ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. The_Arsenal Member

דיאבי לעוד כחודש, לא זוכר למה.
    רוזיצקי שריר הירך, לא ידוע לכמה זמן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

2. Gnus Avenue Member

כנראה שבאוקטובר הוא יחזור.

3. The_Arsenal Member

אני השבוע קראתי ראיון של ונגר שהוא אומר שהם לא יודעים מתי הוא יחזור. לפני זה הצפי היה לסביבות אוקטובר. כנראה הרגלי חרסינה של רוזיצקי עולים על כל תחזית של דוקטור.

4. Gnus Avenue Member

יש לו עכשיו שרירי טיטניום חדשים.אני חושב שהם יפתרו את בעית הפציעות שלו אחת ולתמיד.

5. The_Arsenal Member

במקרה של רוזיצקי לא הייתי בונה על זה. הבחור כ"כ רכרוכי. אם לא בשריר הוא יפצע, אז הוא כבר יפצע במקום אחר. ככה הוא.

6. Gnus Avenue Member

עשיתה אותה פלסטלינה.הוא שחקן מצוין,גם בדוכמונד ראו את זה,וגם בעונה שעברה עד שהוא נפצע.
    רק בברך יש לו בעיות.ואם הם יפתרו.אני חושב שהוא יכול להיות שחקן מאוד משמעותי בקבוצה.

7. Arsenali Member

אני לא יכול לבנות על רוזיצקי.
    שחקן שכל יומיים נפצע , גם אם הוא הכי טוב בעולם , אי אפשר לסמוך עליו , ואי אפשר לדעת איך הוא יחזור מהפציעה לכן גם לא הייתי בונה עליו יותר מדי.
    יותר חשוב לי שדיאבי יחזור מהפציעה.

8. Rossoneri 3 Member

ארסנל עם המון שחקנים פוטנציאלים,אבל על הנייר שום דבר!

יש להם קישור צעיר חסר ניסיון!
    כמו שזה שמעליי אמר רוזיצקי למרות הייתו מנוסה מאוד עם דורטמונד ....
    אבל הוא נפצע המון!

השנה כמו כל שנה ארסנל יהווה איום רציני על כרטיס לליגת האלופות....אבל אליפות לא תיהיה השנה בלונדון(מקווה שלא תלך ללונדון בכלל!)

הייתי שמח לראות אותה במנצ'סטר(יונייטד)

9. Raulito Madridista

אני מהאנשים שפחות העריכו את היכולת של אלכסנדר חלב, כי למרות השליטה הנהדרת שלו בכדור והעובדה שהוא ידע לתת את המסירות בתיזמון נהדר, לדעתי קשרים התקפיים חייבים לדעת להבקיע וגם לבשל יותר או לפחות לנוע לעומק בתדירות גבוהה יותר(מאזן של שבעה שערים בתשעים הופעות[משחקי ליגה] זה מאזן פשוט רע מאוד) והם צריכים לספק את הסחורה גם מבחינת הסטטיסטיקה. רציתי להדגיש שהעזיבה של חלב זה לא הדבר שיימנע מארסנל את האליפות. עדיין קשה לשפוט האם נאסרי מהווה חיזוק לעומתו של חלב כבר בשלב הזה, כי גם אם הוא הבקיע שני שערים בשלושה משחקים זה לא מבטיח יותר מידיי, אבל אני בטוח שנאסרי לפחות בעתיד יבקיע הרבה יותר שערים. כרגע הוא עדיין מעדיף לשחרר את הכדור מהר ופחות להשתמש בדריבל שלו או לאיים על השער, אבל סביר להניח שככל שהוא יישחק עוד ועוד גם הביטחון יהיה יותר גבוה.
    ארסנל תקבל מנאסרי הרבה, אך הוא לא זה שצריך להיות המוציא לפועל כרגע, ויכול להיות שאם רוזיצקי היה כשיר(מצחיק לומר את הצירוף הזה) אולי הוא היה פותח על הספסל בכלל. הגיע הזמן שואן פרסי ייתן עונה גדולה, ולא רק חודש פה וחודש שם. לא ייאמן כמה שההולנדים שבירים, הוא ממש כמו אריאן רובן. כאשר הנרי עזב הייתי בטוח שואן פרסי ייקח את הקבוצה על הכתפיים(הוא היה מצויין במשחקי ההכנה וכבש שער אדיר נגד אינטר בטורניר האימרויות, כמוכן ואן פרסי גם פתח את העונה טוב), אך מי שעשה זאת היה אדבאיור. בכל מקרה, לא רק הפציעות מונעות מואן פרסי לפרוץ, אלא גם העובדה שהוא לא דורש את הכדור, הוא נעלם לחלקים גדולים מידי מהמשחק.
    אגב, אני חייב לומר שרק השנה שמתי לב כמה אדבאיור מכריע במשחק של ארסנל. בשנה שעברה זה היה נראה כאילו הוא חלק ממוכנה שעובדת טוב. כעת זה נראה שאם הוא לא משחק אין לקבוצה יותר מידי מה למכור. הוא בינתיים מזכיר את חוסר הדיוק שלו מסוף העונה החולפת, אבל הוא אחראי לכל המצבים שיוצרת הקבוצה. אולי זה רק בגלל העובדה שפברגאס היה חסר, אבל בכל אופן לדעתי מעמדו של אדבאיור בארסנל השתדרג משמעותית כמו גם השכר החדש שלו.
    אני לא זוכר אם רשמתי כאן לגבי שלב הבתים שארסנל קיבלה, אבל לדעתי הוא דיי נוח. פנרבחצ'ה תפריע לקבוצה הרבה יותר מאשר פורטו. בכל אופן, למרות רכישתו של גויזה והעובדה שפנרבחצ'ה הייתה קבוצה טובה גם בשנה שעברה ועשתה עונה יפה באירופה, לדעתי העסק שם לא יעבוד, כי ארגוניס פשוט מושך אש. בניגוד לנבחרת ספרד שלא היו ממנה ציפיות וזה היה הטורניר היחיד שלא הייתה הרגשה שאפשר לעשות את זה, בפנרבחצ'ה כולם חוזים אליפות שלה בתורכיה וגם הגעה לשלב משמעותי יותר בליגת האלופות, חצי גמר למשל. כבר הבנתי שארגוניס לא מסתדר עם רוברטו קרלוס וזה יוצר כותרות רבות.

10. אבו Member

http://www.setantasports.com/en/Sport/News...britain-locale/
    אולי בכל זאת יש תקווה? סגירת חלון ההעברות לא חל על שחקנים חופשיים, וסטפן אפייה הוא בהחלט שחקן מנוסה וטוב. לא אתנגד, זה בוודאי עדיף מהכלום שהבאנו.

When asked about Arsene Wenger’s interest in his services, the Ghanaian told The Telegraph that: “There are talks, there are talks – I can’t say anything yet.”

ארון ראמזי רק על הספסל במשחק של ווילס.

11. Jack Wilshere Member

הבעיה היא שאפיה לא שיחק מאז אוקטובר במדי פנר, כך שכושרו הגופני לא מספיק טוב, כך לפחות מספרים.

12. AW forever Member

אפייה היה טרגט של ארסנל לפני כמה שנים שהוא היה עוד שחקן של יובנטוס, דיברו עליו כמחליף לויירה, בסוף זה לא יצא. אין שום ספק שהוא מעבר לשיא, אני כמובן לא אתנגד לראות אותו כעוד אופציה לקישור אבל לא זה מה שיביא את הישועה, מה גם שנראה לי שצפויה לו הסתגלות ארוכה לאנגליה.
    בנוסף ובלי קשר, הוא אחד האנשים היותר שחורים שיצא לי לראות.
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41812000/Xxx/_41812484_appiah270b.Xxx

13. Jack Wilshere Member

לא יודע... אני חושב שאפיה הוא מעין פשרה, ואנחנו לא צריכים להתפשר. אם ונגר היה רוצה, היה לו מספיק זמן וכסף כדי להחתים שחקנים מוכשרים יותר, צעירים יותר ובכושר טוב יותר.

14. Gnus Avenue Member

זה עדיף על כול אופצייה ראלית.

*למרות שלא היה כול סיכוי שהוא יגיע,דה גזמן חתם על חוזה חדש עם פיינורד היום

15. itzikhai Member

זה הרי ידוע שקבוצה שהולכת לאליפות צריך שיהיה לה קשר התקפי שכובש שערים, 10-15 בממוצע לעונה, וחלוצים של 20-25 גולים בעונה..
    שנה שעברה זה היה טבז רוני ורונאלדו שכבשו בצרורות, בשנת האליפות של צ'לסי אלה היו למפארד, דרוגבה ואסיין..

לארסנל אין גולר בקישור, למרות שיש לה חלוץ של 20 שערים בעונה כמו אדאביור, למרות היכולת של נאסרי, זה עדיין לא זה..