ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. AW forever Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx , לא תודה. ארסנל זה מועדון כדורגל באנגליה, לא בליליפוט. מספיק יש לנו את ססק, נאסרי, ולה ורוסיצקי הקטנים, אין לנו צורך בעוד גמד טכני ושברירי.

בנוגע למביה- במידה ואכן ראן קיבלו ביד מארסנל עליו אני פשוט לא מצליח להבין כיצד הדברים מתנהלים במועדון שלנו. אם הם קיבלו הצעה עליו הרי שוונגר מעוניין בשחקן. כסף זמין להעברות יש. אז איך זה שהציעו הצעה שהייתה מספיק לא אטרקטיבית כדי להידחות? אם ההצעה נדחתה כיוון שראן לא רצו לשחרר את השחקן בלי שיש להם מחליף ראוי לעמדה הזו, למה חיכו עם ההצעה לשעות האחרונות של חלון ההעברות? יש פה משהו שהוא מעבר לאידאולוגיה, יש פה התנהלות מוזרה. או שאין כסף.

2. A. Arshavin Member

אני לא חושב שהככסף הוא הבעיה, פשוט ונגר הקמצן אולי חשב שראן תוריד מחיר לקראת סוף החלון, דבר שכאמור לא קרה. זאת ההתנהלות של ונגר לפי דעתי, שלא מוכן להוציא על שחקנים יותר ממה שהם שווים בעיניו, לא משנה כמה הם טובים, ולפעמים זאת בעיה.
    בניגוד לכך, ונגר כן מתגמש מדי פעם בנוגע למחיר מכירה של שחקנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/9/08
  3. AW forever Member

הדיבורים על "וונגר הקמצן" לא מדוייקים לדעתי, כיוון שוונגר הוא לא זה שמנהל את המו"מ מול הקבוצות (זה לא התפקיד שלו). בהתנהלות תקינה, וונגר נותן להנהלה שמות של שחקנים בהם הוא מעוניין. אני בטוח שהוא מעודכן לאורך כל הדרך, אבל ההחלטה הפיננסית לא אמורה להיות שלו.

4. KirkH Member

איך זה מסתדר עם זה שההנהלה מצהירה שיש כסף לרכש?

5. AW forever Member

זה לא מסתדר, וזה מה שמוזר לי כאן. לכן רשמתי- התנהלות מוזרה (קרי- וונגר מנהל את המו"מ וקובע כמה יוציאו על כל שחקן) או שהמציאות היא שאין באמת כסף לרכש. אני לא יודע להחליט איזו מהאופציות היא האמת. אולי שתיהן, אולי האמת נמצאת באמצע (וונגר מתווה את המדיניות החסכנית וההנהלה בהתאם לא מפנה כסף לרכש). כשאנהל את ארסנל יום אחד אולי אדע, עד אז- לעולם לא נדע.

6. Jack Wilshere Member

טקטיקה ידועה היא להמתין עד היום האחרון של מועד ההעברות, משום ההנחה שבמועד זה המועדונים יהיו מוכנים להתגמש באשר לעלות ההעברה של שחקנים כדי לאפשר את שחרורם. ההנחה הזו לעיתים עומדת במבחן המציאות ולעיתים לא. אין לי ספק שונגר חיכה לדקה התשעים, נוכח ההנחה הזו, כשם שהוא עשה בשנים קודמות. הוא אמר מפורשות שהוא ינסה להחתים שחקן או שנים ביום האחרון של מועד ההעברות, ואפילו השווה את היום האחרון של מועד ההעברות למשחק פוקר. אני לא צריך לספר לכם מה טיבו של משחק פוקר. העניין הוא שונגר, כפי הנראה, לא נכנע לדרישות הכספיות של המועדונים השונים, וליתר דיוק - הפסיד במשחק הפוקר. אגב, שלשום ה-News of the world פרסם שונגר הציע לווסט האם 7 מיליון פאונד תמורת רוברט גרין ביום שני שעבר (היום האחרון של מועד ההעברות).

7. אבו Member

(מהשעמום של הפגרה, גם ככה אין משהו יותר טוב לכתוב בתקופה הזאת)
    כמה דברים שספק אם ידעתם על ג'ייל קלישי, מראיון ב-ATVO:

פרט לכדורגל, האיש אוהב לשחק בסוני ולרכב על אופניים.
    הנשיקה הראשונה שלו הייתה בגיל 6. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    בילדותו לקלישי הייתה חתיכת רעמה על הראש, הוא החליט לקצץ את שערו שבקניון מישהו חשב שהוא בחורה.
    הבחור קיבל רישיון אחרי שעבר טסט ראשון.
    חלום ילדות שלו היה לפגוש את למה, השוער הצרפתי לשעבר.
    התוכנית טלוויזיה האהובה עליו, היא לא אחרת מאשר דרגון בול Z. :aaarofl:
    המוזיקה האהובה עליו היא מוזיקה צרפתית, מרטיניק או משהו כזה(אם מישהו מכיר..)

עד כאן מג'ייל קלישי. בחור נחמד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/9/08
  8. George Best Member

פשיי, ונגר מכיר אותו הרבה שנים אה?

9. אבו Member

שלום אדון יאיר, אין לך משהו להגיד להיום? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

10. Jack Wilshere Member

כן, אין מאושר ממני. גם וולקוט כובש שלושער, גם הנבחרת שלי (אנגליה) מנצחת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

אני פיקפקתי ביכולת של וולקוט? לא ולא. פיקפקתי ביכולת שלו לקבל החלטות נכונות, פיקפקתי ביכולת שלו להיות קשר (להבדיל מחלוץ). אני לא חושב שהמשחק הערב הוציא אותי חומוס. אם כן, אני אשמח לנגב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx שכן, וולקוט הגיע לשלוש הזדמנויות וניצל את כולן עד תום, וזה רק מוכיח שיש לו סגולות של חלוץ, ולא קשר (כפי שאני טוען).

11. Igi Member

:aaarofl: :aaarofl: :aaa021:

12. Cup of Tea Liverpool, UK

Abu- דווקא מעניין היה על קלישי. http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/goodpost.Xxx
    תמיד נחמד כל מיני שטויות כאלה על שחקנים כדי לשטוף את המחשבות.

13. אבו Member

יאיר, אני לא מבין מה הקשר. אם תיאו' ישחק קשר זה אומר שהוא לא יגיע גם כן להזדמנויות כאלה? יגיע ועוד איך.

לילה די מוצלח לנציגים שלנו:
    רובין והולנד מנצחים במקדוניה 2-1, רובין שיחק 70 דקות.
    בנדטנר ודנמרק עשו מהפך די מדהים בפורטוגל, עם שני שערים בתוספת הזמן. בנדטנר כבש את ה-1-1. יש לו מאזן אדיר בנבחרת דנמרק.
    נבחרת צרפת מנצחת 2-1(הנרי כבש את הראשון), עם הגנה ארסנלית למדי כמעט לחלוטין. גאלאס, סאנייה וקלישי(מקווה בשבילו שייתפוס את מקומו אחרי היום) פתחו בהרכב. החדשות הרעות: נאסרי לא היה בסגל, למה? פציעה.
    מי שלא יוצא מעודד מהערב הזה אצלנו, הוא יוהאן דג'ורו, שהיה שותף היום לאחת הסנסנציות הגדולות ב-30 שנה האחרונות לפחות במסגרת בינלאומית, שנחל הפסד ביתי לפאקינג לוקסמבורג, 2-1.
    כמובן, גולת הכותרת זה תיאו' וולקוט, שלושער מדהים בזאגרב, כל מילה מיותרת. הופעה מדהימה.

אגב,אדבאיור, "נחמד" לראות שלא רק אנחנו סובלים מהאופי הנוראי שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/9/08
  14. Jack Wilshere Member

כמובן שהוא יגיע להזדמנויות גם כקשר, אך כחלוץ, בעייני, אנחנו נפיק ממנו יותר. הוא יגיע ליותר הזדמנויות כחלוץ, המהירות שלו תטריד כל הגנה, יש לו אחוז ניצול מצבים יחסית גבוה (הוא קר-רוח מול השער), הוא לא יצטרך לקבל החלטות מהירות במרכז השדה ולהשתתף בהנעת הכדור (הליקויים העיקריים שלו במשחק).

15. A. Arshavin Member

השער של ניקלאס במדי דנמרק היה שער נהדר, בעיטה לא פשוטה בכלל, אבל כ"כ מדוייקת.
    רובין לא נפצע במשחק נבחרת, הישג, הוא גם יישחק מול בלקבורן אם יהיה כשיר.