ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. Gnus Avenue Member

ואז לעצור את ההיתפתחות של סצ'סני? לא נראה לי. עדיף להביא את פריי לשנה-שנתיים ובנתיים לתת לסצ'סני לשחק יותר ולהפוך אותו לשוער וורלד קלאס, כי יש לו ועוד איך פוטנציאל לכך.

2. AW forever Member

עם כל הכבוד ל"התפתחות" של שחקן זה או אחר- צריך להביא את השוער הכי טוב שנמצא בשוק וניתן להעביר אותו. המטרה של הקבוצה היא לזכות בתארים, לא לפתח שחקנים. את זה אי אפשר לעשות בלי שוער וורלד קלאס, וחשוב שיגיע כמה שיותר מהר ויבנה תיאום עם ההגנה באימונים של הפרה סיזן.

3. Gnus Avenue Member

פריי יספיק לנו מאוד לשנה שנתיים, וכך גם תרוויח שוער להווה וגם לעתיד, לא עדיף?

4. AW forever Member

אין לי מושג איזה שוער זמין ומעוניין לעבור. השיקול צריך להיות קודם כל האיכות של השוער. אם אתה חושב שפריי הוא השוער הכי איכותי שיכול להגיע הקיץ ללונדון זה דבר אחד (ועל זה אני לא מסכים), אם אתה חושב ששווה לנו להתפשר על איכות השוער בשביל פרוספקט צעיר לעתיד זה דבר אחר (שגם לו אני לא מסכים).

5. yonmu Member

קבוצה לא צריכה לחשוב על איך השחקן יתפתח בצורה הכי טובה, אלא איך הקבוצה תראה הכי טוב. אם זה אומר לספסל שחקן צעיר ופוטנציאלי במשך עונה שלמה ככה שהקרירה שלו תעצר - אז גם את זה המאמן צריך לעשות. זה לא אקדמית נוער. חוץ מזה, אפשר להוציא שחקנים להשאלה.

פריי נשמע לי אופציה מאוד הגיונית וטובה. שוער לא מבוגר (בטח לא בקריטריונים של שוערים), צרפתי, ודי הגיוני שהוא יעזוב בהתחשב בכך שפיורנטינה רכשה את בורוץ'. אם ונגר לא ירכוש אותו אני אהיה מופתע.

6. Cup of Tea Liverpool, UK

AW forever,
    אז אמור נא לנו מי הוא השוער הכי איכותי שיכול להגיע לארסנל הקיץ?

7. AW forever Member

pepe reina,

כמו שרשמתי כבר- אני (ונראה לי שאף אחד) לא יודע מי זמין, מי מעוניין לעבור, מי בטווח המחירים האפשרי.
    מאחר ואנחנו משחקים בנדמה לי- אז נוייר נשמע לי גם אופציה מצויינת, יש לי חיבה לשוערים גרמנים.
    רק רשמתי מה שלא צריך להיות לדעתי השיקול בבחירה- ההתפתחות העתידית של שוער זה או אחר.

8. Rudess Member

מסכים מאד.

9. Gnus Avenue Member

יש סיכוי טוב מאוד שזה יקרה, אבל עד כה לא שומעים יותר מידי בתקשורת על כך.

10. Jack Wilshere Member

הדיילי מירור מפרסם שאברטון דחתה הצעה שלנו על סך 14 מיליון פאונד עבור ג'אגיילקה. על פי המירור, אנחנו מתכוונים להגדיל את ההצעה ל- 16 מיליון פאונד. ג'אגיילקה בלם נחמד, אבל לדעתי הוא לא הבלם שישדרג את ההגנה שלנו.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/10
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך להתייחס למירור, הרי אף אחד לא באמת חושב שתביאו בלם ב15+ מ' פאונד אחרי שרכשתם את הצרפתי ההוא.
    ג'אגיאלקה היה משחק גם כקשר אחורי לפעמים בשפילד יונייטד וגם באברטון מדי פעם, אבל גם לעמדה הזאת נראה לי מוזר שונגר יחסום את סונג.

12. Ohad_Glr Member

פיורנטינה קנתה את השוער הפולני של סלטיק בורוץ'.

אני לא יודע אם פריי הוא השוער הכי טוב שיכול להגיע לארסנל הקיץ, אבל ההחתמה הזאת של פיורנטינה הפכה את העסקה עליו להרבה יותר נוחה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/10
  13. Jack Wilshere Member

Liverpool-Forever,

למה לא? ונגר אמר מפורשות שהוא מחפש שחקן הגנה נוסף. נכון, ייתכן שמדובר בהנפצה של המירור לגבי עצם הגשת ההצעה או סכום ההצעה, אך בנסיבות בהן ונגר הודה שהוא מחפש שחקן הגנה נוסף אני לא פוסל אפשרות שאכן הגשנו הצעה כלשהי עבור ג'אגיילקה.

14. Rudess Member

רק 16 מיליון על ג'אגיילקה? הוא שווה לפחות 61 מיליון...

אולי חזרנו לימים שונגר חותם עסקאות סודיות בלי שהתשקורת יודעת? נחכה ונראה. אולי התוכנית של אדון ונגר היא באמת לראות איך פביאנסקי יהיה בפרי-סיזן ובמידה והוא ירשים אותו הוא יהפוך לשוער הראשון ומאנונה לשוער השני.

לדעתי זה לא מקרי שאלמוניה אתמול לא היה בסגל למשחק אלא אם כן שוב תקפה אותו "דלקת מסתורית בחזה". מה שכן, התאכזבתי לראות שאדוארדו לא היה בסגל למשחק ואני מקווה שזה לא קשור לשמועות על עתידו במועדון.

15. שלו Guest

http://img84.imageshack.us/img84/4986/127938724277.Xxx
    http://www.asoccer.co.il/uploads/av-2081.Xxx
    יש סיבה לכך שבשני הסמלים התותח פונה לכיוון אחר?