ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Jul 5, 2008.

1. Robin Member

למרות שאני חושב שהוא שחקן גרוע ואידיוט, זו עדיין החתמה הגיונית בכך שהחלפנו את הויט בבקאפ יותר טוב והרווחנו על זה כסף.

2. Tony Adams Member

סילבסטרה לארסנל? חזרתי מהופעה מדהימה של יזהר אשדות ונפלתי הישר למציאות.
    החתמה טובה? רק יחסית למחיר. כמובן ש-750 אלף פאונד זה פשוט כלום, אבל אולי לא זאת הבעיה? אני לא רוצה החתמה שהיא טובה רק בגלל המחיר שהיא עלתה. ונגר לא חיזק את ההגנה בצורה מספיק משמעותית עם ההעברה הזאת. זה עדיף מכלום, ובאמת פחדתי שונגר לא יביא עוד שחקני הגנה, אבל היה אפשר להתאמץ יותר.

איתי,
    כתבת שאתה תמיד שם אותנו מול היונייטד ולא מול טוטנהאם. אז למה שחקן שלא היה מספיק טוב בשביל מנ' יונייטד מגיע אלינו? אם הוא לא היה מספיק טוב בשביל פרגוסון, אין הרבה סיבות שהוא יהיה טוב בשביל ונגר. אנחנו הרי מתיימרים לתת פייט ליונייטד, וקשה לתת פייט שאתה מסתפק בשאריות של היריבה שלך.

דבר שלישי שמפריע לי זה המחשבה שזאת ההחתמה האחרונה. ונגר אמר שהוא יעשה עוד החתמה עד טוונטה, והנה היא הגיעה. לא חושב שונגר מתכנן על עוד שחקן. אם הוא יביא עוד בלם, אז למה הוא הביא את סילבסטרה? קשר אחורי קשה לי לראות שונגר מביא. בטח עם כמות השחקנים שיש לנו כבר בעמדה הזאת.
    כמו שמישהו כבר אמר פה, סילבסטרה עוד יכול להתגלות כמחטף של העונה, but i really doubt it

3. Number 8 Member

בבוקר חשבתי שאלו סתם שמועות... בערב התברר שהכל אמת. בהתחשב במחיר, אפשר להגיד שזו החתמה די טובה, אבל שוב, רק בגלל המחיר. כולם באותה דעה שרצינו וחשבנו שיגיע מישהו אחר. קצת מפריע לי העניין שאנחנו לוקחים שחקן שפרגוסון לא מעוניין בו.

סילבסטרה יכול להוות גיבוי מצוין לקלישי. באשר להגנה, הוא עוד בלם. לא עובד עליי הקטע של הניסיון. לטורה אין ניסיון? לגאלאס אין מספיק ניסיון? אני רק מקווה שהוא יצליח לאזן את ההגנה שלו ולא יבלבל אותה עוד יותר.

4. Sinclair Member

אילו שטיות נאמרות כאן, לא יאומן... על החתמה כמו סילבסטרה צריך להגיד יפה תודה ולקחת. כן כן רק בגלל המחיר, ולדעתי וינטרבורן צדק ב-100% בהכל. תראו, גם בעל ניסיון, גם צרפתי ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) וגם מנוסה בנבחרת. אם זה היה שחקן אחר בשוק הייתם משלמים לפחות פי 4 יותר.

כל הכבוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. דנידין Member

באיזה סרט אתה חי? הם הביאו מישהו שאף אחד אחר לא רצה, לא שחקן חיזוק, שחקן שמתאים למדיניות הקמצנית באמירויות. כבר מעדיף את זה שוונגר מביא צעירים ומנסה לבנות משהו שפילוסופית יפה עם כמה שזה סיכון מאשר שיתחיל עם מדיניות לקחת שחקנים לקישוט שלעולם לא יריצו את ארסנל לכלום. נאסרי שהוא רכש סולידי בשוק כבר נראה כמו רכש עצום ליד זה.

ונגר זורק לכם גרגירים ואתם אוכלים, כמה משפיל.

Last edited: Aug 21, 2008
  6. דנידין Member

באיזה סרט אתה חי? הם הביאו מישהו שאף אחד אחר לא רצה, לא שחקן חיזוק, שחקן שמתאים למדיניות הקמצנית באמירויות. כבר מעדיף את זה שוונגר מביא צעירים ומנסה לבנות משהו שפילוסופית יפה עם כמה שזה סיכון מאשר שיתחיל עם מדיניות לקחת שחקנים לקישוט שלעולם לא יריצו את ארסנל לכלום. נאסרי שהוא רכש סולידי בשוק כבר נראה כמו רכש עצום ליד זה.

ונגר זורק לכם גרגירים ואתם אוכלים, כמה משפיל.

7. Sinclair Member

:aaarofl:
    איזה קשקוש בלבוש... אתה באמת רואה סרט שוונגר יקנה כמה צעירים, יבנה עליהם במהלך השנתיים הבאות, ואותו חור בהגנה ישאר? מגן שמאלי לא רע, ובכלל איזה מגן שמאלי ברמה אתה רוצה למצוא לי בשוק, שהקבצה שלו בטוח תמכור אותו?

8. דנידין Member

לארסנל כבר יש מגן שמאלי, זאת כיביכול העמדה הכי חזקה שיש להם בהגנה. אם כבר מחליף אז עדיף להמשיך במדיניות הצעירים ולתת לצעיר להתפתח. גם אם רוצים לקנות, לא חסר שחקנים בצרפת או גרמניה שיגיעו צעירים יחסית ויתנו כמה עונות טובות בקבוצה. אבל לקחת זבל שפרגסון זורק זה די משפיל.

9. Gnus Avenue Member

קליישי מגן טוב,אבל המגן המחליף שלו זה טראורה חסר הניסיוןץבגלל זה הביאו את סילבסטרה.

10. A. Arshavin Member

אגב, צריך לערוך את הדף הראשי של הדיון במי שהגיעו ומי שעזבו.

11. AW forever Member

אני מקבל את ההחתמה הזו בלב כבד. לדעתי סילבסטרה כבר לא ברמה. נכון שאם שמים אותו מול הויט אז כן הוא מחליף ראוי יותר, אבל לא מעבר. בשורה התחתונה, החתמה ב750 אלף של שחקן ותיק ומנוסה ברמות הגבוהות, לא משנה מי, אומרים תודה ושותקים. החשש שלי שזו ההחתמה עליה דיבר וונגר, ומבחינתי זה בסה"כ חיזוק מאוד שולי לסגל שלנו ולא מה שציפינו שיגיע.

12. AW forever Member

עכשיו מתבהר ההגיון מאחורי עסקת סילבסטרה

אני חושב שמקרה כזה עשינו את הצעד הנכון. במידה וטראורה יקבל הזדמנות לשחק אצל רדנאפ, הוא יחזור אלינו כשחקן בשל יותר, ולא יתגלח על הזקן שלנו. הוא שחקן מצויין עם המון פוטנציאל שצריך דקות משחק. פומפי שמשופעת ביוצאי ארסנל זו אכסנייה מצויינת.
    וסילבסטרה, כמגן שמאלי מחליף על הספסל, זה סביר מאוד.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהלכים נהדרים שלנו. גם ההחתמה של סילבסטרה, גם ההשאלה של טראורה. טראורה מפוצץ בכשרון ורק צריך להתחזק ולצבור נסיון כדי לעשות את קפיצת המדרגה המיוחלת, ואת זה קשה לעשות כשאתה קבור על הספסל בארסנל. גם בפומפי הוא לא יהיה באנקר בהרכב, אבל עמדת המגן השמאלי אצלם יחסית חלשה, והתחרות העיקרית שלו על ההרכב תהיה מצד הרמן הריידרסון הותיק והבינוני, אני מאמין שהוא יקבל דקות מרדנאפ. בארסנל שלא יכולה לוותר על אף משחק ועל אף נקודה הטעויות והחורים שהוא עושה מדי פעם היו קריטיים, בפומפי יהיה עליו פחות לחץ מהבחינה הזו.

שוב, וול דאן לצוות המקצועי, עכשיו תביאו לי קשר אחורי ואני יוצא מהקיץ בסה"כ מרוצה.

14. קינג לדלי Member

אני חושב שסילבסטרה הובא כדי לחזק בעיקר את עמדת הבלם.
    לא נראה לי שוונגר סומך על דג'ורו ונראה שנשבר לו מסנדרוס (הלוואי ואני טועה).
    הוא יפתח עם גאלאס וטורה אבל יהיה מעניין לראות במי הוא ישתמש במקרה של פציעה במרכז ההגנה.

15. Number 8 Member

אתם באמת חושבים שסילבסטרה הגיע רק כדי להיות מחליף לקלישי או לבלמים? את זה הוא היה יכול להיות ביונייטד. יש משהו שונגר הבטיח לו ואנחנו לא יודעים... בכל זאת, הוא כבר עבר בדיקות רפואיות והיה סופר קרוב לחתום, ובסופו של דבר קרה משהו שגרם לו לעזוב הכל ולחתום בארסנל.

Last edited: Aug 22, 2008