ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

זה טוב שאתם מוכרים אותו. הוגן או לא הוגן, אחרי הפציעה שהוא עבר הוא כבר לא ברמה של ארסנל.

2. ArsenalFan Member

http://www.arsenal.com/news/news-archive/e...-to-be-re-named

עכשיו זה רשמי. באיחור קל של ארבע שנים, באמת הגיע הזמן... סוף לחלוקה הביזארית ל"רבעים" צבעוניים, פרי מוחו הקודח של קית' אדלמן. גם הגשרים שמעל לפסי הרכבת ייקראו מעכשיו על פי שמות היציעים. We're the clock end Highbury! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    בנוסף, המועדון מתכנן לפני המשחק מול בלקפול, טקס לחשיפת השעון, למרות שאת הבכורה שלו נראה בגביע האמירייטס בעוד פחות משבועיים.

3. Rudess Member

סוף סוף הגיע הזמן שהאצטדיון ירגיש כמו בית ולא כמו חללית, למרות שעם רוב האוכלוסיה שמגיעה לשם הוא לא ירגיש כמו הייבורי. צעד מבורך אחרי הרבה שנים של לחץ מצד האוהדים.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם העדכונים גם מגיעים ממקורות אמינים בדונייצק אז אפשר להיות רגועים. אדוארדו עוזב ועל הדרך מכניס קצת מזומנים לקופת המועדון הדלה (לכאורה). אני לא רואה אותו חוזר אי פעם לרמה של לפני הפציעה, וכפועל יוצא מזה אני גם לא רואה אותנו משיגים בעתיד יותר מ-6 מיליון הפאונדים שאנחנו אמורים להשיג מהאוקראינים עבורו. חבל בשבילו ובשבילנו שככה נגמרת הקריירה שלו במועדון, זה ממש לא מה שעלה בדמיוננו כשקנינו אותו, אבל אין לנו ממש ברירה.

ואם כבר בחלוצים עסקינן, עניין ג'יי סימפסון כבר הוזכר פה ו עכשיו גם מקבל אזכורים בתקשורת. כנראה שאנחנו לא האוהדים היחידים שרוצים שהוא יקבל את הצ'אנס שלו. הוא חייב לנסוע למחנה באוסטריה ולקבל שם הזדמנות ראויה. הוא עשה עונה מוצלחת מאוד ב-QPR בעונה שעברה לפי מה שקראתי והצ'מפיונשיפ היא ליגה מאוד קשה עבור שחקנים צעירים.

רק לי מתחמם קצת הלב מלקרוא את הדברים האלה? פגע בי מאוד שהוא עזב אותנו לבארסה אבל אני אף פעם לא ממש הצלחתי לכעוס על הבחור. אני אשמח לראות אותו משתלב בצוות המקצועי שלנו בעתיד.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/10
  5. Jack Wilshere Member

לפי הבלוג האמין GoonerTalk ארשבין יאריך את החוזה שלו בעונה אחת.

שצ'נסי אמר, בראיון לארסנל.קום, שהוא לא רוצה לצאת להשאלה לעונה נוספת, אלא מעוניין להיאבק על מקומו בקבוצה. אם ונגר לא יחתים שוער ואלמוניה יעזוב, אני מעדיף לראות אותו כשוער ראשון על פני Flappyhandski ודון ויטו.

גם אני אשמח. תותחן בלב ובנפש.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב שוערים, ונגר אמר לאתר הרשמי שאין לנו no. 1 keeper נכון לעכשיו. אחר כך הוא נימק את האמירה הזו בכך שרק עכשיו מתחיל מחנה האימונים, ושלכל אחד מהשוערים בסגל תינתן הזדמנות שווה במהלכו להראות שהוא ראוי להיות ה-no. 1 שלנו, כך שאני לא יודע אם אפשר לפרש את האמירה הזו לכיוון שכולנו רוצים לפרש אותה... אבל בקריאה חפוזה ראשונה זה בהחלט נשמע כמו הודאה של AW שהוא מחפש שוער חדש בשוק ההעברות, מאחר ואף אחד מהשוערים בסגל לא מספיק טובים כדי להיות no. 1 נכון לעכשיו.

ייתכן שאלו רק נסיונות נואשים שלי לחפש משמעות עמוקה (מדי) למילים שיוצאות ל-AW מהפה כדי לשאוב מהן ניצני תקווה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

7. ArsenalFan Member

זה באמת נורא נחמד לראות מוטיבציה מצד שצ'סני (שחייב לקבל כינוי קצת יותר נוח), ועם אופציות השוערים המגוחכות שיש לנו בקבוצה אני יכול להבין למה הוא חושב שהוא מסוגל להשתחל לקבוצה. אבל בחיאת, אנחנו לא יכולים לפתוח עונה עם שוער בן 20 שבסה"כ הרים כמה כדורים בקיו גארדנס...

הציטוטים של ונגר משבת הם הדבר הכי קרוב להודאה שראינו ממנו על כך שהוא מחפש שוער חדש. אבל בשלב הנוכחי, זה פשוט לא מספיק. היינו צריכים לצאת היום עם שוער חדש למחנה האימונים באוסטריה, חד וחלק. זו תקופה קריטית של אימונים אינטנסיביים ועבודה על תיאום, ואנחנו כבר די בוודאות פספסנו את זה. עצם העובדה שאותם שוערים איתנו זו כבר נקודה בעייתית מאוד לקבוצה (ועוד לא הזכרנו את עניין הבלמים, יש לנו רק שלושה כאלה כרגע). אם נגד ליברפול באנפילד אנחנו לא עולים עם שוער חדש, זה כישלון מהדהד של ונגר והוכחה לכך שהוא לא למד את הכשלים הכי בסיסיים בקבוצה. כמובן שלא יהיה מה לדבר על תארים.

עוד לא מאוחר, אבל השעון כבר מתקתק לרעתנו.

8. Rudess Member

ונגר מנסה לרקוד על כל החתונות, ברור לנו שמצד אחד הוא רוצה שוער חדש ואיבד את האמון מאלמוניה ומצד שני הוא רוצה לדרבן את השוערים שיש לו ואומר להם שמי שרוצה את אפודת השוער הראשון יצטרך להרשים אותו במחנה האימונים. מה ונגר פתאום יראה ב-10 ימים ממאנונה ופביאנסקי שהוא עוד לא ראה מהם עד כה? מה קורה עם המחלה המסתורית של מנואל אלמוניה?

ונגר במקום לדבר צריך לעשות, דהיינו לרכוש שוער רציני. כמו שעדי אמר הזמן עובד לרעתנו ולא יכול להיות שנפתח את העונה עם אחד השוערים הקיימים כשוער הראשון, זה יהיה כשלון חרוץ.

9. ArsenalFan Member

http://www.arsenal.com/news/news-archive/a...ning-in-austria

פורסם הסגל לאוסטריה. אם מישהו חיפש אישור כמעט ודאי לכך שאדוארדו בדרך החוצה, הוא לא נמצא עם הקבוצה במחנה האימונים שמתחיל בשעות אלו. גם ג'יי סימפסון, כצפוי, כבר מכין את המזוודות בדרך החוצה מלונדון קולני. נעדרים נוספים: ניקלאס בנדטנר (פציעה), דנילסון (אין אזכור רשמי לכך, אבל כנראה פציעה), ססק פברגאס ורובין ואן פרסי (עדיין בחופש אחרי גמר המונדיאל). בניגוד לכל אלה, למרות ההיעדרות מול בארנט בשבת, אלמוניה בפנים.
    הילדים שהצליחו להרשים את ונגר ולהשתחל לטיסה: עמנואל פרימפונג וקונור הנדרסון.

10. Rudess Member

איך עוד לא מצאו לאלמוניה קבוצה חדשה, איך אף קבוצה לא רוצה את השוער הנפלא הזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

11. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיורנטיה החתימה הרי את הפולני הדפוק מסלטיק, למה ארסנל לא מוציאה כסף על פריי? זה הזמן. אני חייב להבין מתישהו מה עומד מאחורי ההחלטות של וונגר. נראה כאילו שמאז רייס הוא מפחד לשפוך סכום רציני על שחקן.

12. Rudess Member

הוא לא מפחד, הוא שפך על ארשבין, על נאסרי,על ורמאלן ועל קושילירבאק. הוא פשוט לא רוצה להודות בעובדה שאין לו מושג בשוערים.

13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא עניין בכלל של מושג או לא מושג. אני באמת לא זוכר את ארסן וונגר, בכל שנותיו בארסנל, קונה שורה אחד סביר. אחד!, זה כבר עניין של עובדות. עונה אחרי עונה, בגלל שוערים חסרי מושג ארסנל מפקששת.

14. avdz7 Member

זה מה שרציתי להגיד. ונגר חייב לקפוץ על פריי. הוא גם לא יעלה יותר מדי לטעמי (סביבות ה10 מליון אירו)... גם צרפתי, גם שוער טוב... למה הוא מחכה?

15. ArsenalFan Member

יינס להמן הביא לנו אליפות, גביע (במו ידיו) וגמר צ'מפיונס, ומי שהביא אותו היה ונגר, למרות שכולם הזהירו באותו זמן שמדובר באסון שמחכה להתפרץ (גם אני לא הבנתי למה הוא הגיע בזמנו)... לא צריך להגזים. הוא גם הביא בחוכמה את אלכס מאנינגר, שעל התקופה שלו בארסנל כמחליף לסימן יש לי רק מילים טובות, הוא היה שוער נפלא. חבל שלא יכלנו לשמור עליו, אבל זה מובן כי לסימן היו עוד כמה שנים טובות לתת ומאנינגר רצה לשחק. אבל זו כבר היסטוריה.

אני חושב שבעניין השוערים, לונגר אין חוסר רצון להודות שהוא "לא מבין בשוערים", אני פשוט חושב שהוא עדיין מתעורר מדי פעם בלילה, מיוזע כולו כשריצ'ארד רייט רודף אותו בחלום. האמת היא שרייט נצלב מהר מדי ולא קיבל אפילו עשירית מהצ'אנסים שפביאנסקי קיבל, והחזיר עם טעויות חמורות בהרבה. מאז ונגר מסרב בעיקר לשפוך הרבה כסף על שוערים. אני לא מתפלא שונגר רצה את שוורצר, הוא חשב על להמן 2 או על ניסיון להביא ואן דר סאר משלנו (ואין לי שום בעיה עם זה).
    אני לא מאמין שונגר ישים 10-12 מיליון על שוער, שלא לדבר על סכומים גבוהים יותר כמו הפנטזיות של כמה מהאוהדים כאן על נוייר.

לגבי פריי, יש אופציות טובות ממנו בשוק (איך על סטייקלנבורח אנחנו לא קופצים?) ואנחנו לא צריכים עוד צרפתים בקבוצה, יש לנו כבר יותר מדי.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/10