ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

  1. אבו Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    10,824
    לייקים שהתקבלו:
    13
    איזה קלאס מארשבין וווילשיר בסיום המחצית, בניגוד לסימפסון שאותו לא נראה מהווה פקטור אמיתי שהעונה תתחיל- השניים האלה יכולים להיות ציוות מפחיד בקישור. הלוואי.

    מי שעוד מרשים במחצית הזאת הוא פרימפונג.
     
  2. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קצב טוב במחצית הראשונה, בארנט ממש חלשה (עונה שעברה הם נראו טוב יותר במשחק הזה) וג'ק וילשייר עושה ככל העולה על רוחו במגרש (2 בישולים כשהשני פשוט דליקטס אחרי תנועה ללא כדור). משחק טוב לארשבין שכבש כבר בדקה ה-2 ,הגיע לעוד הזדמנויות והפעיל טוב את טראורה באגף שלו. פרימפונג נתן כמה חילוצי כדור טובים במרכז השדה וגם עמנואל-תומאס נתן כמה דריבלים טובים. להגנה שלנו לא הייתה ממש עבודה.
     
  3. ArsenalFan Member

    הצטרף ב:
    ‏18/8/03
    הודעות:
    5,994
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כיוון שהמחצית השנייה תהיה עם הרכב שונה כמעט לחלוטין, ככל הנראה, אפשר לסכם את ההופעה של כמה שחקנים אך בזהירות הראויה, כי בכל זאת מדובר במשחק ראשון מול יריבה חלשה, שבקושי נותנת להגנה שלנו סיבה לעבודה ומשחק ההגנה שלה רחוק מלהיות מדהים.
    טל הזכיר את ווילשיר ואין אלא להסכים עם המחמאות, אולי לא ההשוואה לדניס ברגקאמפ בימיו הגדולים, אבל הוא אכן הראה יכולת מאוד גבוהה והוא כבר מזמן שחקן פרמייר ליג לגיטימי ומעלה. אני לא רואה שום סיבה שלא ישולב העונה ברצינות בקבוצה, לפחות כמו ראמזי בשנה שעברה. עדיין, ווילשיר צריך לעבוד קצת על יכולת הבעיטה לשער, גם בבולטון ראו שהוא עדיין צריך ללמוד באספקט הזה.
    ארשבין עם גול נהדר אבל אחר כך הוא נראה עייף יחסית וגם נפצע קצת. עדיין, כשהוא מתעורר זה בד"כ נראה טוב ולקראת סוף המחצית הוא כבר נתן כמה הברקות יפות שהסתיימו במשקוף ובהכנת הכדור לג'ק בדרך לשלישי. רק מילים טובות על פרימפונג שנותן משחק טוב מאוד במרכז השדה. JET נראה טוב מאוד ומוכן לקבל צ'אנסים גם בפרמייר ליג, אני לא רוצה לראות אותו מושאל לאיזו דונקסטר שוב. סימפסון עם יכולת טובה עם הגב לשער, מראה טכניקה ויודע לשמור על הכדור, הוא גם בנה היטב את הגוף שלו בשנה האחרונה. שני שערים מבישולים של ווילשיר, מגיע לו צ'אנס נוסף בארסנל, הוא בטח טוב יותר מז'יל סונו. לגבי המגנים- מטראורה אני לא מחזיק, הוא מהיר מאוד ויכול להיות כלי לא רע בכלל בהתקפה, אבל הוא איבד את השחקן שלו היום פעמיים ומדובר, להזכירכם, בבארנט. גם נורטוויט לא נראה טבעי עם העמדה שלו בימין. קוסיילני- Still no verdict.

    בכלל, גאווה גדולה לראות במחצית הזו ארבעה שחקני בית (ואני מדבר על שחקני בית על אמת, כאלה שנמצאים בארסנל מגילאי 10-11. לא כאלה שקונים מצרפת ומסאות'המפטון) מהקישור ומעלה עושים לנו את המשחק. מציגים כדורגל יפה, מסירות מהירות, הרבה תנועה, לחימה על הכדור. ממש כיף, ועוד בחצי השני מחכים לנו לנסברי, איסטמונד וגיבס. הגיע הזמן שנראה מכל אלה יותר העונה.
     
  4. Jack Wilshere Member

    הצטרף ב:
    ‏15/11/07
    הודעות:
    5,112
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כולה בארנט, אבל את הכדורים האלה לגול ווילשר יתן נגד כל קבוצה, כל עוד תהיה תנועה חכמה בחלק הקדמי. מעט מאוד שחקנים היו מעדיפים למסור בגול השלישי על פני היצר הטבעי לקחת את הבעיטה בעצמך מול שוער. גאון.

    אני מסתכל על נורדוויט ואני באמת לא מבין מה הוא עשה בשנים האחרונות. הוא רך מדי במשחק שלו וחלש מדי גופנית. שיתחיל להרים משקולות.

    פרימפונג יהיה שחקן. הוא חכם, טכני, חזק. ראיתי אותו לא מעט, והוא הרשים אותי כמעט בכל משחק.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/7/10
  5. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    התכוונתי ספציפית רק לסבסוב שהוא עשה עם הכדור, כמו שדניס היה עושה. אבל אם נכנסים לעובי הקורה, מבחינת חוכמת המשחק של ג'ק וילשייר והיכולת שלו לזהות שטחים מתים ושחקנים פנויים, הוא בהחלט יכול להראות לנו דברים שגם ברגקאמפ הראה לנו. הלוואי והוא יקבל אצלנו קרדיט השנה בפרמיירליג, אין מה להשאיל אותו, הבחור בשל והתחשל היטב בהשאלה שלו בבולטון.
     
  6. ARSI Member

    הצטרף ב:
    ‏2/8/05
    הודעות:
    3,112
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בגלל שכל מה שצריך להגיד על המחצית הראשונה כבר נכתב, צריך להחמיא לאווירה. יציעים מלאים, דשא יפהפה, קהל עירני- שאפו. לא להאמין שזה משחק אימון.
     
  7. ArsenalFan Member

    הצטרף ב:
    ‏18/8/03
    הודעות:
    5,994
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ובחצי השני האווירה אפילו השתפרה, הקהל התחיל לשיר הרבה יותר ורגע השיא היה כמובן Ten men went to bed האלמותי. הרבה עידוד לת'יאו, לנאסרי ולצ'מאח, שזכה לשיר עידוד מאוד לא מקורי (קצת יצירתיות אף פעם לא מזיקה).

    על המגרש זה נראה כבר קצת יותר משעמם, נאסרי מאוד לא יציב, כשהוא מתעורר הוא השחקן הכי מסוכן שלנו, למרות השער הקליל אני מצפה ממנו להרבה יותר. אבל זה רק משחק ראשון ונקווה שהפעם הוא גם יעבור את כל ה-Pre Season בשלום. ת'יאו וולקוט התחיל מעולה ובמצב הטוב ביותר שלו אשכרה הזכיר בתנועה שלו את תיירי הנרי, אבל בהמשך המחצית נחלש וגם קיבל כמה החלטות לא ברורות, הגבהות סתמיות לשטחים שאין בהם שחקנים שלנו. איסטמונד מרגיש הרבה יותר נוח בימין. גם הנדרסון עם כמה מהלכים טובים, עוד שחקן ביתי מעניין ששווה לשים לב אליו בריזרבס העונה אחרי עונה טובה בנוער. שוב אין מה לדבר יותר מדי על ההגנה והשוערים, בארנט לא עשו שום דבר בחלק ההתקפי. לנסברי במשחק בינוני, צ'מאח לא עשה כלום. בראזיט מראה ניצוצות מדי פעם אך לא יותר, אני לא משוכנע שיש מקום להולנדי בארסנל למרות שהוא מוכשר. וטוב לראות את קיירן גיבס כשיר ורץ!

    בסה"כ, יום יפה באנדרהיל, התלבושות החדשות נראות נהדר, המשחקים האלה תמיד כיפיים והם גם חשובים כלכלית לבארנט החביבה. יפה לראות את האיצטדיון כולו מלא בגונרים אמיתיים שמעודדים ללא הרף, רק חבל שבגרוב הם בגדר מיעוט. עכשיו רק נשאר לחכות למפגש של ונגר עם התקשורת, סביר להניח שהוא יישאל על ענייני השעה (ססק, שוער, ססק, ססק...).
     
  8. Jack Wilshere Member

    הצטרף ב:
    ‏15/11/07
    הודעות:
    5,112
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מחצית שנייה די חלשה, בעיקר משום שהקישור במחצית השנייה לא היה דומיננטי כמו הקישור ששיחק במחצית הראשונה. ההגנה לא עמדה במבחן של ממש.

    וולקוט עם כמה גיחות יפות מהאגפים ואיבודי כדור כמיטב המסורת.

    נאסרי היה טוב לטעמי, ויש לי תחושה - ככל שהוא לא יפצע יותר מדי - שהוא ישדרג העונה את היכולת שלו בגדול.

    צ'מאח לא הראה יותר מדי, אבל אפשר לראות שהוא יודע לשמור על הכדור ולשחק עם הגב לשער, וזה חשוב מאוד. אני חושב שאני יודע פחות או יותר מה נקבל ממנו - הוא ירוץ בלי הפסקה, ישמור על הכדור יפה עם הגב לשער, ירוויח הרבה כדורים בגובה (יש לו משחק ראש נדיר), ואם הקישור שלנו יהיה מספיק יצירתי, אז הוא גם יגיע למצבים, אך השאלה הגדולה - וכאן אני מסופק - עד כמה הוא ינצל את המצבים הללו. הוא לא נראה לי מספיק חד וקר רוח מול השער. יש לו הרבה מעלות במשחק שלו, אבל בשורה התחתונה מצפים ממנו להבקיע בצרורות, וזה יהיה המבחן הגדול שלו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/7/10
  9. אבו Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    10,824
    לייקים שהתקבלו:
    13
    סיכום היום הראשון של העונה:

    אנדריי ארשבין- נראה טוב. רוסיה לא הייתה במונדיאל והיה לו קיץ שלם לנוח, הוא באמת מהשחקנים הבולטים שאמורים לבוא רעננים, אם לשחקנים כמו רובין, ססק וסאנייה יכולים להיות תירוצים בנושא הזה.
    יוהאן דג'ורו- לא הרבה סופרים אותו כאופציה רצינית לקראת העונה הבאה, גם אני לא. אבל בהתחשב בכך שסול, סילי וגאלאס עוזבים(אין עדיין הודעה רשמית, אבל כל הסממנים מראים על כך. גאלאס הוא כנראה היחידי שיש לו הצעה אמיתית על השולחן ולא עושה רושם שהוא בכיוון של לקבל אותה)- הרבה מקום מתפנה בחלק הזה ויוהאן יכול להיות גיבוי נחמד, אם יישמר מהפציעות.
    ג'ק ווילשיר- הוא כבר עכשיו יותר טוב מרוזיצקי, אבואה, דיאבי- והוא ברמה המתאימה לשחק. ולפחות אצל האוהדים, אין פה מחלוקת וכמעט ואין תותחן אחד שחושב שהוא עדיין לא מוכן. רק ארסן ונגר, עדיין בספק.

    אלו הנקודות הבולטות החיוביות שמצאתי להזכיר ושיכולות להיות להן גם משמעויות אמיתיות להמשך העונה, כי משחק טוב או פחות טוב של נאסרי או תיאו' או צ'מאח זה פחות משנה עכשיו, אלא בעיקר כושר המשחק.

    וארסן ונגר, אחרי המשחק אגב, סירב להתייחס לג'ו קול(ובשפת הונגר=אין ספק שארסנל מעוניינת בשחקן), ודחה את אופציית מארק שווארצר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/7/10
  10. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
  11. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://goonertalk.com/2010/07/17/wenger-ga...e-schwarzer-no/

    כצפוי גאלאס וסילי עוזבים, ג'ו קול? אולי.
     
  12. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אחרי הניצחון על בארנט, ונגר התראיין לתקשורת:
    הוא מאמין שהסיפור עם ססק נגמר והוא ימשיך לשחק אצלנו, הוא לא רוצה את שווארצר, סילבסטרה וגאלאס יעזבו ורשאים לחפש קבוצות חדשות כאשר לקאמפבל יש הצעה לשנה נוספת אצלנו, ובנוגע לג'ול קול... תשובה אופיינית של ונגר - אולי.

    http://goonertalk.com/2010/07/17/wenger-ga...be-schwarzer-no
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/7/10
  13. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
  14. ArsenalFan Member

    הצטרף ב:
    ‏18/8/03
    הודעות:
    5,994
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אולי הציטוט הכי מעניין של ונגר:

    אין לנו מספר 1, אנחנו בוחנים מצבים שונים בהקשר של שוערים... הדבר הכי קרוב להודאה שיש על כך שאנחנו מחפשים שוער חדש לקבוצה. כן מדאיג אותי עניין שוורצר, הוא היה אופציה טובה מבחינתנו ולדעתי הוא יכל להוסיף לנו הרבה ניסיון ונוכחות ברחבה, חבל שאנחנו לא לוקחים אותו. העיקר ש-PHW המוקיון פתח את הפה לפני כמה שבועות...

    לגבי ג'ו קול, יש סיכוי טוב שה"אולי" הזה הגיע מאוחר מדי (אופייני), השמועות האחרונות מדברות על כך שהוא כבר חתום בליברפול, וסוכנות Paddy Power השעתה את ההימורים לגבי מעבר שלו למרסיסייד. ולגבי גאלאס וסילבסטרה, נאמר הללויה, ברוך שפטרנו.
     
  15. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כמובן שזה הוכחה סופית לכך שונגר איבד את האמון באלמוניה. חייבים להביא שוער חדש, אפשר לחטוף את נוייר ולנצל את המצב הכלכלי הבעייתי של שאלקה.