כרגע נראה, שאם חלב יעזוב זה יהיה רק לברצלונה (כמו שאמרת). אני לא יודע מה לחשוב על אפשרות של רונלדיניו תמורת חלב כי אני לא יודע כמה זה ריאלי (ארסנל לא תציע לרונלדיניו את המשכורות שהוא רגיל להרוויח ).
ע"פ הדיווחים סיטי מוכנים לשלם לרונאלדיניו כ-200 אלף פאונד בשבוע, אין מצב שהוא יבוא אלינו. האם בארסה ירדה מארשבין? My Webpage
אין שום קשר, עמיר. הפתות לא רוצה לשחק אצל הסיטי, להערכתי. אנחנו בהחלט יכולים להציע לו 100,000 פאונד לשבוע. אני לא אומר שהוא יסכים, אבל שווה לנסות. זו הצעה הגונה.
אנחנו טוחנים מים, אבל כן! אם חלב עוזב, אז לא התחזקנו במאום, עם כל הכבוד לסאמיר הגדול. אין מנוס מאשר להחתים במקומו של חלב שחקן מהשורה הראשונה, שאחרת גם בעונה הבאה יהיה לנו יבש בגרון. אם צריך לשלם לו שכר אסטרונומי, אז מוטב לעשות זאת. איזה ירידה ענקית? התקשורת גונבת גם לך את הדעת. הקוף לא שיחק כמעט בעונה שעברה, הוא מבוגר מחלב בכמה חודשים בודדים, אז הוא אכל קצת צו'ריסוס בקיץ, so what? אני סמוך ובטוח שונגר יהפוך אותו לקוף ממושמע, והוא ישיל כמה קילוגרמים ממשקלו. זו יכולה להיות עסקת חייו של ונגר, ומי שטוען אחרת - טועה לדעתי. בנוגע לארשבין, ארשבין הרי הוא המחליף האידיאלי לחלב, אך ספק גדול אם ונגר יהיה מוכן לשלם למעלה מ-20 מיליון פאונד תמורתו (זו גם הסיבה לכך שברצלונה ירדה ממנו, לפי הפרסומים).
אין ספק שזאת יכולה להיות עסקת חייו של ונגר, אבל זאת יכולה להיות גם הנפילה הגדולה. חלב הוא חסר אגו, רונאלדיניו לא ממש, חלב הוא מקצוען, רונאלדיניו הוכיח השנה שלא, ושהשתן עלה לו לראש. אם יש מישהו שאני רוצה לקבל במסגרת עסקת חלב, בהנחה שהוא עוזב לברצלונה, זה סמואל אט'ו או יאיא טורה. לא צריך את אדבאיור, רוצה כסף? לך תחפש במילאנו. נכון שאט'ו אגואיסט לא קטן, אבל הוא שחקן נהדר וסקורר מוכח. לגבי יאיא, הוא יכול להיות ה-מחליף לפלאמני, חזק, חכם, לוחם, ולפי מה שראיתי הוא יודע לבעוט מרחוק(האמת, שהעדפתי שונגר יביא את סיידו קייטה אבל בבארסה גנבו אותו). וזאת בלי להזכיר את זה שקולו יעזור לו להתאקלם במהרה.
לפי דעתי מהלך כזה, יהיה שגיאה חמורה. תחשוב, אנחנו משחררים את אחד השחקנים הכי טובים בעולם (וכן, חלב הוא כזה למרות הסטטיסטיקה) כיום לעומתשחקן שכבר שנתיים לא מתפקד, ואין לדעת איך הוא יסתגל לפרמייר-ליג. אני לא חושב שהוא מתאים לקצב ולסגנון של הליגה האנגלית. וחוץ מזה - מהלך כזה יחבל בהתפתחות של ססק ושאר הצעירים, שוב יהיה סופרסטאר כמו הנרי שכל הכדורים יילכו אליו. אם כבר דורשים מישהו מברצלונה תמורת חלב, הייתי הולך על טורה.
יא יא טורה יכול להחליף את פלאמיני במרכז מגרש , אבל קח בחשבון שהוא שחקן שונה לגמרי בתכליתו . כמו שאמרת , הוא חזק , אבל גם מאוד איטי , ולא יודע עד כמה חכם . בצד ההגנתי הוא יכול לעשות עבודה מצוינת (ותקן אותי אם אני טועה , זה היה התפקיד של פלאמיני כשבעצם רק ססק עשה עבודה התקפית במרכז המגרש) כי יש לו יכולות הגנתיות טובות מאוד . לא יודע כמה הוא יכול להתאים את עצמו לסגנון המשחק המהיר של ארסנל , אבל שווה לתת לזה צ'אנס לדעתי . אני מדבר באוויר או שבאמת קושרתם אליו ?
מדברים פקה-פקה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לא הייתי אומר שנתיים. בעונה שעברה הוא בקושי שיחק. אני מסכים שעברה עליו עונה לא טובה, אבל זה לא משליך על היכולת שלו באופן כללי. אני לא אומר שלא יקח לו זמן להסתגל, אבל אני משוכנע שונגר יתאים אותו לליגה האנגלית. חובת ההוכחה היא על רונאלדיניו. הוא משתוקק להראות לקהילת הכדורגל שהוא לא שכח לשחק, וממילא אני סמוך ובטוח שונגר יביא להיררכיה בקבוצה, כך ששחקנים ישימו את האגו שלהם בצד. אני מאמין שאנחנו יכולים להסתדר בלי פלאמיני. אחד הצעירים בסגל יכול לתפוס את מקומו, לפחות להערכתי. יותר חשוב יהיה למלא את החלל שיותר אחריו חלב. החלל שיווצר כתוצאה מעזיבתו של חלב הרבה יותר גדל מהחלל שהותיר אחריו פלאמיני.
אפשר להבין לרגע אם מדובר פה על 4-4-2 או 4-5-1 ? כי ב4-4-2 הרי חלב שיחק באגף ימין , ושם אני חושב שוולקוט צריך סוף סוף לעשות פריצה להרכב . ואם על ה4-5-1 - יש גם את רוזיצקי (נשאר אצלכם ? אני קצת לא בעניינים) וגם את נאסרי על שתי עמדות - פליימייקר וקשר שמאלי . הצרפתי יכול בהחלט לשחק בפליימייקר , ורוזיצקי יכול לאייש את העמדה השמאלית . מה רע ?
אני לא מבין במערכים, אני מבין בכדורגל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx עכשיו ברצינות: העניין הוא שאם חלב יעזוב, אז לא התחזקנו במאום, עם כל הכבוד לנאסרי. וזה לא משנה אם עסקינן ב-4:5:1, 4:4:2. זו דעתי...
יאיר, בהנחה, קשה מאוד למצוא שחקן כמו פלאמיני שכל משחק נלחם ללא הרף ועושה 100% הגנה ובהצטיינות. שחקן כמו חלב גם כן קשה מאוד למצוא, אבל אני מאמין שנאסרי הוא יופי של מחליף. ואם אחד הצעירים יכול להחליף את פלאמיני אז הוא גם יכול להחליף את חלב, או שנרכוש תינוק כלשהו. ואם החלל שיותיר חלב אכן גדול יותר, אז כל המערך ההתקפי שלנו ייפגע אנושות. אני מסכים יתך שחלב שחקן ענק, שהתרומה שלו היא לא רק בסטטיסטיקה, ושגם לחלב יהיה קשה למצוא מחליף.
גם כשהוא שיחק שנה שעברה ראו את האיטיות שלו, הדריבלים כבר לא עבדו כמו תמיד... זה נכון שהוא משתוקק להוכיח שהוא עדיין גדול, אבל זה לא אומר שהוא יכול, אחרי הכל הוא כבר לא צעיר. אני חושב שלא יבוא עוד שחקן על המשבצת של חלב, בשביל זה בא נאסרי. עמדת הקשר האחורי הרבה יותר חשובה, אי אפשר לזרוק לשם את סונג או דנילסון, מוכשרים ככל שיהיו. אנחנו צריכים מישהו דומיננטי במרכז השדה לצד ססק, לא היה לנו קשר אחורי דומיננטי מאז שפאדי עזב. לפי דעתי דיאבי יכול לעשות את העבודה, אבל לא זכור לי פעם אחת העונה שהוא שיחק באמצע ולא בשמאל, ולא ברור אם ונגר מתכוון להמשיך לשחק איתו בשמאל.
עזיבה אפשרית של חלב היא יותר משמעותית מהעזיבה של פלאמיני. כשחלב שיחק, ראו את ארסנל בתצוגות השיא שלה העונה, הכל עבר דרכו מההגנה לחלק ההתקפי במהירות מסחררת. לא רוסיצקי ולא נאסרי מסוגלים למלא את התפקיד שחלב עושה במגרש, שכן הוא גם עושה הרבה משימות הגנתיות, ויודע היטב להחזיק כדור על שטחים קטנים ולשחרר לחץ. אם חלב יעזוב, ונגר כשל ביעדים שהציב לעצמו. אני כמובן מאמין,מקווה ומייחל שאלכסנדר הגדול יישאר אצלנו.