ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Jul 5, 2008.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש לו בעיה מורכבת... אנוכיות, טיפשות, והיום הרגשתי ממנו דבר שלא הרגשתי בעונה שעברה.. זה היה נראה כאילו הוא חש שהוא מעל הקבוצה.... לא יודע אולי אני סתם מנסה לחפש את זה אצלו, אבל יותר מפעם או פעמיים, הוא חושב שהוא הביג סטאר של הקבוצה, הוא נמצא עם עוד 3 שחקנים בהתקפה, מסירה מתבקשת, והוא מנסה להיות יותר חכם מכולם ומנסה למשוך את הכדור פנימה כמו רונאלדיניו בימים היפים ומאבד את הכדור.. כל כך מטופש, כל כך מיותר וכל כך שחצני.

אבל התיאור הכי מתאים בעייני לשחקן הזה- טיפש. (וכמובן שלמרות הכל הוא עדיין סקורר יוצא מן הכלל)

2. Jack Wilshere Member

זה לא חדש... גם בעונה שעברה היו לו רגעים של אנוכיות (כבר נזכרתי בשני מהלכים בהם הוא גילה אנוכיות, בלי לחשוב יותר מדי). מי שחושב שאדא הוא סקורר - טועה. אדא הוא לא חלוץ רחבה טיפוסי, הוא לא מספיק קר-רוח מול השער, ולכן הוא מחמיץ יותר מדי. חלוץ רחבה טיפוסי (=סקורר) לא היה מחמיץ כשם שאדא מחמיץ. העניין הוא שהוא עובד כל-כך קשה (תנועה בלתי פוסקת), ולכן הוא מגיע להרבה הזדמנויות. פעם זה נכנס ופעם לא.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

צודק, סקורר זה באמת לא התיאור המתאים עבורו כי הוא מחמיץ לא מעט. תיארת את זה הכי טוב, הוא כובש הרבה כי הוא תמיד בתנועה.

4. alonje Member

בחודשים הקרובים אדא הוא ה"סקורר" שלנו. יש לנו גם את בנדטנר ו-ואן פרסי, אבל מי שנצפה שיבקיע את הגולים הוא אדבאיור, וגם כאשר אדוארדו יחזור, אני לא בטוח שהוא ייכנס להרכב על חשבונו של ואן פרסי(אם יתחיל להראות יכולת נורמאלית) או בנדטנר. אם אני לא טועה הוא התחיל לשחק רק אחרי הפציעה של ואן פרסי.

אדבאיור לא אנוכי, הוא פשוט חסר ניסיון. אתם לא מבינים שהוא עשה התקדמות אדירה ומהירה מאוד בשנתיים האחרונות והוא עשה את זה בגיל מבוגר יחסית(22-24). לכן יש סיכוי שהוא ישתפר בעתיד. היה במשחק מצב שבו הוא יכל לבעוט ובמקום זה הוא העדיף למסור ימינה. במצב שבו הוא היה צריך למסור ברחבה והלך עם הראש בקיר, הוא חשב שמסירה תהיה שקופה מידי ולכן הוא המשיך קדימה. אני בטוח שהוא מודע לכך שהוא עשה טעויות במקרים האלו, ולכן הוא ישתפר בעתיד וישפר את שיקול הדעת שלו.

5. George Best Member

חסר נסיון?
    אדביור משחק כדורגל מקצועני משנת 2001, כאשר הוא מתחיל את העונה הרביעית שלו אצל הצרפתים.
    הוא ממש לא חסר נסיון, אלא פשוט טיפש.
    לנסות לעבור שחקן 12 מטר מהשער על רדיוס של מטר(במקרה הטוב) במקום להעביר רוחב זו טיפשות.
    אחרי 5 דקות במקום לתת שוט לשער מ16 מטר, הוא מוסר לשחקן ששומרים עליו.
    ואחרי הכל - הוא חלוץ מצוין.
    24 שערים לא הולכים ברגל, הוא מוריד המון כדורים ומשתתף במשחק המסירות של התותחנים(שוב ראינו אתמול את הנאיביות.אומנם לא הגיע להם לנצח בהפרש יותר גבוה, אבל כמה פעמים הם עמדו שם 8 שחקנים סביב הרחבה והעבירו מסירות אחד לשני?מה הם שיחקו שם, ווסט ברום באמצע?),
    אבל הנקודה שלי היא שהוא יכול להיות עוד יותר קטלני.
    רוחב פשוט למדי אשתקד לבנדטנר מול ברמינגהאם, ואולי ארסנל אלופה...

Last edited: Aug 17, 2008
  6. אבו Member

ג'סטין הוייט החביב(הוא באמת אוהב את ארסנל) עזב לבורו, תמורת 3 מיליון פאונד. עסקה טובה, כי זה 2 מיליון יותר ממה שהוא באמת שווה.
    השחרור היה בלתי נמנע, הוייט פשוט לא ברמה. גם לא ברמה של שחקן מחליף. והוא קיבל מספיק צ'אנסים כדי לשדרג את היכולת שלו, יותר מדי אפילו. בגיל 23 זה כבר לא יקרה. שיהיה לו בהצלחה בבורו, מועדון וקבוצה שלה הוא והיכולות שלו מתאימים הרבה יותר.
    החילוף הזה הרג לנו את משחק ההתקפה. אין לי מושג מה ונגר ניסה לעשות שמה. מילא להכניס את טורה כקשר אחורי שיעזור להגנה, אבל כקשר ימיני? שמישהו יזכיר לונגר שזה כבר לא פרי סיזן.

אבואה דווקא היה טוב, אבל ברור שהוא לא אמור להיות יותר ממחליף זמני עד שהפצועים חוזרים. אני בכל מקרה הייתי מעדיף לראות את ראמזי. חבל שלא שותף.

*חזרתי מאילת והיה מעולה שמה. אם כי אין מקום לזבוב, ממש מפוצץ.
    את המשחקים ראיתי בבפאגיו בטיילת. היה נחמד, השער של וויטר הקפיץ אותי לשמיים.

Last edited by a moderator: Aug 18, 2008
  7. mikej007 Member

פוסט על ארסנל בבלוג חדש על כדורגל עולמי:
    www.olamsport.co.nr

8. A. Arshavin Member

ונגר אומר שנאסרי הוא פירס החדש.
    My Webpage

ורדינג מעוניינת בהשאלת קיירון גיבס.
    My Webpage

9. Tony Adams Member

נאסרי צריך להתחזק כדי להתקרב למה שפירס היה. פירס היה, מעבר לשחקן הגדול שהוא היה, חזק פיזית, ולא הפסיד יותר מדי כדורים בקרבות פיזיים. לעומתו, נאסרי, מפסיד יותר מדי כדורים במאבקים האלו.
    ולמרות זאת, אני מאמין שהוא עוד יוכיח את עצמו כרכש גדול.

10. mr.shmactics Member

ואן פרסי זה סוג שחקן שצריך את הגול האחד הזה... ואז אם הוא נכנס למומנטום אי אפשר לעצור אותו
    חוץ מפציעה מה שקורה בד"כ בשיא שלו.

11. Tony Adams Member

ראיתי הבוקר לראשונה של המשחק המלא.
    אין הרבה מה להגיד, אבל גאלאס עלה לי העצבים. דיורו הציל שם גול כמו שצריך, שדווקא החור היה בצד של גאלאס, וגאלאס בא ומוציא את כל העצבים שלו על דיורו.
    לא בדיוק הקפטן האולטימטיבי.

Last edited: Aug 18, 2008
  12. mr.shmactics Member

אחי עזוב אותך זה כדורגל שחקנים (גם קפטנים) צועקים מעירים מדברים אפילו צוחקים תוך כדי משחק,
    לגבי הערות על חורים אל תצפה משחקנים להודות בטעויות הגנתיות שלהם תוך כדי משחק
    אבל את זה ונגר יעשה..
    על המגרש גלאס צריך לצעוק כדי לעורר כמו שהוא צריך להחמיא כדי לתת לשחקנים ביטחון.

13. Tony Adams Member

מה שהוא עשה לדיורו היה מביש. וזאת לא פעם ראשונה. לא חסרות דוגמאות שהם גאלאס הוכיח שהוא לא קפטן למופת.

14. THE STRETFORD END Member

הסימן שאלה הגדול הוא עד כמה גאלס מוערך ע"י שאר השחקנים,
    בסוף העונה שעברה יצא הרבה רפש מצד כמה מהם לכיוון שלו(לא בדרך מכובדת אלא על דפי העיתון)
    ונגר המשיך להאמין בו ונתן לו את סרט הקפטן גם העונה,
    ריבים וצעקות בין חברי אותה קבוצה זה חלק מהמשחק,
    גם ביונייטד אתמול גיגס וריו החליפו כמה "ברכות" אבל ההבדל הגדול הוא שמדובר ב 2 קפטנים של יונייטד
    ובמקרה של גאלס ודיורו זה נראה היה כמו איבוד אשתונות וחוסר כבוד משהו בין 2 דרגים שונים בקבוצה.
    יכול להיות שונגר טועה עם המינוי של גאלס גם לעונה הזו
    כי קפטן אמור להיות מנהיג ומנהיגות אי אפשר ללמד,זו או שיש לך או שאין לך את זה
    ובמקרה של גאלס זה בסימן שאלה.

15. Sinclair Member

הרבה פעמים חשבתי למה הצרפדע הוא הקפטן שלכם. הוא פשוט איום, אצלנו הוא דרש לעזוב ואם לא... הוא יבקיע שערים עצמיים. זה מחריד, הוא בושה לכדורגל העולמי. עם כל האיכיות שלו, קודם כל צריך להיות בן אדם...

איכסה.