מצטער על הפסימיות, אבל אם נאסרי הוא המחליף של חלב, אני מעריך שגם בעונה הבאה לא נזכה באליפות. נחייה ונראה...
נכון, אבל כרגע אני מתייחס לדעתם של אוהדים שחושבים שנאסרי הוא מחליף ראוי לחלב. אם ונגר הביא נאסרי בתור מחליף לחלב, אני יותר ממאוכזב.
מוזר, אבל צ'לסי לא זכתה בשתי אליפויות עם אותו גאלאס בהרכב? השמוק הוא לא הבעיה שלכם, אחלה שחקן, אבל לא אחד שמשלים את טורה. הבעיה היא אכן שוער בינוני לחלוטין(וחולה נפש על הדרך), קשר אחורי(דיאבי משום מקום להרכב?אם אני אוהד ארסנל, אני לא מרוצה) ובכלל סגל לא מספיק עמוק. יש עוד זמן לחזק את הקבוצה, אבל זה וונגר, לא יעזור לאף אחד - גם אם כל העולם יגיד לו שהוא טועה, הוא יהיה משוכנע שהוא צודק.
ראו שחלב הוא השחקן החשוב ביותר בעונה החולפת. משחק אחד זכור לי היטב, מול ווילה בווילה פארק, פתחנו על הפנים, הם הבקיעו ואז התעשתנו והפכנו את התוצאה. שיחקנו כדורגל פשוט ענק במחצית הראשונה לבד 10 הדקות הראשונות, כדורגל מעולם אחר. כמובן שחלב ניצח על התצוגה, הוא פשוט עשה כמעט הכל(חוץ מלבעוט). חילץ כדורים, עבר בדריבלים, מסר, עשה תנועה ללא כדור, ה-כ-ל. בחמצית השנייה חלב יצא בגלל שנפצע ואז התחלנו להסתגר, ווילה לחצה, והכדורגל הנהדר מהמחצית הראשונה נעלם כלא היה. חלב הוא אחד האנדרייטד הגדולים בכדורגל שלנו, ללא ספק. שחקן ענק, והוא יהיה ההפסד הגדול ביותר של ארסנל בשנים האחרונות, שבהן הפסדנו לא מעט שחקנים גדולים.
אני לא חושב שנאסרי מחליף ראוי לחלב, רק ציינתי שלדעתי ונגר הביא אותו שימלא את מקומו של חלב. __________________________________ טור מעניין על ג'סטין הויט והנאמנות שלו למועדון האמת? אני בעד לתת לבחור יותר צ'אנסים. מגיע לו, גם אם הוא לא בדיוק מלדיני אבל על הנחישות שלו לתפוס מקום בהרכב ראויה להערצה.
קודם כל נאסרי עדיין לא חתם,שנית הוא הובא כמחליף לרוסיצקי ולא לחלב. מוזר, רק כנראה שחמוריניו ידע מתי לשחרר את גאלאס. מצד אחד אתה אומר שהוא לא הבעיה ומצד שני לא משלים. ובכן, אם הוא לא משלים את טורה ומספק את החיפוי האווירי הדרוש, הוא אכן הבעיה. בנוגע לשוער הליצן אני מסכים. בנוגע לקשר האחורי, אני מאמין באלכס סונג וגם אם חס וחלילה דיאבי יידרש , הוא יהיה גיבוי הולם (גם אם נהיה קצת חשופים יותר להתקפות). אין ספק שאתה צודק בקשר לונגר, הוא תמיד מאמין באופן נחרץ באידיאלים שלו ולא מוכן להודות בטעותו ולפקוח את העיניים לעומת המציאות שטופחת לו על הפנים - לפיכך בטקס ניסים כהן 2008 ונגר הוא המנג'ר הסובייקטיבי ביותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אריאל, בנוגע לעומק הסגל, אני לא חושב שצריכה להיות לנו בעיה בעונה הבאה. ולה חזר מהשאלה, ראמזי הגיע, מה ההסתברות שואן פרסי, רוסיצקי ואדוארדו יפצעו לתקופות ממושכות בעונה הבאה גם כן? נדמה לי שהסיכוי קלוש. לגבי עמדת הקשר האחורי, דיאבי או סונג יכולים (וצריכים) להוכיח את עצמם, אם יקבלו הזדמנות בעמדת הקשר האחורי. אני יותר חושש מהיעדר תחליף הולם לחלב, שוער שוטה ומרכז ההגנה. Wengers only weakness is that he thinks he doesnt have one http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx טל, הסיכוי שונגר הביא את נאסרי על-מנת שיחליף את חלב הוא גבוה. מניין לך שהוא הובא כדי להחליף את רוסיצקי, ואם חלב יעזוב - אז ונגר יחתים שחקן קישר נוסף?
טל, למה חס וחלילה דיאבי?מה רע בו? אני דווקא מעדיף אותו על פני סונג. לגבי סוגיית הויט, לכל מועדון מהטופ באנגליה יש את שחקן הנשמה שלו, לסקאוזרס את ג'רארד וקאראגר, למאנקס את נוויל ולצ'לסקי את טרי. רק לנו אין. אם לא היה לנו את סאנייה\הויט היה בלם או קשר אחורי, הייתי נותן לו את חולצת ההרכב. אוהד של הקבוצה לפני הכל, אין הרבה שחקנים שהיו נשארים למרות שהם יודעים בוודאות שהם על הספסל ב-90%. אפילו כשסאנייה נפצע ונגר נתן לטורה את תפקיד המגן הימני במקום לתת להויט או לאבואה. אגב, קיים לדעתכם סיכוי שנשחק בשנה הבאה 4-5-1 כשרוזיצקי\נאסרי פליימייקרים בעוד אחד מהם ישחק בשמאל?
לא מסכים איתך, גאלאס הוא לא הבעיה המרכזית (כמו שציינת - שוער, קשר אחורי מחליף לפלאמיני ועוד קיצוני במקרה שחלב עוזב), אבל הוא חתיכת בעיה. הוא נתן עונה נוראית, עשה טעויות של טירון, ובכלל מאז המעבר מצ'לסי לארסנל הוא לא אותו שחקן, אולי זה הגיל. ראית אותו ביורו? ליד היורו העונה האחרונה שלו נראת נפלאה. הסיבה העיקרית לכך שההגנה של ארסנל נראתה כמו שהיא נראתה בעונה החולפת, ארסנל חייבת למצוא בלם ברמה הרבה יותר גבוהה שישלים את טורה. ואם ונגר שואל אותי, שיפתח את הכיס על מקסס, בלם אדיר. ולגבי ונגר, אתה צודק. הוא רואה שאבואה כל-כך לא אפקטיבי כקשר ימני, אבל הוא עקשן ומקובע. אפילו כשסאנייה נפצע הוא נשאר עם אבואה קיצוני ימני. אני לא אתפלא אם המחליף של פלאמיני יהיה הקשר האחרי המהולל אלכסנדר סונג בילונג או דיאבי חסר האינטיליגנציה.
כי העסקה על נאסרי סוכמה כאשר אין שום סיכום ועניין לגבי מכירה של חלב. נאסרי הובא בגלל הפציעות החוזרות ונשנות של רוסיצקי ומן העובדה שונגר מייעד את ולה להתקפה ולא לקישור השמאלי. אם חלב יעזוב, אני בטוח שונגר יביא מישהו במקומו, הוא יהיה חייב. דיאבי קשר עם אוריינטציה התקפית מובהקת, לא יודע מתי לשחרר את הכדור ונוטה להסתבך בדריבלים מיותרים (בדיוק החסרונות שהיו לחוזה אנטוניו רייס). אני מעדיף את סונג כי יש לו יותר סגולות הדרושות לתפקיד הקשר האחורי. לגבי הויט, גם אני אוהד של הקבוצה לפני הכל (ואפילו בצעירותי שיחקתי כבלם), אולי אני יכול להחליף את גאלאס? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx גם אותי הגולים החשובים של גאלאס לא סנוורו, סה"כ הוא לא מספק את הסחורה כבלם, יותר מדי גולים בגללו וגם מנהיג וקפטן הוא בוודאי שלי (מוריניו ידע טוב מאד מדוע שחרר אותו). ביורו הוא היה בהחלט קטסטרופה. אני לא חושב שמקסס הוא הפתרון, אולי מרטסקר (אבל אני יודע ששניהם לא יבואו).
אני לא משוכנע... הפרסומים על כך שנאסרי חתם אצלנו היו אחרי שהסוכן של חלב אמר שהייתה שיחה בין חלב לונגר, בה סוכם שחלב יעזוב את הקבוצה.
יש לך משחק ראש טוב, אתה טכני? התקבלת!!! וברצינות, באמת שחסרים שחקנים כמו ג'סטין בכדורגל שלנו. אגב טל, פיטר היל-ווד אמר שחלב יעזוב, בעוד ארסנ ללא מוכנה למכור את אדה. (דבר ממש לא מובן, כי בלי אדה עוד אפשר להסתדר, אבל בלי חלב? קשה לי מאוד להאמין).
פראטור - אם חלב יעזוב ונאסרי יגיע במקומו, ארסנל באמת לא התחזקה יותר מדי (אם בכלל). אבל, מהלך כזה לא יגרום לבזבוז כספי ההעברות (אני משער שחלב ימכר בערך במחיר שבו נאסרי נקנה, תקן אותי אם אני טועה), ואותם תוכל ארסנל לבזבז כדי לקנות קשר אחורי, בלם, ו\או שוער, וזה יהיה חיזוק אמיתי. ארסנל העונה היתה טובה התקפית, שניה רק למנצ'סטר (וקשה לי להאמין שמניו בעונה הבאה, עם או בלי רונאלדו, יחזרו על אותם מספרים). בהגנה ארסנל לא היתה טובה, ולכן את הכסף צריך לבזבז על חיזוק ההגנה, ורק להשאיר את ההתקפה כמו שהיא (כמובן שאם אדבאיור יעזוב צריך למצוא גם לו מחליף).
משחק ראש טוב בהחלט, טכני לא ממש, אבל מנהיג על המגרש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ואתה יודע שאותם הפרסומים של שפילבסקי שווים לתחת... אין צורך להאמין כי היל-ווד לא אמר זאת מעולם, מדובר בהמצאה של הכתב והעיתון הבריטי. ראיונות עם היל-ווד קורים בערך פעם-פעמיים בשנה וגם אז זה רק באתר של ארסנל, הוא לא טיפוס שמחפש ראיונות ותקשורת.