ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by אבו, Jun 17, 2009.

  1. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    אני משווה את ברגקאמפ לואן פרסי, ואתה מזכיר שחקנים שמעולם לא דרכו בארסנל שרובם אלופי עולם או זכו בלפחות שני גביעי אירופה, או גם וגם... ולמה? מה הקשר?
     
  2. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    12 מיליון יורו על קוסיילני? בארסנל נפלו על הראש!
     
  3. ArsenalFan Member

    Joined:
    Aug 18, 2003
    Messages:
    5,994
    Likes Received:
    0
    זו אם כל הקריעות במחיר שארסנל שילמה אי פעם, ארסן ונגר לעולם לא יוכל להתלונן על מחירים אינפלציוניים בשוק האנגלי. אבל המחיר כבר לא מעניין, אלה החדשות של אתמול. כולם כבר יודעים שארסנל זה מועדון עם כסף ומתנהגים בהתאם, כך שאין לנו מה להתפלא שדורשים מאיתנו מחירים מופקעים. אם כוס-יין (אני מבקש ©! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) יוכיח את עצמו כבלם איכותי, המחיר לא יעניין. הוא יהיה רלוונטי רק במקרה של כישלון. הוא שחקן של ארסנל עכשיו, צריך לתמוך בו, לאחל לו הצלחה (הצלחתו היא הצלחתנו) ולקוות שארסן פגע בול ושהוא באמת יוכל לעזור לנו לשפר את ההגנה. צריך בכל מקרה להביא עוד בלם, כי כרגע מצבת הבלמים שלנו עומדת על שלושה.

    אני דווקא מסכים עם אייג'נט אורנג', ואן פרסי אכן חצי שחקן ממה שברגקאמפ היה. עדיין, הוא היורש הראוי היחידי למספר שלו (בטח שלא וויליאם גאלאס). הרבה מהדברים הקטנים שחשובים לנו מתחילים להסתדר הקיץ כמו שצריך: חולצת הבית הנהדרת והשרוולים הלבנים, השעון שחוזר לתחומי האיצטדיון, בתקווה גם שינוי שמות היציעים בחזרה ליציעים של הייבורי, עכשיו המס' 10 חוזר לבעלים חוקיים. עכשיו צריך לדאוג רק לדברים הגדולים, כמו למשל שחקנים...
     
  4. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    עדי, אין שום קשר לכך שארסנל היא מועדון עם כסף. בארסנל כבר כמה שנים שכחו מה זה לנהל מו"מ כמו שצריך, זה לא מקרי שזה מאז שדיוויד דין הלך. יכולים לדרוש מה שרוצים, אם יש מישהו רציני שיודע לנהל מו"מ, אז המחירים יהיו יותר ריאליים, ובמחיר כזה יכולנו להביא שחקן עם יותר נסיון. כל אחד יודע כשמגיעים למו"מ אז גם מכינים אלטרנטיבות, זה מגוחך להוציא סכום על בלם כזה כשבאותו המחיר היה אפשר להביא שחקנים נסיון משמעותי שיותר יתרמו לארסנל. הגנה ושוער זה לא מקום להימורים, חבל שונגר לא מבין זאת.
     
    Last edited: Jul 7, 2010
  5. rvp11 Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    די תמוה בעיני לשלם 12 מיליון יורו על בלם ששיחק עונה אחת בלבד בליגה ברמה סבירה כאשר קבוצה קטנה כמו וולפסבורג למשל מחתימה את סימון קייר הדני, שהוא אחד הבלמים המבטיחים באירופה והוא השקעה הרבה יותר בטוחה מקוסיילני, תמורת 14 מיליון יורו. בכל מקרה ההחתמה שלו כבר סגורה וידועה לכולם ממזמן, מה שחשוב זה שונגר יחתים עוד בלם כך שיהיו 4 בלמים ברמה טובה (בהנחה שקוסיילני ברמה טובה) בסגל.
     
  6. Robin_Van_Persi Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    829
    Likes Received:
    1
    לפי הדיילי ספאם,טסקי מקושר אלינו תמרות 10M פאונד,במידה והוא יבוא לא ברור לי מי יהיה בהרכב,הוא או קוסיילני? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

    אותי אישית וונגר אכזב עם ההחתמה הזאת של קוסיילני.
     
  7. AronB Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    2,083
    Likes Received:
    0
    החתמה כל כך תמוהה, אבל אין כל כך מה לעשות חוץ מלקוות שהבחור הזה הוא בלם טוב. השאלה היא מה ארסן ונגר חשב לעצמו - האם הוא מחפש את ורמאלן 2, או שבאמת הוא ראה את קוסא-מחשי ויצא מגדרו.
     
  8. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
  9. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
  10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    9,326
    Likes Received:
    460
    מה הקטע עם ה"קושילירבאק"? אולי לשניה תנסו להתגבר על התיסכול שלכם? זה סתם מדרדר את הדיון.

    אם ונגר חושב שהוא מתאים עד כדי כך שהוא שילם עליו 12 מליון יורו, אז אני מאמין שהוא יכול להצליח. שיהיה לו בהצלחה ונקווה סוף סוף לראות את ארסנל עם הגנה ראויה.

    המטרה הבאה - שוער.
     
  11. Pinko Member

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    שיהיה בהצלחה.
     
  12. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    המטרה הבאה - מנג'ר חדש כי ונגר איבד כל קשר למציאות. 12 מיליון יורו על שחקן ששיחק עונה אחת בליגה הצרפתית הראשונה, ללא נסיון בינ"ל וליגת אלופות. תשווה את זה ל-14 מיליון יורו שוולפסבורג שילמה על סיימון קייאר או שיותר פשוט תשווה את זה לסכום שונגר שילם רק בקיץ שעבר על תומאס ורמאלן החביב ותגיע למסקנה בעצמך. אוי ואבוי לנו אם אלו ההחתמות של ונגר , כי ארסנל ממשיכה בהידרדרות שלה וצריך לעצור את זה. זה לא השחקן שישדרג וישפר את ההגנה שחטפה בעונה שעברה 41 שערים בליגה!
     
  13. Pinko Member

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    אני חייב לציין שהוא נראה די מוזר. ייקח לי לא מעט זמן להתרגל אליו. מה הגובה שלו?
     
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    25,308
    Likes Received:
    18,774
    תיתן קרדיט למאמן שכבר הביא שחקנים שאף אחד לא הכיר והפכו להיות שמות עולמיים.
    עם ונגר אי אפשר לדעת, יש יותר סיכוי שהשחקן הזה באמת איכותי מאשר פלופ.
    אני לא צפיתי בקייאר באופן קבוע בפאלרמו אבל בגביע העולם הוא ממש לא עשה רושם, יכול להיות שהמימדים שלו נופחו. אני זוכר את הופלנד שדיברו עליו המון ובסוף גם כן הגיע "רק" לוולפסבורג ומעולם לא התקדם מאז.
     
  15. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    הקרדיט לונגר נגמר מזמן, ההישארות שלו רק מזיקה לארסנל. הוא לא מתאים את עצמו למציאות המשתנה של הכדורגל ולא מודה בטעויות שהוא עושה. נגמרו הזמנים שצריך להשתחוות ללורד ונגר ולהסכים ולשבח כל החלטה, נגמרו גם הזמנים של הבאת שחקנים אלמוניים כי כשהולכים לך שחקנים עם נסיון עונה אחרי עונה, אתה צריך להביא שחקנים עם נסיון במקום ולא לספר סיפורים ולהפוך את ארסנל ל- Arsene Got Talent