ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה איך הוא יידע לצפות את המהלכים של הפדופיל בחדר ההלבשה.... גם שם צפויים מאבקים פיזיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

2. Rudess Member

קוסיילני כבר צפה במהלכי המעיים שארסן ונגר גרם לכם:

http://chelsea.theoffside.com/files/2009/11/Spurs_Favorite_Chef.Xxx

3. AronB Member

הלוואי, אבל לך תאמין לניוז אוף דה בלוף.

2014 , לא שזה מזיז לחבר'ה בברצלונה.

לגבי פברגאס - לא צריך שיישאר לעוד עונה. כבר ראינו שלהשאיר שחקן לעוד עונה אחת אחרונה זה לא טוב, בטח ובטח אם הוא הקפטן שלך. אני רוצה לראות את ססק מחויב למועדון ונותן את כולו כמו בכל השנים ולא רק מחכה ל30.6.2011 כדי שיוכל לעבור לבארסה. כמובן שזה גם יעזור לבארסה כי המחיר שלו עשוי להיות נמוך יותר.

לגבי אקינפייב - הבחור הזה מקושר אלינו כל הזמן. כל שנה מחדש אותה כותרת שאקינפייב בדרך לארסנל או משהו כזה, את האמת אני אשמח לראות אותו כאן אצלנו.

4. ArsenalFan Member

אין שום סיכוי בעולם שאיאקס משחררת את סטייקלנבורח ב-4 מיליון ליש"ט, לא מדובר בפראיירים (להזכירכם, הם סחטו מאיתנו - בצדק מבחינתם - 10 מיליון על ורמאלן, אז על השוער שלהם אחרי מונדיאל מרשים הם ייקחו פחות מחצי מחיר?). לדעתי הוא אחת האופציות הכי טובות בשוק, אבל זה דיווח לא רציני. להתקדם לידיעה הבאה.

לאקינפייב יש בעיות די בולטות בכדורי גובה ואני חושב שזה לא מקרה שהוא נשאר בכותרות רק כשהוא מקושר לקבוצות מהליגות במערב אירופה ולא מעבר לכך. אבל כן, הוא עדיף על אלמוניה ופביאנסקי. גם זה דיווח סתמי. שוורצר נראה עניין יותר רציני.

בכל מקרה, אי אפשר להגיד שלונגר אין אופציות בשוק. זה חייב להיפתר השבוע.

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/10
  5. Cup of Tea Liverpool, UK

עיתון 'ספורט' של ספרד המזוהה עם ברצלונה מפרסם שהמועדון ופברגאס סיכמו את התנאים האישיים של השחקן במועדון הקטאלוני וכל מה שנותר לסגור הסכם עם ארסנל.
    לפי הדיווח, ססק יהיה המרוויח השלישי בגודלו במועדון (7 מיליון יורו בעונה) כשגם משך החוזה של השחקן כבר סוכם.

אפשר להאמין לעיתון הזה?
    עריכה: עכשיו זה גם מפורסם בספורט 5. לא שזה אומר יותר מדי.

6. ArsenalFan Member

זו ידיעה חסרת ערך, כי מראש כל מה שהיה נותר לסגור הוא הסכם עם ארסנל... זה לא שהתנאים הכלכליים של פברגאס אצל אוכלי הנבלות הם אלו שיכשילו את העסקה, והרי השחקן כבר אמר בפומבי שהוא רוצה לעבור לברצלונה. זו רק ההתעקשות שלנו. אם אמנם סוכמו תנאים אישיים, זה רק מוכיח שהיה כאן Tapping up, לא יותר.

המצב די ברור: אם ססק באמת רוצה ללכת, הוא יצטרך להגיש בקשה רשמית לעזיבה, דבר שכדורגלנים היום ממעטים לעשות. הוא יאבד את ה-Loyalty bonus שלו (כמה מיליוני ליש"ט טובים) אבל הוא בעיקר ידפוק אותנו עם מחיר נמוך מהערך הריאלי שלו.
    כך או אחרת, אנחנו לא יכולים למשוך עוד עונה עם הצל של ברצלונה על הגב. צריך לנהל מו"מ רציני עם ברצלונה ולנסות לסחוט מהם כל אגורה, אבל בסוף הוא חייב ללכת.

7. gilshan Member

קראתי את זה בכל האתרים הישראלים היום בבוקר, אין לי מושג אם יש בזה משהו או שזה שטות גמורה, אבל דבר אחד אני יודע - אם זה נכון אז ברצלונה צריכים להענש בצורה חמורה על כך שהם סוגרים חוזה (ובכלל מדברים) עם שחקן שהוא תחת חוזה בקבוצה אחרת.

מסכים עם כל מילה, אני ממש לא רוצה לראות אותו כקפטן אצלנו שנה הבאה, עם כל האיכויות שלו, זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב. יאללה לנהל מו"מ ולשחרר אותו לחופשי, הספסל של ברצלונה צריך שיחממו אותו קצת.

8. ManUtd Fan Member

שטויות.
    שחקן לא יכול לנהל מו"מ עם קבוצה אחרת כל עוד אין את האישור של הקבוצה שלו. למיטה ידעתי, אין הסכם בין הקבוצות=אין אישור לשחקן לנהל מו"מ.
    במידה ויש אישור, הפעם בהחלט אפשר להתלונן בפיפי"א/אופ"א/בג"צ.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדובר בעוד ידיעה מהתחת של עיתוני החצר הספרדיים (איך אפשר לקרוא לדבר הזה תקשורת?! אפילו בישראל אין דברים כאלה!), שנועדה להמשיך את הלחץ הקטלוני על ססק וארסנל.

ארסנל לא תמכור למגעילים את ססק הקיץ, מה לעשות - אחרי ההתנהגות הבהמתית שלהם הם יצטרכו לפתוח את הארנק (ולא, 30-40 מליון יורו זה ממש לא מספיק) אם הם רוצים לעשות איתנו עסקים.

בקיץ הבא אני מקווה שנמכור אותו תמורת סכום אסטרונומי ושהקבוצה המסריחה הזאת כבר תעזוב אותנו ותמשיך להתעסק בצלילות ויריקות על אנשי התאחדות. איכס.

10. ArsenalFan Member

עזבו אתכם מססק ומכל השטויות של ברצלונה, הנה הוכחה שיש דברים יותר גדולים וחשובים מכדורגל:

http://images.mirror.co.uk/upl/m4/jul2010/5/2/john-hartson-marries-sarah-mcmanus-pic-neil-atkinson-sm-118045709.Xxx
    למי שלא מזהה, זה ג'ון הארטסון (פעם ההחתמה הצעירה ביותר בתולדות הכדורגל האנגלי אצלנו, נמכר ע"י ונגר אחרי כמה חודשים בתפקיד). לפני שנה בדיוק הוא עבר ניתוח להסרת גידול סרטני במוח והיה חשש כבד לחייו, כבר התכוננו לגרוע מכל. אתמול הוא חידש את ברית הנישואין שלו עם אשתו ובעצם חגג את החזרה שלו לחיים. מזל טוב ורק בריאות!

11. Rudess Member

מזל טוב והמון בריאות, אני ממש שמח בשבילו!

12. ARSI Member

הוא לובש חצאית סקוטית? מוזר, ג'ון הוא בכלל וולשי. למה ונגר זרק אותו? זכור לי דווקא לטובה בשנים 97' עד 99' בשיתוף הפעולה שלו עם אייל ברקוביץ' בווסטהאם.

13. ArsenalFan Member

למה ונגר זרק אותו? כי הוא הלך על אנלקה וזה השתלם... גם כלכלית ובוודאי מקצועית. נעזוב את זה שאנלקה התגלה ככלב, אבל להשוות אותו להארטסון? אי אפשר. הארטסון היה פחות או יותר כל מה שונגר לא רצה לראות בחלוץ, לא אתלט גדול, לא מהיר מספיק. פשוט לא מסוג השחקנים שהוא אוהב בלשון המעטה, לא מישהו שונגר ראה בו כפוטנציאל לקבוצה שלו בעתיד, וכבר היו לנו רייט וברגקאמפ לפניו. בסה"כ הארטסון עשה עבודה לא רעה בארסנל, למרות שהיינו אז קבוצה די גרועה... אבל האמת היא כבר כשברגקאמפ הוחתם, הוא הלך ונהפך לשחקן יותר שולי בקבוצה מרגע לרגע.

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זוכר אותו מווסטהאם, שרק התחלתי לראות כדורגל אנגלי!
    ואם אני לא טועה עד לא מזמן הוא היה בסלטיק לא?
    בכל אופן, כיף לראות את התמונה ולדעת שהכל בסדר איתו.

15. AronB Member

עוד תמונות ממחנה האימונים..

שאלה: מי מבין שניהם הוא יותר פייטר?
    http://www.arsenal.com/assets/_files/scaled/498x370/jul_10/gun__1279982027_training24072010_06.Xxx

סאנייה מחקה את אבואה?
    http://www.arsenal.com/assets/_files/images/jul_10/gun__1279982163_training24072010_13.Xxx

כמו בכל פעם - הגיע תורו של ארסן.
    http://www.arsenal.com/assets/_files/images/jul_10/gun__1279982176_training24072010_14.Xxx

"אז מה תומאס, נראה לך שקוסיילני יהיה כמוך?"
    http://www.arsenal.com/assets/_files/scaled/498x359/jul_10/gun__1279982190_training24072010_15.Xxx