ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Jack Wilshere Member

אי-אפשר לדעת בודאות איזה תפקיד ונגר מייעד לסילבסטרה, אבל עצם העובדה שטראורה הושאל יום לאחר שסילבסטרה חתם מעידה על כך שהוא אמור להיות, בראש ובראשונה, מגן שמאלי מחליף. אני גם מוכן להיות מגן שמאלי מחליף תמורת 45,000 פאונד לשבוע.

2. Pipe Member

לא חושב שיש כאן מניעים נסתרים חוץ מהעדפת מועדון מהטופ שמשחק גם בליגת האלופות על פני מאן סיטי.
    ובעיני המעמד שלו בארסנל יהיה קצת גבוה יותר. ביונייטד הסיכוים שלו לקבל דקות כבלם קטנים שכן יש לנו כמחליפים את בראון והעונה גם אוואנס שאמור לקבל דקות , ובצד שמאל פרגי יכול להשתמש בג'ון אושה במקום אברה. מנגד בארסנל הוא מחליף ראשון בצד שמאל וגם באמצע הסיכוי שלו לקבל דקות גבוהה יותר כי התחרות שלו היא מפיליפ פאקינג סאנדרוס והבלמים שלכם גם נוטים יותר לפציעות.

3. AW forever Member

אני מצטרף לכל התשבוחות שלך רק אם המשפט האחרון שלך יתקיים.
    אנחנו מכירים את הגישה של המאמן שלנו בכל הנוגע לרכש, ועד כמה הוא מעדיף פתרונות מתוך הסגל הקיים על פני רכישות. עדיין, אחרי שבעונה הקודמת איבדנו שלושה קשרים אחוריים, זה מתבקש לחזק את העמדה הזו עוד הקיץ הזה.

4. k_700 Member

סילבסטרה הוא ממש לא שאריות ולא שחקן בינוני.
    הסיבה שהוא עבר זה שאצלכם המעמד שלו יהיה יותר גבוה(גם אם לא כשחקן הרכב).
    ביונייטד אין לו שום סיכוי לתת פייט לאברה שלדעת רבים הוא המגן השמאלי הטוב בעולם כיום, ופרגי מעדיף בתור גיבוי את אושה.
    מה גם שאפשר להבין מהראיון עם הצרפתי שהוא מייעד לעצמו את תפקיד הבלם בארסנל. עמדה שבה לארסנל יש חור גדול מאוד ובהחלט שיש לו סיכוי לשחק בתור בלם.

ביונייטד כשאני מסתכל על השחקנים שמשחקים כבלמים פשוט אין לו סיכוי(וידה,פרדיננד,אוונס,בראון).
    בעיקרון מדובר בשחקן עם הרבה ניסיון, שחקן שקט של עבודה שחורה. קצת איבד מהמהירות שלו(אולי לא חוכמה להגיד את זה כי לא ראינו אותו יותר מדי כשיר בשנתיים האחרונות). בתחילת העונה הקודמת הוא דווקא פתח טוב ושיחק ואז נפצע, במשחקי ההכנה העונה הוא היה לא רע.
    בקיצור שחקן לא רע שוונגר יוכל להכניס אותו למגרש כשגאלאס יתחיל לאבד עשתונות.

אל תשכחו שהוא שיחק הרבה שנים ברמות הכי גבוהות עם יונייטד ועם אינטר לפני כן.

5. אבו Member

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_4026243,00.html
    ונגר מאשר שתיהיה עוד החתמה אחת הקיץ, נהדר.
    זה מאשר למעשה את זה שהחתמת סילבסטרה הייתה "על הדרך", ממש משום מקום(גנבנו אותו מהמדיקל של סיטי).

ההחתמה הזאת, כמובן, חייבת להיות קשר. ללא ספק בכלל.

טראורה- מסכים בהחלט, צעד נכון. יחד עם סילבסטרה, לדעתי כרגע גם קיירון גיבס עדיף עליו בעמדת המגן השמאלי(הוא לפחות יודע מה שמגן שמאלי צריך לדעת לעשות. להגן!), פורטסמות' זה אחלה מקום להשתפשף בו.

6. A. Arshavin Member

לדעתי אילנר יגיע בסופו של דבר, אגב אני לא יודע מה איתכם אני עדיין מפנטז על ארשאבין או שוער חדש, למרות שהסיכויים אפסיים.

עריכה: אגדת ארסנל, ליאם בריידי, בבית החולים. מצבו יציב.

My Webpage

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/8/08
  7. AW forever Member

אבו,

כן, מהדברים של ונגר ניתן להבין שמה שמחפשים זה קשר כיוון שהתייחס ישירות לכך שיש לארסנל אופציות- סונג, דיאבי ורוסיצקי (אסטרטגיה די שקופה שמטרתה להבהיר שהמועדון לא לחוץ ולכן אין טעם לנסות ולסחוט כסף).
    קיירן גיבס גם מועמד להשאלה. דווקא אותו אני מאמין שונגר ישאיר ויריץ בגביעים.

8. Gnus Avenue Member

אני אמין שתפקיד הוינגר העונה הוא של רוזיצקי.הוא שחקן נהדר,ללא צל של ספק,אבל בגלל פציעות הוא עוד לו הטביעה חותם במועדון.

אני חושב ששרירי הטיטניום החדשים שלו יפתרו את בעית הפציעות שלו אחת ולתמיד.

9. alonje Member

מה זאת אומרת שרירי טיטניום?? אם זה יעשה אותו יותר מהיר, אז סבבה =]
    בקשר לסילבסטרה, מה שמטריד אותי בהחתמה שלו הוא האם ההחתמה תפגע בהתקדמות הצפויה לסנדרוס וז'ורו. אני מקווה שז'ורו יצליח להפוך לשחקן ראוי לארסנל, ומקווה שהעונה הזאת סנדרוס יראה ניצוצות. אם לא, צריך למכור אותו למרבה במחיר.

10. D.Irwin Member

לא יודע יש לי הרגשה שוונגר מתכנן להביא את סילבסטרה גם כאופציה לבלם, הוא יודע לשחק כבלם ובשביל השמיכה הקצרה בהגנה של ארסנל זה החתמה די טובה האמת, מנוסה ויכול לתת את הדקות שלו אבל את הטעויות שלו אני בטוח שהוא יעשה.

11. ManUtd Fan Member

דיי חבל לי שסילבסטרה עזב אליכם דווקא אחרי השנים שהוא היה שחקן יונייטד, אבל שיהיה. אני דיי בטוח שהוא הגיע על מנת להיות גיבוי לעמדת המגן השמאלי, והיציאה של טראורה להשאלה בפורטמות' לדעתי רק מחזקת את העניין הזה. כמובן שאם אין ברירה, אז הוא ישחק כבלם, אבל אני דיי בטוח שהוא הגיע על מנת להוות גיבוי לקלישי. בשנים האחרונות הוא הרבה לעשות טעויות פטאליות, טעיות שיכולות לעלות ביוקר. יכול להיות שאתגר חדש יהיה טוב בשבילו.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/08
  12. Gnus Avenue Member

הרכיבו לו שרירי טיטניום בברך.

13. קינג לדלי Member

14. AW forever Member

נאסרי עבר מבחן כשירות וכנראה יפתח מחר בהרכב מול פולהאם.
    גם טורה צפוי לפתוח לצידו של גאלאס ודג'ורו צפוי לחזור לספסל.
    אני מאמין ששינוי נוסף יהיה חזרתו של ניקלאס לספסל ושל רובין להרכב לצד אדבאיור.

15. A. Arshavin Member

וססק עדיין פצוע, כך שלא נראה אותו בקרייבן קוטג' מחר.
    My Webpage

אגב, לקוחות ''הוט'', כל הערוצים פתוחים עד סוף החודש, כולל ספורט 2 שיישדר את המשחק שלנו בשידור ישיר בשעה 19:30.