ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Djourou Member

ונגר חייב להרגיע את העניינים בין וולקוט לואן פרסי. לא הגיוני שהם יריבו בכל התקפה. אני מסכים עם ואן פרסי, כי וולקוט הולך בקיר כל הזמן. הוא לא מוסר, ואני מסכים עם הטענות של רובין. אם וולקוט רוצה לתפוס מקום של קבע בהרכב של ארסנל, הוא חייב לדעת לשחרר כדור בזמן. כל עוד זה לא יקרה, ולה עדיף עליו (הוא יכול לשחק כקיצוני).

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלייב,מהפך,שער שהמהלך שלו פשוט מדהים.
    השיער של טורה,זה תופעת לוואי מהמלריה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/8/08
  3. elade91 Member

אופן קבלת החלטות של וולקוט שואפת לאפס, לא פלא שהוא גרם לרובין לאבד את העשתונות.

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/08
  4. John Arne Riise Member

אפשר תמונה.
    ראיתי את המחצית השניה לא יצא לי לראות אותו.
    קיצור שאדבאיור יתחדש עם התספורות הזאת מביאה מזל עדיף ככה..חח.
    וולקט באמת מאכזב זה ההבדל בין שחקן גדול לעוד אחד טוב.

5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזל ברגליים אבל לא בראש....(זוכר למה הוא הסתפר מהתחלה?)

אין לי תמונה לטורה אבל הוא האריך את השיער וגילח למטה.

6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא קשור. גם אם וולקוט מפשל במסירה האחרונה, ואן-פרסי לא היה צריך לצאת עליו ככה, בטח לא אחרי איך שהוא שיחק היום. נקווה שונגר יטפל בזה.

סה"כ מהפך יפה, יש סיבות לאופטימיות (אייאקס לא פראיירים ולנצח אותם בחוץ זה לא קל, בטח לא במצבנו), ואנחנו חייבים קשר אחורי. אם ונגר חושב שאינלר מתאים, אז יאללה.

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אינלר?
    לא ראית את פיליפ מככב בעמדת הקשר הדפינסבי ב10 דקות אחרונות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. elade91 Member

פעם, פעמיים אפשר להבליג אבל בתדירות שזה קורה, התגובה של רובין הייתה בלתי נמנעת. רובין לא שיחק טוב, כמו שאר הקבוצה, למרות המהפך.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד פעם, לא קשור. הטענות של רובין מוצדקות ב-100%, אבל הוא שחקן יחסית בכיר בקבוצה, וליפול ככה על וולקוט זו בטח לא השיטה לגרום לו להשתפר ולהשתנות. באמת שהתאכזבתי מאיך שרובין התנהג במקרה הזה.

10. Strawberry Fields Member

למישהו יש תקציר?

11. Jack Wilshere Member

אני לא חושב שיש מחלוקת על היכולות של וולקוט. הזריזות, המהירות, היכולת שלו לדהור עם הכדור ולעבור שחקנים כאילו הם לא שם, אבל יכולת קבלת ההחלטות שלו שערורייתית. אני לא חושב שזה יהיה מוגזם לומר שהוא משחק כשם שמשחקים בשכונה. הוא לוקח כדור ודוהר איתו בעזרת המהירות הפנומנלית שלו, בלי לראות אף אחד ממטר. ואגב, גם בסללום הנדיר שלו באנפילד היה מקום לשחרר את הכדור קודם לכן. אני חושב שואן פרסי - שנראה בעצמו כמו הצרות שלי הערב - צעק עליו בצדק רב. וולקוט גם, בשיא חוצפתו, אמר לו "shut your mouth". אני מקווה שונגר יטפל בעניין. וולקוט הוא אחד מסימני השאלה לקראת העונה הקרובה.

12. alonje Member

"בשיא חוצפתו"? ואן פרסי מתנהג כמו ילד בשכונה, לא וולקוט. ככה לא מדברים לחבר לקבוצה, בטח שלא אחד צעיר כ"כ וחסר נסיון. וולקוט יודע שהוא צריך להשתפר בקבלת ההחלטות והוא יעבוד על זה, הוא לא צריך את ההתבכינויות של ואן פרסי בשביל להפנים ולשפר את עצמו. ואן פרסי צריך להבין שהוא אחד הבוגרים בקבוצה וצריך לתת דוגמא, להנהיג ולהראות לצעירים איך מתנהגים, בטח לא ביום שבו הוא לא עושה כמעט שום דבר טוב!

עוד דבר, למה ונגר לא העלה את ולה? חשוב שהוא ייצבור דקות משחק יחד עם שאר חברי הקבוצה בארסנל, וכך יהיה יותר מוכן, מבחינה קבוצתית, לעונה הקרובה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/08
  13. elade91 Member

ולה לא היה בסגל למשחק היום.

ובקשר לרובין, בפעם הראשונה שזה קרה רובין העיר לוולקוט כמו שצריך בשקט ובלי לצעוק. אך בפעם השנייה שזה הגיע (הפעם היותר קיצונית בה לוולקוט היו שתי אופציות מסירה, גם ואן פרסי וגם הרודף בצע)
    הוא פשוט לא יכל לעצור את עצמו. אז תפסיק עם הקטע הזה של הבגרות וכל השיט הזה, גם לשחקן בוגר יש גבול עד כמה הוא יכול לסבול, וכן גם שמדובר בשחקן בן 18.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בן 19. אני לא מבין על מה אתה מתווכח בכלל, רובין יצא פה לא בסדר וזהו. ארסנל קבוצה עם הרבה שחקנים צעירים, ומצופה מרובין להיות אחד מאלה שמדריכים אותם ומקדמים אותם ולא כזה שמוציא את התסכול שלו עליהם. עובדה שוולקוט אחרי השטיפה שקיבל היה פשוט רע, זה באמת פגע לו בביטחון.

15. Arsenali Member

הבעיה שלנו היא בעיקר בהגנה , ובעיקר בצמד הבלמים גאלאס - טורה .
    לדעתי שניהם לא יכולים לשחק ביחד , הם לא משלימים אחד את השני והם לא מספיק טובים בשבילו כאשר הם משחקים ביחד .
    נראה שאין כל תיאום ביניהם , והכל אצלנו בהגנה "בלאגן".

רק אני מעדיף את סנדרוס וגאלאס כבלמים פותחים ואת טורה על הספסל ?
    הוא פשוט לא בכושר טוב כבר הרבה זמן , גאלאס דווקא כרגע לא רע בכלל.