דקה 28 וולקוט כובש אחרי שרבע שעה קודם לכן כמעט ספגנו שער מקרן כאשר הנגיחה הוצלה מהקו. מייד לאחר השער של וולקוט, דג'ורו מוחלף כנראה בגלל פציעה (מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות?).
הנה לכם משפט נדוש, אם הילד הזה לא יהיה מוכר עד סוף השנה ברחבי הגלובוס - זה מחדל שלא יהיה כמוהו. http://www.les-transferts.com/wp-content/uploads/2010/01/jack_wilshere_785024c.Xxx
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs171.snc4/37885_413137758002_104388128002_4725953_4566637_n.Xxx
איזו מסירה של ג'ק וילשייר לת'יאו וולקוט במחצית הראשונה... Bloody brilliant. ג'יי עמנואל תומאס שיגע אותי במחצית הראשונה. היו לו כמה השתלטויות נהדרות על כדורים ארוכים עם המון טכניקה ורגש, ובמקביל גם היו לו כמה נגיעות קלאמזיות ומסורבלות א-לה אמיל הסקי. חידה הבחור הזה. הוא חייב לצבור דקות משחק בהשאלה העונה, רצוי בקבוצת תחתית בפרמיירליג ולא בצ'מפיונשיפ אם אפשר.
הדבר הכי טוב שיכול להיות לכם הקיץ זה למכור את פאברגאס ב50 מיליון ולתת לווילשייר לראות מגרש לא משנה מה יהיה. תזכרו עוד כמה שנים את מה שכתבתי. נ.ב. תשתדלו רק שאלמוניה לא יעמוד בשער שלא נאלץ לראות אתכם נאבקים בתחתית.
תודה על העצה, אבל הדבר הכי טוב שיכול לקרות, זה שהם יככבו בצוותא שניהם, יחד עם סמיר נאסרי, אנדריי ארשבין וכל השאר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
לא חושב. ססק לא רוצה להישאר, הוא עמוק עמוק מרוכז בבארסה. אם נרצה או לא במוקדם או מאוחר הוא יהיה שם . מזכיר לי את עניין רונאלדו. אף אחד לא יכול להתעלם מהתרומה שלו, הוא חתום בגיל כל כך צעיר על נקודות חשובות מאוד בהיסטוריה שלנו אבל לכולם היה ברור בעונה שעברה שמעבר שלו לריאל יעשה טוב עימנו ויעשה טוב לו.
זה כן הדבר הכי טוב, כי מדובר בשני גאוני כדורגל ששניהם ביחד- השמיים הם באמת הגבול. הם גם בכלל לא באותה עמדה, ססק פליימקר וווילשיר קשר התקפי מובהק. אני לא בטוח שהוא עמוק מרוכז בבארסה, ובכל מקרה- כל עוד הקאטלונים עומדים בהצעות המגוחכות שלהם- 30-40 מיליון פאונד, אין פה אפילו על מה להתחיל לדבר. מעבר של ססק לקבוצה אחרת יהיה הרסני מדי, צריך להבין את זה. אני כמעט תמיד בעד שכאשר שחקן מעדיף לעזוב אז שיעזוב- אבל אני חושש שעזיבה של ססק יכולה להיות הרסנית מדי למועדון ונמצא את עצמנו מחוץ למועדון ארבעת הגדולות בשנה הבאה. ההשפעה של עזיבה של ססק זה לא רק ססק עצמו, זה גם שאר השחקנים, זה מה שזה מקרין, אנחנו פשוט לא יכולים להרשות לעצמנו לאבד אותו עכשיו. אגב, אתה יכול להגיד בוודאות שהעזיבה של רונאלדו עשתה טוב למנ' יונייטד? העובדות הן כאלה- בלי רונאלדו היונייטד איבדו את האליפות ואיתו הם זכו. הוא לא ההבדל היחיד- וכן, רוני הפך לסופרסטאר, אבל כהצלחה מבחינת יונייטד(מקצועית, כלכלית הם באמת הוציאו את המקסימום), מעניין רונאלדו- עדיין קשה לי להגיד שכן.
כמו אצל פאבריגאס גם אצל הבלרינה הפורטוגלית כל הדיבורים והשמועות על ריאל לא בדיוק התחילו בקיץ שבו הוא עבר אלא הרבה לפני כן. זה לא הפריע לו לתת את אחת העונות היותר טובות שלו במדי מנצ'סטר יונייטד אם לא הטובה שבהן.. וזו הנקודה המרכזית. רוצה בארסה, מרוכז בבארסה - הכל טוב ויפה בשביל למכור עיתונים ולהרגיע את בעלי המניות של המועדון הקטלוני. אם פאבריגאס נשאר, אני בטוח שגם הוא עצמו וגם ונגר בטוחים במאת האחוזים שהוא מבחינתו ייתן 110% בשביל פראנסנל. עונה גדולה של פאבריגאס במדי פראנסנל תעשה טוב לכל הצדדים. כולל בארסה שתקבל שחקן עוד יותר גדול מבחינת הילה ומעמד אפילו שתאלץ להיפרד מעוד כמה מיליונים...
נתנו עונה מצוינת בעונה שעברה. קצת חוסר ניסיון, איבוד ריכוז, חוסר מזל בפציעות לא אופייניות בהגנה ובשער בעיקר אבל אלו דברים שמאפיינים קבוצה ששבעה אחרי 3 אליפויות רצופות, לא מעט גמרים וריצה בכל המפעלים וכל החזיתות. אני לא יודע מה איתך אני מאוד מרוצה ומסופק אחרי העזיבה של רונאלדו בעיקר כשאני רואה עתיד ורוד מאוד. עם קצת מזל היינו מדברים עכשיו על קבוצה שזכתה באליפות רביעית ברציפות ואחת שהגיעה לחצי גמר רביעי ברציפות באלופות. kirkh, אני עדיין חושב שעוד עונה מתסכלת של ארסנל תכניס את המועדון הזה ללחץ ובעיקר את הלחץ על ונגר לעזוב ודבר כזה אולי יגרור עזיבה של ססק המתוסכל כבר בינואר. ההיסטריה כשהנרי עזב הייתה לא פחות גדולה וארסנל נתנה עונה יפה מאוד אחרי שהוא עזב. אני כן חושב שתוכלו להתמודד עם עזיבה של ססק בטח אם תגנבו עליו 50 מיליון יורו וונגר יבין שצריך להשתמש בכסף. ב50 מיליון אתה מביא את אוזיל(השמועות אומרות שלקראת סוף החודש אם אף קבוצה לא תציע עליו ברמן תמכור אותו בסביבות ה12 מיליון כי בסוף העונה הוא יהיה חופשי), שוער טוב, חלוץ טוב ואולי עוד שחקן הגנה טוב.
בוקר טוב עם שמועות חיוביות: האם העזיבה של סול מקרבת אותנו להחתמתו של מרטסאקר? פדריקו מארקטי עומד למכירה ולפי הנשיא של קליארי אנחנו הקבוצה היחידה שהביעה עניין רציני בשוער אם שניהם יגיעו אני מניח שאני אהיה מרוצה, למרות שאף פעם לא נפלתי ממרטסאקר ולמרות שמארקטי לא היה משכנע במיוחד במשחקיו במונדיאל. אבל הם עדיין יהוו שדרוג לשום דבר שקיים אצלנו נכון לעכשיו בעמדות שלהם, ושניהם גם שחקנים יחסית צעירים עם עוד הרבה שנים להשתפר ולהשתפשף לפניהם.
המעבר של קמפבל והפציעה של דג'ורו (מישהו יודע מה מצבו?) טרפו את הקלפים והרסו לונגר את התוכניות לא לקנות שום בלמים נוספים עד הקיץ, עכשיו הוא יאלץ לקנות בעל כורחו. לגבי שוער, ככל שנוקף הזמן, נראה שאנחנו לא נראה שוער חדש באמירייטס.
דווקא השמועה שהבחור מעליך הביא נראית לי דיי אמינה. הנשיא של קליארי יצא בהודעה רשמית שמארצ'טי למכירה (גם אני לא נופל ממנו אבל הוא עדיף לדעתי על שוורצאר ובטח על כל מה שקיים בסגל עכשיו) ושאנחנו המועדון היחידי שהביע בו התעניינות. נחכה להתפחויות בנושא.
אני חושב שבכל שאת תחתימו את שווארצר ואתם רק מחכים שהם יחתימו מאמן כדי להודיע על כך. רק זה יסביר את האימפוטנטיות של וונגר בהחתמ שוער.