ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. David Seaman Member

2. SZC Member

אפייה לא יגיע אבל מניירו, ברזילאי בן 33 שעזב הקיץ את הרטה ברלין כן יבוא?

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_4131149,00.html

לא מכיר אותו, והשורה בסקיי ספורטס על כך שהוא ביקר במתקן האימונים של הקבוצה נראית רצינית. אני בד"כ נגד החתמות סתמיות כאלה, אבל כל עוד הוא יוסיף לנו ניסיון בקישור האחורי אז אין לי בעיה עם מהלך שכזה.

3. Tony Adams Member

קודם כל, ברכות לת'יאו. הייתי ממש מאושר כששמעתי שוולקוט כבש שלושער, ועוד במשחק קשה כל כך בקרואטיה. יש סיבה להיות אופטימיים לגביו.
    לגבי הויכוח איפה צריך להציב אותו, זה כל היופי. כשצריך ווינגר, אפשר להציב אותו כווינגר, וכשנצטרך חלוץ, יש לנו את וולקוט בbackup.

החדשות הכי טובות הם ש-RVP שיחק 70 דק', והוא לא פצוע.

4. Jack Wilshere Member

כן, אבל הניסיון לא צריך לבוא על חשבון איכות. מיניירו כבר בן 33, מעבר לשיאו, כך שספק גדול אם הוא הפתרון לבעיות שעשויות להתעורר במרכז השדה שלנו.

5. SZC Member

תראה, אני בטוח שונגר לא יביא שחקן כזה בגיל כ"כ מבוגר, שחקן שאין לו מקום בקבוצה כמו הרטה ברלין, עם כל הכבוד לה, היישר אל ה 11 הפותחים. אבל פה ושם הוא יסתום חורים, יעזור ויכוון צעירים בקבוצה וכמובן יוסיף מהניסיון שלו. לא יודע, זה לא נשמע לי כדבר שלילי כי בסה"כ, במידה ומניירו יחתום זו תהיה החתמה דיי שולית ואני לא חושב שצריך לצפות ממנו ליותר מדי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/9/08
  6. Jack Wilshere Member

אם יש אמת בפרסומים, אני תוהה למה אנחנו צריכים להתפשר (שחקנים חופשיים כמו אפיה ומיניירו הם פשרה במידה רבה), למה אנחנו צריכים להחתים שחקנים בינוניים רק משום שהם מוסיפים מימד של ניסיון? היה לנו את סילבה שיכול היה לתרום מניסיונו. כל ההחתמות האלה מיותרות, בעייני. אני חייב להבהיר שאני בעד ניסיון. העניין הוא שיש מספיק שחקנים בני 20 וכמה שיש להם די והותר ניסיון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/9/08
  7. Stretford Ender Member

אני מסכים עם מה שפראטור אומר. אם ונגר מחפש חיזוק לקישור האחורי הוא לא צריך לחפש "שאריות". הוא היה צריך בזמן של חלון ההעברות ללכת על האופציות האידאליות בעיניו. אני לא חושב שהבעיה הייתה כסף, לא אחרי כל ההצהרות של המועדון ואחרי שלא הוצאתם הרבה בקיץ.

8. AW forever Member

מסיבת עיתונאים הזויה מאוד של וונגר

וונגר על הרכישה של סיטי ואיך זה ישפיע על הכדורגל:
    "It came out from the roots of the country through local communities who identified themselves with their team, and we have to be careful not to destroy that."

קצת מצחיק לשמוע את זה דווקא מוונגר, שמשחק עם סגל דליל באנגלים. נכון שהסגל של ארסנל עשיר בשחקנים שהתחנכו במועדון, אבל עדיין- מוזר שדווקא הוא אומר את זה.

על הנסיון שלו לבצע רכש ביום האחרון של מועד ההעברות:
    "It was not just down to money.

"With some players, their clubs said they would not be ready to sell the player. That is the basic rule of the game."

נו, זה די ברור שכשמחכים לשניה האחרונה מועדונים לא ירצו למכור כיוון שישארו בלי אלטרנטיבה לשחקן הזה.

על המשחק מול בלקבורן:
    "I will have to rotate the squad now in the next three games because you cannot expect the players who have played in their national teams can play three times in a week

אני מקווה שהוא רואה עומק בעמדות השונות, כי לי הן נראות די דלילות.

בקיצור, מוזר.

9. Rudess Member

מי שמחפש כרטיסים למשחקי הבית והחוץ של ארסנל העונה בליגה ובליגת האלופות, יכול להשיג דרכי במחירים זולים בהשוואה למקומות אחרים, נא לפנות לתיבה האישית.

כרגע יש למשחקים הבאים: פורטו (בית וחוץ),פנרבחצ'ה, אברטון, טוטנהאם, מנצ'סטר יונייטד, סנדרלנד,שפילד יונייטד, האל סיטי.

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/08
  10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

AW4אבר, מה שונגר אומר לא מוזר, אלא הדרך שבה אתה בוחר לפרש זאת. אתה החלטת שונגר רק בשניה האחרונה ניסה לחפש שחקנים. לגבי העמדות הדלילות - נמק והסבר.

11. אבו Member

אלמוניה
    סאנייה, גאלאס, טורה, קלישי
    אבואה, דנילסון, ססק, וולקוט
    ואן פרסי, אדבאיור

נאסרי אפילו לא בסגל, פשוט חבל וזאת כבר לא פציעה ראשונה שלו העונה.
    Subs: Fabianski (GK), Ramsey, Song, Wilshere, Djourou, Bendtner, Gibbs.

משחק קריטי מאוד.

12. Gnus Avenue Member

יופי של משחק :aaa021: !

בוא רק נקווה שאבוא וקליישי יחזורו נגד קייב.

13. אבו Member

http://www.arsenal.com/news/news-archive/-...ay-performance-
    הראיון המלא של ונגר מהאתר הרשמי.

ועל הפציעות:
    On injuries…

“[Samir] Nasri is a big doubt for that, Eboue we might lose and Clichy too. We have to assess them tomorrow. It doesn't look too good.”

נשמע רע, בוודאי איבוד של קלישי קריטי מאוד.

ג'ק ווילשר הופך לשחקן הצעיר ביותר בהיסטוריה של המועדון שמקבל דקות. הוא שבר את השיא של...ססק פאברגס.

14. AW forever Member

משחק טוב היום, איווד פארק זה מגרש קשה מאוד, וסגרנו עניין עוד לפני המחצית.
    לצד היכולת הנפלאה של אדביור, וולקוט ורובין- רק בגלל מזל גדול וחוסר דיוק של סנטה קרוז לא ספגנו שער. ההגנה חדירה מידיי, אי אפשר להמשיך ולשחק בלי קשר אחורי שמטאטא התקפות ותומך בבלמים. לדנילסון היה משחק טוב מבחינה התקפית, אבל הוא בורח מתאקלים ולא מחפש אותם, לא תומך בבלמים ולא נועל את האמצע. בקיצור- הוא לא קשר אחורי. קבוצה פחות פרייארית מבלקבורן של היום תנצל את זה ותכבוש שערים.
    הפציעה של אבואה לא נראית טוב בכלל (ומי המטומטם שרשם שזו צלילה? הכשלה של 200%) ואם לא יהיה נאסרי כשיר- תהיה לנו בעיה בקייב.
    שלושער לאדה, ברוך הבא לליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

15. THE STRETFORD END Member

לא ראיתי את המשחק שלכם כי עשיתי שירים ושערים בלווין,
    איך היה דני סימפסון כמגן ימני בבלקבורן?