ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

אני ממש לא מנסה לחמם או משהו בסגנון כי אני דווקא מעריך את ארסנל והייתי לוקח אליפות שלהם לפני יונייטד וצ'לסי,
    העניין הוא שאני לא חושב שאף אחד חוץ מאוהדי ארסנל לוקח אותם ברצינות כמועדון שיתן בראש עונה שלמה וילך עד הסוף בליגה, כי ונגר מסתפק במקום ה-3.
    את כל הראיונות האלה וההרכבים למשחקי הגביעים שחקנים ומאמנים רואים ושומעים, ארסנל זו קבוצה מאוד מסוקרת ומתוקשרת.
    לכן הקפטנים שלכם (ועוד שחקנים) עוזבים אתכם אחד אחרי השני כשמועדון דורסני מתקשר, זה לא שלא טוב להם בארסנל, פשוט במועדון אחר הם ירוויחו יותר ויזכו בתארים.
    בגלל ההתנהלות הבזויה של ונגר וההנהלה, כשהאוהדים של ארסנל מדברים על המועדון שלהם ומתפלאים (חלק לא כולם) למה פברגאס רוצה לעזוב למרות שזו לא הדוגמא הכי טובה כי הוא גדל בברצלונה, זה נדמה שהם פשוט לא רואים, כי מהצד זה אוהדי הכדורגל התרגלו שמארסנל אפשר לקנות את הכוכבים. מישהו רואה את צ'לסי או יונייטד מוכרות כוכבים שלא מאילוצים כלכליים?
    אבל מהצד זה נראה שאת ארסנל אפשר לנצל והם יקבלו את זה.

2. ArsenalFan Member

שמתם לב שדנילסון לא בסגל לבארנט? מסתבר שהוא פצוע, לפחות לפי GoonerTalk, וזו פציעה חוזרת במפשעה שהייתה לו בסוף העונה. אולי זה ישכנע את ונגר שצריך מישהו קצת יותר רציני מהרכיכה? אני לא בונה על זה.

Pepe Reina (לא הדמות הכי אהובה בימינו בארסנל, אגב):
    בהרבה דברים אתה צודק, בעיקר בהסתפקות של ונגר במקום השלישי והצגתו כהישג. אני חושב שזו בעיה מאוד גדולה שמכניסה למועדון מנטליות תבוסתנית. הקשר לשוק ההעברות לא תמיד ברור (למשל, המכירה של אדבאיור וטורה למנצ'סטר סיטי הייתה בראש ובראשונה מאילוצים כלכליים, כי ההלוואה של הייבורי סקוור חנקה אותנו ולפני שנה, עדיין לא נמכרו כל הדירות. ונגר צדק ומכרנו את השחקנים הנכונים, הבעיה הייתה במחסור בחיזוק), אבל אני מבין את הנקודה.
    בכל מקרה, דווקא מאוהד ליברפול לא הייתי מצפה לקרוא להתנהלות של ארסנל "בזויה", אני קונה את ההתנהלות שלנו (שיש בה הרבה בעיות) בכל יום על פני מה שמתרחש באנפילד בשנים האחרונות.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואם הוא היה אוהד של מנצ'סטר סיטי, היית מצפה ממנו לכנות 'בזויה' את צורת הניהול בארסנל? הוא לא האיש שמנהל את ליברפול ויכול להיות שגם בארסנל וגם בליברפול יש התנהלות קלוקלת וזה בסדר להעיר על זה.

4. Rudess Member

ההתנהלות בארסנל היא קלוקלת ואנחנו מדברים על זה פה הרבה זמן כבר.

אני בטוח שלא נרגיש בחסרונו. שיהיה בריא.

5. ArsenalFan Member

אין לי שום בעיה עם תוכן הדברים והוא כמובן מוזמן להביע את דעתו, חשבתי שהבהרתי את זה בהודעה הקודמת, פשוט קצת הופתעתי לשמוע את הביטוי הזה דווקא מאוהד ליברפול.

בכל מקרה, כדורגל סוף סוף וזה ההרכב לבארנט:

פביאנסקי, נורטוויט, ורמאלן, קוסיילני, טראורה, פרימפונג, רוזיצקי, ווילשיר, JET, ארשבין, סימפסון.

מחכים על הספסל וישולבו, כנראה כולם (אני מאמין שהיחיד שאולי יקבל 90 דקות יהיה קוסיילני, גם זה לא בטוח): שצ'ז'ני, מאנונה, מיקל, דג'ורו, גיבס, נאסרי, איסטמונד, וולקוט, הנדרסון, לנסברי, בראזיט, וולקוט וצ'מאח.

איפה המלצר הספרדי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

6. Rudess Member

בסייסטה היומית.

7. Cup of Tea Liverpool, UK

ברור, מה שהולך אצלנו אפילו במכבי תל אביב היו מתביישים לעשות.
    אבל בכל זאת, כל עוד אנחנו לא עושים השוואה בין ההתנהלות של שני המועדונים אני לא חושב שעצם היותי אוהד ליברפול (או כל קבוצה אחרת לצורך העניין)
    צריכה לאסור עלי לבקר את ההתנהלות במועדון הכדורגל ארסנל. אבל אני מבין מאיפה זה בא, אני הייתי אומר אותו דבר.

8. Jack Wilshere Member

אני מאוד מקווה שווילשר יוכיח לונגר בקדם העונה שהוא בשל ומקומו על המגרש, ואין מקום להשאיל אותו לעונה/חצי עונה. קדימה ג'ק !

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/10
  9. אבו Member

לא נראה לי שזה כבר ישפיע, שכחת את השנתיים הקודמות? ג'ק היה נפלא ועדיין ונגר לא ספר אותו.

10. Rudess Member

המשחק יתחיל באיחור של 5 דקות.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/10
  11. Jack Wilshere Member

ג'ק אכן היה מצויין בקדם העונה בשנתיים האחרונות, אבל מאז הוא התבגר, התחשל, שיחק בקבוצה קשוחה כמו בולטון, כך שיכול להיות שקדם עונה נוסף טוב יגרום לונגר להבין שזהו העיתוי המתאים לזרוק את הילד למים העמוקים.

12. אבו Member

http://www.iraqgoals.tv/ch1.html
    בינתיים זה הלינק היחיד שזמין למשחק(למי שאין ארסנלטיוי). גם הוא לא ברור האיכות עדיין רק שיתחיל המשחק יהיה ברור...

13. cityblues beter dead than red

חיכית חודשיים ושמונה ימים,לא תתאפק עוד 5 דקות?

14. Rudess Member

בהחלט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Rudess Member

תענוג פשוט לראות את וילשייר, איזה חוכמת משחק. איך אפשר להמשיך לתת קרדיט בלתי נגמר לדיאבי ודנילסון שיש לנו כזה יהלום? הוא עשה מקודם איזה סבסוב כשהוא מוריד מהאוויר את הכדור, הזכיר לי את ברגקאמפ בימיו הגדולים.