ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Strawberry Fields Member

הוא רק בן 17 וצריך להשתלב בהדרגתיות.

ונאמר אמן!

2. AW forever Member

כן, בגלל שהוא צעיר וחסר ניסיון הוא צריך קודם כל להתאמן הרבה עם הקבוצה הבוגרת ולהשתלב בהדרגה. אני יודע שההשוואה המתבקשת היא לססק הצעיר אבל זכור שססק קיבל חניכה ממי שהיה הקשר 50-50 הטוב בעולם, ססק שיחק לפעמים במקומו ולפעמים לצידו. אין אף אחד בסגל של ארסנל כרגע שמסוגל להעביר חניכה שכזו לשחקן צעיר. מצד שני, אם ונגר ירכיב אותו בכ"ז זה כנראה כיוון שההשתלבות שלו בקבוצה כבר משביעת רצון.

3. אבו Member

אגר- אני די בטוח שבקרב דעת אוהדי ליברפול לגבי אלונסו, הדעה שלך היא דעת מיעוט, אני צודק?
    אף אחד לא מפיל על ארון ראמזי את כל המערך, רק אמרתי שהיום, משחק שאמור להיות 90 דקות של העברת זמן, זה זמן טוב לתת לו דקות. זה שהוא לא שותף בכלל בשני משחקים הראשונים, שבהחלט היה מקום לכניסה שלו(בטח בקרייבן קוטג'), זה פשוט תמוה וקצת לא מובן.
    זה ממש לא היה כמו שאתה מציג את זה.

4. Jack Wilshere Member

יש במה שהוא אומר הרבה מן האמת. אלונסו הוא לא קשר אחורי, להבדיל מפלאמיני. האחרון עשה את העבודה השחורה, מה שהותיר לפברגאס חופש מוחלט כמעט מבחינה התקפית. מצד אחד, יכול להיות שעם פברגאס ואלונסו ההתקפה שלנו תראה טוב יותר. מצד שני, יכול להיות שההגנה שלנו תהיה חשופה יותר, בהיעדר קשר אחורי טבעי. אני, באופן אישי, חושב שההגנה שלנו יחסית חדירה, ולכן אנחנו צריכים קשר אחורי.

5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין אופטימי להגעת רכש בדד ליין.
    לא מצפה לסופרסטאר,כי לא יגיע כזה.מקווה לשחקן שראוי להרכב ושחקן שיש לו ניסיון בפריימר ליג.
    דנילסון אם אני לא טועה חתם ביום האחרון של חלון העברות,יאללה וונגר תתן קצת יותר מדנילסון כתוספת לסגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלונסו שחקן גדול ואני אשמח לראות אותו בארסנל. הוא יהיה שידרוג משמעותי לעומת מה שיש לנו עכשיו במרכז המגרש. אבל גם הוא, כפי שכבר היטיבו להגדיר מעלי, הוא לא הפתרון האולטימטיבי לבעיות בקישור המרכזי שלנו. מהקשרים המרכזיים של ליברפול יותר יתאים לצרכים שלנו באופן תיאורטי מסצ'ראנו מאשר אלונסו. אנחנו צריכים איזה גרזן בקישור האחורי שינקה את השטח שלפני הבלמים יותר מאשר הצורך שלנו בעוד שחקן שיודע לנהל משחק, למרות שלאור הזוועות שראינו בשבועות האחרונים בהיעדרו של ססק גם זה לא יזיק. אבל בכל זאת, הציוות האידיאלי הוא ססק לצד איזה גרזן שישחרר אותו להתרכז בעבודת בניית המשחק שהוא יודע לעשות כל כך טוב. לא רואה יותר מדי מטרות אפשריות בפרמיירליג בעמדה הזו, אולי צריך לפזול אל מחוץ לאנגליה בשביל זה...

אם רק דיארה היה מחכה עוד חצי שנה גם הוא וגם אנחנו היינו יוצאים כל כך נשכרים...

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/08
  7. KirkH Member

אלונסו זה פחות או יותר השחקן המושלם עבור פראנסנל, אני מקווה שהוא לא ינחת אצלכם.

הוא פשוט מתאים בצורה אבסולוטית כל כך למערך. מניע כדור בזריזות לשחקנים שבונים את ההתקפות, מסוגל למצוא שחקנים בכדורים ארוכים, יתן לפאבריגאס שקט להתעסק בהתקפה... שלא לדבר על המנהיגות והניסיון שכל כך חסרים בדוחא.

8. Dakir Member

הוא אמנם במגמת השתפרות אבל הוא עדיין רחוק מלהיות האלונסו המפחיד של לפני שנתיים שלוש. עד שחשבנו שיש השתפרות בא הזוועתון של צ'אבי מול מידלסברו,נו טוב לפחות שני השערים עברו דרכו. לדעתי הוא יישאר באנפילד עוד עונה.

9. !?! Member

יש למישהו לינקים למשחק היום?

10. אבו Member

Manuel Almunia
    Bacary Sagna
    Johan Djourou
    Gael Clichy
    William Gallas
    Theo Walcott
    Cesc Fabregas
    Denilson
    Samir Nasri
    Nicklas Bendtner
    Robin Van Persie
    ----------------
    מחליפים:
    Alexandre Song
    Carlos Vela
    Aaron Ramsey
    Emmanuel Adebayor
    Emmanuel Eboue
    Lukasz Fabianski
    Kolo Toure

טוב, לפחות רובין ובנדטנר בהרכב וזה טוב.
    וכמובן, פאברגס.
    קולו כצפוי גם כן לא בהרכב, עדיין לא מוכן ל-2 משחקים בשבוע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/8/08
  11. KirkH Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

זה הרכב סופר חזק יחסית לשלב ובעיקר ליריבה. מה קרה לונגר? ממתי הוא מרכיב שחקנים מעל גיל 18 במפעל הזה?!

12. David Seaman Member

יש למישהו לינק שעובד?

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

במפעל הזה? בכל זאת מדובר בצ'מפיונס ליג... אומנם משחק יחסית קל על הנייר שאנחנו אמורים לעבור בלי בעיות, אבל עדיין מוקדמות צ'מפיונס ליג. הנערים יחכו לגביע הליגה.

אני היחיד שדאג שגם היום אבואה יצליח איכשהו להשתחל להרכב (על חשבון ת'יאו בכנף ימין לדוגמא)? אבן נגולה מליבי כשראיתי את ההרכב.

14. אבו Member

שער נחמד של נאסרי, למרות דיפלקשיין. וססק, רק בנוכחות שלו על המגרש משפיע על המשחק שלנו.
    פרט לזה, שורת החמצות מצחיקה. מה יהיה עם רובין ואן פרסי? האיש פשוט לא יכול לכבוש. אי אפשר להגיד עליו היום שהוא לא נחוש או לא מנסה, אבל לקבל כדור 7 מטר מהשער, שאין שוער(אמנם שני שחקני הגנה) ואפילו לא לבעוט למסגרת? הוא הגיע לעוד מצב או שניים שהעיף לעננים.
    אני מקווה שבמחצית השנייה ייכנס לו משהו.אחרי הראשון אולי תחזור לו התחושת בעיטה ברגל.

בנדטנר ווולקוט גם כן לא מביישים את הפירמה(בהחמצות). דג'ורו בולט בהגנה.

אגב, האמיריות מלא.

אוי לא, אבואה נכנס נאסרי יוצא.
    ככל הנראה פציעה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/8/08
  15. The_Arsenal Member

כבר 4-0... גאלאס וולקוט ובנדטנר סוגרים סיפור. השערים של בנדטנר ות'יאו היו יפים למדי.

עוד עונה בצ'מפיונס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

שמעו, אבואה נותן פה משחק לא רע!!! סחתיין.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/08