגר וגם היל-ווד אמרו שגאלאס לא קיבל את ההצעה של ארסנל ולכן הוא סיים את דרכו בקבוצה. גם קמפבל כבר קיבל הצעות מסלטיק,סנדרלנד ואומרים שגם ווסטהאם וזה עניין של זמן עד שהוא בוחר מה הכי משתלם לו. הגיע הזמן להפסיק עם פתרונות כיבוי השריפות בהגנה של ארסנל ולדאוג להשקיע בחלק הכי חלש במערך. גאלאס,סנדרוס,קמפבל וסילי הולכים ובינתיים רק קוסיילני הגיע וזה לא מספיק. צריך עוד בלם רציני לסגל ואני מקווה שונגר אכן יביא אחד כזה.
מחזה לא נעים לאוהדי ארסנל במהלך החגיגות של ספרד על הבמה הערב במדריד. ג'ררד פיקה בא בכוח ושם על פאבריגאס חולצה של ברצלונה. ססק התנגד טיפה אבל עדיין לבש את החולצה.
מבחיל, ופיקה צריך להתבייש. מה יש להם ב-DNA, לשחקנים של ברסה וריאל, שהופך אותם ל-Cunts שחושבים שכל העולם צריך להיות שייך להם?
http://estaticos01.marca.com/imagenes/2010/07/13/futbol/mundial_2010/selecciones/espana/1278971819_extras_noticia_foton_7_0.Xxx