ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Jul 5, 2008.

1. A. Arshavin Member

הויט השלים את המעבר לבורו.
    My Webpage

משחק לא מי-יודע-מה שלנו, אבל הכי חשוב שפתחנו את העונה ברגל ימין, הדרך פחות משנה לי.
    ברכות לסמיר נאסרי על שער הבכורה שלו, כן יירבו!

:aaarse:

2. CESC para siempre Member

אדבאיור צריך להפנים שהוא לא אלוהים, תמסור!! הולך עם ראש בקיר תשחרר כדור כבר!!
    נאסרי בהחלט המצטיין של היום ... ואן פרסי איכזב בזמן שהוא שיחק נקווה להמשך טוב יותר...

3. AW forever Member

יופי של פתיחה לליגה, 3 נקודות כמו שצריך.
    המון שחקנים חסרים, במיוחד בקישור, וההתקפות נראו איטיות יותר מהשטף שהיינו רגילים לו. בסה"כ ארסנל ביטלה לחלוטין את WB, וללא החמצות/טעויות בשיקול דעת של אדבאיור ווולקוט, תוצאת הסיום הייתה גבוהה יותר.
    נאסרי פתח באגף, שיחק מצויין, הבקיע שער בכורה אחרי 4 דק' שנתן לנו את השקט, היה פעלתן וגם איים על השער. נראה יופי של החתמה.
    אבואה הוא לא קשר, לא אחורי ולא ווינגר. וונגר מבין את זה ואני בטוח שיגיע קשר הגנתי כבר בימים הקרובים. דנילסון, למרות הבישול הנפלא- רך מידיי ונעלם ליותר מידיי דקות.
    בסה"כ נודה על ההגרלה הקלה ועל הפתיחה החלקה, ונחכה לראות עוד שחקני הרכב ראשון חוזרים מפציעה ואת ההרכב מתייצב.
    AND IT'S ARSENAL, ARSENAL FC, WE ARE BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN

4. Number 8 Member

ונגר עשה סלט במערך. פעם נאסרי באמצע ופעם בצדדים, פעם אבואה בצדדים ופעם באמצע(?!), וטורה פתאום הפך לקשר ימני(?!?!). לא פלא שלא הגענו להרבה מצבים ממשיים. דנילסון לא קשר אחורי, אדאביור חייב לשחק יותר באמצע ולהספיק לחכות על הקו לכדורים ולא לעשות איתם כלום. הוא זה שצריך לחכות ברחבה לכדורים ולא ההפך. אה, וכמובן, משחק חלש של וולקוט, שממשיך את היכולת הלא מלהיבה שלו ממשחקי האימון.

זה מה שקורה שאין סגל מספיק עמוק.

משחק חלש מאוד. אני לא יודע מה איתכם, אבל לא התרשמתי יותר מדי מנאסרי. הוא לא עשה יותר מדי הרבה מלבד הגול, אבל גם אם אי אפשר להגיד על אחרים שעשו משהו יותר טוב.

Last edited: Aug 16, 2008
  5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. manchester united Member

תודה בכל זאת האיכות לא משהו אבל תודה =]
    שער יפה, משחק קבוצתי מאוד יפה.
    אבל שאר המשחק של ארסנל לא היה כ"כ טוב.

7. Tony Adams Member

לא ראיתי את המשחק, אז אני לא אגיב על כולו. כן ראיתי את התקציר, ונראה שפתחנו את המשחק בסערה, שטפנו את ווסט ברום, אבל כרגיל החמצנו המון. שער יפה של נאסרי אחרי התקפה נאה. נראה שחקן מצוין שגם לא פוחד לבעוט.
    אחרי זה נרגענו, נתנו לווסט ברום להגיע למצבים וכמעט שילמנו על כך ביוקר (תודה רבה לך דג'יורו).

בגדול, לא מרשים, אבל עדין 3 נקודות. שבוע הבא בחוץ מול פולהאם שממש לא תרצה לפתוח עם 0 מ-6. משחק חוץ זה אף פעם לא משחק קל, ואני מקווה שנראה יכולת קצת יותר טובה.

premierleague, welcome back!

8. c_web Member

דווקא הייתי מרוצה.. הקו מהעונה שעברה ממשיך.. המשחק היה לא רע בסה''כ.
    פתחנו טוב, אבל לא הייתה חדות (במיוחד של אדא) מול השער..
    אבל זה בסדר אני מרוצה.
    שבוע טוב

9. manchester united Member

כן היכולת של ארסנל היום היית לא משהו.
    לא יכולת שיכולה לקחת אליפות, אם היא תמשיך ככה.
    ארסנל פתחה את המשחק טוב מאוד עם שער מהיר של נאסרי.
    ובהמשך הורידה את הרגל מהגז ונתנה לווסט ברומיץ' להגיע למצבים.
    וכמו שאמרו מעליי הם כמעט שילמו על זה.
    בסה"כ 1-0 של ארסנל לא כ"כ מוצדק אבל בכל זאת לקחו את 3 הנק'
    וזה יפה =]

10. REAL MADRID Member

נראה לי ששברת שיאים. לקבוע לאחר מחזור אחד שקבוצה כלשהי יכולה/לא יכולה לקחת אליפות זה דבר שעוד לא ראיתי בפורום הזה.

נו, תמיד יש פעם ראשונה.

11. alonje Member

כל מה שאמרתם כאן נכון, אפשר להוסיף כמה דברים.
    אבואה פשוט לא יודע לבעוט!!! היו לא שלושה נסיונות של בעיטות מחוץ לרחבה וכולן היו רחוקות מהשער. חייבים לעבוד איתו על זה אם ונגר רוצה להשאיר אותו בעמדה הזאת, כי הוא דווקא היה לא רע היום לדעתי, ויכול לשמש גיבוי במקרה שאחד הקשרים בעמדה הזאת נפצע, בכל מקרה, הוא משחק שם הרבה יותר טוב מאשר הוא משחק באגף.

עוד דבר - אני לא בטוח אבל נראה לי שונגר השתמש היום רק בשני חילופים? ואן פרסי וטורה.
    למה לא להכניס שחקן צעיר שייצבור נסיון, ולו במעט. ולה היה יכול להיות הרבה יותר אפקטיבי שם. אחרי שטורה נכנס לא הייתה לנו התקפה אחת מאגף ימין אם אני לא טועה. גם ראמזי יכול היה להחליף את דנילסון שהתעייף לקראת סוף המשחק. אני חושב שצריך לתת להם הזדמנות לשחק כמה שיותר דקות, במיוחד נגד קבוצות חלשות במשחקים שבהם אנחנו מובילים.

אדא לא שיחק כזה רע לדעתי. הוא היה סביר. ז'ורו וגאלאס גם היו לא רעים, וקלישי היה די טוב ופעלתן. אלמוניה למזלנו נתן הדיפה לא רעה, אבל אם החלוץ היה מחליט למסור זה היה גול 100 אחוז.

לסיכום, יש הרבה לשפר אבל אל תשכחו ששיחקנו בלי מספר שחקנים חשובים. לכן, יש סיבה לאופטימיות.

12. Tony Adams Member

אדה באמת לא היה רע. הוא היה פעלתן, רצה את הכדור והראה הרבה כדורגל.
    אבל הסיומת, אוי הסיומת.

13. KirkH Member

ראיתי את המשחק רק בחצי עין - שמעתי פעם אחת שריקות בוז לאדבאיור, אבל זה היה אחרי שלא מסר באנוכיות לקראת הסוף בפעם המאה... מה היה היחס של הקהל אליו לאורך המשחק?

14. George Best Member

לא שמעתי "בוזים" חוץ מאותו מהלך.
    לגבי האנוכיות שלו - יותר מאשר הוא אנוכי, אדביור היום(ולא מעט בפעמים אחרות) עושה את ההיפך ממה שצריך לעשות.כשצריך לבעוט הוא מוסר, וכשצריך למסור הוא בועט.
    שחקן מאוד מאוד מוכשר עם יכולת נהדרת לעבור שחקנים, מהיר, חזק,
    אבל השכל והיעילות...

15. Jack Wilshere Member

נכון, אדא לא שחקן חכם במיוחד, וגם לא יעיל (הוא לא קר-רוח מול השער, ולכן הוא לא סקורר, למרות 24 שערי ליגה בעונה שעברה). התרומה שלו יותר באה לידי ביטוי, בין היתר, בכך שהוא משמש מטרה לכדורים ארוכים, מטרה לכדורי גובה (משחק הראש הנהדר שלו), שהוא משתתף במשחק המסירות של הקבוצה כמו קשר לכל דבר ועניין.

Last edited by a moderator: Aug 17, 2008